Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

i tohle už dnešní xvm ukazuje ;-)  poslední sloupec (např . 1,0 - znamená, že hráč má v průměru za bitvu nastříleny HPčka svého tanku ) .

jo to máš pravdu,ale je to zavádějící ,jsem si koupil IS3 zpět a údaj 0.8 už se hejbe nahoru...ale údajů je tam dost o to žádná.

. Taky me dost mrzi, lognu na klanove TS a tam "ty voe tohle jsem neprostrellil, zasr. WG, blba hra..." jako prominte, ale proc to hrajete? :D Trosku si to uzivejte ne?

 

o tom mi povídej, a hlavně to jsou stále ti stejní hráči.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

 

A vymýšlet si, že to člověk přestal hrát jen kvůli xwm a nějakým módům..omg

uznávám,že trochu xwm pomůže ve hře v tom, že když je na top hráč,který má v průměru dmg menší než max dmg jedné střely toho tanku (to ti neukáže,ale wn8 okolo 500 ti řekne hodně) tak se tolik nebojíš a troufneš si jinak...

To jsem psal já, a mysli si o tom co chceš, ale je to prostě fakt. Nebavilo mě hrát hru, kde jsou oficiálně povolené cheaty. Nebyl jsem žádný uberskiller, ale stačilo trochu vyčnívat a člověk si to začal vyžírat. Škoda, hrál jsem to od closed bety a teď se na ten účet práší...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj svatá pravda. XVM je cheat až hanba. Dává vám velkou výhodu přede všemi hráči. Sice nevím v čem, ale už to slyším ze všech stran, tak to asi bude pravda. Popravdě XVM mám a nějak jsem si nevšiml, že by mi to ve hře nějak pomohlo, protože, když chci ukroutit nějakého rudocha, tak nemám šanci. Když se potkám s dobrým hráčem, tak se cinkáme navzájem. A pak už jen záleží na RNG a štěstí a lepším stroji doma na stole. Ale to jen tak na okraj. Kdyby jsi raději napsal, že už jsi tu hru hrál tak dlouho, že došlo v podstatě k syndromu vyhoření, byl by jsi aspoň chlap. Takhle je to fňukání báby na těžký život. 

 

No jinak k DH. Při tom málu času co mám, si ještě občas něco urvu na hru. Takže včera jsem si zahrál vcelku hezky. Točil jsem jen tři stroje, a to IS7, MT25 a Superplečku kvůli kreditům. IS7 jsem koupil zpět za A abych si zlepšil staty, a za B potřebuji udělat misi na dingání. Bohužel situace tomu včera nenahrávala, tak jsem nadingal maximálně 3300dmg. No ještě 1000 chybělo. Ale nebyly na to příznivé mapy. A taky týmy. Ale hlavně zlepšování se konalo. Sice žádné epic bitvy, ale aspoň se mi s ní hrálo dobře, na rozdíl od doby, kdy jsem ji měl poprvé v garáži. S MT25 jsem měl špatné zhruba tři hry, kdy jsem dostal kombinaci špatné mapy, špatného týmu a ještě k tomu špatné strany. Když se to všechno sejde, tak nenaspotíte vůbec nic, nenastřílíte vůbec nic a jste hned v garáži. Jinak jsem s tímto prdítkem řádil jak černá ruka. Hrozně mě to baví, je to rychle, obratné, a to dělo je prostě kulomet. Hlavně když člověk se dostane někam za záda pomalejším TD. To je potom dmg až hanba  :whistling:. No a s SP taková klasika. Je to šnek, který dostal zpět svůj pancíř a hned je to znát. S 28 hp jsem včera face to face zničil tři tanky a až ten čvrtý mě dostal.A i přesto, že je to šnek, tak mě to s tím strojem baví. A hlavně pořád slušně vydělává. Toť asi vše. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že mě to, s největší pravděpodobností, přestalo definitivně bavit. Nepustil jsem WoT už cca měsíc a světe div se, vůbec mi to nechybí. Netvrdím, že už to nikdy nezapnu ale den ode dne je to čím dál vzdálenější. Asi u mě pominuly důvody proč jsem tak často a na dlouhou dobu utíkal do virtuálního světa. Začal jsem víc pracovat, našel jsem si novou přítelkyni, zase jezdím ven a vůbec je ten svět najednou daleko barevnější.  :yes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dal pár bitev. IS-5 - 7/7 bitev proti desítkám. MT-25 Perlovka, Ensk, Ensk - vše desítky. Poslední Ensk mě zabila T92... asi jsem byl fááákt moc nebezpečnej xD

 

Ne mám dost, zdá se mi, že RNG solidně přitvrdilo...

rng ne, ale výběr map a MM šel hrozně do ******

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

 IS7 jsem koupil zpět za B potřebuji udělat misi na dingání. Bohužel situace tomu včera nenahrávala, tak jsem nadingal maximálně 3300dmg. No ještě 1000 chybělo.

možná to víš,já to nevěděl...ale odingat to nemusíš...musí ti to dát celkové ...dingat+dmg+svůj dmg obdrženej a to uděláš i s IS3 (jestli se bavíš o misi na stuga a kor když to snížili)

 

edit.koukám že Stuga máš,tak se jedná o další výzvu...už to mazat ale nebudu co jsem napsal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

možná to víš,já to nevěděl...ale odingat to nemusíš...musí ti to dát celkové ...dingat+dmg+svůj dmg obdrženej a to uděláš i s IS3 (jestli se bavíš o misi na stuga a kor když to snížili)

 

edit.koukám že Stuga máš,tak se jedná o další výzvu...už to mazat ale nebudu co jsem napsal...

Stuga už mám, hrozná plečka .... Je to mise, ž emusím nadingat dvojnásobek svých HP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na oddingání je dobrá IS-7 - asi nejlepší šance... T29.... nejsou taková děla, co by jí daly tolik a neprobila. Ta střecha už je papír díky WG oproti dřívějšku.

Este by som pridal VK B, len treba mapu na strednu vzdialenost a bez artin, moj ideal je Erlenberg v rezime obrana, tam mam zatial rekord tusim okolo 16k DMG...

http://wotreplays.com/site/1081901#team

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V poslední bitvě rozhodovalo, kdo dřív vystřelí a vítězně dopadl můj tým (15:14). Bohužel to nebyla dostatečná náplast na poslední herní hodiny utrpení a znechucení. Jen tak jsem si proklikal týmy a v našem byli 4 lepší hráči s WIN 48, 49, 50 a já. U enemáků všichni mimo 6 hráčů v rozsahu 48-56, takže můžu být vlastně rád, že to nebyla další prohra. V posledních 19 bitvách se podařilo vyhrát i s touto bitvou jen 2x. No bitvama bych to asi moc nenazýval, když většina končí 3-6:15.

Taky musím přiznat, že pořádná série proher člověka donutí se zamyslet nad tím, zda má cenu tuhle hru ještě hrát. Zatím ještě snad ano. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MT-25 přeexpeno. Sice 10k XP stylem 2/11 výhry, ale je to tam. No a LTTB je bombastická mrška. škoda nulový deprese, ale dá se slušně zahrát. Paradoxně celkem solidně ve městech, když není tým idiotů.

 

No a tady asi druhý Hrdina na Overlordu, jaká to krásná mapa...

http://wotreplays.com/site/1985778#self

 

A zrovna i tam jsme se potkali s Lipfertem :)

No a proběhlo i jedno setkání s Taiulerem. Po dlouhé době 30 bitev na pobliku a takových známých...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

byl by replay ?

Nečekal jsem, že by tohle někdo chtěl vidět protože to byla vyloženě účelová hra na splnění mise. Pokud bude stačit obrázek  pozice ( E2 ). Bránil jsem si vyloženě jen boky,nikdo z nich neměl odvahu jet čelně. A podstatný údaj je to, že se překvapivě hrálo bez artyn. Takže mi vše hrálo do karet. 1700 nastříleno a 12600 oddingáno. :-)

Byla to vlastně Prochorovaka - Ohnivý výběžek. Reply je, ale nějak jsem zmastil odkaz.

 

http://www.imgup.cz/image/ypq

 

A tady je screan výsledku po bitvě

 

http://www.imgup.cz/image/ysC

 

Edit: Už jsem ho našel. On je v nějaký soukromý sekci :  http://wotreplays.eu/site/1987355?secret=25ea4b36d9727b7e65cec7e2c21ed9b4

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera asi serb nebyl doma. Za 51 bitev jsem držel WR na 70%, samozřejmě s pomocí mých soukmenovců :cool:

Zkoušel jsem s buldogem udělat 3. mark of excellence . Měl jsem tam něco kolem 90%, zvednul jsem na 93% a víc to nešlo :confused: A proč ? Já to prostě neumím kempit a střílet  :-D  :-D . Já prostě vyjedu na nějakou osamnělou heavynu nebo TDčko, tam mu nasypu pár do kožichu, ale chytnu zásah za 25% a ty HPčka mi pak chybí :/ . Ve 2 bitvách jsem dostal na začátku ammorack za full . Jindy jsem nenastřílel ani 2k dmg . Taky jsem vytáhnul po čase T-54 na vzduch (respektivě 4x na čerstvý vzduch na Ruinbergu) , docela sranda s ní hrát jen ta věž už není takový držák - T34 mi 2x probil mantlet a 1x vedle děla s APčkem) . Jinak jsem za těch 51 her jezdil pořád dokola ruinberg, malinovku, bažinu, doly :wallbash:

 

EDIT: máte někdo tu premiovou T54 na 8. tieru ? Měl bych dotaz ohledně armoru , vážně je to takový neprůstřelný hovado ?

S buldogem na 30 metrů do kolmého boku T54 mod.45 prošli 2 z 5 . Jen tak pro zajímavost buldog má 175 pene, to je to samé co má např. IS-6 na APčku .  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem si po dlouhé době splnit nějakou misi a dal tu, ve které bylo jedno garážové stání. Asi po 45 bitvách se podařilo splnit :).

V jedný klasický bitvě na Snad River při celkem vyrovnaném složení týmů jsem si říkal, že rozlosování vypadá vyrovnaně a mohla by proto být i výhra. Běžná nakládačka 5:15. No jo, jako vždy zas nalosovaná nějaká lempl četa dvou devítek z našich čtyř.

Četička zas tak marná nebyla, protože nastřílela celkem dost DMG, ale to je tak dobrý na WIN 48-50. V garáži přišel menší šok po zkouknutí jejich podrobnějších statů (win 58-61 a WN8 2700-3100). U enemáků v topu jen obyč hráči s win 49-52. MM jsem se v duchu vnitřně omluvil a zůstalo jen zklamání, že se dobrý hráči v četě a ještě na topu nedokáží postarat aspoň o trochu slušnější prohru, když nezvládnou vyhrát, což vždy nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...