Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Dnešek pohoda...zvláště večer. 15 winů a jen jeden lost. Ale hlavně super bitvy.

Dal jsem si s T29 rekord...topík mi o vteřinu ukradli. Těch osmiček co se muselo sklonit před mou T29...5000dmg.

 

Vítězství!

Bitva: Útesy 10. prosince 2012 21:22:20

Vozidlo: T29

Získáno zkušeností: 2 553

Získáno kreditů: 63 718

 

A pak ty hry s ISU...taky paráda. Dnešek se povedl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak...IS-3...šňůra proher...hraju jak veverka na kofejnu...a nic...

 

Ale poslední hra s Hellcatem! Celkově dneska Hellcat řádil jak nikdy.

Poslední hra, El hallůf, vzájemná bitva. Zůstal jsem poslední, proti ještě ELC s pár HP a VK3601 a nějaká sedmička. Sedma zabírala, VK na kopci za skálou za mnou, ELC pod skálou předemnou...poslední AP, ELC uhlo...předposlední HE, boom. Zabrali asi 50bodů. Vyjedu si na skálu, spotnu sedmu, bohužel za skálou, ale koukala mu kebule. Už zabráno nějakých 80 bodů, zásah, odjíždím se schovat, došlo ammo, pak mu pomohlo zabírat VK, ale nakonec to asi o 6s nestihli :Smile-playing: 6 killů, obránce atp... ale kdyby Churchill nesežral asi 4 náboje, mohl jsem je možná i dorazit... 17500 ER :Smile_trollface-3:

b965e1793663037740edb2be3b4897be.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukl jsem na spoluhráče a všichni 40-47%...ale co zarazí ještě víc.....Běžně měli 1200her a 300killů.

Dřív ten kdo měl pod 0,7killů na hru byl jantar....aktuálně jsou Janatři na průměru 0,3.

Ti hráči snad neznají písmeno W. páč fakt nevím jak toho jinak dosáhnou.

 

muzes se zeptat pana defelice a Par_Vortex - dnes jsem s nim hral a pohoda viz zde: - http://www.worldofwa...620#entry136620

 

Par_Vortex ma dve desitky ... dostal se k nim pres cca 20 bitev + volnasky z Löweho ...

 

mit ve WoT desitkovy TD znamena mit odehrany 12 bitev s T49 + lameni tisice bitev s Löwe - to je vykon cloveka s X. TD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

f24300225096735.jpg

 

A stimhle na wot dneska kaslu. Ted se jen rozhodnout, kterej koupit, protoze T 28 P mam vyzkoumanej taky:)

 

Stejne je to zajimavy. U JgP mam 61,8% win a u AC 46 mam 59,3% takze asi tymu k necemu jsem, ale DMG a killu zas tak moc nemam. T25/2 60,6% ale staty jeste horsi. U T 25 AT mam 50% win, ale lepsi prumerny DMG i pocet killu na bitvu.

 

b84ae7225097516.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že vcelku dobrý hraní, jen nesmí dojít na mapu Prochorovka. Jel jsem jí teď asi šestkrát a vždycky stejná porážka. Celej tým zakempí na silnici a na druhou stranu do vesnice a na kopec nejede nikdo. Vždycky lose. Může člověk do dementů hučet horem dolem, nic platný. Naposled, když jsem viděl tuhle polskou taktiku (zdechnout všichni na jednom místě), tak už jsem to nevydržel a jel jsem s T29 jako skaut na kopec a nechal se zabít. Mám jen jedny nervy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera sem jezdil s kámošem Chrochtala a docela se dařilo (hlavně jemu), slušný trojnásobky i výdělky, na první pokus hodně pěkná bitva a trojnásobek s IS. Celkově 70% winů. Pak hodinka pauza, mizernej trojnásobek, ale win s E-50 (aspoň že tak), pak ještě dvě hry win a radši sem to vypnul, páč už sem mžoural jak vrána a nechtěl sem si ****** staty toho dne jako minule, kdy sem si 80% win/lose stáhnul útrpnou snahou na 50%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

muzes se zeptat pana defelice a Par_Vortex - dnes jsem s nim hral a pohoda viz zde: - http://www.worldofwa...620#entry136620

 

Par_Vortex ma dve desitky ... dostal se k nim pres cca 20 bitev + volnasky z Löweho ...

 

mit ve WoT desitkovy TD znamena mit odehrany 12 bitev s T49 + lameni tisice bitev s Löwe - to je vykon cloveka s X. TD

 

Takovéto hráče WG miluje...ten do toho už musel napcat tuny peněz. Ty dvě herní zrůdy co jsi tu uvedl nejsou bohužel nějakou vyjímkou.....to je to smutné. Je jedno jestli si 10třídu vyexpí pomalu nebo přeexpí volňásky z Lowíka, páč vždy sním trpí celý tým. U tohohle blba trpí hlavně v 8 třídách. U jiných všude...

Nějaké ofiko stěžování u WG je logicky zbytečné. Je nějaký sobetský dláto man vůbec nezajímá. Sype jim Eura tak jej řešit nebude a odepíšou ti to co někteří tvrdí i na fóru " je to jen hra a tu má právo hrát každý". A je vymalováno.

Já jsem toho názoru, že hráči těchto kvalit na hraní WOT nemají právo. Tady na fóru takové nepotkáte...jsou tu hráči třeba se 47% winem, ale hrají sami a tak win zas tolik na publiku neovlivní...navíc jedou dlouho stock stroj...ale snaží se. Pozná se to na dmg či počtu killů.

Ale výše uvedený Lamošek Von Lama nemá nic...ani dmg, ani killy ani procenta. Páč nemá zájem se něco učit, na fórum pro přiučení nezajde..a proč? Páč je mu 10 let a WOt hraje jako COD či BF3....

Hrou těchto dětí trpí tady všichni....snažíte se jak blázni, ale stačí blbý los a je po 10minutách hraní.....

Já se přiznám, že jsem jim v garáži dřív hrozně vynadal přes chat. A často to zabralo. Hned to vypli apod. Teď už to nedělám...né že bych dostal morální výčitky, ale je jich tolik, že bych nedělal nic jiného. V každé hře...ano v každé hře 1-5 kousků kteří mají 45% a méně najdete.

 

Nic méně to má jednu výhodu. Když má četa štěstí a je v lose na topu, tak to jde lépe jak kdy dřív. Čéék nesmí už vůbec na někoho cizího mimo četu spoléhat a musí hrát veleopatrně. Ale enemáci jsou často tak hrozně špatný...až je to úsměvný.

Nic méně jak četa není top a krčí se dole.....to je pak hotovo......né vždy téé jasný. Ale většinou má četa nadsebou hrozné Jantary.

Pro pohodové hraní doporučuji hraní v četě a vypnout módy...všechny. Mě střetnutí na některých mapách taky baví, ale mám to vyplé všechno. Páč velká většina hráčů netuší co hrát ve standartní hře.... a pak po nich chtějte nějaké taktické postupy při obraně či střetnutí...nemožný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je mi to hodně nepříjemné, ale hlásit se to musí. Předevčírem, závěr hry, zbýval jen jeden nepřítel, jenž úspěšně capoval naši základnu. Já byl na protější straně mapy a na 75 % výdrže, tak jsem nepřátelskou základnu obsadil s tím, že určitě mezitím alespoň jeden z našich 4 tanků na půli cesty zpět dojede a sejme nepřítele a někdo se ke mně přidá na obsazování. Nicméně dva tanky se otočily zpět a psali, abych okamžitě přestal capovat a začali po mně střílet. Samozřejmě mne vzápětí rozstříleli…

Samozřejmě jsem je nahlásil, ale pak jsem si musel dát chvilku pauzu na kafe, protože mně na nějakou dobu úplně přešla chuť hrát, z takového nefér jednání… :-7

 

Mrzí mne, že pokuty za takové záměrné poškození (evidentně když je vypálena hned po sobě více jak jedna střela na jeden přátelský tank) nejsou citelnější a že kompenzace ani zdaleka nekryjí náklady na opravu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím že včera to šlo pěkně až na Lorejnu s kterou bylo win až na 4 hru a dokonce sem se jednou úplně blbě utopil, kdy sem při couvání najednou sklouznul ze svahu do hluboké vody.

Jinak 13 her a 62% win, s objektem 704 jsem si dal útočníka a capnul sám bázi.

Name Total Per battle Victory ratio: 61.54% Battles: 13 Efficiency: 2457.75 Average tier: 6.08 Experience: 8801 677 Capture points: 100 7.69 Defense points: 16 1.23 Damage: 14610 1124 Kills: 23 1.77 Spotted: 14 1.08

 

2 hry sem dal s churchillem, kterého sem koupil v sobotu ve slevě a už ho mám díky 3násobkům ve fullu, taky ty zvýšené výdělky jsou pěkně běžně přes 50 k stříbra a včera dokonce 67 k, škoda že už akce dneska skončila a já mám tak málo času.

Jinak churchill v základu je úplně šílenej, to premiová T14 je oproti němu ještě úplně zlatá. S tím nejlepším dělem by to snad mohlo jít, ale musel sem pro klidnější nervy použít nějaké volné expy. Tank prakticky nedingá, ještě že má takový velký pásy, které absorbujou hodně střel, ale člověk zase pořád stojí :Smile_mellow: Na 5 třídě je jednoznačně nejlepší tank KV-1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Švejku jak ty to děláš..... nechápu.... :-)

 

Včera série 8-mi her za sebou s JgPantherem.... samej lost..... blbec jsem si totiž řekl, že dokud s ním nevyhraju - nejdu spát... :-D ... což znamenalo sedět u wot do 01h v noci.

Alespoň, že ta poslední vítězná stála za to..... Radley Walters.... ani doteď nechápu, že sem to dal..... mapa Mnichov... hrnulo se to na mne ze všech stran... a měl jsem jen dlouhou 88mm (105 ještě nebyla vyexpená) .... asi zase jen štěstí po hodině smůly...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem včera po dlouhé době protáhnul desítky... Že si udělám trojnásobky aspoň. Teď vím, že to byla chyba :Smile_trollface-3: .

 

Dohromady v sedmi odjetých bitvách (4xE-100 a 3xIS7) jsem napočítal dohromady 68 artyn :arta:

 

S E100 se mi povedl 3násobek až ve čtvrté hře. Kdy třetí hra byla na Dragon Ridge a na každé straně bylo 8 artyn... Hra se fakt povedla, padli jsme 0:15 a já s goldovou municí nepropálil na 20m Lowaka :facepalmic:

 

No s IS7 jsem udělal 3násobek až na třetí pokus. Pak jsem to vypnul a zařek jsem se, že X tier už jinam než na CW nevytáhnu... Budu si dál, relativně v poklidu jezdit s VIII tier a nebudu se aspoň tolik nervit :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já poslušně hlásím, že nebudu už psát SMS při hraní..jedu s IS, zapnul jsem automat..a ono to jede, na Dragon Ridge, krásně jsem se nasměroval k mistu, kde je cesta dolu..rikam si, nez dojedu k ohybu, dopisu sms a zacnu..a jak koukam, IS leti smerem do propasti..tak jsem dopsal SMS, napsal vzkaz IS noob..a radsi jsem to zavrel..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem byl na chvilku u kámoše a podíval se na pár bitev jak hraje. Má jiný styl, ale hlavní je to co jsem tam viděl za bitvy. První bitva T9 na Dolech s horní základnou. V průběhu bitvy projela týmová arty po sloupci 1 do rohu do čtverce K1 a rozmlátila nejtvrdší jádro nepřátel ovládající střed pod kopcem a snažící se na něj dostat. Byla jediný stroj v dolní nepřátelské polovině mapy.

Druhá bitva T7 na Abbey. Hráč s KV-2 se prostřílel po krajní lajně (druhou půlku byl již sám bez pomoci) až k základně kterou capnul. Nepřátelská T 29 a ještě nějaký tank udělali kulové. Nebyl viděn žádný pokus o obranu či o cap a to o přijíždějícím KV věděli 1 minutu než přijelo na základnu capovat.

Čučel jsem na ty situace jako puk. Před rokem a půl by k takovým situacím nedošlo. V prvním případě byt to arty schytala v půlce cesty a v druhém by nepřátelé bránili nebo kdyby se na to necítili, tak capovali. Asi se mi to zdálo divné neboť jsem byl jen pozorovatel.

Doma jsem dal 8 bitev a uhrál ty svoje tři násobky. Bitvy těžká tragédie. Většinou chaos na bojišti a totálně neodhadnutelné chování týmových hráčů (hodnoceno jako celek). Po poslední bitvě T7 na El Halluf jsem to vzdal. Z domovské dolní základny sjela naše T29 do zátoky a tam se zakopala. (co taky bez nějaké další podpory). Na druhé straně k soutěsce přijel scoutovat Type 62 krytý z našeho návrší Tigrem. Zbytek týmu včetně mého stroje Churchill VII čučel jen tak do údolí. Po dlouhých minutách, kdy naše nejsilnější arty 5 třídy totálně vymlátila průsmyk (6 ks) se hra pohnula a přes průsmyk a později přes horní část údolí začalo dobývání obránců na protějším návrší u nepřátelské základny. Tady došlo jak jinak už k celkem citelným ztrátám s konečnou výhrou. T 29 dostala ocelovku, Type 62 hlídku a arty ocenění za 8 killů. Děsná bitva. Škoda, že jsem zde byl opět s Churchill VII, které mu ta mapa moc nesedí.

 

Znechucen kvalitou bitev vyvstala touha po změně. Napadla mě Trackmanie. Proč to instalovat, když se nabízí zajímavé a víc HC řešení. Vezmu starého Leoparda a uvidím jak mi ty průjezdy a optimalizace tras na mapách WoT půjdou. Jeden pošuk na víc a v LT se v bitvách co jsou poslední dobou určitě ztratí. Škoda, že jsem kdysi propustil jeho posádku pro nedostatek místa v kasárnách a garážích. Staty půjdou určitě dolů ale mimo winu mě nic moc nezajímá a v případě Leoparda skoro vždy záleží na ostatních v týmu než na něm samotném.

 

PS: Pokud má někdo tento stroj v ruce a vychytané nějaké dobré trasy, tak se v topiku tohoto stroje rád něco přiučím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klávesnicu mám doma pripojenú cez usb port. Včera mi to celkovo nešlo, ale tešil som sa na násobok s E-50...

Tak vletím do bitky, chvílu klasická mela, potom vybehnem na VK4502 ausf B, točím sa okolo neho, na stoličke sa klátim ako trafený mrtvicou a zrazu mi tank uprostred manévra ostane stáť ....mačkám klávesy ...nič.... snažím sa pochopiť čo sa deje ...myš funguje... no a potom si uvedomím že mi usb conector visí na kábli zavesený cez palec na nohe....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Švejku jak ty to děláš..... nechápu.... :-)

 

Včera série 8-mi her za sebou s JgPantherem.... samej lost..... blbec jsem si totiž řekl, že dokud s ním nevyhraju - nejdu spát... :-D ... což znamenalo sedět u wot do 01h v noci.

Alespoň, že ta poslední vítězná stála za to..... Radley Walters.... ani doteď nechápu, že sem to dal..... mapa Mnichov... hrnulo se to na mne ze všech stran... a měl jsem jen dlouhou 88mm (105 ještě nebyla vyexpená) .... asi zase jen štěstí po hodině smůly...

 

Štěstí v kusu softwaru ? he he he

Štěstí v tom nehledej, to WG tomu tak chtělo !!! :Smile-playing:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tak dneska to bylo jak na houpačce.....T40 jsem ani na tři pokusy nedal...tak jsem se naštval a vzal T18. Malinko jsem jí zanedbával, páč jedu hlavně 5,6,7,8 třídy.

Problém v dnešku byl, že jsem měli hodně špatné losy. Hodně dole...a topky...jak jinak, totální lamoušové. Tož jsee se vykašlal na Kv1S i na T29 a vzal si na pár bitev T18.

Dneska masakr všech masakrů. I s 3 třídama. Posledních 7 her 5 topíků. Nic méně nejde o to jetli jsem si dal 8 či 10 killů, ale že to nebyly lehké winy. Kdybych lehnul byl konec. Navíc půlka byla s třetí třídou.

Super bitva byla ta co dopadla remizou...9ks a na druhé straně loltractor s 4ks....lítal jsem tam s zpátky po mapě a sundaval co bylo třeba. Nic méně toho sičáka jsem neviděl za celou hru. Pak mě začal dávat...má lepší dohled, tak jsem vůbec netušil kde je....no najednou jsem začali oba kapovat....sundat jsem ho nejel...viděl by mě první a já byl na ránu.

Byly to pěkný hry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 bitev a jen 3 výhry. 25% bitev byl skoro jasný lost již při odpočtu. Churchill VII a WG nezklamalo. Když jsem se prokousal uličkou smrti v Himlu, kde byl menší odpor a viděl v postranní ličce KV-1S krásně zadkem tak jsem zajásal. Omyl neprošla. Když se otočil bokem tak také ne a pak zájel do jedné z ulic. Postupuju na základnu a na jejím okraji čeká jiné KV-1S. Dva výstřely do přední části a jeden do boku, ale ani jeden z nich nebyl kolmo a tak to opět neprošlo. Tým dostal dost naprdel a uličkou smrti se vracelo třetí nepřátelské KV-1S. Začal jsem se tím směrem otáčet a když jsem ho uviděl, tak jsem se musel zasmát. Parkinson hadr. Řítilo se to směrem ke mně a motalo od stěny ke stěně. Chudák netušil, že v této bitvě nemůžu žádné KV-1S poškodit i kdyby na mě couvalo. Jednou jsem ho cinknul a po druhé aspoň shodil pás než jsem byl od nepřátel ze tří stran doražen.

 

Dnes jsem to vzal opět přes kámoše a mrknul u něj na dvě bitvy. Jedna byla zajímavá. T8 na Prochorovce. O jen jako jediný jel s KV3 podél železnice na straně do středu mapy. Celkem brzo se objevil rozjetý AMX 13-75 a než vyjel, tak aby na něj mohl vystřelit, tak již arty vzadu u kolejí psala Help. Kámoš zasáhl za 250 a začal se točit za AMX. Ten pokračoval přímo k arty. Tak ve čtvrtině mapy jí kámoš opět zasáhl za 243 a shodil pás. Arty nic. AMX se opět rozjelo, ale pomaleji. Další rána z KV-3 šla mimo. Když už bylo AMX hodně blízko arty, tak se ho podařilo ještě jednou zasáhnout za 208. Celkem 701 HP dolu. Arty AMX na blízkost dorazila. Kámošovi arty napsala něco nesrozumitelného „du sau“. Po pár minutách hry zůstává kámoš na nepřátelské půlce za dunou a očekává příjezd 3 nepřátelských tanků ve velmi široké formaci. Po tom co se schová za horizont a snaží se natočit tank s poškozeným motorem tak, aby nebyl aspoň zadkem k nějakému útočníku tak se mu ta arty kterou se snažil ochránit odmění peckou za 360 a přitom zabitím velitele a obou nabíječů. Tou dobou nebyl spotnut žádný nepřítel a nejbližší mohl být čistě odhadem tak 100 m daleko. Osobně jsem do dneška netušil, že jsou artynáři až takové hovada. Asi nějaký dobrý oddíl clan 70THP té arty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, statistika už přehoupla na novej den, ale...IS-3...spíš prohry...klasika.

Ale Hellcat. Dneska jsem to nechtěl vypnout. Snad ze 25 her 22 výher, 2 prohry a jedna remíza. Tým jsem měl většinou silnější (lehce) nebo stejný, takže jsem lítal jak... a vraždil na potkání. Relativně těžkej, ale zaslouženej den, fakt spokojenost :Smile_blinky: A ty prohry...to bylo ve smyslu 3000dmg, spotting fail nebo cinkání všeho co mělo pásy. ER se zvedl asi o 10 :Smile_trollface-3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...