Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

. .. od Kanára .. .,,Do arkády v letadlech a to jedině proto, protože mám knipl a tam tě každá lama s myší trefí na takovou vzdálenost, že to s kniplem ani nezkusíš vystřelit. Nepleť si věci! Když každý ví, kde jsi a kam směřuješ, tak kde je nějaký moment překvapení, kde je nějaké taktizování a když ti to ukáže i to, kam poletí střely, tak mi řekni, kde je nějaký odhad vzdáleností a rychlostí cíle? NIKDE !!! Ale když to někoho baví, tak ať si to tak hraje ale já bych mohl pak zůstat u WoT, když bych měl hrát arkádu ve WT. . .. 

------------------------------------------------------------------------

Tak mi pak vysvětli (pouze řečnický obrat ) jak je možné že pomocí nastoupání v samém začátku hry,a hlavně používáním přepadové munice bez trasírek skoro pokaždé nachytám někoho s ,,kalhotama dole " ? Už jen proto že spousta hráčů na minimapu nekouká, další při útoku na svůj cíl tzv. ,,tuneluje " a nevidí napravo nalevo,natož nad sebe kde se na ně žene Bf 110 s rozevřenou tlamou na čumáku nebo Fw 190 .

Cíle si téměř neoznačuju (nenaklikávám ) právě proto aby mu nezačalo někde něco blikat a neupozornilo ho to že se něco děje,střílím podle odhadu a s trochou neskromnosti dodám že předsazuju dost přesně.

V podstatě já tu arkádu hraju dost ,,historicky " beru vždy jako prioritu přežít s jedinným letounem.Když končím bitvu se stavem 10 :0 tak je to fajn pocit a když kouknu do výsledkové tabulky a tam je hráč co má osm sestřelů ale pětkrát zhebnul tak si říkám ,,hm to by bylo lepší kdyby dal dva a řežil " o čem taková hra je když po každém ani ne  druhém sestřelu padneš ? Když se mi to stane tak říkám že mám ,,trotl den "

 

No ale dosti debat o letadlech v tématu tanků :-)

-------------------------------------------------------------

Ups ,něco se při editu pokazilo a citace se přesunula do textu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rttw, jak to hraješ ty mě fakt nezajímá. Já to nehraju protože mě každý vidí a každý mi letí vstříc a to je s kniplem na 99% konec. Stoupat můžu jak jen to jde ale stejně je tam někdo, komu to stoupá víc, takže to nemá smysl. Létám při zemi, kryju se v krajině a po útoku se zase můžu proti zemi ztratit. Kilometr vysoko nemůžu dělat vůbec nic. Letadlo s myší absolutně neumím ovládat a ani se takovou zhovadilost nehodlám učit. Jelikož zde existuje obrovská nevýhoda mezi zaměřování kniplem a myší, tak nehodlám dělat myšařům blbečka. U tanků je to stejné. Ještě by měli zrušit ty tečky na minimapě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super... su nadšený, jako nikdy.... I rozhodl jsem se poslat na dovču všechny své letouny i zjistil jsem, že první nelze... první musí být prostě vždy obsazen... takže díky tomu, že mám tanky na posledních dvou pozicích, tak musím vzletět s letadlem, abych z něj následně vyskočil.... opravdu nádhera... bavím se /:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co? To nechápu, já mam zatím zaplacené 4x pozice na kterých točím stroje a letadla tam mít nemusím. Co ovšem nechápu, ale asi to dělám špatně je to.....že, když chci expit třeba Pz38 co je před Hetzerem, která má 2 BT a mám na těch 4x postech nějaký stroj s vyšíím BR( třeba F2 nebo Stuga F), tak mě to s tím flusátekm Pz38 hodí mezi hovádka s kterýma jezdí právě třeba F2. Takže musím všechny vysoké stroje vyházet a dát tam jen ty se stejným nebo nižším BT než má Pz38. A to je tedy pěkný opruz, to Vám povím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

švejku je to tak, že s tankama jezdím na posledních dvou posádkách a jelikož mě simulátor letadel ani trochu nebaví a je to pro mě porodem, chtěl jsem letadla z prvních třech posádech hodit na chvilku do konzervace, ale první pozice musí být vždy obsazená a přesouvat tam tank, když nemám posádku vycvičenou je hloupost.... Ale teď mě napadlo, že místo letadla tam frnknu zálohový tank jen aby tam něco bylo, protože stejně v simulátoru jedu jen s jedním a ten si můžu vybrat.... Táááááák, problém vyřešen ( (:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No taky mi to přišlo divné ten výběr až po zapnutí hry.

Nicméně jsem si tam hodil  jak za němce tak za rusy do prvního slotu tank (posádku cvičím jen na jednou slotu pro všechny tanky) a pak  AAA do druhého a dále stíhačku, střemhlavý bombardér, výškový bombardér a nic s vyšším BR než je tank a je to v pohodě.

Když mě sundají v tanku tak beru letadlo a dle toho kolik je tam stíhačů nebo bombardérů tak vyberu typ a jdu kropit :D

Nevidím v tom zásadní problém, ale kdo ví jak to nakonec bude nastavené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se vybírala technika před načtením mapy tak půlka komunity (já vím... Teď mi každý napíšete že vy ne) řvala, že si chce vybírat techniku až podle mapy, protože na každé mapě je výhodnější jiná technika (logický argument).... Když to zavedli tak řve ta druhá půlka komunity, že se jí to nelíbí... :dntknw:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upřímně celé to vybírání techniky je jakési kostrbaté.

 

1) Docela bych uvítal, aby se mi u slotů nějak jinak ukazovala technika, na kterou je posádka vycvičená a jinak ta, na kterou jí vycvičit musím. Najít v tý záplavě strojů jeden konkrétní, když mám pět posádek a přesně si nepamatuju, kam sem kterou dával, je opruz.

 

2) Co se týče výběru techniky - je to holt daň za možnost volby až podle mapy. Když člověk jezdí za vysoký tiery, tak mu jedna nebo dvě jedničky někde bokem nevadí, holt když chce jet za ty jedničky, tak musí vyšší techniku házet do depozitu.

 

3) Docela bych uvítal, kdyby módy nebyly 1 éro + 1 blátotlač, ale mohl sem vzít operativně třebas dva blátotlače. S érem sem marnej, ale možnost vzít zezačátku flak a pak až tank by byla super. Možná kdyby dali třebas limit na respawny (3 celkem) a mohl sem vzít libovolnou techniku jen jednou, tak by to taky nebylo od věci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zase je to takové pestřejší když tam padají letadla a sypou po sobě.

Občas hraju za AAA a je sranda je sundávat. Sundat tank když máte dvě bomby taky není žádná legrace.

Netrefím a letím na  základnu  nabít nebo mě sundá stíhač.

Co mě ale trochu štve jsou ultraborci AAA booti.

To je nějaká speciální jednotka supergeneticky upravených vojáků, ti mě sundají jen se kolem mihnu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klidně ať to skloubené je, ale ať jsou hráči zvlášť... týmy tankystů a samotné týmy letadel a ne, jako je to teď dva týmy, ve kterém jsou jak letadla, tak aj tanky...

 

Jinak nevýhodu, že se volí stroj před bitvou spatřuju hlavně v tom, že když chci hrát nižší tier, tak tomu musím zbytek uzpůsobit.. poslat na dovču a nebo zaměnit za nižší tier, aby mě to nepočítalo nejvyšší a když si chci zalétat letadélka, tak to zase vracet všechno zpět...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak! Ať se do vyvražďuje všechno navzájem ale nikoliv v jednom týmu. A ty tanky do bitvy by stačilo zatrhnout v zatrhávacím okýnku a zbytek by byl mimo hru a je to.

 

Zjistil jsem, že hrát za němce má jeden těžký problém. Ty tanky se tak pohupují, že i když někde stojí ruské TDéčko a je zády, tak na něj nejde vyjet a vystřelit protože ono se stačí otočit a sejme vás dřív, než se vám rozhoupaný Panther přestane houpat.... :confused:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...