Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Včera sem měl vyjímečný den, dal sem 17 her a jenom 4 losty. Po tom mizerným týdnu mně asi WG chtělo zvednout náladu a přiřadilo lepší losy. :Smile_veryhappy: Marder celkem fungoval dobře už to není takový vyjímečný stroj, ale hraje se s ním stále slušně a nový gun na SU-85 je boží, hity přes 500 m přes celé údolí na mapě El Halluf nebyly včera vyjímkou sice damage menší, ale rychleji nabíjí a přesnost jak u německých gunů. :Smile_great:

Akorát sem prodal ten francouzský 5kovej ufo tank co sem dostal zadarmo. Dal sem 3 hry, vždy po první ráně odešel motor, tak sem ho opravil a druhá rána zase motor a třetí rána konec. To je parodie na tank , je to kamikadze kdy člověk dá jednu ránu a pak přichází smrt. Tím nepancířem projde i větev z křoví kterým projedu. Nic pro mne. :Smile_sad:

Zítra odjíždím na dovolenou na Moravu, tak si od WOT odpočinu a trochu pročistím hlavu při degustacích ve sklípku :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trošku jsem doufal, že se mi s tím bude hrát podobně jak s E 75, ale to bohužel ne e.......jinak souhlasím s tím, že obecně X hev sou už takřka nehratelný. Nebo lépe řečeno, hraní desítek a bohužel už i dle mého devítek, je strašná pruda a nuda! Mě osobně to nejvíc baví 7-8 tier, tam mám chvílama pocit, že to mohu aji trochu ovlivnit.... :Smile_veryhappy:

 

Jo jo take zacinam mit ten pocit, ze hevyny IX a X jsou uplne mimo, paradoxne WG alias ozrale mozky, chteji donutit co jim sily staci hrace k tomu, aby hrali je top stroje, ale opak je pravdou co patch to horsi svinstvo a take zacinam vice a vice hrat nizsi tiery.

 

U VII a VIII tieru to obcas opravdu jde viz

 

Vítězství!

Bitva: Rybářský přístav 2. srpna 2012 20:07:28

Vozidlo: Jagdpanther

Získáno zkušeností: 2 290

Získáno kreditů: 75 126

Úspěchy v bitvě: Válečník, Útočník, Vzorný tankista: Hrdina :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včerejší večer pro mě úspěšný. Jezdil jsem bez čety a točil jsem jen Objecta, M12, KV-4,KV-1S a Tiger P.

 

Object : Masakr proti desítkám TD a Medium se překvapivě tolik nekonal, posádka z výměnného zájezdu z Bulharska je pryč. Uloveno vlastnoručně Německé X TD. Win ration cca 70%

 

M12 : Hrmané arty party, moc jsem si nezastřílel, ale vzhledem k nákladům stejně co bitvu tak 15-25k čistého a psokojenost

 

KV-4 : V top stavu dobrý kanon, jen si musím dávat bacha na pancíř. Win ratio cca 55%

 

Tiger P a KV-1S : Super bitvy, v rámci expení přesně to co potřebuju. MM maximálně proti osmám ( KV-1S ) a devítkám ( Tiger P ). U KV-1S přesun do elitního stavu odemčením KV-13 a tím i elitní stav pro T-34-85 kde se mí flákalo 38 000 nasyslených expů :)

 

Já jsem spokojen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu Reeki, WG při hondbě za ziskem zapomnělo, že se má jednat o zábavnou hru, aby jí lidi rádi hráli. To co se děje nyní na 9-10 třídách tedy hru nepřipomíná ani omylem, ale spíš nasírací záležitost, kdy rychlá smrtící medka kombinovaná s masou artyn dělá ze hry "prima" zábavu pro masochisty. S objektem při obraně kopce na Malinovce sem si připadal že jedu přes minové pole, co chvilka to výbuch enemy artyny normálně přeoraly celý kopec, no přežil sem s velkým štěstím a pár HP jen díky tomu, že sem se pořád trochu pohyboval mezi výbuchy, no ovšem o efektvním boji se nedalo vůbec mluvit. :Smile_veryhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vidis Pepo, takze misto efektivniho odstrelovani tanku z dalky jsi mel s objectem tanec s vlky a urcite sis to paradne uzil a mezi strely od artyhyen sis vystrilel i malinkateho bottlera :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen dodám, že názory z testu byli vlastně k ničemu...tedy mimo TDčka.

Medka nejsou ani zdaleka takový postrach jak se říkalo že budou....a Batchat je stále dominantní medko...navzdory nářkům jak ho podělali...

V době arty párty kraluje bojišti....o jiných medkách skoro ani nevím...ale tyhle potvory nadělají hrozně paseky i teď.

Prý už Overlord něco naznačil o nerfnutí Objectu 268....já se ptám proč? Že "nadrženci" na 170mm kanon u němce "překvapivě" zjistili, že to není uber killer? Object je neuvěřitelně zábavný stroj..ale není OP. Dmg dává skoro jak BL10...jeho pancíř dingne tak z 30%..největší zbraň je rychlost..kdy se čéék může rychle schovat. Ale nic víc.

Nikdo tu moc nemluví o US TD....ale já vždy když je potkám a je jednou jaké z těch dvou...tak nadělají hafo paseky. Penetrovat je je těžší jak Objecta..dělo mají podobné...suprové stroje. Místo nerfnutí má Wg srovnat počet artyn..jinak jim na 10 tieru zbydou jen ony....

 

 

PS: S německým TD by se hrálo daleko lépe, ale aktuální arty partydoba mu neprospívá díky rychlosti a rozměrům nejvíce ze vše TD...proto ten neúspěch. Jinak by to byl větší oříšek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak já sem v celku spokojenej....jedu max 8 tier a nový MM je opravdu lepší, konečne jsou bitvy víc vyrovnaný, jak vezmu 5,6,7 tier, tak jde vyloženě o zábavu.....to že hráči s 9,10 tier nejsou moc spokojený celkem chápu, už se nestává, že jim MM předhazuje hrst nízkejch tierů jako zákusky ale permanentně jedou proti minimálně vyrovnanejm , případně i výkonnějším strojům.Jen těch artyn by mohlo být opravdu asi na vyšších tierech míň.O ekonomice se asi nemá cenu bavit, záměry a motivy WG jsou pochopitelný, vydělat co nejvíc, na tom přece není nic špatnýho, nemusí se nám to líbit,nemusíme s tím souhlasit, ale stejně s tím nic neuděláme, maximálně můžem přestat hrát.Hra se mnohem více otevírá masám, což pro starý pardály a fajnšmekry není příjemný, čím dál tím víc "amatérů", noobů apod.Snaha o co nejvyrovnanější stroje napříč národnostníma stromama taky není příjemná pro lidi, který o tancích a skutečných parametrech něco vědí, ale jde jen o to, co nejvíc setřít rozdíly, z arkádovat to-usnadnit hraní-nalákat co nejvíc hráčů-vydělat co nejvíc peněz....špatně pro hardcore hráče-dobře pro WG.....a výsledky jim dávají za pravdu...vydělávají. A nezapomínejme na to, že kdyby WG nechtělo vydělat velký prachy na herní komunitě, tak není žádná WoT...a to je pánové pravda jak hrom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen dodám, že názory z testu byli vlastně k ničemu...tedy mimo TDčka.

Medka nejsou ani zdaleka takový postrach jak se říkalo že budou....a Batchat je stále dominantní medko...navzdory nářkům jak ho podělali...

V době arty párty kraluje bojišti....o jiných medkách skoro ani nevím...ale tyhle potvory nadělají hrozně paseky i teď.

Az na to ze lidi co narikali jak budou medka strasne OP ten test ani nehrali :Smile_Default:

Batchat neni dominantni ani nahodou, ma dost silne omezene pole pusobnosti, ostatni medka jsou na tom mnohem lip napriklad 50M mi prijde jako nejlepsi z nich.

Jestli o jinych medkach na bojisti nevis tak to bude hracema a ne strojema :Smile_blinky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svejku jednou to prijit musi i nerf objectu :Smile-izmena: Jenomze amiky ve hre tolik nepotkavas, takze je zakonite mene narku a ta bestie po T95 je snad to nejhorsi co tam lze potkat. NIcmene Nemecke TD ostatne jako vzdy suverenne nejhorsi.

Kazdopadne arty party 10 vs 10 zni opravdu zajimave a vubec ne nerealne :Smile_teethhappy:

 

 

dardaneli73 ani nevis jakou smutnou jsi napsal pravdu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono tototiz , aby ty testy byli k necemu, tak by tam je museli delat bez goldu a za druhe by museli nastavit MM tak, aby to losovalo podobne jako v ostrem provozu. Ale oni tam radeji maji cirkus:)

MM tak nastaveny byl, jenomze na testu ti nikdo za artiny hrat nebude a bude zkouset jen nove tanky, kdezto v ostrem provozu uz artinaru pribyde vic a to nejen kvuli dvojnasobkum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Každopádně desítky a devítky jsou nyní zabité. Hrál jsem včera dost dlouho četu s Švejkem, Tonckem s 10. TD. a katastrofa!! Jediná hra se dvěma artynami a to jsme si libovali a vyhráli.

 

Ale když mአv týmech 6 artyn na každé straně a z toho 4 osmičkové a 2 sedmičkové, tak si prostě nezahrajeŠ. To je prostě o tom, jakého mají artynáři Bulhara, jak padne kostka. Do toho přičtěme ty zkur**vené módy, kdy musíŠ útočit s TD a skončil jsem s JgPz E-100 na 27% win. :Smile-angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Arty mne štvou čím dál víc... včera jsem byl v bitvě kde bylo na každé straně 5 arty... kalsická artyparty.... já jako plankton s KTigerem. Každému týmu zbývaly už jen 4 arty a dva tanky... Držel sem kopec na jedné straně... posádka zmasakrovaná, motor v háji, řidič mrtvej... jediné co sem opravil bylo dělo.... takže sem se zakempil a s binem a samotnej hlídal jednu stranu ...... a tolik nadávek do noobů, do idiotů, apod. sem ještě nezažil. (dokonce slova o tom, že mne nahlásí - doteď nevím kam a za co) :-) Chlapci v artynách asi měli pocit, že jsem svižnej lehkej tank (asi když sem byl nejníž v losu) , přefrčím 500 metrů, jako nic, prolétnu mezi artynama, naspotuju je, a minimálně dvě ukroutím a ještě jim u toho zamávám z poklopu. Nepomohlo psát, že mam v hajzlu motor, že se sotva rozjedu a že vyhoupnout se na kopec přes horizont je okamžitě jasná smrt. Samosebou jsme nakonec vyhráli, především díky tomu, že sem zakempenej naspotoval a ustřílel tank co se je snažil objet. Někdy jsem z té hry znechucenej... na druhou stranu sem si opět uvědomil, že ne vše je černobílé, a tak sem přestal ve hře nadávat... přináší to všem lepší náladu a zábavu.... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Počet artyn v 10 třídách je peklo, ale věřím že to WG opraví....

Ale co mě neskutečně točí jsou attack mody...to je pořád dokola....dneska pře dovčou jsem si chtěl dát pár rychlých her...pro zlepšení nálady...jen s prckama.

5 winů a 4 losy....všechny losty byli attack mody...dva i obrana. Jak mám ukočírovat nováčky 2,3 a 4 třídy?? Vůbec to nevyčítám hráčům...jsou nový, ale co si od toho Wg slibovalo?

Od patche to hraju tři dny a díky brutálním dvoum failům jsem tak vytočený, že jsem rád za pouzu.

Nejdřív se jak malý kluk těším na Objecta...a nakonec hraju world of arty. Místo debilního zvuku letadla měli dát možnost vybrat si mod. Já za tu hru platím! Proč mě nutí hrát něco co neskutečně nesnáším, kdy se jen nervuju s hráčema?

Mám i po koupení Objecta 25 milionu. Ani korunu jim nedám..Ani korunu. 50% her v modech které hrát nechci...super. Typický rudý přístup..neptají se...tady máš.

Ale chtěj to sami...už si platím jen preémko....a i to skončilo.

Přitom jinak se jim patch povedl....ale tohle nucení hrát to co nechci....to je jejich labutí píseň.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) TD mezi I. a II. tiery

2) Lorraine 1600 HP + dělo

3) prázdné střely

4) ELC AMX

 

1) Takže, DÍKY za dokurvenÍ těchto super bitev, kde se hrály I. a II. tiery a bylo to božÍ. Teď tam tranděj TDčka. Jó, jsou to amatéři, ale to dmg s kadencÍ tu nemá co dělat. DÍky!

2) Lorraine. Začnu tÍm kladným. DÍky! za dělo. Konečně je to zase francouz a i 41s hlavnÍ reload je přijatelnej. Ale ty HP, to je na ránu od tohodle a pak už to Jg E-100 či artina řešÍ na ránu. A DÍKY, že jsem ty ******** motory vyexpil a teď je to úplně k hovnu, 50 000XP v prd...a top motor stále nemám.

3) Jako když vezmu tanky jako takový, dejme tomu. Každej má něco. Ale už mě fakt nebavÍ někam vyjet pro kill, abych byl zničenej v důsledku, že moje střely nedávaj žádný dmg. Já si snad nahodÍm znovu hitzony. To, že 3x po sobě nepoškodÍm z boku do motoru KV-1S s ELC AMX když má 200HP, řÍkám si, kde je chyba.

Bylo to již dřÍv, ale teď je to horšÍ. I s T95 je opruz hrát, když dobrá půlka stel nic neudělá, a to je u tý krávy smrtelný. A znova a znova. A znova.

4) ELC AMX je super stroj. Houby vydržÍ, ale když se mu podařÍ dostat do odstřelovačský pozice, je to super. Trénuju posádku v maskovánÍ.

5) NedařÍ se mi nacházet pozitiva v tomhle patchi. Teď zrušili i to, co mě poslednÍ dny bavilo.

6) Proč to všechno dělajÍ? (neodpovÍdat)

 

Jinak rekapitulace k dnešnÍmu dni. Vytáhl jsem Lorraina. Všechny (4) bitvy vypadaly ve smyslu: Au a BOOOM! Artilerie či Jg E-100...ELC AMX buďto odešlo na ránu nebo jsem 2-3 zabil a prohrál. Win/lost asi 2:6...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já do hry nedal ani korunu,takže jsem v pohodě :Smile_teethhappy::Smile_harp: .ELC je špica mašinka,výborný relax.Objevili se nové ztracené zásahy-výstřel,černý bliknutí,žádný poškození a posádka hlásí průstřel.

Zklamáním je cena E50M.Mám ji vyzkoumanou,ale 6000 000 nedám do kupy,ani když prodám celou garáž.Takže trpělivost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se vždy skoro odhodlal zaplatit prémiák, pak ale vyšel nějakej patch a přešla mě chuť...já prostě nevím ,co bych expil...když začnu brutálně hrát SU-26 a expit posádku, v dalších patchi ji seberou kanón.

 

Ale za ELC jsem rád. To je pohoda tančík, pokud se nedostane jednohubka mezi 9. tiery.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za celou dobu co hraju WoT sem nebyl tak vytočenej jak dnes. 17x po sobě sem měl mod. 7x sem útočil, 2x bránil, 8x boj o jednu zakladnu. A to dokola na těch stejných mapach, Steppes, El halluf, Malinovka, Sand River. Prochorovka. To už prostě není normální. Asi si budu muset dát od Wot na chvilku pokoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Té přesně ono...spousty hráčů říká jak je Obejct 268 OP, ale řádně se zapomíná na US TD, které nemají slabých stránek. Object je v boji face to face jako řešeto....dingne tak 30% střel. Ale amík? S kolegou v četě jsem jednou ve městě udolali T110E4..on Object 704 a já 268....rvali jsem to do něj z 10m..trošku na rychlo páč ho kryly artyny....držel jak židovská víra. Kolega lehnul až já ho dorazil.

Osobně si myslím že TD jsou každé jiné ale všechny dobré...jen němec více trpí na aktuální počet artyn. A samo chudáci heavy 9 a 10 třídy. Ti trpí....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To byl dneska den, začal jsem 3x zásahem za 0 dmg do e75 v řadě s amx 13 90, pak se stejným tankem zabil Mause. Pokračovalo to velmi dobrými hrami s typem, kombinovanými s hrůzou se stock Panther, kde jsem musel v devítkovém zápase vést útok, kvůli neschopnosti teamu, pak jsem asi 5x z 6 her prohrál s ECL Amx, abych den zakončil vztekem, co za imperialistického psa sabotovalo fórum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...