Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

Jinak MM je opravdu přívětivý.... např. s mojí T-34-57 mod 43 jezdím pravidelně proti Tigerům Pantherům a Jgpanzrům, kteří si mě dají jako malinku na dortíčku. A mi chudáci rusáci nemáme absolutně žádnou šanci. Je to takoví lov na rusy, kdo pobije nejvíc T-34 vyhrál. Tigra nedám ani z boku. On ani neví, kde jsem, palím to do něj a sice ho probiju, ale nezničím. Pak on v klidu otočí věží a já můžu dát ukončit hru  :thumbsup: . Proč já vůl rozjížděl rusy  :wallbash: . Jo oni ještě měli 5 čet (letek) my ani jednu. To jen tak, že je to velmi funny  :confused:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja tedka hral hru kde jsem narval s pzIII L do kv1 tak 40 strel bylo to zhruba 400 metru a strilel jsem mu to pekne do boku.. po cca 3 minutove nekonecne strelbe zdechnul a mel to vyneslo score tak 3000  :Smile_teethhappy:  

KV-1 de dát na jedničku do průzoru řidiče. Jinak do věže, tam mě dávají pravidelně. Ta věž je strašně slabá. No teď další hra na mapě Kursk. Jeden Tiger s Panterem nám vystřílely půl týmu. Prostě jen nevím kdo za ty rusy bude za chvíli hrát  :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

První asi ne, ale nevadí. Prostě se hodně stává, že hráč svůj hořící tank radši opustí než aby nechal kill soupeři. Tohle ještě není úplně odladěné, v letadlech, když vyskočíte z hořícího éra tak se připíše sestřel, tady ještě ne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď si představ kolik je potřeba expů na hasičák třeba u Tigra II?? To je několik odjetých bitev...a to ještě před tím máš opravy...na nízkých rancích to tolik není, protože dáš jednu povedenou a máš to všechno, čím vyšší rank tím je to skákání z hořících tanků častější, protože chvíli trvá než si to vyexpíš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odteraz neznášam SSSR t-34 sú silné jak svine  :mad:  dam doňho 5x zásahov z toho 1x ho trafím a on strelí len raz a letím používam Pz.Kpfw III Ausf.L a vždy ma dostane nejaká T-34... :wallbash:  To nieje fér... :sick:

 

PS: Som zvedavý ako to bude ked budem mat Tigra..  :wink:  :thumbsup:

 

Prečítal som si niečo  o T-34 a dozvedel som sa že vetšina nemeckích tankov ako napr. Pz.Kpfw III Ausf.L ho nedokázali prerazit takže asi to nebude chyba ked t-34 sa nedá zničit aj ked doňho strelím 5x :/ ale tigre a taketo masívne tanky to už dokázali :thumbsup:  PS: Tigre a pod. sa začali vyrábat práve preto lebo na východnom fronte sa skoro žiaden nemecký tank nevyrovnal t-34 a kv-1... ale nevýhoda bola že Tigre sa virábali dost dlho a t-34 boli lahko postavitelné a to isté platí aj o shermanoch (US) slabé ale rýchlo postavitelné... :wink: :ermm:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm, tak to je pak blbé, to mě nenapadlo. Mám teprve Hetzera a nikam se neženu po zkušenostech z WoTka :whistling:

Klobouk dolů, já se teprve hrabu na dvojky .. bohužel, zkouškové období  :sick: Zatím jsem neinvestoval ani korunku a co jsem zatím sondoval v letadlech, tak ty opravy jsou pak na vyšších tierech celkem drahý. 

Jinak pro waltara - nemyslím si, že by WT měl mít větší úspěch. Přeci jenom WoT je více user-friendly, avšak mě to hrozně moc baví  :woot: Příjde mi, že je to více o hráči a ne o tom, jak se ti RNG vyspí. Já jsem si svoji hru vybral již v closed beta testu WT, nelíbilo se mi, kam WoT otočilo s kormidlem a posledních pár měsícu jsem mu ani korunu neposlal,  účet WoT letěl . Ve WT jsem zatím, co se týká vkládání peněž skromný .. ale když vidím úspěchy, které tady kluci hází s jejich premiovými tančíky, tak se bojím, že jednou neodolám  :whistling:  Třeba příjdou levnější balíčky, jako je třeba Dora u letadel. A třeba ne - chtěl jsem se hnát (hnát = aktivovat premiak a začít hrát aktivně jako WoT) u letadel na prouďáky, když jsem však četl články tady na fóru o letadlech V. tieru, asi se zůstanu motat na 2-3. ranku a na to premiak zatím nepotřebuji. Hodně zdaru, ať už je zkouškový za mnou a já si svého nádherného Hetzera mohu vyjet taky  :sweat:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rad bych načerpal nějaké info ohledně munice protože v tom začínám mít chaos  :laugh:

Rus má asi 6-7 druhů a já nevím co je nejlepší a na co... o němcích platí to samé.

APHE BC APBC APCR Shrapnel atd atd...

Co používáte a na co? němci a USSR díky :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No docela často se mi stává s Pz IV F2,že mi rychle dvakrát vystřelí a nebo zakopnu se o něco na rovné cestě nebo vystřelím ani o tom nevím.Přičítám to,že se zatím pořád testuje tek to nijak neřeším,ale jestli pak třeba budou i v budoucnu jednotlivé mise za tanky nebo kampaně tak to se moooc těším.Jinak hrát za němce znamená mít jednu výhru s šesti her,ale za to nastřílím nejvíc a jsem pořád v čele tabulky tak pohoda. :laugh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj první  :woot: http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=614005274365
A našel jsem slabiny Tigra (já vím arkáda ,ale pořád dost těžká oproti WOT) ta věž je hrozně líná a když ho nikdo nekreje tak se dá objet a ze zadu do věže rozprášit na ránu a zblízka už to není takovej tvrďák jen se musí pořád jet dokud se nedostanete za jeho kanon.
A ty nápisy a kamufláže se mi také neotvírají to je škoda protože si chci dát na t-34 žižku  :confused:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...