Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Pokud nejsi totální vemeno, tak ti stačí něco (málo) přečíst a vidět.

 

Jinak bych chtěl vidět, který "dobrý hráč" bude plýtvat svým časem, aby po každé bitvě půlce týmu vysvětloval, kde jednotlivci dělají chyby, co mají zlepšit a čemu se vyhnout ;-):-D

znám 6 lidi co to dělali pro mě ... tak zas nebuď chytrej,že když ty nikoho neznáš, nikdo to nedělá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znáš 6 lidí, co po každé bitvě radí týmu, co dělali špatně a jak to mají příště udělat líp? Tak to chci vidět :-)

neuvidíš,ale uslyšíš,teda teď už ne, to bývávalo...hlavně ať tu není zase doslova půlka (7-8lidí) ,ale kde jsem byl tak vždy se našel velitel,že vysvětloval co a jak,jasně že ne doslova a do písmene každou bitvu každej den. Ale jo vysvětlovali.

Jak jinak by se vyhrávalo CW?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

znám 6 lidi co to dělali pro mě ... tak zas nebuď chytrej,že když ty nikoho neznáš, nikdo to nedělá

 

Dvakrát čti a jednou piš... já nepsal, že "nikdo to nedělá" - já psal, že "bych je chtěl vidět"... což je celkem rozdíl. Prosím, nepodsouvej mi, co jsem nenapsal. A stejně tak se, prosím, vyvaruj zbytečné ironizace (= "nebuď tak chytrej"). Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je docela rozdíl vzít hráče do klanu a tam mu poradit a pomoct vylepšit jeho styl hraní, a druhá věc je potkat čtrnáct vemen na pobliku a těm pak do chatu něco vypisovat - dvě třetiny těch šuldů tě akorát vyfakujou, protože oni hráli dobře a tým je blbě podpořil, a zbytek neumí anglicky.

 

Z novejch hráčů má jen mizivý procento potřebu chodit po fórech, ještě tak YTB, tyhle diskuze jsou doménů nás starejch vest, a my už všechny témata vyčerpali. zbyly nám jen rajčata, nerfy našich miláčků, a kur*ení hry od WG...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však by mohlo WG založit klany Akademie, kde by se ty lamky učili hrát pod vedením zkušených instruktorů a hned by se zvedla kvalita pobliku. Odměna by mohla být formou např goldů pro instruktory. Pak by WG nemuselo upravovat mapy, nerfovat stroje a jinak zvýhodňovat červeňákům hraní.

 

Ale předpokládám, že tohle už jim někdo navrhoval a Serbíček to smetl ze stolu.

 

Já si třeba myslím, že kdybych dostal na měsíc 15 lamek, tak bych z nich žlutý kluky udělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mamlass : nemohu psát ironicky ono to je zakázané??

jinak v tvém příspěvku vidím taky ironii (třeba tam není,ale já ji tam vidím) , pro mě je třeba ,,bych je chtěl vidět,, = nikdo to nedělá

 

Klidně si piš ironicky až sarkasticky dle své libosti, zakázané to tu samozřejmě není... já se "vyhradil" proti IMHO zbytečné ironii mířené na moji maličkost ;-) Já osobně ironii a sarkasmus samozřejmě také používám, nicméně spíše obecně - necílím na konkrétního uživatele. To už to musí být "jó vemeno", abych si někoho "podal"...

Jsme přeci dospělí soudní lidé, tudíž bychom mohli diskutovat a konverzovat tak nějak na úrovni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skalfok - nedal bys to. Zkus si to, vážně. Já naučil hrát 2/3 kamosu, co to chtěli umět a ted spolu začínáme jezdit ESL. Ten třetí byl typicky vzorek, co na to nemá myšlení a nikdy se nezlepší nějak výrazně. Zase mu jde něco jinýho, jen ne wot.

 

A chtělo se ti? Já to zkusil párkrát a když na to 80% lidí pak sralo jako dřív, tak jsem to globálně vzdal, vypnul si ve hře chat a nikomu nic neříkám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešní denní hlášení věnuji volnému zamyšlení o tancích, skillu a hraní her. Včera jsem hrál na TOP100 denního hlášení ,řečí statistik, ale přitom jsem projel co se dalo. 47,37% je děsivě málo a i přes super unikátní ostatní staty je jasný, že jsem nemohl zahrát dobře.

 

V některých případech mě ani killy (2,79) a dmg (245/tier) nezachrání. Koukal jsem na replaye i když jsem udělal obří progres v práci s minimapou, dobrým tréninkem je nastavit si stopky s pípnutím po 10 sekundách a každé pípnutí se kouknout na minimapu, je to trik, kterým profi hráči v korejských "lágrech" trénují a funguje to, beztak jsem nebyl v pravý čas tam kde jsem měl být.

Přitom stačí nedorazit jeden/dva tanky a utýct, abych svou dmg podpořil jinde (na to je je lepší jezdit agilnější tanky s decentní výdrží - napr.T54, obj140, T62, ale obecně se to dá aplikovat na všechny tanky) Ztratím tím sice DPM, ale zvýším šance na win.

Ještě nedávno jsem hrával hry soutežně (nechci říct profi, protože mě to neživilo, ale čas strávený tréninkem o deset/dvacet hodin týdně přesahoval čas strávený v RL práci) a jednu chvíli jsme se pohybovali v těch nejvyšších patrech. To mě naučilo jednu věc, sice klišoidní a slýcháme jí ze všech stran - . Pokud chci mít top výkonost, musím mít top vybavení, top spoluhráče a top podmínky, dřít jak kůň, každý den se učit, být pokorný a NASLOUCHAT.

 

Je OBŘÍ rozdíl mezi tankem s 130% posádkou a tankem s 350% posádkou (dokonce je lepší se naučit myslet stylem, že je obří rozdíl mezi 349% a 350%).Min-maxovat všechno, co jde je jedním ze základních kamenů. Komunitám se obvykle vyhýbám (minimálně nediskutuju), protože kvantita lehce přebíjí kvalitu, což ani tak není jádro problému, ale ta většina si myslí, že ví všechno nejlépe a je schopná se o tom hádat. Přejímají se obecně uznávané názory, jako třebaže kempit je špatné, jakože gold noob je špatné, jakože lemming train je špatné. fucc that. Nejlepší je udělat přesně to, co si situace žádá. Kempit, když máš kempit, pohybovat se, když se máš pohybovat. Jedeš někam sám, ihned se vrať do chumlu (dobrý hráč používá meat shield - ostatní hráče, to je to, co ho dělá dobrým hráčem, generál zkrátka nemůže být v první linii, protože on musí rozhodnou o výhře. V tancích stejně jako v ostatních onlajnovkách je férovka to poslední, co byste měli hrát. Brzo se tvé křídlo provalí, ihned zdrhni do klepšího postavení, kde máš lepší krytí, lepší výhled, lepší možnost dalšího úniku. Kašlat na povyk mrvých o zbabělci, ti výhru nevyhrají, naopak živý tank v bezpečí má šanci hru obrátit. Klidně s čistým svědomím vystřel gold a dobij o dva tiery vyšší tank, ba co víc, klidně to 268smou naoper goldem zezadu do -2tier medka, čím déle jseš naživu, tím máš víc času si na ten výstřel vydělat. Jediným rizikem tu je, že by se střílení goldama nemělo stávat pravidlem, ne protože je to "neférové", lol mrdat, ale protože to svým způsobem brání zlepšování, a protože je to drahý a kredity by se měli používat primárně na min-max posádek, výbavy, doplňků,....

Jedno je jasný v onlinovkách VŽDY bude většina hráčů, kteří hrát dobře nebudou, je jedno jaký je důvod. Jestli na to zkrátka nemají, nebo jen nemají motivaci. Kdyby jich ale nebylo, nebyla by ani hra. Je jedna starší písnička, s podle mě trefným popisem úspěchu: "Je to 10% štěstí, 20% skillu, 15% vůle, 5% zábavy a 50% bolesti!" Hned je nasnadě, že pokud někdo nechce, aby mu hra přinášela bolest (ať už to je studování mechaniky, nebo sledování trendů na YT,...), hnedle je na 50% svého stropu. Být Dyaebl, mighunter, jerrycan, nexus, majstora,....dost bolí. Nemůžou jet s tankem se kterým chtějí, lépe řečeno jezdí jen s tím, s čím musí, nemůžou jet kdy chtějí, každý náznak real lifu ohrožuje tankovou kariéru. Na druhou stranu jsou nejlepší ve svém oboru a to je super pocit, kdo to v něčem zažije, má to na celý život.

 

Mě osobně stačí v tancích vědět, že málokdy potkám v boji někoho, kdo je lepší, i když moc dobře vím, že takových je hned několik tisícovek (objektivně bez ega možná i o dost víc, protože staty nejsou extrasuper měřítko a nějaký začínající hráč s větším skillem, ale horšíma statama může být lepší), že i přesto nejsou tanky mojí prioritou a spoléhám hlavně na talent, kde pomalu neznám mechaniku penetrace, ale hra mě baví a obvykle vyhrávám. A s čistým svědomím na to celých čtrnáct dní ani nešáhnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Hezky napsano, souhlasim s jednou malou vyhradou.

 

Podle me chybne relativizujes vyznam statistik. Statistika neni jen WR a proto neni jen meritkem uspesnosti. Statistika taky neni jen to neoblibene slovo, kterym dobri hraci sikanuji spatne. Podle me dobrych statistik nikdy nedosahnes, pokud hru skutecne neznas. Ano, v cisilkach hraji vliv i jine faktory, treba vek a s nim spojena rychlost reakci, nebo hardware, na kterem hrajes a kvalita pripojeni.

 

Ale dle meho obecne plati, ze hrac s vysokym WR i WN na vysokych tierech, co ma odehrano hodne bitev, vysokou prumernou DMG a pomer killu na bitvu, takovy clovek neni jen dobry hrac s talentem. Takovy hrac i o hre vic vi ve vsech ohledech a napriklad muze ucit druhe.

 

Samozrejme, ze hrat to s nizkym tierem bez koukani na staty jen tak pro zabavu jednou za mesic a hrat ESL v profi tymu za penize se vsim, co k tomu patri, treba treningy, jsou zcela rovnocenne pristupy a ani jeden neni relevantnejsi nez druhy, pokud jde o hru samotnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešní denní hlášení věnuji volnému zamyšlení o tancích...

 

Ano, tohle je přesně to o čem jsem mluvil, když jsem psal, že je potřeba aby noobovi někdo vysvětlil základní principy. Tohle do mě kdysi hustil Paramel v hospodě a měl naprostou pravdu. Řvaní do chatu ve hře je k ničemu.

 

Chlape, napsal jsi to skvěle!   +1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nojo Kanáre, když ono je to náročnější než zalézt do křoví a neviděn sázet a sázet. Mě se to kladivo na campery docela líbí. Já jsem kontaktní typ hráče a mě ty úpravy map sedí. Ještě kdyby tak sebrali cheat neviditelnosti Borsigovi a E-25, a budu úplně spokojen. :-)

 

P.S. Souhlasím s Kanárem, že tier 10 je pakárna. Jsou to spíš hvězdné války než tanková bitva. Já jsem prodal svojí poslední desítku (T110E4) a už tam z vlastní vůle nelezu. Ono stačí, že to musím občas absolvovat s tierem 8.

 

Hicory:ohledně té neviditelnosti borsigu.Ve hře jsou dva druhy TD:dobře pancéřované a špatně pancéřované.Ty dobře pancéřované mají horší camofaktor a ty méně pancéřované mají lepší camofaktor.Každý kdo hraje špatně pancéřované TD jako já ví,že nejlepší pancíř Borsigu a vůbec všech papírových TD je VZDÁLENOST.To je alfa a omega úspěchu všech papírových TD.Proto se ti také zdá,že je borsig neviditelný,ale ve skutečnosti si jen udržuje odstup.Tyto stroje nejsou vytvořeny pro kontaktní boj a tzv.CAMP je základní strategie.CAMP ve smyslu dobré pozice pro podporu ostatních strojů(ne krčení se někde v rohu mapy a doufání v doražení nějákého enemáka).Proto nechápu tvé neustálé nářky(bez urážky),když moc dobře víš,že s takovouhle mašinou si prostě nemůžeš dovolit být viděn.V případě spotu na tebe bude střílet úplně každý,i když vedle tebe bude spotlá E100,protože si snadný cíl a každý to ví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel ale nerfování a věčné úpravy map tyhle TDéčka prakticky už vyřadily ze hry. Na mém záložním účtě jsem s mojí taktikou snajpování z dálky udělal lehce WN8 nad 2300. Skoro rok jsem tam skoro nehrál a teď jsem rád, že to dám na WN 2000. A to jsem tam dřív neměl mého millááška T40. Pro mě je to jasný důkaz toho, kam tahle hra směřuje a s čím a jak se bude za rok hrávat. Nic pro mě to ale už nebude. :confused:  Na nějakou přestřelovačku mám COD a nebo Battlefield.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta mapa Posvátné údolí je opravdu asi nejvypečenější protože jsem ještě nezažil aby se v této hře na jedné mapě pokaždé capovalo stylem, že je na capu víc, jak 3 tanky. A to ne jen na jedné straně ale na obou naráz :laugh: . Běžně je cap 4 na 5 a tak podobně. Teď jich bylo na capu dokonce 6 !!!

 

Doporučuju čekat u báze na dobrém místě a pak jsou to neskutečná jatka protože ta červená trdla se na cap ženou jak prezident do Vizovic. :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je jednoduché, spoustě papírových TD cammo bonus hodně snížili ale Borsigovi ho nechali. Nevím proč můj Hellcat nebo T-25/2 svítí na kilometr, zatímco Borsig ne. To je celé. 

Zřejmě to bude tím,že borsig je 8 tier.Přeci jen hrát 6 tier a 8 tier je rozdíl.Borsig má 20mm pancíř jako tanky na I tieru a to je na VIII-X tieru docela problém.Já hraju hellcat hodně ani sem si nevšiml,že má zhoršené maskování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...