Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Včera jsem vyexpil a koupil JPII dal 5 bitev a šel spát s velmi dobrým pocitem :Smile_playing: . Dneska jsem s ním dal 25 bitev a nemám slov :Smile_trollface: . Dlouho jsem se tak nebavil u TDčka. Neuvěřitelný stroj, krátká 128 je snad přesnější než dlouhá a v penetraci taky nijak zvlášťní rozdíl nepociťuji. Co mi přijde, že nejsem moc vidět a to já rád. Jen doufám, že laťku +/-2500dmg/hra udržím. Poslední dvě hry tomu moc nenasvědčovali. Po dlouhé době jsem trefil spoluhráče a jako na potvoru rána zalétla k 550hp + mu sundala pás :Smile_sad: , naštěstí se spokojil jen s omluvou a napsáním do chatu něco ve smyslu go fu.. you as.hol. idiot :Smile_sceptic: , takže krom pokuty asi 25k nakonec dobré....

 

Konečně jsem osadil Cometa 77mm a hned mi to přišlo zajímavější. Win pořád mizerný, ale konečně (proti IX přebíjím na goldy) si přijdu lehce užitečný. Sice jsem z pěti her dvě prohrál, ale když v IX losu dám pokaždé přes 2000hp tak to nebude o mě :facepalm_wowp: . Poslední hra 3 zničení (Typ59, JTiger, AM50-100) a 3395dmg. Jen škoda, že arty zase naskákali do vody a utopili se :facepalm_wowp: , mohl být o dost lepší exp/kill/spot.

 

Ať se Vám daří...

 

:Smile_honoring:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera 14 her a parádní victory ratio 35 % (nepamatuju, že bych ho měl někdy tak špatné). Nebudu se tentokrát vymlouvat a hodím to na tým :Smile_smile: . Klasické lemming trainy, při Himmelsdorfu střetnutí jsme jeli na kopec 4, zatímco od soupeře dvakrát tolik. Ostatní tanky z týmu samozřejmě zakempily na dohled od základny a nedělaly nic. S Cromwellem jsem dostával losy proti osmičkám a XVM ukazovalo celý večer "šanci" v rozmezí 10-30 %. Člověk si tu svoji smůlu musí asi holt někdy vybrat.

Alespoň jednu dobrou hru jsem ale měl, a to s Hellcatem proti sedmičkám na Live Oaks, kde všichni jeli do města (asi byly v obchoďácích předvánoční slevy či co). Měl jsem nervy trošku napnuté (přeci jen, prvních 6 her jsem včera prohrál, jednu za druhou) a napsal jim cosi nevybíravého do chatu (XVM ukazovalo 25% a chat stejně opravdu nikdo nečetl...). Rozhodl jsem se, že to protivníkům stejně trochu osladím, a jel doprostřed k jezírku, kde jsem nejprve ustřílel Tigra, který celou dobu netušil, odkud to lítá (maskování + Hellcat = zábava pro vás, ale ne pro soupeře). Pak jsem se vrátil k základně, když něpřítel "prorazil" na jihu (prorazil? měli jsme tam jednu šestku a našeho Grille, který si s 4k hrami a ER 400 asi hrál na TD) a nepřátelská T-43 s Hellcatem začaly capovat. Taky to na ně na chudáky lítalo, ani nevěděli odkud. Město samozřejmě puklo, protože jsme měli přesilu jen 1,5 ku 1. Nakonec jsme prohráli (což jsem svému týmu přál v podstatě od začátku), ale zahrál jsem si výborně. 4 killy a damage za 3600. Také mě odstřelil šestkový churchill se zeleným ratingem, který tak dosáhl 5 killů, což mě potěšilo proto, že britským heavy fandím a že mě nakonec nedostal nějaký frag hunter, který za celou bitvu nic neudělal, ale zkušený hráč, díky kterému vyhráli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 bitev s Cometem a 9 výher, konečně se win překulil přes 50%. Dmg a kill sice pořád špatný, ale ono to sním (snad) půjde :Smile-tongue: . Nevýhoda jsou finance, jelikož každá 2-3 hra je proti IX tieru, cpu tam goldy a to se ošklivě projevuje na účtě :Smile-izmena: . Není problém být -25k na hru (a to goldů vozím jenom 15). Další věc co mě štve, že se opět vrací monstrum Typ59 :facepalmic: , pro Cometa soupeř nad jeho síly a já jako vždy na něj narazím když jsem někde sám :facepalmic: .

 

Když jsem ukončil Cometa sedl jsem do JPII. Opět jsem ten stroj nepochopil. Nechápu jak WG mohlo pustit takovou bestii do oběhu. Po 46 bitvách s ním mám avg DMG 3000hp na VIII tieru :Smile-playing: ! Jen mě mrzí, že win je mizerný a dnes spadl o 5% holt 6 porážek v řadě se musí projevit :Smile_sad: . Předposlední hru jsem měl až na jednoho hráče tým trotlů nejdřív mě vk střelí do zadku a poškodí náboje, řeknu si ok stane se. Potom se vrátí zajede mi na zadek a vystřelí do pásu :Smile-angry: . Tak jsem ho sundal :Smile_bajan2:. Potom si všimnu, že další dva po sobě střílejí, nevím co to bylo za hru plnou idiotů. Po další porážce jsem to raději dnes už vypnul. :Smile-hiding:

 

Ať se daří...

 

:Smile_honoring:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na sobotu...že víkendy jinak nehraju...tož dobrý. Tedy až na SU26....tu jsem dal až na 6 pokus..to už jsem tekl.

Jinak A10 už mám na 100%. To zrychlené expení posádky je super...

No chtěl bych se pozastavit nad nulama u mé SU26....dát do palice a těla PzIII 6x goldem za nula....to už je moc.

S nostaligií vzpomínám na obě bety a půl roku full hry....kdy exisovalo několik možností výsledku dopadu střely na tank...ale žádná nikdy při penetraci nebyla za nula. A to:

- diiiing..prostě neprošla.

- sundání pásů...jediný a logický případ hitu za nula.

- penetrace dmg....

- penetrace + dmg + kr.zásah posádky či modulu..

 

Nic víc nebylo....faktor náhody byl nízký a hrálo se skvěle. Navíc, když hráč způsobil kr.zásah, tak většinou to bylo po pořádné ráně co vzala skoro vždy maximu hp co mohl kanon dát.

Logické, čisté a bezproblémové....jenže s přívalem nových hráčů WG muselo řešit jak zvýšit šance nováčkům si zahrát...a jsme tam kde jsme.

 

Po topicu "zásahy za nula" ještě pečlivěji sleduji kam co dávám a kam co jde, když dám nulu.....dnes 5x hit do boku JS6...jednou pásy, ok...ale zbylých 5ran za nula...

Ano, vím WG JS6 bude řešit...je zabugovaná. Ale dal jsem dnes za nula do boku těmto strojům..M37, T57, Bison, T46, JS3, T34, JS, T29, SU85....atd...

No hold mají všichni space armour ...i artyny na bocích. :Smile_teethhappy:

WOT si aktuálně užívám jak nikdy...S topkama dám jen dvojnásobek a jdu na nižší třídy, kde nemusím polikat atomovky od artyn..a je mi fajn.

Nic méně ty nulovky jsou všude.....snad jen A10 je nedává, páč ta šije HEčkama. Tuhle ruletu, když by WG odtranilo, tak už mi nic dramaticky nevadí....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já včera(pardon dnes v 0.50) nahodil TOP kanon na IS8 a první po nasazení od M40/43 -1800... tak to jsem vypěnil, nadával a vypl to. Dneska 3 výhry od zapnutí a pak docela HAPPy.. sice občas prohry,ale třeba umlácená -t54 když měl podporu 3 arty a nakouřenej Bat- to mě potěšilo.. Pak sundaný medko s kolegou v arty face to face a tým kterej kempil napíše CSG nobs... GRRR.. kupodivu CSG nahoře v tabulce.. proč asi?? A bounc do předku IS8 od 50B? Nice.. Myší past a další nějaký medailičky, to už byl konec srandy:) Takže za dnešek až na jeden topic na ofiku od nejmenovaného bývalého člena komunity v poho:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Švejk:

Ta goldovka na SUčku dost dingá, já ji začal vozit proti KVčkum a KV1Skum, ale právě proti nim je naprd. Musí stát bokem, pak prochází jistě, ale to většinou projde i normální HEčko. Její největší využití vidim v sebeobraně, kdy se mi ještě nestalo, že bych dingnul, nebo když chci rychle sundat nějakej cíl - nejčastějš TD (stug/M18/jgpzIV).

 

Jinak dneska to byla naprostá tragédie, M18 napopátý, type59 napopátý.. pak jsem to teda jakštakš srovnal, ale nemít v garáži právě SU26, kde jsem dal snad 8 výher v kuse, tak bych něco rozmlátil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera Ensk boj o bázi.Měli jsme koleje v levo.Jako top se svou E-50 jedu do města .Poškozuji pár středních tanků.Vypínám typa na munici.Ničím T29,které vjíždím do zad potažmo dalšího typa ,který se snaží zabírat.Všímám si že do týla se nám snaží přes koleje dostat 100% SP.Vracím se k hradlu,kde se SP zakempí za barákem.

V tom mi začne v kuchyni zvonit telefon!!!....omg!!!...sundavám sluchátka a utíkám do kuchyně pro telefon……manželka!.....že prý nemůže zaparkovat a jestli bych nemohl jít před barák a šoupnout auto do řady.To už jsem s telefonem mezi uchem a ramenem objížděl SP,kterého jsem bez toho aby mě poškodil ustřílel.Položím telefon a zjišťuju že jsem zůstal sám proti dvoum tankům jednomu TD a dvoum artynám,kteří zabírali bázi.S pomyšlením že manža s klukem stepuje nervózně před barákem mám nervy v kýblu a bez sluchátek se snažím rychle dohrát hru.Nasvicuji bázi,kde po jedné ráně ničím IS a ISU-152.Z jejich strany po mě stačí vystřelit GWP,ale mine a poškodí jenom pasy.Výstřelem se prozrazuje a na jednu ránu ho ničím.Na bázi zůstává 28% E-50 a SU-8.Původní záměr byl objet blok dostat se jim do zad,ale nervy a pomyšlení na manžu udělali své a jel jsem na ně čelně.SU šla na ránu.E-50 mě výstřelem poškozuje a snaží se ramovat já jí dingám.Druhou ránou jí dávám na 6%....má 88 z PII….nestačím dobít a třetí ránou mě vypíná….že by goldy?.....to je fuk každopádně ten konec jsem těžce zlamil a měl sto chutí poslat drahou na kurz parkování!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jeden post OT. Ja tu snad nekdy uz psal, ze AP gold munice u artyn ( u vsech typu a tieru) neni samospasna zachrana. Hlavne neco trefit a ubrat tomu chce fakt vice nez jen u toho klikat. Nejlepe je ty cile davat z boku. Trefovani veze, mam takovy pocit, ze neni moc dobry napad. vetsinou na kv heckama strilim jakoby pres vez, ale u ap je to skoro jista nula. U su26 vozim 4 AP naboje a to myslim je idelani stav a ukazuje to, jak casto se ma ta goldovka asi za hru max pouzit a jak si ji ma clovek cenit a poctive zamirit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jeden post OT. Ja tu snad nekdy uz psal, ze AP gold munice u artyn ( u vsech typu a tieru) neni samospasna zachrana. Hlavne neco trefit a ubrat tomu chce fakt vice nez jen u toho klikat. Nejlepe je ty cile davat z boku. Trefovani veze, mam takovy pocit, ze neni moc dobry napad. vetsinou na kv heckama strilim jakoby pres vez, ale u ap je to skoro jista nula. U su26 vozim 4 AP naboje a to myslim je idelani stav a ukazuje to, jak casto se ma ta goldovka asi za hru max pouzit a jak si ji ma clovek cenit a poctive zamirit.

 

Já taky mířím na motory ,ale tady to lítalo do věže..kanůnek hold stávkoval. Nic méně to byla věž a tělo PzIII, né Kvčka. To bylo zarážející.

A 6x zasebou. Jen jednou to šlo do pásů, které jsem sundal. Jinak vše bliklo...a navíc ty hlášky..." dostali jsem je" ...to bych sežral klávesnici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...