Přejít na obsah

HansiTD

Members
  • Počet příspěvků

    162
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Male

HansiTD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Popularita

  1. Pánové, jenom dotaz. Všimnul jsem si, že někteří hráči, ač mají X tier, mají hodnoceno málo bitev s tanky. Dostalo se mi odpovědi, že je možné resetovat staty. Nikdy jsem o tom dříve neslyšel. Je to možné?
  2. Tak jsme včera v 10 rotách potkali 3x kolegy z HUGO. Všechny nás dostal nick Ředitel vesmíru . Co se týče hry, tak nás 2x opřeválcovali. Příště Vám to vrátíme .
  3. Vše OK, ale klanové ikony nejsou stále vidět. I přesto děkuji.
  4. Za chvíli dorazím domů z práce, tak ať to máte dořešené . O víkendu bude asi pršet, takže musím mít WofT vyladěné k obrazu svému ( Zvedákův balíček )
  5. To by bylo super, není to na závadu, ale ne všichni umíme anglicky ( I dont americano ) :biggrin: .
  6. To je podle mě způsobeno anglickou 'YasenKrasen statistikou, až jí Crabtr33 doladí, tak to bude OK.
  7. Super, akorát nyní nejsou vidět klanové ikony, což je pouze detail. XVM funguje. Ještě jednou děkuji.
  8. Tak pánové, v neděli jsem si udělal nový osobní rekord. 29 proher v tahu. Jsem klidné povahy, ale notebooke málem letěl z okna . 29 hra byla již vyhraná, capoval jsem s týmovým kolegou - 85%, enemy 60%. Kolega naznal, že pojede útočit a srazil náš cap na 53%. Ani jsem do chatu nenadával, jen jsem s otevřenou hubou zíral na LCD. .
  9. Jsem na tom uplně stejně, S IS-7 jsem měl 54%. Nyní 46%, ale mám s ní málo odježděno, dnes to prolomím .
  10. Předevčírem jsem potkal Švejka a Bad_Boy. Myslím, že měli Pz IV.
  11. Tak jsem šel hrát rotu, ale nikde žádný devítky. Nějakej tankysta od CSG mě ale hned naverboval, seznámil jsem se s pár lidma, dal četu, musím vyjet s IS-7 a večer dám CW. No to jsem toho stihl za půl hodiny,co?
  12. Já ti rozumím, hraju jenom public, ale celou dobu to nějak šlo. S IS-8 mám už 800 bitev a přes 50% se nedostanu. Jdu se podívat na ty roty, nikdy jsem to nezkusil, ale vše je jednou poprvé. PS. Je tu někde návod, jak hrát v rotách ??
  13. Lipfert mě chce asi nasr......... . Musím si najít taky nějakej klan .
  14. Hra je pro mě absolutně nehratelná, včera jsem se dostal na 55%, dnes mi chybí do 55% 16 výher. Tento scénář se opakuje pořád dokola.
×
×
  • Vytvořit...