Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Denní win nad 50%, takže spokojenost a vyježděno první garážové stání v misi.

K běžným drobným cuknutím a herním mikrolagům se dnes přidalo děsný internetový připojení. U okamžiků s pingem mezi 100-150 to ještě šlo, ale jak to začalo valit k 7500, tak byl člověk freekill. Takže až na připojení a venkovní počasí to byl fajn den.

Když nešlo slušně hrát, tak jsem chtěl vyzkoušet WT, ale nick už je údajně obsazený. tak jsem to vyzkoušení ještě odložil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se mi něco porouchá, tak vyskočí hláška o co jde a u ní číslo, které má zmačknout abych mohl provést potřebnou opravu. Pokud mám jenom 3 spotřební doplňky, tak je to OK ale jak jich je víc, tak mi například vyběhne, že na opravu motoru mám stisknout 44 a nebo nějaké jiné dvojčíslí. Co to proboha je za hovadinu?! Nic jsem neměnil a po pači to takto blbne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem včera zkusil ještě napravit svou reputaci a udělat dvojnásobky co mi chyběly. Dal jsem pět her. Z toho 3x výhra, 1x prohra a 1x remíza. To byla vcelku dobrá bilance. Horší to opět bylo s šancí na výhru. 2x pod 30%. Jednou 29 a ajednou 27. Tu hru s 29% jsme dokázali vyhrát. No prostě Malinovka. Nechtěl bych tvrdit, že díky mě. Jel jsem s Caernervonem v čele útoku. Většina našich zůstala na bázi (ta bez domečků). Scout jel podél vody. Jediné co jsme z toho využili byl mrtvý scout, nic jiného. Každopádně vydal jsem se ještě s dvěma IS3 na kopec. Tam jsem potkali 2x IS3 a KV5. Jedno IS a KV jsme sejmuli. Druhá stačila ujet pod kopec. Vykouknutí stačilo na to, abychom zjistili, že je tam dobrý hráč v hulldown pozici s ST-I. Díky Caernu a jeho hlavě se dařilo pod kopcem zneškodni všechno krom té ST-I. Ale i na něj došlo, protože už nás bylo hodně. No nebudu to dál pitvat, hru jsme vyhráli. Ale důvod? I přesto, že tým enemáka byl podstatně lepší, tak udělali jednu obrovskou chybu. Prostě a jednoduše nekoordinovali útoky. Jedna IS3 jela po naší pravé straně, až umřela, jela další IS3 po levé straně. Až umřela tak se vydal Type59 středem. Prostě hráli to dost špatně. Náš tým nebyl z nejlepších, já byl jediný zelený jinak oranžovo rudá garda a k tomu dement s IS, který si vzal do čety M8A1. Oba WN pod 200. Po této hře, kdy jsem naflákal 3000 (s tím dělem je to zázrak) a nadingal 2000 a zasloužené výhře jsem to vypnul. Mít 29% a vyhrát, to se nestává tak často. Být to jiná mapa, tak by to asi dopadlo daleko hůře. Asi tak, jako ta bitva s 27%. Bya to čtyřková bitva a já v MurderoviIII. Dálnice a spodní báze. Enemácký Locust najel do vody pod naší bázi a následně se schoval do toho zářezu ve svahu. Věřte nevěřte chvíplo na něm během jedné minuty 6 našich. Všichni chtěli Locusta zabít. Jenže enemák měl ve výzbroji 7TD z toho 3x Hetzer. A tak to šlo rychle. No nakonec jsem zůstal na levou stranu sám, všechno ostatní odjelo do města. Zlatej Murder. Spotnul jsem si 4 enemáky a všechny sundal. Jenže to už padlo i město, takže jsem zůstal s artynkama sám. Zašil jsem se na A1 a čekal. No, přijel jen jeden. Ani nevěděl odkud to přišlo. Takže pátý kill. Nastříleno 1300dmg. Výsledek bitvy? 6:15  :wallbash:. No co se dá dělat, na tomto tieru je to jasné. Ale jinak stál celý včerejší den za prdlačky. Snad to bude dnes lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se nestačil dneska ráno divit, co Centurion7/1 s drukým laufem vydrží- 4x zásah od toho desítkovýho britskýho td, nevím čím střílel.... a pak mě sejmula arty. A v druhý hře osobní souboj se dvěma Leopardama1 jednoho jsem sundal sám a druhýho ve spolupráci s někým z dálky- ti zase stříleli HE, ale netušili, že mám protistřepinovku bo mám často smůlu na arty a tak mi to dávali po 100-200dmg, ti museli být na mrtvici :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když nám tenhle exot projel vyhranou bitvu, ačkoliv byl TOP, musel jsem se na něj podívat do garáže. Tohle se ani ve WoT moc často nevidí. Vzhledem k tomu, že má za sebou skoro 9tis bitev, tak naděje na zlepšení je nejspíš nulová. Tohle je  pro WG ideální hráč ,  prodělává i při ježdění s premiákem, takže nejspíš i kredity kupuje za goldy. No, ještě že ho ta hra baví.....

 

eWTRm.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tři artyny na bitvu, většinou na topu, už je to zase tady, zalézt za šutr a kempit. PARÁDA!

 

E-50M v plné rychlosti. (Jak je mi těch chudáčků líto, jak mají ty lodní děla nepřesná)

 

shot025b.jpg

 

Edit: Dal jsem si pár bitev na desátém tieru a už tam zase dlouho nepolezu, to už není hra ale sci-fi. Kromě toho, že tam se vyřádí mm obzvláště (na jedné straně 6 TD, z toho četa tří WT E-100, plus tři další co dávají 800+ a nejsou vidět, na druhé jedno tieru 8), tak artyna smahne v plné rychlosti jedoucí medko za dva tisíce, nesmyslné zásobníky, atd. Opravdu je to hratelné do tieru 8, dál už je to naprostý nesmysl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky dnes jedna bitva s E4... 6500 dmg a lost jako věž. No a třešničkou na dortu bylo, že:

Malinovka. Spodní báze. Jedu doleva k barákům, aby neprojeli. 30% na win. Bojuje se tak nějak vyrovnaně. Vedle mě E-100 1700 HP, já 1000. Proti zůstala E3 s 500 HP. Píšu mu ať nabije HE. Nabil. Já tedy taky. A tak jsme vyjeli. Jel, detrackli ho, ale doměřil a dal mu za 200HP. Paráda, 300 HP a mám ho. *** pancíř... 0 dmg. A pak jsem to neuhlídal a sklouzl do vody... Rána s potenciálem 1000 dmg dá za 0. Dělo jsem netrefil...

Hahaha-heh...

 

Jinak CW dobrý, poblik lepší průměr těch pár bitev.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...