Kanár (NIHIL) Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Doufám, že moderátoři budou mazat všechno co nebude otázkou a nebo rozumnou odpovědí a né, že zamknou celý topic aby s tím neměli práci! Pokud s tím mají nějaký problém, stačí mi dát na toto téma práva a já si to budu mazat sám. Děkuji. Konias, Snajpr72, Pelliny and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Tohle mi nejde do hlavy: Hraju s T54E1 a mám 80 bitev. Naprostá katastrofa! W/L 39% a přitom to je druhý nejvyšší EFR přes 2000. Jak je toto vůbec možné?! Nejvyšší EFR s vyšším tierem, od tieru 8 mám s AMX50 120 a to 2053, což je jen o pár bodů víc, než u téhle T54E1. Jak můžu mít takový EFR a takový W/L?! Žeby to bylo zase rukama, jak je zde nejčastější odpověď? U AMX50 120 mám W/L 59% !!! Nebo 80 bitev je ještě málo a teprve se to upraví? Damage per hit je také celkem podobná 240 a 264. Asi náhoda? S AMX50 120 mám 246 bitev, takže je to o 2/3 víc. To bych už asi ten W/L nedotáhl ani kdybych už skoro jenom vyhrával. Tak nevím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matho Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Kanár, sprav si test. Zober mincu, hod s nou 20 x. Prvý raz padne 12 x hlava. (si 12x v dobrom tíme, win rate je ok) Druhý raz padne 6 x hlava. ( si 6x v dobrom tíme, win rate not ok) a máš odpoveď na svoju otázku. Piratx_CZ, strakapoud, SlaineMcRoth and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czNemesis Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 (edited) pokračování výměny názprů z vlákna předchozího smazáno. P.S. Abych nebyl úplně mimo tak už se to tu zmiňovalo milionkrát, ale 80 bitev na nějaký závěry je málo. A navíc já osobně bych se díval jen na průměrný dmg a ne na EFR. Edited January 17, 2013 by Samuel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Prosím admina aby toho Nemesise smazal, tohle mi mohl napsat do pošty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Kanár, sprav si test. Zober mincu, hod s nou 20 x. Prvý raz padne 12 x hlava. (si 12x v dobrom tíme, win rate je ok) Druhý raz padne 6 x hlava. ( si 6x v dobrom tíme, win rate not ok) a máš odpoveď na svoju otázku. To bych jako bral, také jsem se nad tím takto zamýšlel ale není to už moc? 80 a nebo 246 bitev? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadyn Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 W/L je loterie(tupounu je víc a víc). EFR je udaj ktery ti neřekne nic a nezaruči win. Jakou máš průměrnou DMG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 W/L je loterie(tupounu je víc a víc). EFR je udaj ktery ti neřekne nic a nezaruči win. Jakou máš průměrnou DMG? Máš tam napsanou damage per hit a průměrná je 2257 a 1731, což teda teď koukám teprve jako blázen. Tím by se to sice vysvětlovalo ale na druhou stranu se to komplikuje protože zas nechápu, proč je v damage takový rozdíl, když v damage na hit je celkem rozdíl malý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biggpete Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Kanáre doplň to svoje winratio o další statistiky, DMG na bitvu, spot, cap, decap a killy, takhle je to zase jen teorie, ale 80 bitev už je poměrně dost a winratio tomu EFR moc neodpovídá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferenc96 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 řek bych že těch bitev bude muset být pár set aby to mělo vypovídající hodnotu. ER neovlivňuje hodnota W/L ale dmg, cap a decap. Pokud máš vysoký ER na nízkých tierech, tak jseš schopen ovlivnit průběh bitvy víc než pokud hraješ na vyšších tierech - jedinec na nízkým tieru toho ovlivní víc. Vyšší ER na vyšším tieru znamená, že děláš co můžeš, ale ostatním navzdory - a jedinec tam bitvu ovlivní, ale sám nevyhraje. mamlass 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferenc96 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Máš tam napsanou damage per hit a průměrná je 2257 a 1731, což teda teď koukám teprve jako blázen. Tím by se to sice vysvětlovalo ale na druhou stranu se to komplikuje protože zas nechápu, proč je v damage takový rozdíl, když v damage na hit je celkem rozdíl malý. A co přesnost střelby? A zásahy za 0 dmg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Když už toto vlákno bylo založeno a očekává se asistence moderátorů, bude přesunuto do jiné sekce a budou na něm uplatněna veškerá pravidla v plném rozsahu. Dále dopředu informujeme, že pokud se zde strhne další vlákno k duchařinám a konspiračním teoriím, nebo se zde spustí flame, jehož aktivním účastníkem bude i autor, vlákno se zamkne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Nejvíc dává EFR capování a tomu já se docela vyhýbám. Sice neplánovaně ale tak nějak asi defenděním. Řekl bych, že s oběma hraju asi stejně. Nedíval jsem se na ten průměrný damage a to mě teď překvapilo ještě víc, než ten W/L, ten vem čert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Když už toto vlákno bylo založeno a očekává se asistence moderátorů, bude přesunuto do jiné sekce a budou na něm uplatněna veškerá pravidla v plném rozsahu. Dále dopředu informujeme, že pokud se zde strhne další vlákno k duchařinám a konspiračním teoriím, nebo se zde spustí flame, jehož aktivním účastníkem bude i autor, vlákno se zamkne Nestačilo by mazat? Kdybyste to mazali už v tom starém duchařském, tak se to nemohlo dostat tam, kde se to dostalo. Když totiž někomu smažeš příspěvek, tak ho tam většinou už rozumný člověk nedává. sonorek AF, PictusCZ and jery 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadSnake Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Kanáre, ber to tak, že prostě máš smůlu. Nic víc, nic míň. Smůla se ti lepí na paty Můj smolný tank je ruské TD SU-101. Hraju s ním stejně jako s předchůdcem SU-100M1. Staty jsou cca stejné, resp. odpovídající tomu, že je to o lvl výše. A na SU-101 mám o 20% menší win ratio, tudíš jsem na cca 40%. A hraju pořád stejně. Je to dílo náhody, bulhara, hození mincí či kostkou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Střelba je u T54E1 horší, také to dělo je méně přesné ale zas to není taková hrůza 76,4% a u AMX50 120 je to 77,8%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Nikoliv Kanáre Pokud toto vlákno bereš jako vlákno, kde má člověk najít odpovědi, tak to nebude vlákno k těm věcem, které probíhaly v Duchařinách. Pokud jsi žádal dozor moderátorů, my zajistíme tento dozor a zároveň z naší strany přesuneme vlákno a uplatníme pravidla. Jedná se pouze o preventivní krok z naší strany a předcházení dalšímu vláknu jako je to smazané. Ber, nebo nech být Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby_6killer Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Tohle mi nejde do hlavy: Hraju s T54E1 a mám 80 bitev. Naprostá katastrofa! W/L 39% a přitom to je druhý nejvyšší EFR přes 2000. Jak je toto vůbec možné?! Nejvyšší EFR s vyšším tierem, od tieru 8 mám s AMX50 120 a to 2053, což je jen o pár bodů víc, než u téhle T54E1. Jak můžu mít takový EFR a takový W/L?! Žeby to bylo zase rukama, jak je zde nejčastější odpověď? U AMX50 120 mám W/L 59% !!! Nebo 80 bitev je ještě málo a teprve se to upraví? Damage per hit je také celkem podobná 240 a 264. Asi náhoda? S AMX50 120 mám 246 bitev, takže je to o 2/3 víc. To bych už asi ten W/L nedotáhl ani kdybych už skoro jenom vyhrával. Tak nevím. mam podobnou situaci s M103.. mam s ni nejhorsi staty z devitek, pritom jendo z nej EFR - nad 2200, prumerna dmg taky slusna.. presne to nevim a ani to neni pointa Mozna to je dobrej stroj, ale sla s garaze.. proste to byl pro me smolnej kockopsi tank... z devitek si nechavam IS8 a E75.. pro srovnani muzu dat druhej ulet.. Naopak SU-100M1 - EFR kolem 1500, dmg taky tak.. a win je uplne jinde... ano je tady malej pocet mereni ale mrska v garazi zustava...dari se s ni a bavi me to.. ad Jagdpahtner - ten ve statech doplaci na to ze to byl muj prvni tier VII stroj... holt sem se krapek od ty doby snad zlepsil Ve finale myslim ze je to predevsim o stesti a nestesti v losech na lidi v tymu a jestli te vubec ten stroj bavi.... ale kdyz to s nejakym tankem behem expeni na nastupce nedotahnu na pro me prijatelny cisla tak jde nejdriv na chvili k ledu a kdyz se k nemu po case vratim a situace je porad stejna tak jde proste z garaze pryc.. moc velkou vedu proc a co za to muze z toho nedelam ad konkretne tva T54cosi--nemam ho nemuzu soudit ale ten kanon mi dle statu prijde pomerne prisernej.. asi by me to s nim nebavilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Primergy Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Boby, s tou M103 to mám podobně. IS8 mám asi 53%, u E75 asi 51% a u M103 pouhých 47%.... Nevím čím to je, průměrnej DMG a přesnost střelby mám podobnou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Nikoliv Kanáre Pokud toto vlákno bereš jako vlákno, kde má člověk najít odpovědi, tak to nebude vlákno k těm věcem, které probíhaly v Duchařinách. Pokud jsi žádal dozor moderátorů, my zajistíme tento dozor a zároveň z naší strany přesuneme vlákno a uplatníme pravidla. Jedná se pouze o preventivní krok z naší strany a předcházení dalšímu vláknu jako je to smazané. Ber, nebo nech být Nějak nepochopils o čem jsem psal ale to je jedno. Hlavně, když tady hned smázneš provokace a kecy mimo dotazy a odpovědi. sonorek AF, hocan and Koliesko 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 To dělo není zas tak strašné, to by pak nedávalo damage. Nicméně mi to připadne takové moc divoké s tím tankem hrát. Fakt je, že teda losy odpovídají tomuW/L protože vyhrát s šancí pod 50% se mi podařilo asi tak 5x a odhaduju, že šancí nad 60% bylo z těch 80 bitev možná 10. Uvidíme. Než bude tier 10, tak asi těch necelých 300 bitev budu muset odehrát a pak to bude přibližně stejné s tím AMX50 120. Není nějaký výraznější schodek mezi AMX50 120 a AMX50B ? Zdáse, že styl hraní by měl být u obou stejný ale moje výsledky jsou s tím AMX50 120 mnohem lepší, jak s tím desítkovým frantíkem. Dělá to ten fakt, že AMX50B je často TOP a jediný desítkový tank a jako takový nemá bez dalších desítek v týmu tolik šance? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mates33 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Vidím topic tak se zeptám tady i když nevím jestli jsem tu správně... U tanků který krutě trpí na motor, dá se tomu něčím předejít? U T50-2, klasika, teď jsem si ale dal svoji úplně první bitvu s JT. První rána co jsem schytal, "motor vysazuje", druhá rána "máme zničený motor", Nahodil jsem opravy a během dalších 5 vteřin "máme poškozený motor"... Tohle u něj bude jako normální? Ptám se všeobecně, ne jen na JT... Pomůže nějaká ta protistřepinovka? Nebo nějakej skill u řidiče? Má to co dělat s tou preventivní údržbou? Asi ne co? Palivo mi neteklo, čistě jen 3 průstřely a 3x zničenej motor. Dík za odpověď a jestli jsem tu špatně tak sorrášč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czNemesis Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 To dělo není zas tak strašné, to by pak nedávalo damage. Nicméně mi to připadne takové moc divoké s tím tankem hrát. Fakt je, že teda losy odpovídají tomuW/L protože vyhrát s šancí pod 50% se mi podařilo asi tak 5x a odhaduju, že šancí nad 60% bylo z těch 80 bitev možná 10. Uvidíme. Než bude tier 10, tak asi těch necelých 300 bitev budu muset odehrát a pak to bude přibližně stejné s tím AMX50 120. Není nějaký výraznější schodek mezi AMX50 120 a AMX50B ? Zdáse, že styl hraní by měl být u obou stejný ale moje výsledky jsou s tím AMX50 120 mnohem lepší, jak s tím desítkovým frantíkem. Dělá to ten fakt, že AMX50B je často TOP a jediný desítkový tank a jako takový nemá bez dalších desítek v týmu tolik šance? Taková obecná rada na dotazy tohohle typu. Zkus se dívat i na výsledky ostatních které ty tanky mají a porovnej to. Čím víc čísel, tím víc z toho vyčteš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Taková obecná rada na dotazy tohohle typu. Zkus se dívat i na výsledky ostatních které ty tanky mají a porovnej to. Čím víc čísel, tím víc z toho vyčteš. To bych rád ale Dossier má každý ve svém PC, takže se k tomu nedostanu. Ani nevíš, jak bych se v těch údajích rád rochnil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted January 17, 2013 Author Share Posted January 17, 2013 Vidím topic tak se zeptám tady i když nevím jestli jsem tu správně... U tanků který krutě trpí na motor, dá se tomu něčím předejít? U T50-2, klasika, teď jsem si ale dal svoji úplně první bitvu s JT. První rána co jsem schytal, "motor vysazuje", druhá rána "máme zničený motor", Nahodil jsem opravy a během dalších 5 vteřin "máme poškozený motor"... Tohle u něj bude jako normální? Ptám se všeobecně, ne jen na JT... Pomůže nějaká ta protistřepinovka? Nebo nějakej skill u řidiče? Má to co dělat s tou preventivní údržbou? Asi ne co? Palivo mi neteklo, čistě jen 3 průstřely a 3x zničenej motor. Dík za odpověď a jestli jsem tu špatně tak sorrášč To asi nijak neoblafneš. Prostě některé tanky na to trpí a jiné ne. Můžeš pouze eliminovat požáry ale poškození motoru není asi čím. U JT je to tak, že ti prostřelí vanu každý matlák od tieru 8 uplně spolehlivě a protože je tam převodovka, tak to je jako poškozený motor. Musíš se furt snažit stát v nějakém dolíku a nebo za nějakým haraburdím, které ti zakryje břicho. Já osobně JT nemám vůbec rád protože to je fakt velká plocha ten jeho spodek a trefí to každý a pak máš stále motor v háji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts