Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Woombat: Bez PU Hellcat vydělává tak 10k za bitvu. když to nějako jde.

 

Kanár: Budeš mluvit jinak, až ti vypne tvý Lowe jedinou včeličkou. Takzvanou bezbolestnou.

 

PS: Proč sousta lidí Hellcatovi říká Helicat? Já pořád tu vrtuli nikde nemůžu najít. A lítat taky moc neumí.

Vrtuli to nemá, ale jezdí rychle nízko nad zemí :Smile_teethhappy: Já včera v chatu četl na začátku bitvy Helli-Kitty párty, páč bylo na naší straně 6 Hellcatů.

Měl se o víkendu celkem štěstí, win 67 a 69% a i s Hellcatem se docela dařilo, několik bitev s výdělkem kolem 40 k bez PÚ, ale nastřílel sem i přes 2500 DMG. Jezdil sem především nižší tiery akorát se snažím doexpit batchata, ale hra s Lorejnou je pro silné nervy i když hraju opatrně, tak když jí koupím od artyny, tak většinou konečná i gwpanther jí dává za 1000 DMG. No ještě 25 k expů a půjde "medková papírová škatule" šmahem z garáže. :Smile_blinky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak můj víkend ve WoT taková normálka. Zakotvil jsem na EU2, protože tam mám o značný počet nepříznivě rozlosovaných bitev méně. Dost mi zlobil net a tak jsem toho nahrál méně než bych mohl a ovlivnilo to i dost mojí hru v některých bitvách. Na Mountain Pass jsem držel s M36 Jackson (VI) jednu stranu, kde bylo IS-3 skoro 3 minuty. No držel :). Jen tak jsem popojížděl sem tam 40 m od IS na vyvýšenině, aby to vypadalo, že se o něco jakoby snažím a zároveň neudělal nic. IS přijela posila a to dostalo odvahu a tím moje blafování skončilo Při pingu 400-600 jsem tak dlouhou životnost ani nečekal. Hra skončila prohrou na cap s tím, že naše skoro všechny top stroje přežili včetně dvou Type 59. :(

 

Opět s M36 Jackson jsem asi potkal na mapě Lakeville někoho tady z fóra. Pokud se nepletu, tak měl tu čet být v TOP četě s LOWE v našem týmu. Aby můj tým měl v TOPu četu, když u enemáků není se nestává často. Bohužel zde to byla předem prohraná bitva hlavně díky velkému počtu arty 4 ks. Od arty jsem žádnou sice nekoupil, ale po 3 zásahu od nějakého tanku jsem šel stejně s hanbou do garáže

 

Tím, že nechodím na EU1 se drží počet blbě rozlosovaných bitev v určitém normálu. Nejvíc na ně trpí čína 59-16 (VI). Sice z toho nejsem nadšený, ale když jsem se nad tím zamyslel, tak je to zrovna tank u kterého mi to z těch co mám v garáži nejméně vadí.

 

Mimo low třídy 1-3, které delší dobu nehraju nemám rád mapu Doly. MM většinou enemákům daruje hill a při větším počtu arty např 4 je vlastně rozhodnuto.

 

Taky jsem postřehl, že mi hra změnila herní styl. Méně se díky tomu nervuju. Hraju víc jako začátečník a je mi to i celkem fuk. Jezdím s papírovým TD v první linii a záda mi kryjou v odstupu 100-300m naše Top HT. Na sirénu a postupující červenou čárku většinou nereaguju. Snad jediné co ještě stále dodržuju z dobrých herních zásad je pomoc s capováním, když je to opravdu důležité. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potkal jsi mě a spoluhráče z klanu, když jedou do městečka dvě HT / náše četa / a dvě šestky. a zbytek darmo mluvit.....,co se týká pingů, možná chyba nebude u Tebe....protože včera jsme museli odejít ze serveru EU 2, kolega měl 300 ping stabilně, já kolem 250, po přihlášení na EU 1 byla situace dobrá, ping kolem 50.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konstatuju že za mě byl víkend velice vydařený :D

 

 

Victory ratio - 66%

Battles - 68

Efficiencyold - 1726,42

Efficiencyv2 - 1622,82

WN6 - 1932,70

Average tier - 6,14

Experience – 56888 - 836,59

Capture points – 149 - 2,19

Defense points – 53 - 0,78

Damage – 82305 - 1210,37

Kills – 100 - 1,47

Spotted - 125 - 1,84

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potkal jsi mě a spoluhráče z klanu, když jedou do městečka dvě HT / náše četa / a dvě šestky. a zbytek darmo mluvit.....,co se týká pingů, možná chyba nebude u Tebe....protože včera jsme museli odejít ze serveru EU 2, kolega měl 300 ping stabilně, já kolem 250, po přihlášení na EU 1 byla situace dobrá, ping kolem 50.

 

Já nemám moc dobrý net. Běžně ping kolem 50, ale občas i 1200 není žádná vzácnost. Před hraním vždy kontroluju aktuální stav, ale se změnou v průběhu bitvy nic člověk neudělá.

 

Co se naší společné bitvy týká, tak se město drželo k mému překvapení dobře a rozhodně to nebylo mojí zásluhou. Já tam byl je do počtu zahnán palbou nepřátel a arty a následně tak nějak uvězněn.

 

Já bitvu na začátku hodnotil takto:

4 arty je hodně.

U nás v Topu četa a u nepřítele asi někde v nižší části týmu (+)

Počet klanových hráčů: u nás je to jen top četa 2 a u nepřátel asi 7 hráčů (-)

U nás velký počet TD, což bývá někdy plus pokud není moc arty a střílí se na větší vzdálenost (-)

Rozdělení techniky v týmech se zdálo celkově vyrovnané a tudíž bez znaménka.

 

Závěr: Veškeré pozitiva jsem viděl u Top čety, kde byl jeden LOWE, což je pomalej stroj a tím se tak trochu plus smazává. :(. Tuhle bitvu jsem si označil jako jasně prohranou a pokud to udělám, tak mám úspěšnost přes 90%. Občas je u nepřítele nějaký vlivný stroj AFK a proto to není 100%.

 

Jména v bitvě běžně nečtu a zkratka tvého klanu mi nic neříkala. Vědět, že jsi v tom Lowe ty tak bych to bral jako potvrzení určitého kvalitativního předpokladu celé čety a s tou prohrou bych si možná nebyl tak jistý. Kdyby jsi nenapsal před koncem bitvy, tak jsem ani nevěděl, že jsi tam byl. :) To mě trochu víc zaskočilo a až dodatečně jsem zjišťovat o koho šlo. Takže omluva, že jsem aspoň neodpověděl.

 

PS: Být v bitvě jen po dvou arty, tak to mohla být i zajímavá bitva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem nějak zjistil, že dokážu rozdýchat "umění" hráčů na publiku, nesmyslené množství nových ufo strojů, postupně i třeba 12 artyn na hru. Ale nedokážu rozdejchat to, že za mě bitvy rozhoduje WG :Smile_sad: .

Nejkřiklavější případ ze večer- já s Hellcatem spolu s Churchillem, oba WN6 stat nad cca 1500, Win 55%. Potkáme 2 lamy , jedna v Hellcatu , druhá v Cromwelu, oba WN6 okolo 400, Win mají cca 42%. Stojí jak trubky na místě, neuhnou, nenatáčí se a v klidu si nás vyndajía to tak, že oba odjedou s 1/2 HP. Churchill se úhluje jak blázen, já vystrkuju jen věž a nic. Z 5ti ran dám 2x hit za 0, 2x dingnu ten alobal, co má Cronwell místo pancíře. A samo on mě každou ranou penetruje do matlu věže. Byl jsem tak vytočenej, že jsem hru vypnul,ani jsem se po bitvě nepodíval, jak střílel za 0 damage kolega v Churchillu.

Myslím, že na to,aby ze mě někdo dělal tak nepokrytě vola, jsem už fakt asi starej.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je přesně to, proč to WG dělá. Aby měl blbeček někdy radost. Jenže je to nesmysl protože blbeček má radost asi tak často, jak často se mazák s takovým případem potká a to je podle mého názoru málo k tomu aby to něco ovlivnilo, krom toho, že se mazák nasere, kdežto lamka ani neví co se kolem ní dejě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

f8f9d8db7e2cd1440c63276d1e602701.jpg

20162a64b977fc9337fb7ac46aa94830.jpg

 

To myslím hovoří za vše.První dnešní bitva a asi si raději půjdu hrát kuličky.Jen doplním,že jsme začínali dole a všichni krom prototypu a IS-8 jeli na kopec.Střed nikdo a u prusmyku dostal prototyp čóču od Lorriny a Typa ze středu,takže nás dole parádně scvakli do kleští.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tři dny jsem nehrál a těšil se na hry...první hra lost...si říkám, to je špatný...trojnásobky...asi hafo fokotů. Opak byl pravdou...celý večer krásné hry s hafo dmg..s Ferdou jsem měl 54 000 čistého...ale nejlepší byla první hra s PzIV....naše četa T150 byla šílená a další HTčka taky....jasný lost. Jenže to neznají Švejkovu bezbolestnou...krásných 8ks, ale win se štěstí... ikdyž jsem mu musel pomoci. Poslední Kv1S na mě čekala...já ho lákal na pás..vykukoval jsem z poza rohu milimetrem tanku...vyšlo to páč mě jen líznul a já měl čas ho sfouknout, krásná, ale těžká bitva.

 

Něco pro milovníky troll gunů :Smile_teethhappy:

 

Vítězství!

Bitva: Ensk 25. března 2013 20:20:34

Vozidlo: PzKpfw IV

Získáno zkušeností: 7 617 (x3 za první vítěznou bitvu dne)

Získáno kreditů: 53 161

Úspěchy v bitvě: Radley-Waltersova medaile, Válečník

 

 

Služebníček :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek na publiku. Jezdil jsem s velikou vlajkou s nápisem TADY! Artiny...jak to dělaj! První spot, 5s a debilní nepřesný Grilečko dá naplno Hellcata. A takhle třeba 2x po sobě, když byla ve hře arty. Dnešek se celkem i nesl v duchu cinkání a neuvěřitelným padáním střel. 7x po sobě netrefit KV-1s s Hellcatem na 300m, resp trefit vždy zem před ním, to je moc.

 

Vytáhl jsem ELC. Boží mašinka. Ale potom mi to začalo dávat jantary a městský mapy...a artilerie si zas přišly na svý.

 

Opět jsem potkal hráče Los_Bambus_CZ. Jelikož byl jedním z mála posledních naživu, vyndal jsem ho z ignoru, že se tentokrát třeba s ním bude dát hrát. No, opět ho zabili a zas nadával (to už když byl ještě živej). Takový retardovaný zakomplexovaný dítě jsem ještě neviděl. Tentokrát si mě naštěstí nevšímal.

Jelikož zpráva veliteli klanu zatím pravděpodobně nebyla vyřízena, přemýšlím nad zprávou rovnou k nohám WG. Dvě společný hry, dvě hry nevypustil do chatu nic než nadávky.

 

Jeho dnešní výkon:

bPAg6.th.jpg

A tady kompilačka našeho prvního setkání:

0axEP.th.jpg

 

Takoví lidé mají mít dávno BAN...už ani nepoužívám nahlašování, stejnak to nemá cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včerejší a dnešní raní hraní nic moc. 50% bitev prohraných při odpočtu a tak udělat násobky byla fuška a když se podařilo, tak zas nebylo moc co násobit. Celkově tak nějak :(. Pár bitev ráno s ještě větším procentem proher při odpočtu, ale tady je to prostě daň za malé množství přihlášených hráčů. Okolnosti a hra sama mi ještě ráno oživila jinak už dost běžné a nudné hraní o prvky, které často nevídám. Na mapě Erlenbergu už to bylo vše moc překombinované a raději jsem se na hraní vykašlal. V jeden okamžik brutální ping snad 5000. Pak jsem to zvoral a chcípnul. Při dokoukávání jsem zjistil, že jsou na mapě 3 mrtvé tanky co vypadají jako živé, což jsem dlouho neviděl. Pak enemáckého ducha v souboji s naším tankem a zde jsem byl rád, že jsem byl už jen pozorovatel jinak bych se asi dost naštval jako posledně. Ono trefovat takový tank na 20 m je problém natož na víc.

Nevím přesně kde je ten nepřítel. Předpokládám, že někde u výbuchu.

http://img24.eu/v-j4a50aqg.jpg]h-j4a50aqg.jpg[/url]

Následně přijíždí k boku našeho tanku, který zničí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že jsem celkem spokojený. Dalo to dost práce, ale počet vítězství převládá nad prohrami. Každopádně prognózy při odpočtu vůbec neodpovídají následnému výsledku bitvy. Jen ten efekt náhody při stanovení hodnoty penetrace je nyní nějak více patrný. V některých případech jsem opakovaně nemohl prorazit pancíř tanku, který obvykle prochází jak nůž máslem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

poslusne hlasim, ze proste medka moc neumím, ale snazim se, konecne po dlouhe dobe jsem mel sukses s e50m, 6killu a 5950 damage nastrileno, docela skoda tech par desitek do 6000 :Smile_mellow:

jinak tech jezdim s vk3002, a proc? cekam na druhou lajnu medek, no ale nevim uz se blizim k 16k bitev a nejak to zacina byt fadni :Smile-tongue:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já to musel po pěti hrách vypnout, protože každá z těch pěti her stála opravdu za prd... měl jsem prostě smůlu na los a byl to pokaždý děsnej nátěr, kdy po třech minutách byla minimálně polovina mého týmu mrtvá a o výsledku bitvy bylo prakticky rozhodnuto. byla jediná výhra, ale to byl kalsickej válec, kdy ani nestihnete moc vystřelit

 

shrnuto:

2x lemming train - prohry 15:2 a 15:3

1x los s VI. tier TD s 3ma osmičkama, kdy u nás to byla četa uplnejch lemplů s Lowe co dohromady udělali 800 dmg

1x výhra 15:2, kdy jsem si stihl 3x vystřelit, protože nepřátelský lemmign train jel po druhé straně

1x prohra kdy jsem zůstal poslední proti 7mi nepřátelům

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se dnes přidám ke stěžovatelům. Včera 8 výher 8 proher.... bitvy prohrané předem... než sem se rozkoukal tak půlka našeho týmu KO. Jen dvě bitvy, jedna s E50 a druhá se Stugem stály za to... kdy to byl masakr až do konce, velmi vyrovnané a zábavné a pak se mi povedlo to rozhodnout. Na druhou stranu jednu hru jsem děsivě zalamil s Cromwellem - za to se stydím.

Taky standardně úkazy jako hráč s win/lost 42%... wn6 200 ..... sedící v PzIV s houfnicí ..... schovávajíc se celou hru za barákem u naší báze.... a když celý tým už vychcípal.... tak nebyl ani schopen jednou vykouknout a někoho sestřelit..... jen se tam vrtěl a bál se vyjet..... uf

 

Ty prvky náhody (jak se v poslední době tady mnoho hráčů zmiňuje) jsou opravdu už neúnosné. Zažíval jsem si to večer s JgPantherem, kdy jsem si vždy krásně doměřil na nějakou HVY z boku, a střela letěla "spolehlivě" úplně na kraj kruhu - takže bouchla do země anebo ho přeletěla..... a to několikrát za sebou. Už mi pak docházely náboje, což se mi u tohoto stroje nestává (a že je má JgP drahé) :-) .... stejně jsme sice ty lamy porazili.... ale kdybych nebyl zalezlej v křoví a přestřeloval se s nějakým tankem face to face, tak bych šel do kopru během chvilky... já bych 3x dingnul a on by mne prostřelil i prakem a chlebovou kuličkou. Je to někdy opravdu poněkud na zvracení....

 

 

Dnes po vzoru Švejka zakoupím opět PzIV a budu to masakrovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...