Přejít na obsah

Tydyt007

Members
  • Počet příspěvků

    139
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Tydyt007

  1. Já hlásím, že po složitém splnění úkolu pro prémiák jsem se těšil, jak si tři dny budu hrabat peníze..a ono nic, furt mi to laguje a skáče ping..tomu říkám bonus..před tím, než jsem premiák dostal to šlo v pohodě..super..
  2. Poslušně hlásím, že poslední dobou je ten MM čím dál lepší.. Pořád je to lepší love story než Twilight.. S VII. T20, proti IX. tierum je to opravdu zábava..
  3. Poslušně hlásím že patch 8.7 stále udržuje stejně špatný MM
  4. Kellyho hrdinové - docela hezký..a překvapivě tam není ani moc technických chyb co se týče vozového parku..
  5. Tohle mi připomíná historku, jednou jsme vzali stopaře s tátou..po 20 km rád vystoupil, bylo to v listopadu a jeli jsem válečným Wyllisem bez střechy na sraz...venku byly 2 °C..
  6. Podle mně Bin Ládina nezabily, je to velká studnice informací, je daleko lepší ho mít živýho a mučit ho, každej jednou promluví..jen to trochu trvá..
  7. Já to mám stejný, jen jsem na tom ještě hůř, jezdím starým autem bez střechy..(Škoda Felicia 1961)
  8. Synáček jde s otcem po městě a ptá se: "Taťko, co to je za dům?" "To je dům radosti, synáčku." "Pojďme tam, tati!" "Nepůjdeme, ještě jsi malý." Synek využil první příležitost a šel do domu radosti. Když tam přišel, první si ho všimla kuchařka a ptá se: "A ty tu děláš co?" "Taťka mi říkal, že tu je dům radosti, tak mi nějakou udělejte." A kuchařka mu udělala tři palačinky s čokoládou. Když přišel domů, otec se ho ptá: "No, kde jsi byl?" "A co, byl jsem v domě radosti." "No a co si tam dělal," nedočkavě se ho ptá otec. "Ani se neptej. První jsem zmákl v pohodě, druhá mi už dělala problémy a třetí jsem už jen roztáhl a vylízal."
  9. Mám takovej dotaz, podle čeho vývojáři usoudily, že je dobrý M4 Jumbo a M4 Easy házet losem do her VIII. tieru, kterýmu tyhle tanky sotva uberou z boku za 100 či zezadu se štěstím za 150 a on si je smahne na 1x až výjimečně, díky tomu že se blbě trefil na 2x. Přijme mi to hodně nespravedlivý. A druhá otázka se týka také M4, a to Jumbo, proč je z ní přechod na T29 za 55000 zkušeností, když z M6 je to jen za 42000? Teď když jsem to napsal, tak mě napadlo, že naznačují že tyhle tanky jsou na nic, že s nima nemá cenu hrát...
  10. Malá lekce angličtiny: Věty a fráze: she is lubricated like a fox = je mazaná jako liška ... ... he vomitted a long postcard on her = vrhl na ni dlouhý pohled your eyes September = tvé oči září she was sitting on between = seděla na mezi I am not smelling myself in my leather today = necítím se dnes ve své kůži world champion in tanks on ice = mistr světa v tancích na ledě steak with sky - řízek s oblohou Christopher Bastard from Afterspoon adn Withoutsatelites = Kryštof Harant z Polžic a Bezdružic Rčení: damage to speak = škoda mluvit don't wake up a swan = nebuď labuť relax in the living room = odpočívej v pokoji where she married herself, here she married herself = kde se vzala, tu se vzala sausage of lovers - párek milenců she was there backed and cooked - byla tam pečená vařená And it is after birds! - A je po ptákách!
  11. Poslušně hlásím, že jsem včera s IS asi donutil někoho s IS-3 rozmlátit vzteky klávesnici, on mě dingnul a já pomocí nějakýho magickýho kouzla mu rozbouchnul náboje a dal si ho na jednu ránu ZE PŘEDU za 1112 DMG, a někdo mi s nim lehce pomohl..Já bejt na jeho místě, asi bych brečel..
  12. Mužská pravidla Očíslována a seřazena podle důležitosti: 1. Prsa jsou od toho, aby se na ně koukalo, a proto to také děláme. Nesnaž se to změnit. 1. Nauč se pracovat s toaletním prkénkem – jsi velká holka, ty to zvládneš. Pokud je zvednuté, sklop si ho. My ho potřebujeme nahoře a ty dole. My si taky nestěžujeme, že ho necháváš dole. 1. Sobota = sport. Je to jako úplněk nebo přiliv a odliv. Prostě to tak je. 1. Nakupování NENÍ sport a nikdy to tak brát nebudeme. 1. Pláč je vydírání. 1. Požádej nás o co chceš. Musíme si ale ujasnit následující: – Jemný náznak nefunguje! – Nápadný náznak nefunguje! – Jasný náznak nefunguje! – PROSTĚ TO ŘEKNI! 1. „Ano“ a „Ne“ jsou jednoznačně akceptovatelné odpovědi skoro na všechny otázky. 1. Přijď za námi s problémem pouze tehdy, když chceš problém vyřešit. To uděláme. Na sympatie máš kamarádky. 1. Bolest hlavy, která trvá 17 měsíců, je problém. Jdi k doktorovi. 1. Všecko, co jsme řekli před půl rokem, je nepřijatelné jako argument v hádce. Ve skutečnosti jsou všechny poznámky skartovány za 7 dní. 1. Pokud si myslíš, že jsi tlustá, tak pravděpodobně jsi. Nás se na to neptej 1. Pokud se dá něco, co jsme řekli, interpretovat dvěma způsoby a jeden z nich tě rozzuří nebo zklame, tak jsme mysleli ten druhý způsob. 1. Můžeš nás o něco požádat, nebo nám říct, jak to chceš udělat Ne obojí Pokud už víš jak to nejlépe udělat, tak to prostě udělej sama. 1. Kdykoliv je to možné, prosíme, řekni cokoliv, co máš na mysli, během reklamy. 1. Kryštof Kolumbus nepotřeboval pokyny a my je taky nepotřebujeme. 1. VŠICHNI muži vidí v 16 barvách, jako je defaultní nastavení Windows. Broskvová je například šťáva a ne barva. Dýňová to samé Netušíme, co je lila. 1. Když to svědí, tak to podrbeme. To děláme. 1. Pokud se zeptáme, co se děje, a ty odpovíš „nic“, budeme se chovat, jako že nic není v nepořádku. Samozřejmě víme, že lžeš, ale prostě to za tu hádku nestojí. 1. Pokud se zeptáš na otázku, na kterou nechceš odpověď, očekávej odpověď, kterou nechceš slyšet. 1. Pokud někam máme jít, absolutně všechno, co máš na sobě, je fajn. Opravdu. 1. Neptej se nás, na co myslíme, pokud se nebudeš chtít bavit o – Sexu, Sportu, Autech a motorkách. 1. Máš dost oblečení. 1. Máš příliš bot. 1. Jsme ve formě. Forma je i kulatá.
  13. No jako ten Team Balance je fakt hroznej.. Nechápu jak mě to může hodit s AMX 40 proti VI. tierum..potkám VK 3601, náhodou mu uberu 100 a on mně smahne na jednu ránu.. to je bitva, v který se nedá nic ovlivnit a jsem tam jen pro potěchu těhle velkejch..a nejhorší je, že na tohle nepomůže ani premium munice, protože mu akorát max, uberu 200..
  14. Poslušně hlásím, že jsem zažil mega hustodémonsky kruto tragickou bitvu.. Začínáme,, a koukám na chat, dva se tam hadaji.. Najednou zacina bitva, vsichni do sebe narazily, a ti dva co se hadali, zacali po sobe strilet, a jeden druhyho smahnul (byli spolu v četě), tak toho druhýho smahly spoluhráči.. A jen jsem koukal jak se hadaji va četu, tak jsem tam napsal, že maj držet hubu, a začali urážky, a že hitler atd..strašná komedie..než jsem se otočil, já měl dva killy, a koukám jak mi tam píšou že jsem noob atd..tak jim pisu at koukaj na score...a oni pokracovali, v urážkách atd..to je nádherná ukázka jak jsou češi super hráči na WOT...je pravdou že podle jejich slov, bylo poznat je jim bude tak 10...ale hodně mě pobavily..
  15. Pokud se nepletu, tak je to z polska, ze srazu Bielsko-Biala, velké setkání vojenské techniky.. V tom transportéru vlevo nás tam vozily a byl to masakr..
  16. Jj..takováhle bitva se podaří jednou za čas i mně.. minulej týden s M4 Jumbo, v top stavu..tak jsem si vyndal dvě KV1S. ti borci psali cheater atd..ale trochu jim nedošlo, že když se dají tak snadno zapálit a dvakrát mě netrefí..že je ta těch 30 s, co nabíjí..umlátím po 90 DMG.. tak jsem si vyslechl cheater atd..
  17. wochomurka: jj to jsem i párkrát zkoušel, ale na publicu se mi nedaří dostat moc dobrej tým..ted se mi povedla super bitva, já s AMX 40, kamarád v četě s Matildou, a jako jediný jsme měli v bitvě s VI. tierama za náš tým každej dva killy (já T50 a T-40, kamarád 2x M3lee) ale náš tým byl totálně tragickej, takže k nám dojeli KV-1 a KV-1S a vyndali si nás jako malý kluky a když jsem koukal po bitvě na přehled, tak se mi chtělo brečet, byli jsme jediní, kdo někoho zničil..
  18. Poslušně hlásím, že pokud se brzo nezbavím Matildy, zešílím. Včera mě to 5x hodilo do bitvy s VI. tiery.. je super, že když se proplazím přes mapu, přijedu zezadu ke KV1S, haluzně mu uberu 200 tím že ho zapálím..a on si mě pak smahne na jednu ránu..fakt super..
  19. Nevím jestli mám dost sil a trpělivosti ti to tu vysvětlit. ale zkus to vygooglit..třeba ti to pomůže.. :Smile_bajan2:
  20. Včera jsem se hodně rozčílil..s Matildou, IV. tier.. 5x po sobě v bitvě se 6.. je super když potkáte KV-1S a uberetu mu zezadu 50 a on si vás na jednu ránu sesmahne, VK3601 na dvě rány, stejně jako M6 nebo Churchil. Tohle mi přijde vážně hodně špatný poslední dobou..Ještě lepší je, když s AMX 40, IV. tier, jdu do bitvy, s tím super 47 mm dělíčkem a potkám tam KV-1..poslední dobou mě tyhle bitvy fakt štvou..
  21. Jak tak koukám, je tu hodně bláznu do vícehodinových poslechů..příjemný poslech.. a tady jsou další tipy http://www.cilichili.cz/clanky/13-nejotravnejsich-zvuku-na-masli-1026.html
  22. strakapoud: blondyna je nejvic cool web.. Největší slovenský objev uskutečnili v roce 1271 slovenští bačové , kteří začali používat ovčí střevo jako kondom , angličané jej po 600. letech zdokonalili tím , že nejdříve vyndali střevo z ovce. Chodí cigán po stavbě a potká svýho parťáka. Ten se ho ptá: "Co tady tak chodíš" - "Ale, hledám hranolek 20 na 20." Tak hledají spolu. Za chvíli potkají mistra a ten po stejné otázce a odpovědi hledá s nimi. Za půl hodiny potkají stavbyvedoucího a ten se jich ptá: "Co hledáte?" - "Hranolek 20 na 20." - "Tak ten tady není!" Cigán se zastaví a povídá: "To nevadí, tak já si sednu na kulatinu Přemluvit holku k sexu je jako mazat máslo na chleba. Nejlépe to jde nožem. Sejdou se kamarádi v hospodě a jeden povídá druhýmu: "Hele, jak ty to máš s tím rozvodem? Už jste se nějak dohodli?" Druhý odpoví: "Jo, dobrý. Akorát se nemůžeme dohodnout ohledně dětí. Ani jeden z nás je nechce..."
×
×
  • Vytvořit...