Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Spotovací bod je místo na mapě,kde můžeš nasvítit nepřátelské stroje pro vlastní TD,které představují hlavní palebnou sílu týmu.Lehký tank využívá malou siluetu a maskování,či svoji rychlost.I když se vystavuje nepřátelské palbě,tak plní hlavní úlohu,pro kterou je určen.Pokud lehký tank zvolí pozici určenou pro TD,tak vlastně neplní úlohu,pro kterou je určen a nepřátelské stroje překonají vzdálenost,na kterou se dá účinně střílet,aniž by byly vlastní TD spotnuty.V případě městské mapy,kde se nedá využít spotování je úlohou lehkého tanku proniknout obranou a snažit se zničit arty či zaměstnat nepřátelské stroje v týlu.Takto si představuji úlohu lehkých tanků v týmu.Postávání v pozicích pro TD,kamikaze scout,spotování mimo dosah viditelnosti vlastních TD či někde za rohem považuji za špatné zvládnutí úlohy lehkého tanku a žádný přínos pro tým.Kdo jezdí lehké tanky,tak by měl vědět,jak se chovat v bitvě a být přínosný pro tým.

sem tam provětrám amx13-90 a rozhodně jsou už dávno doby,že jsem si někam stoupnul a spotoval jsem a nebo jezdil ,jak utržená vráteň...ted s tím jezdím jak z medkem,ale pěkně opatrně a myslím si,že rozhoduji i bitvy v X.....(s tačí se kouknout a roty s tím rozhodně nejezdím jestli jich bylo celkem 10 bylo to hodně)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dokončil misi "Ulovte je všechny" a ventilace je doma. Tady musím ale říct,že WG  řádně filtruje soupeře aby se mise nedokončila náhodou příliš brzo. Na závěr mi zbili Číňani a Japonci.Co se v MM dělo to každý pocítí na vlastní kůži.V mém týmu samej asiat a u enemáků čisto.Vycházelo to cca co 10 tou bitvu,že mi ti šmejdi někoho předhodili.Samozřejmě pro jistotu namíchali tomato team,abych to neměl jednoduchý. Pokud se někdo dopracuje k tomu,že mu zůstanou na oddělání jen žlutí,tak nejrychlejší cesta k dokončení je přes IV a V tier.

 

Hölle mit uns !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dotaz. Je normální, že mi enemák vystřelí munici a aniž bych jí spravil, tak další ranou ammorack? Co v tom tanku proboha bouchne, když už je munice v čudu?

 

Ale to je přece naprosto normální a logický. První ránou, kterou si do ammoracku (což je "bedna s municí"), se ti poškodí ten amorack - v reálu si představ, že při tobě stáli všichni svatí a jen se protrhlo několik patron a střelivina se rozsypala do jednotlivejch přihrádek. No ale pak si dostal druhou a ta už měla snadnou práci - náplně se vznítily a tank šel do kopru.

 

Prosímvás lidičky, výbuch munice neznamená, že vyletí do luftu ty granáty, co tam máte naskládaný (u menších ráží, které měly AP náboje celokovové by ani nemělo co bouchnout), ale znamená to, že chytnou prachové náplně těch nábojů. TO je ta fatálka, která způsobuje hezký plamínky ze všech poklopů, odhazuje věže T-72 v Iráku do dáli a vůbec vypadá velice efektně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pátek a sobota docela slušné hraní, točil jsem hlavně Němce(tiger I a leopard 1), občas jsem to proložil nějakým rusákem A43 nebo KV13, za ty dva dny jsem držel WR kolem 60%, odehrál jsem asi 60 nebo 70 her, kdybych nedostával vypečené losy mohl jsem mít průměrné WN8 klidně 3500, ale nakonec to bylo něco kolem 2900, což mi vrátilo recent do fialové barvy tzn. tam, kde má být :p

S tígerem je to hrozný šlahot, nějak mi nevadí ani IX hry, pokud to není město, dá se s tím slušně penetrovat i standartní municí. A WN8 to drží brutálně, i když člověk teda musí dost nasřílet.

Na El Hallufu jsem byl obviněn hrdým žlutým teroristou s T30, že střílím s leopardem goldy, napsal jsem(ano, skutečně už mám právo psát na chatu), že nikoliv, načež mi přišla odpověď, že jsem gold noob, protože střílím APCR, že mu to ukazuje mod, tož jsem mu napsal, že místo instalace modů by se mohl naučit hrát a hlavně si o hře něco zjistit......dlouho jsem neviděl, aby někdo schytal takový hromadný výsměch snad od třetiny hráčů.

 

Z čeho jsem docela zklamaný je ta KV13, jako podle papírových předpokladů měla něco odrážet, ale zatím to tak navypadá, navíc špatnej gun, no zatím docela utrpení, asi brzo půjde pápá.

 

Jo a koupil jsme si šestkové vk 3001p, super stroj se stronk gunem, z toho jsem docela nadšený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z čeho jsem docela zklamaný je ta KV13, jako podle papírových předpokladů měla něco odrážet, ale zatím to tak navypadá, navíc špatnej gun, no zatím docela utrpení, asi brzo půjde pápá.

 

Ta KV-13 něco oddingá, ale 1) musíš být "topka" ve hře a 2) enemáci nesmějí ládovat goldy :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se o víkendu moc nedařilo. Bylo to takový rozháraný. Alespoň mám dobré vzpomínky na událost v RL, kdy jsem se zúčastnil křestu syna rodinných přátel. 

 

Rozjel jsem pár nových tanků ve snaze objevit nějakej stroj na nahánění statů ale jejich ryze neortodoxní hraní mě nemile překvapilo.

Cruiser Mk. I - ta jeho čepice je vidět třeba na Himmlu snad i přes baráky, takže každou chvíli chytnu ránu a v tom tanku si připadám jako pštros, nic nevidím, hlavu mám schovanou, ale 90% tanku mi nejspíš stále někde trčí. Stroj to je vlivnej asi jako francouzká armáda ve světových válkách.

Light Mk VIC - nečekal jsem moc, nastřílená dmg i killy jsou ok, ale nejde s ním vyhrát, co naplat, že postřílím 3-4 tanky, když na tomto tieru musím hlavně dělo, které mi bude sundavat T18. Ještě se na tom musím zlepšit, ale asi to bude hodně odolný proti jakkoliv dobrému ovládání.

D1 - sice mám WR přes 80%, ale řídit ten tank má asi stejné strhující tempo, jako úprk lenochoda, takže na malé mapě king, na velké mapě modlení, aby soupeř jel okolo vašeho sektoru, no a nejelo jich víc jak 3 najednou.

Výsledky jsem chtěl pak vyšperkovat na "normálních" tancích, ale otcové od rodin byli proti. ESRB rating by měl nejspíš přehodnotit svůj postoj k online hrám a zavést třeba E25-. Místo auly, nebo i k ní, by osoby starší 25 let měli vyplňovat dotazník, zda-li mají spněné všechny podmínky pro záškodnictví v online hrách. Čtení slevových letáků ze supermarketů, vyplněná žádost o důchod, hraní s dětmi, cvičný odchyt želvy z koberce, pro nácvik rychlosti reakcí, úspěšný (opakovaný) nález brejlí schovaných na čele, udržení poloprázdné sklenice mléka vratkou rukou (pravou a levou zvlášť) bez rozlití, je stále dost těch, kteří v 80. letech koukali na konana a myš drží obouruč! Takový tatík pak v bitvé stojí na místě a jen točí věží. Tento typ je obzvlášt nebezpečný, protože je skupina tatíků, co obouruč ovládá pro změnu klávesnici, ti zase sice jedzí po mapě, ale nestřílí, takže na konci bitev mají obligátní nulu v kolonce dmg. Navíc nadávají té první skupině do botů a tolik se nesoustředí alespoň na tu jízdu a naráží do ostatních tanků, nebo do překážek.

No když se dostanete do takové vybrané společnosti, nezbývá než postřílet každou hru 15 tanků, což může být voříšek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Miri:ale pokud čekáš tak dlouho,že tě TD vytlačuje,tak je asi něco špatné na tvé straně.Pokud máš LT,tak makej hned na začátku bitvy dosáhnout spotovacího bodu a nečekej,až tě začne vytlačovat TD z pozice určené jemu.

Nikde jsem nepsal, že jsem zabíral místo pro TD!

Kde jsou ty spotovací body?

Makej hned do předu, ať jsi do 1-2 minut tuhej mi moc přínosný často nepřijde.

 

Nerad bych tu řešil nějakou vysněnou scifi teorii. Mě osobně vychází z praxe prostě častěji počkat na vývoj situace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikde jsem nepsal, že jsem zabíral místo pro TD!

Kde jsou ty spotovací body?

Makej hned do předu, ať jsi do 1-2 minut tuhej mi moc přínosný často nepřijde.

 

Nerad bych tu řešil nějakou vysněnou scifi teorii. Mě osobně vychází z praxe prostě častěji počkat na vývoj situace.

mohl bys napsat o jaký LT šlo a kde přesně jsi stál? Jinak je to příliš obecná debata..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mohl bys napsat o jaký LT šlo a kde přesně jsi stál? Jinak je to příliš obecná debata..

Tak ono už se to posunulo do původního záměru z hlášení hodně mimo. Nicméně šlo o LT Leopard 1602. Mapa Jižní pobřeží horní základna pozice stroje u rozhraní políček B1-C1 cca 10 m od hluboké vody. Vzdálenost od nepřítele na výběžku do pláže v polovině mapy 408 m. To jen abych nedlužil nějaké informace.

 

Nyní něco z denního hlášení. Zoufalácká obrana základy s LT.

http://imagelink.cz/images/zaloha.jpg

M18 vyhrála souboj jak jinak. :no:. Polovinu mapy bránila jen 3 vozidla včetně arty a ta arty z našeho týmu nakonec žila nejdéle. Přesto prohra.

 

Tady v bitvě se vyčkávací taktika s LT hodila a zajistila týmu hezký výsledek, ale bitva takový průměr jaký se vidí skoro pořád.

http://imagelink.cz/images/vyckat.jpg

Málem jsem to pokazil, když jsem se vydal na jediný a ještě ke všemu zbytečný průzkum co mě stál skoro život.

 

Dnes bylo celkově nalosováno dobře a win nad 50%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tož jsem dal prvních pár bitev s novým účetem. Plán byl si vyexpit pz38 for funn a pak něco většího. Mám dvě práce není čas, tak jen pro pár her týdně.

Nic jsem od hry nečekal...ale prodej účtu a znovuzaložení nového mi ukázal jak se hra neuvěřitelně změnila. Jak Vás až neskutečně tlačí k používaní goldů či ke koupi prémka. Z té hry to normálně stříká....

Řekl jsem si, že když jsem na účtu pěkně vydělal, tak něco WG pustím....dlouze jsem přemýšlel a koupil Excelsiora. Drtivou většinu 5 premiáků jsem už měl a chtěl jsem něco na vydělávání, protože prémko nechci. No to jsem narazil a vyhodil 1500 goldů oknem. Ten tak je na HT rychlý, má dobré pancéřování a výbornou depresy...vlastně má vše ....ale aby jste  s ním mohli být  ve WOt úspěšní, musíte do něj rvát goldy. A to já odmítám, protože to má WG tak krásně spočítané....2800 peněz za 110dmg...ne děkuji.

91mm penetrace by dřívě popravdě stačilo. Ale dnes? Jednou jsem ze zoufalství střelil KV220 z 300m a penetruju ji a pak  penetruju z 18 jen dvě rány....

Vždy jsem mířil na hitzóny...T1 HT, KV1, a dalším. Zbytečný....uděláte díru a třeba prvním penetrujete, ale pak do té díry dalších 5 kousků neprojde.

 

Jsme neskutečně rád, že jsem účet prodal. Je to už jen ultra SAZKA komerční paskvil....a to nemluvím o té hráčské kvalitě. Občas si dám pár her s Loltraktorem... pro krátkodobou zábavu. Ale ani Pz38 nebudu expit, stejně bych musel zas ládovat prosti 5 goldy....

Ale jinak díky WG...dovču jsi mé rodině  zaplatil :thumbsup: . Škoda toho vývoje....

Mě by zajímalo,co Jsi od toho očekával.Nedávno jsi zde psal,že VOT je disneovka pro malý děti a teď tohle.Je to samozřejmě tvoje věc,ale nějak nechápu tento počin.To že to je komerční hra víme všichni a tvůrci se chovají jak se chovají.Na tom nejde vyzrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnesk v T62-a na Ruinbergu na zelenou. Tam přesila medek, tak volím úkryt u kamenů (spodní strana), abych tam neenchal modrýho Obj 268 samotnýho, protože to znásilnění by ho bolelo. Ko vykoukl, tak koupil. A najednou nakupuju já. "Sakra, kdo nám to vjel do zad." No a on to byl náš modrásek. Nelíbilo se mu, že jsem tam nejel pro něj spotovat tu přsilu medek, takže neměl po čem střílet. Tak jsem ho vyprovokoval i na druhou. Třetí už ale dát nechtěl. Fakt ne. Tak detrack. Potom postavení se před dělo. Stále se držel. Tak střela do děla. A to mu ruply nervy. Třetí rána byla venku. Zmodral a do garáže až za hodinu  :thumbsup:

 

Takovýhle kriply fakt radost potkat...příště nas**** a při odjezdu ještě detracknout, aby nikam nejel.

 

Ale večer zakončen hrdinou na E3, konečně po půl roce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tož jsem dal prvních pár bitev s novým účetem. Plán byl si vyexpit pz38 for funn a pak něco většího. Mám dvě práce není čas, tak jen pro pár her týdně.

Nic jsem od hry nečekal...ale prodej účtu a znovuzaložení nového mi ukázal jak se hra neuvěřitelně změnila. Jak Vás až neskutečně tlačí k používaní goldů či ke koupi prémka. Z té hry to normálně stříká....

Řekl jsem si, že když jsem na účtu pěkně vydělal, tak něco WG pustím....dlouze jsem přemýšlel a koupil Excelsiora. Drtivou většinu 5 premiáků jsem už měl a chtěl jsem něco na vydělávání, protože prémko nechci. No to jsem narazil a vyhodil 1500 goldů oknem. Ten tak je na HT rychlý, má dobré pancéřování a výbornou depresy...vlastně má vše ....ale aby jste  s ním mohli být  ve WOt úspěšní, musíte do něj rvát goldy. A to já odmítám, protože to má WG tak krásně spočítané....2800 peněz za 110dmg...ne děkuji.

91mm penetrace by dřívě popravdě stačilo. Ale dnes? Jednou jsem ze zoufalství střelil KV220 z 300m a penetruju ji a pak  penetruju z 18 jen dvě rány....

Vždy jsem mířil na hitzóny...T1 HT, KV1, a dalším. Zbytečný....uděláte díru a třeba prvním penetrujete, ale pak do té díry dalších 5 kousků neprojde.

 

Jsme neskutečně rád, že jsem účet prodal. Je to už jen ultra SAZKA komerční paskvil....a to nemluvím o té hráčské kvalitě. Občas si dám pár her s Loltraktorem... pro krátkodobou zábavu. Ale ani Pz38 nebudu expit, stejně bych musel zas ládovat prosti 5 goldy....

Ale jinak díky WG...dovču jsi mé rodině  zaplatil :thumbsup: . Škoda toho vývoje....

Zakolko sa ti to podarilo predat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...