Přejít na obsah

rutak11

Members
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele rutak11

  1. tak jsem se právě pobavil.. bitva VI - VIII..ještě před začátek přišlo do chatu toto: mam kryt ja tebe nebo ty mne? vtip je v tom, že zprávu poslal jeden ze členů čety, sedící v A-44...a druhým členem čety byla artyna!
  2. Prosimvás, ono je snad zakázaný střílet AFKáčka? Já jsem si teď s E25kou vyštípal ze 100% na nulu nějaký polský ISko, byl AFK. Borec se ale o něco pozdějc přihlásil a když zjistil, že už je sejmutej, tak se začal hrozně rozčilovat, že se to nesmí, že report a takový kravinky... Ne že bych to nějak řešil, spíš mne to pobavilo...
  3. No, po zhlédnutí tohohle jsem si je našel v seznamu hráčů a přivítal je ve svém ignor-listu... A že jsi byl sprostý, to je v tomhle případě promlčený ;)
  4. Jako jo, ale oni s tím hráli na scouty. Byli mrtví do minuty a půl od zahájení hry... A ještě se tomu pak v chatu tlemili..
  5. Jestli někdo ve hře potkáte hráče WidlaCZ [sHARKX] nebo linhy [RDSR], tak je rovnou odpalte. Ensk, klasika, IV - VII tier, tihle dva debilové četa - Hummel a M37. Oni se rozjeli po kolejích rovnou na enemy base, samozřejmě byli první dva mrtvý, takže náš tým bez artyn... To mi fakt může zkazit náladu tohle!
  6. U mne nálada taky skvělá, stará se o ni trojice Pz.I C, E-25 a T-25 AT
  7. Si tak jedu na Dragon Ridge a na C8 je takový pěkný sešup dolů. Než mi to došlo, tak jsem tam zahučel s T25 AT a aby toho nebylo málo, tak dole tam stál se zničeným pásem SP, takže jsem aspoň spadl do měkkého...nutno poznamenat že mě to zabilo a jemu zbyla cca polovina HP
  8. S touhle plečkou se mi jednou zas dařilo :D Vítězství! Bitva: El Halluf 7. října 2012 11:56:03 Vozidlo: M5 Stuart Získáno zkušeností: 1 306 (x2 za první vítěznou bitvu dne) Získáno kreditů: 23 148 Úspěchy v bitvě: Válečník
  9. Achjo...si tak hraju s Marderem,zaměřuju nepřátelskou M4 když v tom mě zezadu napálí naše Pz38t. Žádný sry,nic,jen dál míří na mě...tak jsem mu jednou ranou vzal asi 3/4 HP,sice teda flastr 4000,ale jinak už to nešlo..
  10. Tak sprostě jako dneska jsem u WoTka dlouho nemluvil...všichni honí pětinásobky, jak je možný,že na Malinovce při obraně všechny čtyři naše desítky vyrazí spolu a jsou první mrtvý....kdo to pak má hrát!
  11. Ten MM se dneska pos*al?!! S KV-3 jezdím proti samým IX a X tierům a už mě to fakt nebaví!
  12. Já se na to můžu vys*at!! Himmelsdorf s M18, 3/4 týmu poláci. Nebyli schopní dát ani jeden kill, já jsem spáchal sebevraždu jízdou k enemy base kde mě sesmahla jejich artyna...achjo!
  13. No dnešek celkem ujde,ale právě teď bitva s KV. Takovou prasárnu jsem už dlouho neviděl. Pár minut po začátku enemy tým -3... Replay: http://www.uloz.to/xhuW8MJ/20120414-2144-ussr-kv-steppes-wotreplay
  14. Hlasím, že dnešek oproti včerejšku suprovej, právě teď luxusní bitva s T-50 v Horským Průsmyku, kroužím kolem GwPanthera, má asi 15% když ho dorazí nepřátelské AMX které se snaží trefit mě
  15. Poslušně hlásím, že dnešek celkem ujde, ale bitvy s KVčkem na p*ču Sice jsem si k popelnicometu pořídil ještě nabíják,ale mám štěstí na samé úžasné spoluhráče,takže už na to dneska kašlu.
×
×
  • Vytvořit...