Přejít na obsah

WOWs - První dojmy a zkušenosti


oresprut

Recommended Posts

Po druhé instalaci, když George psal, že to nejde nainstalovat jsem zase vytáhl Kongo. Nějaký nápad, jak se vyhnout torpédům svrženým cca kilometr od lodi, když se objeví 200m před lodí?

To se prostě nedá. Protiletadlová obrana je tak kvalitní, že nesundala jediný ze 12 letadýlek.

Ne, na to žádný nápad není....sleduj si mapu a jak se začnou přibližovat letadla, toč k nim........na jakýkoliv nápad když to odhoděj, je už pozdě

 

A nebo se vybodni na tupá pomalá plavidla pro pomalé hráče a hraj destra, tam tě letadla vůůůůbec nemusejí zajímat....a je to záškodnická legranda ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře. 4x s Torpédoborcem. 4x proti šestkám v Clemsonovi. Vás to baví být neustále na dně tabulky?

Takový los jsem míval málokdy a stále ho mám jen občas. Ale u mě to je hraním 6-8 tieru a tam tu desítku občas dostanu....je málo hráčů.

Možná hraješ ve špatný čas, kolik tam je lidí? Normálně to dává rozdíl tieru jako ve wot, tedy 2....Bitevníky mají asi 3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevšiml si někdo, že po patchi je teď hodně velký problém zničení věží bez možnosti opravy?

Souhlasím, včera jsem hrál 3x za Mogami a v každé hře jsem přišel o jednu věž. Hraje někdo hodně BB? Je to u nich taky takový problém? To by potom mohla být legitimní taktika, mířit na věže.

 

Ničí je APčka, někde jsem četl že věž je úplně rozbitá v případě overpenetration - že náboj projde skrz naskrz, ale nevím jestli je to pravda, ale AP to je stopro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hraju víceméně JENOM bitevky a nemám pocit nějakého extrémně častého ničení věží... 

To máš asi štěstí :-D

Vezmu Fuso a  první salva od enemy a hned dvě věže v háji a pak to pokračuje. Končím s tím, že funkční mám dvě nebo i jednu. Jako fakt hnus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jestli jste si toho všimli, ale oficiální fóra jsou toho plné...

 

Existuje totiž něco jako aimbot, je to spíš ukazatel kam mířit, nemíří za vás, jen ukazuje kam mířit na základě rychlosti a směru enemy. Na ofiku je spousta přispěvků a spousta lidí to zkoušela. Asi nejpodstatnější je, že na velký vzdálenosti (12+km) to dává obrovskou výhodu v tom, že ten ukazatel je aktualizovanej v reálnym čase a neovlivňuje ho desync.

Tady v akci (nutnot podotknout že největší impakt to má na BBčka a velký vzdálenosti)

https://www.youtube.com/watch?v=WI3KOlfGiPI

 

Zajímavý je, že prej už v alfě spousta lidí na "tajno" používala mód "eye of the sauron", kterej umožňuje iso pohled. Když oba módy, tj cheaty zkombinujete, tak dostanete tohle:

post-500051900-0-47996200-1428563444.jpg

 

 

Za mě je tohle konec WoWs, dokud se s tím nevypořádají. Ideální by bylo kompletně zakázat módy (tj. aby hra ignorovala složku res_mods).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tohle je to co jsem tvrdil, lodě jsou bohužel náchylnější na mody než tanky. Ten polák nedoměřoval a nepoužíval alt na dopřesnění vzdálenosti, ale šlo vidět, že ty střely chodily pěkně na střed lodi. říkal, že si není jistý funkčností a že RNG to neochčije, ale myslícím hráčům to hodně pomůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych byl pro mody kompletně zakázat/zablokovat jejich používání... Leckdo mě asi za tenhle názor nebude mít rád a nebude souhlasit, ale je to zbytečný riziko právě takových vyčuraností... Když nebude mít mody nikdo, bude to srovnaný a všichni budou na stejný čáře... WT pokud vím taky žádný mody nemá a pláče tam po tom někdo? Stejně tak WoT: Blitz na tabletech mody nepodporuje, taky se z toho lidem žíly nekrátí...

 

Jinak si myslím, že tohle pomůže jakémukoliv hráči - lamě i profíkovi. Už jen v tom, že to zkrátí čas na "přípravu" střely, odpadá skoro nutnost používat sniper view, což je další ušetřený čas na přepnutí atd. Jednotlivě jsou to jen krátké okamžiky, ale když si vezmete, že pokud střílíte na vzdálenější cíl, tak musíte většinou přepnout do sniper modu, chvíli cíl pozorovat, srovnat si vzdálenost atd., to minimálně při první salvě pár sekund trvá. Hráč s tímhle "botem" (ačkoliv to dle mého názoru není aimbot v tom správném smyslu slova - v podstatě je to na úrovni indikátoru předsazení v arkádě WT) prostě musí jen zaměřovač umístit na červenou potvoru a zmáčknout myšítko... Lamě to umožní zasáhnout, co by sama netrefila, profík ušetří při každý salvě nějaký čas, který může věnovat manévrování, sledování situace atd. 

 

Zajímal by mě ještě ten Eye of the Sauron, bohužel ten obrázek mi to nezobrazuje, ostatním to funguje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...