Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Jsem přesvědčen, že WG má nějaký mechanismus zvaný kurvítko, který hráče opravdu tlačí k úspěšnosti 50%.

Expím WZ-132, to je prostě random, je jedno jak hraju. Lorraine. Dnešek jsem nedal násobek. 2x 4k dmg, druhej 1600, třetí 1000....dvakrát stejný scénář. alší hry byly slabší...

Vezmu Hellcata, četa 3x Hellcat, vražedné komando, týmy k ničemu, válcovali jsme vše, i zásadní přínos. Po pár výhrách zhoršený losy a tam už to prostě nešlo komplet vyhrát.

 

Lefh18B2 - dnes na roty. Půlka goldů dala jenom pásy za 0 dmg. To asi, abych zas nenastřílel tak velký dmg...jinak se mi začíná zamlouvat v kombinaci s goldy. Dělo sice jako Pz IV...ale...

 

Poslední dny sleduju velmi častou střelbu mimo zaměřovač. Vrcholem bylo, když jsem s WZ kroutil tiger P, jedu okolo, 4m za ním, celou dobu mířím při reloadu na motor zezadu. Krásně celej v zaměřovači, s velikou rezervou. Vystřelím do baráku napravo nahoru od něj. Vykouknu zpoza baráku, chviličku teda počkám, až se zaměřovač srovná, abych trefil. Hmm, barák, za kterým jsem se kryl. Celej zaměřovač na enemy. Nějako jim sevrer blbne. Serverový zaměřovač odmítám, silnej zvyk z COD, reakce vypilovaný, to sekání mě mučí...

 

Také jsem potkal Bad_boye, četa opic, tři devítky ze čtyř. Já v T29, nedal jsem se, ale to prostě nemělo smysl... 

u6SPm.th.jpg

 

...nelíbí se mi, co se se hrou děje. Vyhrát na vyšších tierech je porod. Ale to už poslední týden. Celý týden win nízko, kolem 30-40%, když víc, kompenzoval jsem Cruiserem, Hellcatem...tam to prostě jde v četě. Čety na vysoký tiery nejsou.

 

A porazili jsme šestkovou rotu HAMI  :teehee:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že včera 12 bitev s většinou beznadějných losů. Tiger II byl pro mě zapovězený stroj. Dvojnásobek až v páté bitvě. Přesto jsem to nějak dorovnal na 50%.
Poslední bitva s Matildou byla pro mě zadostiučiněním. Vylepšil jsem si svůj rekord na 11 killů v bitvě. Bylo to na Redshire a predikce byla poměrně příznivých 48%. Na začátku píši do chatu, ať tým zaujme obranné pozice, ale polovina vystřelila nekoordinovaně vpřed. Po krátké chaotické přestřelce jsme na tom byli 2:10. Naštěstí kolega červenáček v B1 zůstal se mnou a skvěle spolupracoval. Věděli jsme, že soupeř má tři arty, tak jsme zakempili na kopečku nad naší bází a kryli se za domy. Soupeř postupoval koordinovaně, ale udělal taktickou chybu. Šest tanků vlítlo do kruhu základny a odtud se s námi přestřelovali. Je jeden Hetzer šel po nás z druhé strany. Kolegovi se podařilo toho Hetzera déle podržet, takže jsem pěkně v klídku sundával útočníky jednoho po druhém. Kdyby po nás vyjeli, nemáme šanci. Bohužel jsem nemohl včas pomoci kolegovi s tím Hetzerem, protože bych musel vyjet na druhou stranu domu a vystavit se bokem útočníkům z báze. Než jsem bázi dočistil, zůstal jsem sám. S Hetzerem jsem si snadno poradil a zůstávaly ty tři arty, což je pro pomalou Matildu celkem problém. Proto jsem se přesunul do městečka pod bází, kde jsem se mohl lépe krýt. A soupeř udělal další taktickou chybu, že ty arty sice jely společně capovat, ale vzaly to skrz městečko kolem mě. Pokud by jej objely, asi bych soustředěnou palbu nepřežil.

Škoda, že nemám spuštěny záznamy bitev, bylo by to celkem poučné video :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

nejdříve k tématu lehce zpětně. Taky nadávám když jedu v heavyně a nějakej šikula neumí řídit scouta a nabourá do mě, říkám si proč bych za to sakra měl platit já. Myslim si teda můj názor, že každej kdo má upa new tank by měl si aspon aby poznal vlastnosti toho tanku zkusit 1 až 3 výcvikovky s tím tankem a pak na public, dřív ne, ale je to pouze můj názor. Poslední dobou se mi taky stává že jsem hezky za barákem schovanej nedá se zbořit nemá dole ty klenbičky atd. a pic barákem proletěla střela a sundala mi hp to si pak z toho nemohu ukroutit hlavu.

 A ted k včerejšímu hraní win kolem 60%. Epic bitva se mi povedla s T18 když jsem si dal poprvé ve hře 10 killů a z 1:8 jsme remizovali za stavu 13:11. Musim uznat, že při této bitvě jsem byl zpocenej až na prdeli  :biggrin: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím se pochlubit, po asi dvou týdnech skoro samých proher se karta obrátila. Za poslední týden mám 59 bitev, z toho 42 výher a 16 proher a 50 % přežitých bitev. Každopádně sem si začal předevčírem zapisovat s T20 kam mě to nejvíc háže, zatím nemůžu dělat závěry, páč mám od tý doby jen 18 bitev, ale mezi sedmičky mě to háže nerado

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je normální že jsem se stock t29 ze 30 bitev jen 4x jako top? 

Ano, asi se se jim ve WG nelíbilo, že málo lidí hraje vysoký tiery, tak doslova pojebali MM nižších. Sedmičky to odnesli hodně...

 

Dělam si statistiku s tigrem, zatím (počítám to cca 30 bitev) to vypadá takhle: 50% bitev s T9, 30% bitev s T8, zbytek T7.

 

Neni to tak dávno co jsem s T29 hrál proti sedmičkam 6-7 her z 10.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera se opět jezdila a doexpovala M4 společně s Jumbem,taky jsem potkal jednoho borce z fora a jako posledního jej oddělal(nejsem na to hrdý,bylo to goldem jako jeho předchozí 4 spoluhráče) no a pár bitev poté jsem s Jumbem potkal jiné Jumbo,přišla pozvánka a jezdilo se a masakrovalo..no a po hodině hraní jsem se jej z prdele zeptal,z kama vlastně..prej Siema..ale nestěžoval jsem si,hráč kvalitní na to že měl 3000 bitev a ve 2ku jsme dělali solidní bordel na publicku :Smile-playing:  :Smile-playing:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 her na US serveru, 9 výher, 1 remíza, takže nic moc.Z toho jedna úplně domrvená hra dvěma dementama, co likvidovali vlastní tým (je to v Ulevte si) Ale grafika na max detaily, stabilně 50 fps a ping po dlouhé době úplně v pohodě. Zajímavý, kolik mají ty tanky v plný grafice detailů :smile:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že včera už nebyly losy tak zoufalé a občas byla i nadpoloviční šance na výhru. Otočil jsem garáž a zůstal mírně nad 60%.

V jedné hře jsem 9-ti zásahy s Matildou ustřílel hráče mpam1(HSD) s M4 z nějakého řeckého klanu. Schytal jsem následně od něj plno vulgárních urážek a žádal, aby mě reportovali za to, že jsem ho ustřílel skrze zeď. Tento trouba se 14k bitvami na kontě si myslí, když schová věž za roh, tak je krytý. Zapomněl, že má dole vanu podvozku, kterou je třeba také schovat ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...