Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak jestě dnes a TOG je doma.. Prubnu s ním pár bitev a pak s největší pravděpodobností poletí z garáže. Stříbrných není nikdy dost :laugh:

já bych ho neprodával, TOga jsem koupil kdysi dávno když byl za polovinu, a on je to takový křáp pomalej, že jsem s nim ani moc nehrál, ale ted mi vydělal 3500 goldů a místo v garáži a ona je to taková plečka, že si myslím, že může být v budoucnu znova jako odměna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, že už to skončilo :wallbash::Smile_trollface-3:

Ještě nee, ještě to pár dnů bude a až pak se to snad uklidní. Dobré na tom je, že teď budou lamky hrávat s TOGem protože jiný prémiák většinou nemají a to je pak pro nás oprvadu, ale opravdu velmi lukrativní cíl. Do ničeho jiného se nedá nasázet tak obrovské poškození a to celkem beztrestně.

 

Target

Optimal

Good

 

:thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po víkendu bych řekl, že ještě větší zhovadilost než TOG fest, je ta mise na zničení 35 těžkých tanků. Dochází tak poměrně často ke "komickým" situacím, kdy vemena stojí okolo těžkého tanku, který je na 2 rány a čekají ,až někdo dá tu předposlední ránu, aby si ho zrovna oni pak mohli dorazit :wallbash: . Tyhle mise ,kde je za úkol zničit určitý počet nějaké techniky  způsobují, že publik je ještě výživnější než obvykle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

twe vcera 20 bitev a win 15% !  peklo :( s T30 kdyz neminu tak dingnu, atp... Aspon Centurion 7/1 doexpen - celkem za 249 bitev od koupe k nastupci..  a ceka me setrici maraton na FV4202

Jj, já teď také spořím, než mi dojede dárkový PÚ, v průměru mám 2,5M čistého za den (jezdím s Jgt 8.8, vydělává solidně :thumbsup:).

Když jsem kdysi dojel C 7/1 tak jsem dost dlouho čekal na korunky na FV4202, startoval jsem asi na 300k stříbra :-D C 7/1 zůstal v garáži, hrálo se mi s ním docela dobře, byť tomu WR neodpovídal... :devil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě expím sólo VK 3002 (M) a mám pouze dva typy her. Buď si pěkně zastřílím nebo mě dá na jedničku artyna. Když ne na jedničku, tak minimálně za polovinu + nějaká munice nebo něco jako bonus. Kdyby nebyla ta mise ta bonusové bojové expy, tak to asi nikdy nedoexpím. Včera 14 her s martym a swordem se 100% WR, takže spokojenost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jak to včera šlo, tak dnes mám na kapotě 20 bulharů a nedám nic. Ačkoli mám luxusní WR, tak nejsem schopen nastřílet přes 1k dmg. Prostě to nejde, netrefím, neprostřelím. Dnes mám soukromou lekci bulharské střelby.   :wallbash:

 

shot272b.jpg

 

 

P.S. Jsem zmaten, ačkoli jsem se k T-44 dostal přes T-34-85 nemám jí vyexpenou. Tak to mi hlava nebere. Chápu, že překopali tech-tree ale co jsem měl vyexpené by mi mělo zůstat nebo ne? Jako, že když jí budu chtít, tak musím zase na T-34 a expit? Teď koukám, že nemám vyexpenou ani T-34, OMG! To snad ti opilci nemyslí vážně!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...