Přejít na obsah

Danny202

Members
  • Počet příspěvků

    1 210
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    25

Vše od uživatele Danny202

  1. Zeptali jsme se dětí, co znamená slovo k***a a jak to dopadlo? Estera, 8. roků: k***a je ta, která neumí zaparkovat. Alespoň podle tatínka Miško, 6 roků: k***a je Sparta, protože otec vždycky říká: "k***a Sparta, k***a Sparta", nevím, co je to Sparta, ale asi také nějaké neslušné slovo... Žofka, 6 roků: k***a? To je neslušné slovo, co vyslovuje tatínek, pokud mu nejde počítač. Peťo, 7 roků: k***a je taková teta, která spí s takovými strýčky kteří nedokáží spát sami, protože se bojí tmy. Zorka, 6 roků: k***a je ta, která je velmi namalovaná a nemá peníze na šaty, proto stojí při cestě a od strýčků řidičů si bere na šaty peníze. Petra, 6 roků: k***a je taková teta, která pracuje pouze večer, protože tehdy chodí tatínkové z práce unavení, a ona s nimi debatuje. I já bych chtěla být jednou k***a ... Milan, 4 roků: k***a je pes u sousedů, protože štěká nad ránem, táta je rozhořčen a říkal, že zavraždí tu kurvu psa. Podle mě k***a je nějaký pes, jako například knírač, jen je hlučnější. Brigitka, 7 roků: k***a je taková teta, která sexuje za peníze. Vím to, protože jsem se zeptala tatínka. Ale nevím, co to je sexovat, protože táta mi to už neřekl. Vierka, 5 roků: k***a je naše teta, protože maminka říkává, že už zase přijde ta k***a si půjčit peníze, a tehdy vždy přijde naše teta.
  2. Nakupuju na czc už hodně let a skládaly mi tam i PC. Bohužel jsem zjistil, že PC nefunguje (artefakty, restarty) a že je asi vadná GK (AMD). Jestli mi tam dali použitou (kterou někdo vrátil) nebo novou to nevím. PC jsem reklamoval a za měsíc (přesně měsíc) mi PC dorazilo zpět a opět problém s grafickou kartou (jakýsi technik ji prý opravil). To už jsem byl dost naštvaný, grafiku jsem jim vrátil a koupil jinou (Nvidia) na jiném eshopu. Od té doby PC šlape jako hodinky. Czc mi nakonec vrátilo peníze skrz dobropis. Vše jinak OK, ale PC už bych si tam neskládal, jedině si poslat komponenty originálně zabalené a PC sestavit doma. Toť moje zkušenosti s czc.cz.
  3. No kdyby plánoval někdy v budoucnu upgrade na procesor i5 nebo i7 řady Kááá, tak by se mu Z170 deska určitě vyplatila. Pro i3 (nonK), které nejde taktovat ani na sebe lepší desce je to ovšem totální zbytečnost. Jo někde jsem četl, že některé desky od Asusu a AsRocku podporují (podporovali) taktování i nonK procesorů přes BCLK, ale taky jsem četl, že už to Intel zatrhl a v novějších verzích BIOSu už to nelze.
  4. BOX by měl v pohodě stačit a troufám si i říct, že nebude ani moc hlučný. Testy určitě někde budou. Sice takový chladič tipu Fera 3 by byl lepší, než ten BOX, ale limit je limit. Ohledně RAM paměti, u této sestavy je maximální takt jasný a to 2133 Mhz, jelikož má deska B150 chipset, který nepodporuje taktování jak CPU tak ani RAM. Bohužel za 10k se nedá složit nic lepšího, možná tak jedině z bazaru.
  5. Pokud by si chtěl ještě nějakou obyč vypalovačku, tak jsou tam za pár stovek, což by bylo jen lehce nad limit. Ještě by se dalo ušetřit na skříni např. tato je ještě o 300 stovky levnější https://www.czc.cz/zalman-z3-plus/133910/produkt , ale to už záleží podle osobních preferencí. Je to jen základ, takže bych nečekal nějakou kvalitu, ale fungovat to bude.
  6. https://www.czc.cz/9cm95hpjqsi8t8r7tnmm5uhm26/seznam
  7. bez Windows, bez vypalovačky, BOX chladič, ale fungovat by to mělo https://www.czc.cz/179320,66387,167692,185185,178436/kody
  8. Jaký je rozpočet a budeš chtít taktovat procesor?
  9. Teploty jsou v pořádku. Ono notebooky mají obecně vyšší teploty, protože logicky tam není na nějaké lepší chlazení místo. Procesor by měl zvládat i těch 90°C, pak začne snižovat takty a nad 100°C by se měl vypnout. U grafiky by to mělo být obdobně. Na notebook jsou ty teploty v pohodě. Ještě by se dala teplota srazit pomocí chladící podložky pro notebooky.
×
×
  • Vytvořit...