Přejít na obsah

Balvan75

Members
  • Počet příspěvků

    334
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Male

Balvan75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

180

Popularita

  1. Nový mazlík. Už jsem ho provětral na střelnici a hodně mě překvapil. Měl jsem strach ze střelby ze zadní pozice závěru a z atypických mířidel, ale naprosto zbytečně. Je přesný a vůbec nekope.
  2. Doufám že to tady už nebylo. Další důkaz, že i v Evropě se točí dobrý filmy. Pro milovníky námořních bitev povinnost.
  3. Nemáte někdo prosím volný invite kod? Přemýšlím o vyježdění T95 a do začátku by se hodil:)
  4. Já včera u sledování tour de france dostal super nápad že si dám pár bitev. 9 her 1 nesmyslná výhra a WN. Vytočenej na max jsem to vypnul a poprvé ve své kariéře wotka přemýšlím o odinstalování.
  5. No vidíš, já zase nechápu jak se můžeš trápit s PTA a teprve s T50, to je snad nejlepší tank ve hře. Každý to hold máme jinak[emoji6]
  6. Jestli ti to nejde s T-54 tak se na objecta moc netěš. Pro mě jsou ruský medka taky zakletý.
  7. To že kopírují módy je zcela zjevný. Poslední pozice tanků, kruhy dohledu a vykreslování, nově dynamický staty tanků. To vše jsou věci který by ve hře bez módů ve hře nebyly. I tak trvalo strašně dlouho trvalo než se tam dostali. Bavím se o módech které vylepšují rozhraní ne cheatech. Jenže samo WG neumí definovat co je a co není cheat.
  8. Když ono je to těžký. Asi by to bylo spravedlivý pro všechny. Na druhou stranu 90% věcí přidaných do hry který za něco stály je vytažený z modů. O tenhle vývoj by jsme přišli
  9. Momentálně ujíždím na Banshee , dle mě jeden z nejlepších seriálů vůbec.
  10. Nevidím na tom vůbec nic divnýho, obj má s nabušenou posádkou, maskovačkou, atd camobonus dost přes 50%, křoví mu může přidat klidně dalších 25.
  11. Kdepak. Tenhle aimbot míří právě na weakspoty, když je nějaký schovaný, přemíří sám na jiný.
  12. Já ho dostal nedávno za 1509, tak jsi byl asi blízko. Je pravda že je hodně vysoko:) Zvedáku nebo ostatní, funguje vám v 9.14 perk u velitele Specialista? Mně to nějak nejde, nevím jestli modama, nebo bugem.
  13. Už jsem to to psal předtím, 105mm a goldovat, a progoldit i celou AMX M4:)
  14. No myslím že jsi se vydal dost trnitou cestou, protože BDRko je jeden z nejlepších tanků v linii. ARL se taky ještě dá, ale spolu s M4 se dost prodraží, chce to obojí hrát s tou 105 a full gold(je to asi jediný dělo kde máš na goldu vyšší DMG než na obyč. munici, asi před půlrokem jsem četl nějaké vyjádření WG že je to bug a bude to opraveno, ale nějak se k tomu nemají), M4 je asi nejhorší 7t heavy ve hře. 50-100 ti buď sedne nebo ne, já osobně jsem byl zklamanej, až později jsem zjistil, že obecně se mi hrajou blbě zasobníky co dlouho přebíjej. V dnešní době 4 minutovejch bitev, je reload přes 40s strašně moc. A prodleva mezi výstřely je taky moc dlouhá a nestíhá to ještě doměřovat. A 50-120 ve stocku je taky libůstka:) Tak doufám, že jsem tě povzbudil:)
×
×
  • Vytvořit...