Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak jsem si dal po pár dnech zas jednu bitvu a rozhodnuto při odpočtu. :down: tohle gesto vyšlo na můj tým. Hluboká voda moc po ruce nebyla a hlavně jsem byl v horní polovině týmu. Zkusil jsem něco zahrát a za výměnu svých 1150 HP za 1035 HP enemáckých dostal necelých 270 bodů WN v prohraný bitvě 3:15. Není nic zábavnějšího ve světě her, než ty super GG bitvy od WG :biggrin:

Po hrabání se ve statistikách v posledních týdnech jsem si určil korekční hodnotu statů hráčů co hrají i čety. WN -600 a win -8% přičemž po odečtu nebude hodnota u WN snižována pod 1500 a u win pod 56%. Přesné a spravedlivé to jistě není, ale vzniklo to v určité snaze cosi neporovnatelného porovnat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, moc jsem chuť neměl. Večer, že teda protáhnu nějaký stroje s novýma lidma. Tak jsem něco dal a potom jsem dal 4 bitvy se starým známým. První bitvu divokej pokec, až jsem zapomněl, že jsem vlastně mrtvej a bez dmg. Ale potom už jsem mu ukázal, jak HUGO hraje :) 3 po sobě následující bitvy  :laugh: Čistá, opravdu čistá epika. 3 Hrdinové v řadě.

l8Uep.png

 

A tady jen tak pro machr  :laugh: :

http://wotreplays.com/site/744220#fjords-zvedak-is-3

http://wotreplays.com/site/744226#sand_river-zvedak-jagdpanther_ii

http://wotreplays.com/site/744227#live_oaks-zvedak-kv-4

 

Během bitvy s IS-3 jsem nadával jak špaček. Já prostě nesnáším střílení goldů na pobliku, ale nic jinýho mi nezbylo  :laugh:

 

Už od soboty, co moc nehraju a zkouším honit čísílka (na všem možném), tak se držím na 3500 WN8. Když je trochu štěstí a člověk se řádně soustředí... magořina... to se prostě nedá  :laugh:

 

 

3101 postů...kde jsem to nabral  :geek:  Spamééér, fůj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už mě MM opravdu nepřekvapí bitva vyhrajem vysoko 14:2.Pak další prohrajem pro změnu se stejným výsledkem a pořád se to opakuje.Kde je nějaký požitek ze hry ptám se?O tom,že většinou mám losy kde pořád prohrávám nemá cenu se ani rozepisovat.S jagtigerem jsem toho dnes nadingal jako nikdy za celou dobu co ho mám.Hnus velebnosti tahle hra. :Smile-izmena: :Smile-izmena:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že včera jsem to vypnul vcelku znechucen. Celkově to nebylo špatné. Ale poslední tři hry stály totálně za nic. Do té doby vcelku super. Hry byly svižné, vyrovnané a někdy i docela jednoznačné. WN8 do té doby krásných 2400. A pak přišla skvělá série. S T28 na Tundře = 0dmg. Než jsem se někam dohrabal, bylo po hře. Vzali jsme šestky, T-34-85 = 0dmg. Proti osmičkám na Redshiru. Nesnášel jsem ho předtím, a nesnáším ho ani teď. A nakonec skvělá hra s KV3 proti devítkám. Paráda, neprostřelím ani goldem do boku, ani HE do boku či kamkoliv T95. A díky úžasné rychlosti tohoto dementního tanku jsem ho jen lákal celých pět minut na sebe než ho někdo sundal. Bohužel do té doby stačil sundat on naše tři tanky. Nakonec remíza s 1000dmg, vystřílených 10goldů a skoro celá normální munice a k ničemu. Po téhle úžasné sérii jsem spadl na 1890 bodíků a vypnul to opravdu rozčarován. Tohle se mi vůbec nelíbilo. Doufám, že se to nebude v blízké době opakovat. 

A jinak KV3 nevím co na tom tanku je, ale mě prostřelí kde kdo do mantletu děla. KV1 s goldy, KVS jen se na mě podívá a takto mohu pokračovat. Na co mi je sidesrap, když se na mě juknou a bác, je to tam. 

T28....... co k tomu dodat?? Asi to, že jde vidět různý pancíř u různých lidí. Dingnu s ním tak jednu z pěti střel. Tiger mě plácne vedle děla, IS3 do nakloněné části a všechno projde. Dělo sice super, stejně jako na Prototypovi, ale to je tak všechno  :sad:. Asi mám smůlu, nebo si to neumím vysvětlit. 

Dnes to opět zkusím vzít více sportovně a zapomenout na tu bídu včera. Snad mi můj optimismus vydrží i nadále  :biggrin:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na víkend jsem tradičně pracovně pryč. Mechanik co mi opravuje auto mi pjčil jeho služební ....20 let stará Felda :laugh: . Když mi ji půjčoval tak říkal" Jo vy máte děti, tak to Vám tam dám i zadní sedačky" :laugh:

Ale šok nastal, když jsem se rozjel.....tam snad má motor z BMW. 234000km najeto a já předjížděl i X5 :laugh: .

K mému PC....nezvdal jsem to a řešil to se supportem. Kupodivu se mi dle jejich návodů, dařilo posílat různé reporty a grafy. Zjištění je, že W7 a PC je v naprostém pořádku....chyba byla....

A to Vám řeknu až si zahraju víc her než 6. Pak jsem musel jet pryč. Jestli se to potvrdí, tak to budete čumět......taková blbost....ale uvidím. Zatím to nespadlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.... A nakonec skvělá hra s KV3 proti devítkám. Paráda, neprostřelím ani goldem do boku, ani HE do boku či kamkoliv T95. A díky úžasné rychlosti tohoto dementního tanku jsem ho jen lákal celých pět minut na sebe než ho někdo sundal. Bohužel do té doby stačil sundat on naše tři tanky. Nakonec remíza s 1000dmg, vystřílených 10goldů a skoro celá normální munice a k ničemu. ....

 

Jo, ta t95 byla peklo... Čtyři rány goldem do boku z t29, se čtvrtou jsem jí sundal pásy :confused: ... trapně jsem si myslel, že k ní stihnu dojet ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám opět půjčený účet abych si ochmatal vysoké tiery a musím říct, že ačkoli jsou na tierech  9 a 10 skvělé stroje, tak hrát se to nedá, protože je tam moc blbců. Nevím, jestli je to jen víkendem ale je to síla. Rybářský přístav, desítky, já IS-7. Dva jedeme do města já a M103. Zbytek se zakempí kolem větrného mlýna a tam se nechá pobít. To, že kempí TDčka bych ještě pochopil ale, že je tam zašitej borec  s IS-4 a celou bitvu se tam odsud nehne, to je nad moje chápání.

 

shot078kmk.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kanáre, upřimnou soustrast s takovými spolu(proti)hráči. Já bych nevydržel

Do tieru 6 se to ještě dá ukočírovat. Jak je vidět ze záznamu, tak prostě dobrá četa tieru 4 dokáže přestřílet i tier 6 a i když máte v týmu takový "dáreček", tak stačilo málo a mohla to být i výhra. Ovšem na tieru 8 - 10 už je to spíš zázrak, když z takového losu něco vydolujete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak za dopoledne 100% úspěšnost ve výsledcích bitev. Takže nuda. Víc štěstí na los měl enemácký tým. :confused:

Zato pořádný adrenalin jsou ty akce od WG na bonus kody. Člověk netuší na který pokus se mu podaří přihlásit a na kolikátý pokus bude přijat kod a až na konci zjistí či je ještě platný či ne :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se ti na ní líbí? Pomalé, neohrabané, dělo zlé a když se rozhodne držet, začnou lítat goldy...

To je jednoduché, je to ultimátní tank na šikanování noobu. Nejradši mám KV1Sky a tu red army co v nich sedí. Ti tě penetrujou tak jednou z pěti ran. A ty je mezitím doslova šikanuješ.

Je to hrozná sranda to hrát, mnohem zábavnější než T29 nebo tiger, protože ti musí hrát moc opatrně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někdo tady kdysi psal, že na vyšších tierech je méně špatných hráčů než na těch nižších. Mám občas pocit, že je to spíš naopak.

 

P.S. Los se 17% šancí na vítězství? To je náhoda.

 

shot079tdt.jpg

Ono to bude zhruba asi stejné pokud teda nebudeme počítat od tieru 1 až po tier 4, tam jich bude jistě víc. Ale na tieru 8 - 10 prostě každá chyba vyvolává mnohem větší důsledky a každá lama tam už není lama ale ultramegalama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...