Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Ale já jsem s tím udělal krátkej proces.. Vymazal jsem podpis, XVM, pobitevní statistiky, do statistik od WG lezu minimálně a je mi líp.. Teď už se i klidně odpojím z bitvy. Pokud je to např. 2:15 a já mám nějakej papír stroj, tak jdu.. Je mi úplně jedno jak to poznamená mý stats, nebo co si bude myslet ta banda idiotů co se nechala rozprášit za 2min.. Je mi fuk, že bych měl umřít čestně v boji.. otočím hlaveň dozadu, napíšu enemákům "free kill", rozloučím se spoluhráči "bye noobs" a jdu si pro novou hračku do garáže.. Fakt úleva a poloviční nervy z proher.. ;-)

 

Docela lákavá představa udělat to taky... Já měl včera šílený losy, nakonec jsem vytáhl W/L na 50%, ale říkám si, jestli to za ty nervy stálo...

Možná to také někdy vyřeším podobným způsobem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po včerejším hraní jsem dospěl k závěru, že nemá cenu dávat do WoT nějaké větší mapy s možností různých taktik. Pro ty tupouny bude nejlepší mapa do velikosti 500x500m s jedním koridorem uprostřed. Jak si jinak vysvětlit, že Malinovku, mapu, která je tu 100 let, do teď nechápou. Pak dochází k situaci, kdy enemy scouta v jedné hře musím jet kilnout s AT 7, v druhé s Prototypem (mimochodem vhledem k "rychlosti"obou opravdu zážitek pro silné nervy), zatím co dementi s medkama a scoutama se krčí v lese a čekají nejspíš na návrat vlaštovek z teplých krajin. :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

recent? no tak to máš ještě dobrý.. já měl overall 57,5 solo public.. když jsem dosáhl počtu cca 10k her tak mi někdo ve spánku provedl lobotomii a dnes mám krásných 55,8% (cca) a to si teď občas dám i čety.. Ale já jsem s tím udělal krátkej proces.. Vymazal jsem podpis, XVM, pobitevní statistiky, do statistik od WG lezu minimálně a je mi líp.. Teď už se i klidně odpojím z bitvy. Pokud je to např. 2:15 a já mám nějakej papír stroj, tak jdu.. Je mi úplně jedno jak to poznamená mý stats, nebo co si bude myslet ta banda idiotů co se nechala rozprášit za 2min.. Je mi fuk, že bych měl umřít čestně v boji.. otočím hlaveň dozadu, napíšu enemákům "free kill", rozloučím se spoluhráči "bye noobs" a jdu si pro novou hračku do garáže.. Fakt úleva a poloviční nervy z proher.. ;-)

Odpoj se, ale bez dalšího psaní do chatu. Já tohle udělal jednou v kombinaci s neúmyslnou sebevraždou a 3 dny BAN. Asi hodně reportů.

(T32 v desítkové bitvě s oranžovým týmem proti zeleno-modrému)

 

Ale kámoš za to byl rád... dostal jsem mu do topu T32  :laugh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpoj se, ale bez dalšího psaní do chatu. Já tohle udělal jednou v kombinaci s neúmyslnou sebevraždou a 3 dny BAN. Asi hodně reportů.

(T32 v desítkové bitvě s oranžovým týmem proti zeleno-modrému)

 

Ale kámoš za to byl rád... dostal jsem mu do topu T32  :laugh:

AHÁ tak za to jsem měl ten BAN jak byly 5ti násobky.. já si ničeho hroznýho nevšiml, žádnej teamkill, spojence nevytlačuju a přesto jsem obdržel angl. psanou hlášku s tím že si zahraju až v neděli večer.. tak jsem se jim na to vyprdnul a šel jsem na pivko :-P
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

včera jsem nechápal nejdřív cw pak roty (T8) asi 10 bitev a ikdyž jsem krom dvou bitev měli šanci na win kolem pod 50% vyhrávali jsme docela slušně. Pak ještě asi 5 bitev public a co to vidím ve statech z 15 bitev 14 win jsem čuměl...pak se to lehce zhoršilo i tak win 70%.

Jinak o víkendu jsou 2x pro posádku tak udělám konečně na T-25 žárovku a posádka poletí na Pantera II :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ked vidim ze to uz nedame tak hladam vodnu hladinu tak 3-4 metre hlboku a stale skusam transmutovat na ponorku, len zatial ziadny tank to este nezvladol...S artinou je to najlepsie, oproti stene sa da pekne samurajsky odstrelit.

Jo jo, zbožňuju za kopcemklikače, co celou bitvu hrdině střílí přes celou mapu a když dojde na lámaní chleba a vítězný tým si pro ně jede, tak se statečně utopí......Je zajímavé, že tenhle úkaz je často k vidění u modrých a fialových hráčů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek... 1/6 = 16,66% win. Nechám to na CWčka... tam se to spraví.

 

Jedno pozitivum: Zabil jsem Obj 430. Tzn Rusko mám komplet. Špatná zpráva - ještě mi chybí čtyřkoví němci, které rozdělovali. Tzn budu muset protáhnout, a to řádně, T40.

Druhé pozitivum: Mám Hrdinu na FV4202. Negativum - třetí bitvu s ním mě opět tým málem rozplakal (Himmel):

rp8k.jpg

 

Třetí negativum - moc imbecilů... děti mají radost, když můžou škodit ostatním a pak ještě přejou svému týmu prohru, když dostanou na *****... 

 

Chtělo by to... opět zavést přírodní selekci.

 

Také jsem měl souboj s desítkovým těžkým britem. Teda, on to nebyl souboj. Byl na goldech...

Díky goldům není na pobliku žádná rivalita, žádná touha porazit druhého, nejsou tu žádné pořádné zápasy... hele, fialka, pink a je tam gold. ***, jaká byla.. haha, jsem nejlepší. Ta zdravá rivalita a pocit i po prohraném souboji 1 vs 1... chybí mi to. Někdo by řekl ESL... jo, ESL 1 vs 1 a styl přihlášených dětí: Budu čekat za barákem do konce hry, dokud nepřijede a já nevyhraju díky první ráně, pro kterou si přijede. A když náhodou bude vyhrávat, budu se do konce hry motat kolem baráku... když ne já, tak ani on... 

 

Jediný solidní match byl dnes poslední bitvu s FV. Já 800 HP a proti full fialová T-62a. Vedle mě ještě byla T-44 na půlce HP. t-62a si pro mě vyjela, ale nebyla na goldech a FV neznala. Šla mi po podvozku. Já v háji střelce, ale s lehkou pomocí T-44 jsem ji nakonec vyndal. Ale bylo to 2 vs 1, což byla trochu škoda. Sice měl víc HP jako my.. ale...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od té doby, co jsem si vyjel SP se mě asi WG rozhodlo potrestat. Hraju porad stejně, WN plus minus stejné, ale už druhym dnem WR cca 30 a je jedno, jaky mam tým. Snad se to po víkendu otočí, mam strach to zítra zase na chvili zapnout... Je mi jasné, ze nelze mít na publicu neustále skorokaždý den WR 50 plus, ale ten propad mě drti, ani si ty bitvy nějak neuzivam, sama tragédie :-( No nic, jdu vyhnat cubu ven a jdu obtěžovat zenu, třeba zaboduju alespon tak :-)

Sent by Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že dnes jsem to po dlouhé době krátce rozjel. Nainstaloval jsem 2 mikropatche a vytáhl T30 do celkem 10 bitev. Tady je pár statistik:

 

Průměr WN8: 3500

Vyhraných bitev: 3

Počet fail platoonů v mém týmu: 3

 

V poslední bitvě jsem krásně zalamil, když jsem si spletl Focha s Fochem 155. Napočítal jsem tak do 3 a následně nabídl Fochovi zadek, abych se věnoval soupeřům před sebou. Jeho reload mě dost překvapil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo, zbožňuju za kopcemklikače, co celou bitvu hrdině střílí přes celou mapu a když dojde na lámaní chleba a vítězný tým si pro ně jede, tak se statečně utopí......Je zajímavé, že tenhle úkaz je často k vidění u modrých a fialových hráčů.

 

 

Tyhle artináře tvrdě reportuju. Tohle umí každej hrdina... Přesně ten dětský styl: Když ne já, tak ani ty ne!

 

 

Kreténe... :wallbash:

Ked vidim, ze som sam a oni su na druhej strane mapy preco by som to mal predlzovat, zabijem sa a mozme ist dalej...To mam 2-3 min cakat kym ma najdu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pátek, snad jeden z nejoblíbenějších dnů všech pracujících. Tak jsem zapracoval také a to pořádně. Dodělal jsem frantíky. Měl jsem na to tři stoje. BDR, 50 100 a artynku na V tieru. Popravdě byl to neskutečný porod. Nedařilo se vůbec nic. Ani sám, ani v četě. Hlavně 50 100. Ten reload je humus. Nic tomu tanku nenahrávalo. Dělo nasáklé kvalitním francouzkým vínem dělalo své. Tolik minutých střel jsem s žádným jiným tankem neměl. Trefit na 300m  jedoucí cíl bylo nemožné. Už jsem byl z toho tanku tak frustrovaný, že jen co jsem tu akci dodělal, tak jsem ho prodal. Sice bez Acetankera, ale to mi nevadí, taky ho nemusím mít všude. Koupil jsem si zpátky mnou nenáviděného Cearna. Pár her a docela dobré. Jde vidět, že jsem to s ním předtím moc neuměl. Sice mi chybí motor, ale dá se to. Jsem zvědav, kdy dostanu zase rolly a budu dávat za 160 dmg. Celkově jsem včera nehrál vůbec dobře. Příliš mnoho chyb z mé strany, hrál jsem hodně uspěchaně a nebo pro změnu zase moc v zadu. Taky hodně faillovaly týmy. Chytli jsme četu dvou čechů. Jeden v IS7 a druhý v M103. Rudí jak sovětská vlajka a přesně podle toho to taky dopadlo. Bitva na Ruinbergu. Podařilo se vystřílet město, ale měli více MT, tak nás projeli přes předměstí. Já jsem ještě stačil pozastavit capování. No a borci v četě začali capovat. Když už bylo téměř hotovo, tak borec v M103 si musel vyjet zpoza rohu a dát ránu do Wt. IV. Jak to asi dopadlo. Decap. Tak se na wafly musela podívat i IS7. A druhý decap a nakonec samozřejmě lost. Dva totální idioti. Kdyby se dementi schovali za roh a capli to, byli by hrdinové hry. Takhle byly za blbce. Ale evidentně jim to nevadilo. Stejně jeden měl 44,7 a druhý 45,1 % výher. Takže další prohra už takové borce s 9k a 8k bitvami už nerozhodí. Ale aby to nebylo tak negativní. Dali jsme bitvičku na pátém tieru. Četa 2x Chi-Nu a T49. Dostali jsme Dálnici. Sjeli jsme z kopce, vydali se nahoru do minivesničky, vystříleli všechno co nám stálo v cestě a pokračovali na cap. Situaci jsme vyhodnotili, že bude lepší capovat, protože enemák měl výhodu HT a město již padlo. Malinkatý boj s KV1 a KV220 a capli jsme to. Těsně před koncem bitvy naše BDR napsalo Yupiii. Já jsem se málem počůral smíchy. Kouknul jsem na jeho staty a borec měl 43,5% výher, tak se nedivím, že se radoval  :woot:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...