Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Poslední dny se u toho jenom vztekám, což za relax rozhodně nepovažuju. Včera nejdřív pohoda win 6:3, pak sem vypnul že půjdu na letadýlka, ale nešel server. Já blbec znova zapnul tanky a WG právě rozhodlo, že je třeba opět zprůměrovat statistiku a tak 7 proher v řadě ať sem šáhnul na cokoliv a šance na win jasně ukazovala co mi WG nasolilo do týmu a k dobru výbornej MM, kdy sem se většinou krčil na spodku tabulky. Končil sem totálně nasranej že to snad ani není možný win 8:10. :Smile-izmena::Smile_confused::Smile_kamikaze: :facepalm_wowp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu proč vás všechny tolik štvou tupouni a winratio. Tupouni jsou náhodou dobří, protože když má soupeř tupouny, tak mám aspoň po čem střílet a když jsou se mnou, tak ti moji mi aspoň nevystřílejí všechny soupeře. A winratio si zlepším na rotě a na CW.

Včera jsme měli dobré CW, měli jsme 3 tier 10 tanky a 1 tier 8 artku, jinak samé menší tanky a kdyby jsme nezalamili, tak jsme dali skoro plný tým (13 top tanků). :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tupouni sou dobří pokud jsou na obou stranách, jenže když jsou enemáci zelení, žlutí a oranžoví a u nás je to rudá záře nad Kladnem, tak si člověk párkrát vystřelí přičemž dingne nebo netrefí (dle přání WG) a zhebne v přesile salv. Není problém v první minutě prohrávat o 4-5 tanků a pak už je často člověk pouze štvanec. :facepalmic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera som sa dozvedel, že pzIV čaká nerf. Resp. húfnice všeobecne.

Neviem, na čo súdruhovia pridávali do hry gold ammo za kredity, ked ho teraz idú nerfovať.

Nevadí, pre mna len dalšie potvrdenie toho, že prestať platiť premko bolo správne rozhnodnutie. Ešte mám 9 dní, kým mi premko dobehne - to by som chcel vyexpiť aspon T49 a nahrabať nejaké kredity do zásoby s typom.

Potom už odo mňa Bieloruskí šamani neuvidia ani cent. Nech im ten sajrart na publicu financujú iní. Ja s tým končím.

 

Včera inak celkom ok, aspoň z pohľadu killov. V 6 hrách 24 killov, aj ked technicky som to nastrielal len v 5 hrách, lebo v jednej som lahol bez killu.

To US TD na tier 4 - M8A4 je ťažký siemkobijec.

SIEMA - bum

Kto PL - bum

Ja pierdole - bum

Normálne ked na začiatku bitky dakdo u enemákov zasiemkuje, tak je pre mna cieľ č.1 :)

 

Nevadí, na expenie vo WoT som už rezignoval - oni tie vysoké tiery stoja za starú belu, nehovoriac o tom, že hlavným firemným športom vo Wargamingu je nerfovanie ... je to ich problém .... každopádne stats nemám zlé, tanky čo som chcel mám a tak sa idem už len baviť ...na to premko netreba

 

Spasiba Bolše

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zde na fóru nějakou delší dobu nebyl. Po rychlém prolétnutí aspoň toho posledního jsem zjistil, že se nic moc asi nezměnilo. Stížnosti jsou stále podobné a nadávání na WG také bez nějakých větších změn. Na mém účtu není celkem nic nového. V posledních dnech se téměř pravidelně střídá výhra s prohrou, kterou občas přeruší série 2 výher či proher následovaná opakem.

 

Ze zajímavostí poslední doby co jsem viděl bych vyzdvihl: Lost při bitvě T8, kdy jsme to dostali 0:16 a hra dle jejích pravidel nám připsala aspoň ten jeden kill. Pak jsem v jedné bitvě T5 sledoval závěrečné střetnutí topek. KV-1 a Chrchlala. KV-1 vyhrálo :). Enemák s KV měl nahráno přes 2800 bitev a s KV kolem 200. Náš hráč s Chrchlalem celkově 58 a počet bitev s daným strojem jsem ani dál nehledal. V jiné bitvě T5 jsme dostali celkem dost na ***** a stačilo se podívat na arty. Naše typ nevím nahráno celkově ve hře 856 bitev. Nepřátelská jen čistě se Su-26 2643 bitev. Při horším netu jsem viděl pár perliček u svého Leoparda. Rychlost po rovině 101 km či při stisku klávesy W na rovině couvání rychlostí 11 km. Nastavení jízdy mám běžné.

 

Jako sólo hráč se již skoro vůbec nedostávám do bitev OP čet a tak můžu sledovat a účastnit se bitev převážně obyčejných hráčů a začínajících co mají často méně než 2k bitev. Ty bitvy mají své určité kouzlo a až neuvěřitelnou nepředvídatelnost. Pak jsou takové ty vtipný výsledky, kdy Top enemák s IS3 co neopustil svojí základnu a pro výhru se musí zabít zničí 11 z celkových 13 zničených strojů než je udolán.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to pořád dokola. Arktida, probijeme se na základnu, jedeme 4. Mám poškozený rychlík KV-1, se mnou nějaká PzIII, plus další dva lehký tanky. Vedeme 9:6, začínáme capovat jako první. Je tam kolem třetiny capu, když se objeví enemák u naši vlajky. Místo, aby jsme v klidu dokončili cap ve čtyřech, ti tři pitomci se zblázní a valí zpátky. Dopadlo to logicky, enemáci tak capli dříve. Siegfriedova lajna, s Tigrem, 6 killů, nakonec stejně prohra.

Je to marný, je to marný, je to marný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak psal Matho, že ho nebaví expení lepších tanků, zjistil jsem, že ten hoch má pravdu.

 

Když jsem začínal, byly zde 4 druhy tanků. TD, Medka, Heavy, Artiny. Člověk si vybral tank, kterej chtěl a šel po něm. I já jsem tak dosáhl monstra jménem T95, také T34, kterou jem expil kvůli změny na prémiáka a Lorraina. Dobrý! Pak přišel patch s desítkovým vším. A s tím to šlo do pr****. Dnes tu máme dva typy tanků, Tanky a Artilerie. Medka mají vyšší penetraci jak těžký tanky, silný čelní pancíře a jsou rychlá. Staré desítkové heavyny jsou díky dalším nerfům k smíchu a jsou slabší jak medka či TD (která mají skoro stejně HP...)

 

Dnes mám v garáži nepoužitelnýho šneka T95, měl jsem Loorinu, kterou hodili o tier výš, kde je k smíchu a děsně na nervy, pak mám M103, jedinej kloudnej devítkovej tank v garáži, ač mu něco udělali s pancířem, už tolik necinká...navíc jsou mezi devítkami dlouhé reloady a dárečky od WG typu tank na dva kusy, ale zcela nepoškozen, hru hodně degradují. Jedinou motivací hrát bylo najít si nějakej zábavnej stroj na tieru 2 a 5-6 a bavit se tam, kde nejsou artyparty, sami dokážete ovlivnit bitvu a luxusně si zahrát.

Chtěl jsem vyexpit Ferdu, jenže motivace jít na vyšší tier je nulová, hrál jsem jen násobky a s tím se nové stroje blbě expí. Mrzí mě, že na vysokých tierech zrušili rozdíl mezi tanky a z tanků,co mám v garáži udělali nudný sračky.

 

No, alespoň ty 5. a 6. tiery nejsou tak drahý a vydělávaj, takže když přestane bavit, koupí se novej a jede se dál :Smile_blinky: Doufám, že až se k tankům vrátím, budou mí mazlíci nepoužitelní také...

Teda potěšili mě s MM, teď se na těch nízkých tierech hrálo moc dobře, většinou v rozmezí jednoho tieru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak trocha duchařiny. U WG win/lost 50% funguje. Než jsem dojel psí boudu (česky BDR) na top, tak jsem měl win 9%. Pak začala neskutečná řada vítěztví, kladnejch bulharů a neskutečnejch střel, totální nesmrtelnosti. Např na férovku vyndaný IS, kde mě 4x dinglo se 122 a já ho provrtal pokaždý a kamkoli. Na tři rány vyndanej TigerP, kde jsem mu 2x prostřelil dvaceti centimetrovej předek a nakonec mu dal munici, zepředu ustřílenej čerčil7 kde jsem mu páral tu přední tlustou zeď na hadry a ten podle toho, jakse natáčel bylo vidět,jak je z toho úplně zoufalej. Snipery takový, že jsem ten cíl sotva viděl, prostě totální OP čak noris. Tímto způsobem jsem ten tank vytáhl na 50% win. Rozhodně si nemyslím, že je to kvalitou tanku, protože tank je to příšernej. Ale když dingne a propálí vše, co mu stojí v cestě a jedno, jestli je to sedma a nebo trojka, tak to jde samo. Včerejškem mi to nejspíš skončilo a zase to bude neprovozuschopná ludra. Zase u Matildy (64%), 3001H (61%), 3601 (59%), Luchse (61%) T150 (59%) WG usoudilo, že je potřeba tyto staty sundat, takže jsou to v 90% prohry a procenta rapidně padají. Takhle jsem statama sundal Tigera P z 67% na 49% WIN. Takže stará známá věc.. WG se nás snaží držet na 50% a to jak MM, tak nalosovanejma polákama, tak takovýma bulharama, že to ani není možný. S T40 jsem už měsíc a půl nejel jen se čtyřkama a v tak v 75% jedu jako úplně dole se šestkama.

Budu muset zapracovat na prohrách, aby se některý zábavný tanky zase staly zábavnýmy. Zatím se mi to úspěšně daří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera sem to zkusil odpoledne a WG usoudilo že po 3 dnech depresí mi nadělí pěkný den. 10x win a jen 2x lost a dařilo se se vším na co sem šáhnul a pokud sem někde zalamil, tak špičkově nalosované týmy to zmáknuly. Tímto sem po několika tisících bitvách a urputného snažení přelezl 53,5% win a díky zaokrouhlení dostal na win 54% o jaká slast :Smile_teethhappy: Bohužel ale stačí jedna bitva abych zase spadl na dlouhodobých 53%.

Proto sem včera večer hrál už jen letadýlka WT a dneska nevím zda to mám vůbec zapínat, abych neměl od WG nalosovanej černej pátek :Smile-hiding:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem včera vyexpil Panthera II - zatím stock edition, ale jde to ....... dal jsem tam rovnou jen podvozek na který byly volné free expy a teď se musím probojovat na věž a top dělo... ale ten tank je náááádhernej :-) .... snad se s ním bude i tak hrát. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak som uzavrel hranie s M8A1.

35 hier, iba 51% win a 60 killov.

Musím povedať, že som šialene trpel na tímy a cez inak slušné TD som sa prekúsaval z nechuťou. Naozaj je tá príšerná nekvalita na publicu na mňa už príliš.

Povedal by som, že T49, ktorú som dnes ráno kúpil je môj posledný vyskúmaný tank na veľmi dlhú dobu.

Cítim, že si musím od tankov oddýchnuť. Už to nie je zábava, ale iba nervy a trápenie.

Čoho sa obávam je, že to bude len horšie a horšie. WG bude proste dalej nerfovať a stínať hlavu všetkému čo vyčnieva a hlúpí a zbytoční hráči budú po dalších masívnych kampaniach len pribúdať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak trocha duchařiny. U WG win/lost 50% funguje. ......

 

Dřív jsem tomu nevěřil,ale už se začínám přiklánět k tomu, že na tom něco bude. U T30 expím TOP kanon, měl jsem po 65 bitvách Win 62%. Je to haluz, já vím. Ale je divné, že včera následovala serie 9 bitev p osobě, kdy bylo max procento Win 32% a i to podle toho tak dopadlo. Může to být náhoda, ale nějak se mi tomu nechce věřit.... Zvlášť, když jsem pro zábavu vzal občas mezi tím T-150 a tam to bylo standardně jak kdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta T150 mě připadá je z toho, co jsem zatím jezdil, nejméně náchylná na bulhara. Mě se s ní standartně daří a ani losy nejsou špatný. Jak píšeš, je to jak kdy . Zrovna včera jsem jako top na Redshiru vjel na B8 a tam vyndal za asistence Hetzera KV1S, džeksona a 3001H. Pak mě z kopce detrakli a snad celej enemy mi to čuřil do boku. Protože mi v jednom kuse sundávali pás, tak už jsem se nehnul. Výsledek byl, že se mi po celou tu dobu co do mě pálili podařilo sundat ještě ruskou T28 a chrchla1 a notně pochroumat ruskou T34 a Stuga. Do boku mě nasypali 35 ran, než jsem lehnul.

Naopak jsme na dálnici já s 3001H s 88čkou na J9 zaboha nemohli s Tigerem sundat T150. Prostě rány za 0 a nebo se to odrazilo.Samo nás vyndala oba.

Prostě tenhle tank má WG rádo a je dobře, že ho skoro nikdo nejezdí. Nemám rád tu 107čku, když míří na mě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.... Normálne ked na začiatku bitky dakdo u enemákov zasiemkuje, tak je pre mna cieľ č.1...

trapne. procento debilu maji polaci jako cesi, clovaci nebo nemci. stejne tak maji ostatni narody stejne procento spickovych hracu. jen polaku hraje wotko logicky vice nez cechu pac je to vetsi narod. a jsou vice nacionalisti, vice drzej spolu a tak se vice zdravej.

 

bezte uz s temi pubertalnimi sovinistickymi kecy dozadnice. uvedomte si, ze tim shazujete jen sebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pššt, nechval T-150. Raději budem dělat, že v ruském stromě vůbec není :Smile_Default: . Je fakt, že s ní často dokážu rozhodnout bitvu, včera jsem v jedné bitvě na férovku dal P Tigra, co se ke mě jak jantar točil bokem a IS, které šlo čelně + něco okolo. Celkový damage nastříleno cca 2700, hrubého výdělek 42k. A to není ojedinělý výsledek .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kua, pšt, nikdy jsem nic neřekl, a T40 s Luchsem taky ve stromu nejsou. Mě se jednou podařilo s T150 vydělat skoro 90000 hrubýho. To bylo v době, kdy ještě jezdila s desítkama a málem se mi podařilo vyndat mauze. Samo, když jsem ho měl na ránu a zbejvalo mu 5% tak mi ho doklepla artyna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak trocha duchařiny. U WG win/lost 50% funguje. Než jsem dojel psí boudu (česky BDR) na top, tak jsem měl win 9%. Pak začala neskutečná řada vítěztví, kladnejch bulharů a neskutečnejch střel, totální nesmrtelnosti. Např na férovku vyndaný IS, kde mě 4x dinglo se 122 a já ho provrtal pokaždý a kamkoli. Na tři rány vyndanej TigerP, kde jsem mu 2x prostřelil dvaceti centimetrovej předek a nakonec mu dal munici, zepředu ustřílenej čerčil7 kde jsem mu páral tu přední tlustou zeď na hadry a ten podle toho, jakse natáčel bylo vidět,jak je z toho úplně zoufalej. Snipery takový, že jsem ten cíl sotva viděl, prostě totální OP čak noris. Tímto způsobem jsem ten tank vytáhl na 50% win. Rozhodně si nemyslím, že je to kvalitou tanku, protože tank je to příšernej. Ale když dingne a propálí vše, co mu stojí v cestě a jedno, jestli je to sedma a nebo trojka, tak to jde samo. Včerejškem mi to nejspíš skončilo a zase to bude neprovozuschopná ludra. Zase u Matildy (64%), 3001H (61%), 3601 (59%), Luchse (61%) T150 (59%) WG usoudilo, že je potřeba tyto staty sundat, takže jsou to v 90% prohry a procenta rapidně padají. Takhle jsem statama sundal Tigera P z 67% na 49% WIN. Takže stará známá věc.. WG se nás snaží držet na 50% a to jak MM, tak nalosovanejma polákama, tak takovýma bulharama, že to ani není možný. S T40 jsem už měsíc a půl nejel jen se čtyřkama a v tak v 75% jedu jako úplně dole se šestkama.

Budu muset zapracovat na prohrách, aby se některý zábavný tanky zase staly zábavnýmy. Zatím se mi to úspěšně daří.

 

jj takhle funguje WG rules + 1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...