Přejít na obsah

Krisna

Members
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Krisna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Popularita

  1. Jelikož zbývá v klanu už jenom pár posledních míst, tak jsme zpřísnili náborové podmínky. Pokud je splňujete, tak neváhejte a podávejte přihlášky, dokud je místo! A pokud si chcete přečíst co se děje u nás v klanu, doporučuji naše (ne)pravidelné hlášení zde: http://wot-ehw.eu/viewtopic.php?f=1&t=271#p14574
  2. Kampaně se účasnit budeme, ale šance na ty tanky je pro nás mizivá. Nejsme primárně CW klan. Podle mě má šanci na ten tank z CZ klanů BIA, CSA, SV_G a malou 1CSTR a A-G.
  3. @CZMATO: Sorry ale mi to nedalo :) Na Český nebo Slovenský pozdrav pokud hráče neznám (nebo je z BIA) odpovídám "chcípni", na Siemka odpovídám "JA CIĘ ZAPIERDOLE ***** !" Co jsem potom já?
  4. A jsi si jistý, že nikdo další neměl stejně poškozených tanků (pak nedostane nikdo) a nebo nějaký z těch co jsi poškodil nepřežil?
  5. Nechápu proč vás všechny tolik štvou tupouni a winratio. Tupouni jsou náhodou dobří, protože když má soupeř tupouny, tak mám aspoň po čem střílet a když jsou se mnou, tak ti moji mi aspoň nevystřílejí všechny soupeře. A winratio si zlepším na rotě a na CW. Včera jsme měli dobré CW, měli jsme 3 tier 10 tanky a 1 tier 8 artku, jinak samé menší tanky a kdyby jsme nezalamili, tak jsme dali skoro plný tým (13 top tanků). :)
  6. Nejde o to kdy, ale s kým. Hrej čety/roty, pokecej si na Ts a vůbec nesleduj jak dopadá bitva pokud to je random. Pak tě bude WoT skutečně bavit. :)
  7. Service Record: Technical Engineer, U.S.A., Senior Technical Engineer. Právě jsem dohrál hru, mám všechny tanky ve hře vyzkoumané a v elitním stavu
  8. Na tieru 8 je to trochu rozmanitější. Třeba my berem 3 libovolné tier 6 artky, 1× AMX 13 90, 6×T32, IS-3 nebo VK4502A a poslední 2 tanky cokoliv tier 8. Často potkáváme i dost odlišná složení týmů, ale je pravda, že hodně slabších týmů jezdí se spoustou IS-3. Tier 6 a 4 souhlas. Zkoušeli jsme na tieru 4 rotu plnou B2 a lamy s PzIII a SU26 nás rozbily. U čet mi chybí řešení taktiky a hlavně to, že někdy můžeš zahrát s kolegou jak bůh a stejně prohraješ.
  9. Já si winratio spravuju klanovou tier 8 rotou. Včera jsme potkali dost CZ klanů (například HUGO) a i pár slušných zahraničních (i OM-V) a žádná prohra. Jenom je trochu škoda, že na rotě si koním ostatní staty a jezdím s elitním tankem, takže na ní nic nevyexpím.
  10. Sice ještě nemám T71, ale mám T21 a to je taky krám. Je jako M24, ale ve všem horší a o tier výš... Dvojnásobky mívám 1000XP s premiem... Původně jsem chtěl to rychle přeexpit, ale jsou to takové krámy, že budu jenom objíždět dvojnásobky a zaměřím se zpátky na Brity. S Hellcatem jde získat ocelovka i skilem. Když nastavíš štít děla tak, aby nemohli střílet nikam jinam, tak odingáš skoro vše....
  11. @Kanar: Myslíš mě? To se pleteš. Já jim platím jenom premiový účet + jsem si koupil typa. Za ostatní věci jsem moc neutratil, jenom pár míst v garáži a dříve nějaké gold náboje na CW... Znám jiné hráče, ze kterých musí být WG vysmáté (jeden střílel pouze goldy, i na randomu a pak taky ti, co hodně konvertují XP... )
  12. @svejk007: Špatně si to pochopil, třeba já mám cíl vyexpit vše. Takže "povinně" expím i ty Britské krámy (nesedí mi). A ty vyexpené desítky si pak nechám i v garáži, kde mi reziví už teď spousta top tanků. Třeba s Mausem sem už nejel asi půl roku.
  13. Díky za pochvaly. @Samuel: Jak se potkáme na rotě, tak s radostí si na opičáky zastřílíme a vystřílíme je (když se nechají) :) @flashjim: Britská osma je na roty mizerná, ale ta sestava není dogma, dobrého hráče vemem i s jiným tankem (pokud to není šnek tank).
  14. [EHW] Extra Hardware Velitel klanu: ufoncz Zástupce velitele: Krisna Náborář: pavel1269 Diplomat: Partyproof Webové stránky (fórum): http://wot-ehw.eu/ TS3: zonax.sk (heslo do místností na vyžádání) Hrajeme hlavně tier 8 roty a CW.
  15. Jsme klan, který se momentálně věnuje hlavně clan wars a rotám (tier 8). Hledáme herně schopné a spolehlivé spoluhráče na CW, roty a samozřejmě také na dobře spolupracující čety. Chceš-li se k nám přidat, počítej s tím, že si nejdříve vyzkoušíme na tier 8 rotě a případně i v četě, jak se nám s tebou hraje (a naopak tobě s námi). Jak se k nám přidat? Napište ve hře hráči ErikDrawen (případně Krisna) Můžete samozřejmě napsat přihlášku i sem do náborového vlákna, následně vám bude poslána soukromá zpráva do pošty. Co požadujeme: - TeamSpeak 3 (+ mikrofon) - minimálně 5000 odehraných bitev - WN7 (viz noobmeter.com) alespoň 1400 (posledních 1000 bitev nad 1500) - průměrně alespoň jeden zničený tank na bitvu - minimálně 53 % výher - týmového ducha, schopnost přijmout kritiku - aktivní účast na rotách a CW - alespoň jeden tank na T8 rotu (v top konfiguraci, min. 200 bitev): - alespoň dva tanky t10 na CW (v top konfiguraci a s dobrou posádkou), z toho jeden z níže uvedených: Není nutné splnit všechny podmínky, adepty si testujeme na tier 8 rotě. Při nesplnění více podmínek ale můžeme přihlášku rovnou zamítnout bez zkoušení adepta. Co nabízíme: Vlastní fórum pro diskuzi, tipy a strategii. TS3 server pro kvalitní komunikaci ve hře. Aktivní klan (viz pravidelné dění) Časté tier 8 roty. Pravidelné CW. Nenucená účast v rotách či CW. Přátelskou česko-slovenskou komunitu lidí. Herně schopné spoluhráče (viz statistiky klanu). Možnost se hodně věcem naučit od zkušených hráčů. V případě zájmu či jakýchkoliv jiných dotazů se nás nebojte kontaktovat klidně přímo přes náborové vlákno, prostřednictvím SZ tady na fóru, nebo přímo ve hře (přezdívky máme většinou stejné jako tady na fóru) Hodně štěstí na bojišti i mimo něj, Přeje klan EHW Info zde může být zastaralé, pro aktuální informace o náboru prosím jděte na naše fórum: http://wot-ehw.eu/viewtopic.php?f=1&t=59
×
×
  • Vytvořit...