Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

Nevím ale nikde jsem si nevšimnul, že něco vím o tom, že to lamky nebudou hrát. Pouze jsem vyjádřil naději, že tomu tak bude a to na základě toho, že ten mód bude těžší, než ten arkádový a to na 100% bude páč by to asi jinak  nemělo smysl ho tam dávat, že? Božííínku, zkuste něco lepšího na to abyste ze mě udělali vola, děkuji :devil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V to, co jsem vytučnil tak nějak doufám nebo něco podobného. Vůbec nemusí být složitější ovládání, stačí např. realističtější střelba a důsledky zásahu. Taky mě jako začátečníkovi nemusí nikdo nadržovat a chránit mě. Ono bude i stačit, pokud nebudou kontury a cíle se budou zjištovat vizuálně a hned to bude těžší. O tom, že spousta dětí může být lepší než takovej starej blbec jako já vůbec nepochybuju :yes: Mě bude k spokojenosti stačit i to, že mapy budou vypadat víc válečně a ne jako ve Wotu, kde v Posvátným údolí vyhlížím draka, zatímco se vztekle probourávám vesnicí z rákosu a zaseknu se o rozkvetlý bavlník nebo čekám, kdy z chaloupky na Murovance vyběhne babička a začne sovětským tankistům prodávat bylinkový čaj, samozřejmě se slevou. Pohádkové omalovánky mít nemusím, to si můžu pustit Skyrim!

Navíc, stejně jako ve Wotu mohou hrát dementi, tak tam asi budou i mistři světa, co nakonec napíšou greenhornovi, aby se laskavě přesunul do Wotka :Smile_blinky:  :Smile_trollface-3:   

co mas proti skyrimu,,,,hmm,,,,,naopak tyjo,,,ukaz me něco lepšího v tomhle smeru ty chytraku a uvidíš ze ten skyrim zas tak spatnej není plus se vsema datačema je uz supr,,,,ono pukud není tvym chlebem open world fantasy RPG tak je vcelku jasne ze se ti nelibi,,,,me se zas nezamlouva CoD a není to grafikou nebo tim ze ta hra je uplne o h.o.v.n.e ale tim ze FPS nehraju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohli byste se vy kreténi přestat chytat za slovíčka vytržený z vět? Děkuji.

 

Kanáre nepodceňuj malý děcka - já bych řekl že mezi patnáctkou a dvacítkou sem byl an peeku mejch herních schopností a teď po třicítce sem brutálně zlenivěl - taky díky moderním hrám. Tuhle sem nainstaloval System Shock a považte sem z toho celkem vykolejenej... :confused:

 

Mě by děcka ani tak nevadily, pokudy to budou HC pařani. Co mi vadí je rudej dobytek, kterej to hraje stylem jako jejich máma čumí na Růžovou zahradu - vypnou mozek a slintaj blahem, že se to hejbe. Ti mi vaděj, ta šedá masa blbů.

 

Jsou totiž hry co je vysloveně lákaj (třebas farmville nebo sims), naopak třebas ve Šturmovikovi ste je moc nepotkali - a když jo, šli rychle k zemi :devil:

 

Já v tancích od WG doufám ve dvě věci - víc realistický fungování mechanismů a NO BULHAR. HB národ proti národu jsou taková třešnička na dortu.

 

Mimochodem, už ste někdo uvažovali o tom jak zásadní bude mít třeba dobře složenou četu? Vzít dva Tigry a scouta nebo radši Stuku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Kanáre nepodceňuj malý děcka - já bych řekl že mezi patnáctkou a dvacítkou sem byl an peeku mejch herních schopností a teď po třicítce sem brutálně zlenivěl - taky díky moderním hrám. Tuhle sem nainstaloval System Shock a považte sem z toho celkem vykolejenej... :confused:

 

Hele, já mám děcka 3 a dobře vím, jak moji kluci dovedli zahrát například COD i když se tomu vůbec nevěnovali. Na náš server, který jsme léta hrávali chodil synek jednoho z nás a ten nám dával takovou čočku, že jsme se nestačili divit a to mu myslím bylo nějaký 10 let. Jenže, když byla možnost provést nějaký fígl, tak to pak zase klučina nechápal, jak je možné, že mu najednou střílí někdo ze starých pardálů do zad a nebo, kde se tam tak najednou někdo vzal, když má být uplně někde jinde. Prostě to taktické myšlení a odhad situace tam ještě nebylo tak vyvinuté ale doháněl to bleskovou reakcí, která u nás starých už jaxi pokulhává. Když píšu o "děckách" ve WoT, tak tím myslím ty rudé bezmozky, kteří třeba ani dětmi nejsou. Je to jen takový všeobecný výraz abych nepoužíval nějaké sprosté slovo :biggrin: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To CharlieV : Vždycky jsem tě řadil mezi to lepší co na tomhle foru k WT je. Právě proto mě docela zarazilo a udivilo slovní spojení ,,rudej dobytek ". To tvůj příspěvek sráží na úroveň vypitého burana z nejposlednější 4 cenové.

Nemyslím tím že ty jsi vypitý buran ,viz. mé tvrzení hned z kraje, já jen že by se to k někomu takovému hodilo víc.

To že se toho chytil zrovna Kanár mě naopak nepřekvapuje vůbec. Už jsme spolu jednu výměnu na takové téma měli.To že byl jeho otec ,,straník" (což mě vůbec nevadí ) asi zapoměl .Jinak si jeho zaujatost nedovedu vysvětlit.

Podotýkám že nepatřím  a nikdy jsem nepatřil do žádné politické strany ale přesto  lidí co někoho označují za  rudý dobytek, modré zloděje, oranžové lháře atd. je mi líto. A tady to fakt nemá co dělat.

Slušný lidi a hajzly najdete v každé straně.

 

Držme se raději tanků a nechme morální hodnoty lidí té které strany někam jinam. Víc na to reagovat nebudu.

 

To Morte_  : jenže on rozptyl je většinou na obě strany. Ale chápu co myslíš. Když ti rána sedne třeba doprava dolů tak aby jsi posunul vlevo nahoru a druhou ranou trefil cíl. Uvidíme jak to udělají. Taky jestli nějak zmírní to houpání tanku po zastavení. Řešili to i na ofiku. Pokud se někdo naučí střílet třeba během toho zhoupnutí nahoru tak může mít slušnou výhodu. Pokud by se to houpalo tak nějak pořád stejně tak by se to možná dalo vychytat. No a lamky jako já si budou muset počkat až se tank uklidní. :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co to meleš o tom, že jsem zapoměl, že můj otec byl straník? Proč bych na to měl zapomínat?! Pokud někdo něčemu věří, tak jen těžko přehodí výhybky jen tak sám od sebe. Na jednu stranu je to dobrá věc ale na druhou stranu je to pro člověka, který věří také často velký průšvih. Asi každý dokáže rozlišovat, že být v nějaké straně a nebo církvi z prospěchu a nebo z vnitřního přesvědčení není totéž. Jan Hus je toho dobrým příkladem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak doufám, že pokud bude mít dělo rozptyl, tak že to bude třeba létat k jedné straně, abych mohl provést opravu a ne jak ve WoT jednou tak podruhé onak.

nejsem odbornik - ale pokud pises o rozptylu, tak dle meho nemuzes cekat, ze strely budou odchylovany stale stejnym smerem - ochylka dopadu strel na stale stejnou stranu se deje pokud napr. nejsou spravne serizena miridla a strelba takzvane "zanasi". takova nepresnost strelby, by mela posilat strelu stale na jednu stranu, ale nema nic spolecneho s obycenym rozptylem strelby ...

 

pokud si zajdu na strelnici a nasazim 10 vystrelu do rohu terce s max rozptylem 2 cm, tak jsem spokojen i kdyz jsem se ani vzdalene nepriblizil desitce. proste moje ruka nebo zbran "zanasi", ale rozptyl moji strelby/zbrane je v poradku.

 

pokud vim, ze kdyz chci trefit stred terce, tak musim mirit vlevo nahoru, tak tim nekonpenzuji rozptyl (ten bude aktualni stale), ale problem s mirenim (kriva muska nebo oko:)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V každém případě očekávám po spuštění WTGF obrovskou "hate" vlnu od WoTkařů (pojmem WoTkaři nemyslím nic pejorativního... prostě hráči co hrajou intenzivně WoT) ... Budou si totiž vědomky, či nevědomky přenášet návyky z WoT do WTa tam ty mechanismy budou (doufám) fungovat trochu jinak.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ad "lamky" nebo obecně hráči kazící hru, já bych to rozdělil do dvou kategorií:

 

a) Hráč, co se snaží, ale ten skill tam prostě není, nemá nahráno, takže prostě výkon v bitvě nic moc, ale chová se tak nějak normálně, když mu někdo něco poradí, tak se tím třeba i řídí

b ) Hráč, co by třeba nějaký skill měl, ale chová se jak namistrované hovado a hraje to stylem "Rambo", přičemž kdykoliv dostane přes čumák a někdo ho killne, tak je na vině samozřejmě "f**kin noob team" a když mu někdo něco řekne, tak lítají další nadávky

 

Skupinu a) vyšší obtížnost možná odradí, skupinu b ), která pro mě osobně je třeba daleko otravnější, obávám se nikoliv. Navíc se tihle skilleři často rekrutují ze skupin pubertálních cápků a hře dávají docela dost času, protože ho spolu s nezaměstnanými a důchodci mají daleko víc, než "normální průměrný hráč".

 

Ale jsou to stejně všechno jen spekulace - nevíme zatím, jak ten mód bude vypadat, o kolik moc bude těžší a o kolik moc třeba bude sypat na rewardech... Takže si tu můžeme dokola pindat o tom, jak jeden mód bude pro lamky a v tom druhým nebudou tihle untermenschen ty zasloužilé uberskillery otravovat svou bídnou existencí, ale ono to ve finále může být všechno totálně jinak...

 

EDIT: Kristapána kterej chuj vymyslel, že malé "b" následované závorkou je smajlík B) :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rrtw: rudý dobytek neznamená členy jakékoliv politické strany, nýbrž hráče se statami barvy jisté barvy čirou náhodou objevující se na státní vlajce jednoho nejmenovaného socialistického státu začínajícího na C a končícího na P... :sweat:

 

Za ty kretény se vám hoší omlouvám :sad:

 

Mimochodem jak se vám líbí první Flakpanzer? :tongue:

 

Pictus: ať tam klidně sou, koneckonců nějakej kanonenfutr je potřeba, ale ať jim ta hra u všech bohů NENADRŽUJE! Fakt nesnáším rudý tříprocentní tanky co zhasínaj každýho na ammorack a jim se střely záhadně vyhýbaj... A to už nevzpomínám stupidní losování podle skillu, kde jedna strana je žlutá či zelená a druhá má pár opravdu dobrejch hráčů a zbytek rudochy, takže i když se snažíte jak můžete tak nemáte s tím dobytkem jdoucím na porážku šanci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co to meleš o tom, že jsem zapoměl, že můj otec byl straník? Proč bych na to měl zapomínat?! Pokud někdo něčemu věří, tak jen těžko přehodí výhybky jen tak sám od sebe. Na jednu stranu je to dobrá věc ale na druhou stranu je to pro člověka, který věří také často velký průšvih. Asi každý dokáže rozlišovat, že být v nějaké straně a nebo církvi z prospěchu a nebo z vnitřního přesvědčení není totéž. Jan Hus je toho dobrým příkladem.

 

Dalším dobrým příkladem může být třeba Rudolf Hoss, velitel koncentračního tábora Auschwitz-Birkenau. Ten podle mně dostupných informací taky do poslední chvíle věřil, že to co dělal, je správné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak co jsem vyčetl z knih, tak se žádný střelec prakticky nezmiňoval o tom, že by dělo mělo rozptyl většina psala o střelbě na 400-800m, spočítal vzdálenost a rychlost a pak protě vystřeli, žádné přesné míření na poklop atd :-).

Předpokládal jsem, že se dělo bude chovat podobně jako puška, jednou ho nastřelíš, seřídíš a prakticky střílí furt do stejnýho místa, samozřejmě s ohledem na vnější podmínky, tak jak to teda je?

 

Osobně jsem zvědav, jak to dopadne s balistikou, protože v letadlech funguje, tak proč ne v tankách. A druhá věc, doufám, že kromě AB se ty tanky nebudou hrát tělo na tělo, jako to je vidět na těch ukázkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dalším dobrým příkladem může být třeba Rudolf Hoss, velitel koncentračního tábora Auschwitz-Birkenau. Ten podle mně dostupných informací taky do poslední chvíle věřil, že to co dělal, je správné...

Jenže já mluvím pouze o těch, kteří nikomu neubližovali a to ani nevědomě a to je rozdíl. Nebo si myslíš, že by můj otec yť jen někoho napráskal soudruhům? Myslet si to samozřejmě můžeš ale to jen proto, protože jsi ho neznal. Byl to takový straník, kterého se v továrně, kde léta pracoval chtěli soudruzi zbavit a když měl těžký úraz, tak mu po návratu z nemocnice oznámili, že pro něho nemají práci. Pokud víš, jak to v tu dobu v ČSSR fungovalo, tak si dovedeš představit, jaký to byl silný tabák něco takového chtít udělat bezúhonému dělníkovi a komunistovi. Tak ho jeho soudruzi milovali za to, jak jim na schůzích a i jinde připomínal, jak se má správný soudruh chovat. Prostě, jako ten Jan Hus, když kritizoval církevní papaláše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Morte: každý dělo má nějakej rozptyl a každá rána je trochu specifická co se týče podmínek - každej granát je trochu jinej, mění se opotřebení vývrtu, zahřátí (a prohnutí) hlavně, máš jiný atmosférický vlivy, takže každá palná zbraň má nějaký obrazec co kterého se střely poskládají při střelbě s identickým zamířením. Dobré zbraně ho mají velmi malý, klumpry (a houfnice nebo moždíře) velký. To je to co by měl udávat kruh ve WoT - rozptyl na 100m.

 

Při míření můžeš dělat opravy pokud jde o vnější vlivy - vzdálenost cíle, směr větru a tak podobně (proto se na zaměřovačích nastavuje vzdálenost cíle nebo naopak se míří podle záměrného bodu odpovídajícího dálce), aby se kompenzoval pokles střely. Jenže u tankových kanonů střílíš na cíle které jsou OBROVSKÉ - třeba T-34 má skoro sedm metrů na délku a tři metry na výšku, to je slušná plocha, takže nějaký rozptyl se neřešil, navíc v bitvě si vypálil, minul, tak si provedl opravu a pálil znovu. Posádka stejně neměla tucha že kolem nich něco lítá, pokud velitel neseděl ve věži - Wittmann takhle rozsekal několik ruských kolon. Začal Téčka odstřelovat odzadu a ti vepředu vůbec netušili, že je někdo ničí. A ti co přijeli po nich si mysleli že to byla práce letectva...

 

Dle mého mají děla ve WoT nesmyslně velký rozptyl a navíc hra neupravuje velikost kruhu v poměru ke vzdálenosti cíle - proto můžete trefit překážku těsně vedle hlavně nebo krtinu kterou by střela v reálu přeletěla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže já mluvím pouze o těch, kteří nikomu neubližovali a to ani nevědomě a to je rozdíl. Nebo si myslíš, že by můj otec yť jen někoho napráskal soudruhům? Myslet si to samozřejmě můžeš ale to jen proto, protože jsi ho neznal. Byl to takový straník, kterého se v továrně, kde léta pracoval chtěli soudruzi zbavit a když měl těžký úraz, tak mu po návratu z nemocnice oznámili, že pro něho nemají práci. Pokud víš, jak to v tu dobu v ČSSR fungovalo, tak si dovedeš představit, jaký to byl silný tabák něco takového chtít udělat bezúhonému dělníkovi a komunistovi. Tak ho jeho soudruzi milovali za to, jak jim na schůzích a i jinde připomínal, jak se má správný soudruh chovat. Prostě, jako ten Jan Hus, když kritizoval církevní papaláše.

 

Ne, Tvého otce jsem neznal a tak ho nebudu ani hájit, ani očerňovat. Jen jsem prostě nedávno četl knížku o Osvětimi, kde byla celkem podrobně rozebírána i právě osobnost R. Hosse a tam bylo konstatováno, že i on byl hluboce přesvědčen o správnosti svého konání, tak jsem si na to prostě vzpomněl, při té debatě o "hlubokém přesvědčení" a jak je to vlastně na jednu stranu dobré... Nic víc, nic míň :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, Tvého otce jsem neznal a tak ho nebudu ani hájit, ani očerňovat. Jen jsem prostě nedávno četl knížku o Osvětimi, kde byla celkem podrobně rozebírána i právě osobnost R. Hosse a tam bylo konstatováno, že i on byl hluboce přesvědčen o správnosti svého konání, tak jsem si na to prostě vzpomněl, při té debatě o "hlubokém přesvědčení" a jak je to vlastně na jednu stranu dobré... Nic víc, nic míň :-)

Ok, to chápu. Ovšem nelze chápat a ani nijak omlouvat lidi, kteří ve svém hlubokém přesvědčení a nebo ve své víře klidně dělají peklo někomu jinému a nebo dokonce zabíjejí. Není nic na světě co by omlouvalo a nebo nějak vysvětlovalo takové činy. Dokonce nelze ani uplatnit heslo o kácení lesa a létajících třískách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

což se taky dalo čekat. Od toho je uzavřené testování, že?

 

Bohužel někteří si zjevně stále myslí, že beta testing = zahraju si to o tři měsíce dřív...

 

 

Ok, to chápu. Ovšem nelze chápat a ani nijak omlouvat lidi, kteří ve svém hlubokém přesvědčení a nebo ve své víře klidně dělají peklo někomu jinému a nebo dokonce zabíjejí. Není nic na světě co by omlouvalo a nebo nějak vysvětlovalo takové činy. Dokonce nelze ani uplatnit heslo o kácení lesa a létajících třískách.

 

To je o úhlu pohledu, z jejich tehdejšího pohledu to třeba bylo to nejlepší, co dělali a dělali to s čistým svědomím a hlubokým přesvědčením... Ale mluvím čistě o jejich úhlu pohledu - z mého pohledu je R. Hoss zločinec, aby nebyla mýlka a někdo se tu do mě nepouštěl, že tu propaguju nebo obhajuju bůhvíco ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

To je o úhlu pohledu, z jejich tehdejšího pohledu to třeba bylo to nejlepší, co dělali a dělali to s čistým svědomím a hlubokým přesvědčením... Ale mluvím čistě o jejich úhlu pohledu - z mého pohledu je R. Hoss zločinec, aby nebyla mýlka a někdo se tu do mě nepouštěl, že tu propaguju nebo obhajuju bůhvíco ;-)

Já to bral jako hypotetickou debatu. Jinak to ani snad s rozumem brát nejde. Ovšem nějaký úhel pohledu musí mít své hranice a škodit bližnímu svému už je i v Bibli zapovězeno, takže asi tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rrtw: rudý dobytek neznamená členy jakékoliv politické strany, nýbrž hráče se statami barvy jisté barvy čirou náhodou objevující se na státní vlajce jednoho nejmenovaného socialistického státu začínajícího na C a končícího na P... :sweat:

 

Za ty kretény se vám hoší omlouvám :sad:

 

Mimochodem jak se vám líbí první Flakpanzer? :tongue:

 

Pictus: ať tam klidně sou, koneckonců nějakej kanonenfutr je potřeba, ale ať jim ta hra u všech bohů NENADRŽUJE! Fakt nesnáším rudý tříprocentní tanky co zhasínaj každýho na ammorack a jim se střely záhadně vyhýbaj... A to už nevzpomínám stupidní losování podle skillu, kde jedna strana je žlutá či zelená a druhá má pár opravdu dobrejch hráčů a zbytek rudochy, takže i když se snažíte jak můžete tak nemáte s tím dobytkem jdoucím na porážku šanci...

Ahoj, tak v tom případě jsem přehmátl a přijmi mojí nejhlubší omluvu .WoT jsem nikdy nehrál a neznám ho, neberu -li těch pár okamžiků co jsem mlaďasovi koukl přes rameno. Takže jsem si ten pojem ,,rudý " vysvětlit tak jak velmi často kolem sebe slýchám. O nějakých ,,rajčatech " (tzn. červení - rudí ) jsem vůbec neuvažoval.

A pokud tě Kanár pochopil narozdíl odemně správně a reagoval na barvu jako na rajčata tak moje omluva směřuje i k němu.

 

Takže pánové omlouvám se oběma veřejně ještě jednou pln pokory.

 

Ten flak vypadá dobře, ovšem bez posádky to je krapet divný.

V boji asi bude ničit krom letadel jen vozidla případně lehké tanky, nebo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to bral jako hypotetickou debatu. Jinak to ani snad s rozumem brát nejde. Ovšem nějaký úhel pohledu musí mít své hranice a škodit bližnímu svému už je i v Bibli zapovězeno, takže asi tak.

 

V pořádku, já pro jistotu, aby se tu nenašli nějací "fašistobijci", co to jako hypotetickou debatu brát nebudou ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...