Přejít na obsah

joe98cz

Members
  • Počet příspěvků

    436
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

joe98cz last won the day on Červenec 16 2012

joe98cz had the most liked content!

O uživateli joe98cz

  • Datum narození 29.1.1979

Profile Information

  • Gender
    Male

joe98cz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Popularita

  1. M4ku nebo woverina převrátíš velice snadno :( , pak voláš o pomoc a "kolegové" kolem tebe projížděj a nikdo nepomůže , no klasika :)
  2. Schválně , pokud ho trefím do těch raket a bude mít nabito , zlikviduju tím tank , nebo ne ? Pokud ano , tak to bude velice snadnej cíl , protože to bude asi vyšší než kv2ka
  3. Tak po cca 100 bitvách s KV2 musím uznat , že je to vážně zábavný vozítko , co to kolikrát snese i nesnese kolikrát není možný - s roztrhlým dělem jsem včera natlačil shermana na skálu aby mně nemohl objet a přes minutu jsem opravoval ? on my dal snad 8 ran šelně a nic , já ho potom za odměnu usmažil jednou :) a v jiný hře mně sundal borec v aaa :( , jinak jediný co mně na tom tanku štve , je absence kulometu , ani né tak na obranu , ale já ho většinou používám k maskování :) , střílím před sebe nebo enemáka abych mu trošku zhoršil zaměřování a pokouším se od tamtud co nejdřím zmizet , s KV2 to tak bohužel nejde :( , jo a ještě jedna věc , kam prosím vás střílíte flaky -- hlavně američany , tigr jde na ránu , panter taky a u těch přiblblejch náklaďáku ho střelím ze zadu , ono to prolítne komplet celým flakem a napíše to max nějaký poškození , neřeším HE na to není čas když na mně vyjede abych přebíjel cca 40sek. :(
  4. S Kv2 to už chce trochu umět a hlavně mít dobrý nervi , ale mně tenhle tank nehorázně baví :) a dá se s tím v pohodě sestřelovat na +-800 metrů , dál už to je dost velká loterie , granát je obrovskej a letí celkem pomalu
  5. Hannibal -http://www.csfd.cz/film/323483-hannibal/je taky super , ale doporučuju v originále , ale jako ostatně skoro vše že ? :)
  6. Víš jak , pro mně je to skončená věc , byl jsem tam cca2 roky , pamatuju starý dobrý Royale a partu starejch pardů z nich tam už je jenom pár kluků , jenom mně zarazilo , že Tamaiero jakožto zakladaren HUGA a i Baga je najednou pryč , nějak to už nesleduju co jsem s wot skončil , sorry za vsuvku do WT :)
  7. Co se stalo v HUGU ? Koukal jsem , že TOM už tam nejní ? Jinak byl jsem v začátcí ch Royale-Hugo :) , po roce nehraní wot jsem to tam zabalil :)
  8. Taktak , na aukru je k prodeji asi ještě 7x , jde to použít pouze jednou na jeden ůčet :)
  9. Tak jsem včera koupil do zásoby 10tisíc orlů za cca 500kč , tak dneska možná obětuju nějakou zlatku do posádky Tigra na elitku :)
  10. Není to tak dávno , co mněli myslím BF110 verze Royal a tam byl jako bonus rytířskej kříž , pro německej trh tam byl jako bonus brasin ( kola a ještě něco ) :)
  11. 105tku jezdím , tanky typu Panter a tiger to štípe krásně , ALE jenom z boku (základní HE munice) , jednou jsem najel na tigra kterej byl schovanej v karpatech v těch hradbách u capu a ze zadu na 20 metrů jsem mu prostě nic neudělal :( , M22 jsem nejel ani jednou , zato s m24 lítám pořád a mám ten tančích čím dál radši , jedinou nevíhodu v něm vidím v manévrovatelnosti přo 0 rychlosti :( než se to otočí tak to je pěkná doba a taky to není nijak moc citlivý na zatáčení , jezdím s ním jako záškodník , kv1 nebo m4(atd) se nechytá , kdyby tam byla manévrovatelnost v nízkejch rychlostech jako má třeba pz3/4 tak by to byl super stroj , takhle když chci objet nepřátelskej tank to dělá tak velkej oblouk , nebo spadne rychlost , že kolikrát vypálím a zdrhám :)
  12. Jo a tady je tabulka za amíky
  13. První hra za amíky :) , 3 sestřelený bombery s m4kou :)
×
×
  • Vytvořit...