Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Však já si taky občas zanadávám...ale ne hned na začátku bitvy kvůli XVM.....akorát se rozhádá celej tým :teehee:

 

aha, no na začátku je to zbytečné, pruda přichází až to hoří, já xwm naštěstí nemám, ale vždycky ho má někdo v četě, tak jenom oznámí, na koho je potřeba dávat majzla a kdo ze soupěřů by mohl vědět, co má dělat:)

 

 

Jinak včera jsem hrál jak totální lama, nic jsem nemohl trefit, když jsem trefil, tak jsem neprobil, no prostě hotovo....pokud byla výhra, tak 15:3, takže nešlo nic nastřílet resp .málo, a když byla prohra, tak taky uplně brutální, ale celkově to bylo o tom, že já jsem hrál fakt špatně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska 50%, nic moc ani moje výkony. S KV-2 hodně pěkná bitva, s E-75 mizérie navíc s kleasající tendencí. Já mám s tím krámem problém nastřílet i vlastní HP, natož něco navíc. To na šestkách nebo osmách nemám.... :sad:

Tohle já má zas s ARL44..vůbec mi nesedí. Na dálku nemá kanon a na blízko zas hbytost a pancíř....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

který další mapy jsou kompletně překopaný?  Redshire, Erlenbergem ... a který další? to není změna nějakýho křoví nebo kamenu. na Redshire chybí celý kopce, v druhý se jinde startuje a v obou jsou jinde capovaci místa .... jako když na tý mapě zůstanu sám a defacto ji vůbec neznám ... jak to mám potom zachranovat? :smile:

 

Stačí si přečíst "patch notes" / podívat se na videa nových map a nemusíš se ani moc vypisovat ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šance na výhru píšu pokaždé a pokud je u nás a nebo u nich nějaký extra hráč a to buď dobrý a nebo totální noobík, tak to oznamuju také. 80% hráčů totiž vůbec neví jak si na tom stojí a velice se pak diví, že když má už tier 8, tak že vůbec není dobrý. Myslím, že by bylo jedině dobré aby hráči věděli co to je XVM a www.noobmeter.com, atd.

 

Pro ty co to nevědí, tak jsem dostal týdenní ban, který trval 10 dní a kdyby se tu na to Švejk a Bigrolf nezeptali, tak ten ban trvá asi nafurt. 3 x jsem psal na support protože jinam přístup nemáte a ptal se, dokdy ten ban jako mám. Žádná opověď. Takže tak...

Ban jsem dostal za to, že jsem byl často OT. To, že mě tady neustále někdo musí popichovat a má z toho velkou zábavu, tak to je vedlejší. V tu dobu jsem měl za každým mým příspěvkem napříč celým fórem nějaký posměšek od Tomáše Peleje alias B1gtoma a před tím alis užnevímco. Tento týpek tady už obdržel 2 x doživotní ban ale jak je vidět, tak zde už pod třetím nikem vesele provokuje dál. Květule to vyřešila bezvadně! Zabanuje mě, jakožto oběť a provokatéry nechá být. Zabij bobra - zachráníš strom! Proč se složitě handrkovat a dopátrávat několika provokatérů, když je jednodušší zabanovat cíl jejich útoků ?! Za komančů, když se někde na vesnici po zábavě našel nějaký bordel, třeba zohýbané dopravní značky, tak se to také vyřešilo elegantně. Zakázaly se zábavy v celém okrese minimálně na měsíc.... :biggrin:  Po této hnusné zkušenosti nehodlám už nikomu dělat vola a fórum se budu snažit využívat pouze ke čtení a pokud něco napíšu, tak to bude do soukromé pošty. Ať žije spravedlnost podle Květule !!! :devil: Na Seznamu v Novinkách také omezili příspěvek na pouhé dva a tím pádem je diskuzní fórum ideální :devil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jééé rychle to vypnout. WG mi vrací super včerejšek. 5 čety horor. Ruďasi byli všude. Tak jsme šli na 6 ...já si vzal humus ARL...našel jsem si na pěkně blbé mapě celkem pěkný flek. Fláknu tři včelky Tigrovi, pořád se hýbu ...plesk ležím na ránu. Fr 7 arty.....

7 arty mezi 7,6 5 třídou. Tomu říkám hrdina. Taky jsem ihned napsal co si o těch loserech v arty myslím. Samo..měl 46% a do čety napsal, že to byla první hra s atynou. Já jsem v prní linii...bojuju proti 7 třídám...adrenalin.....a chudáček artyna si posrkávajíc kafíčko pleskne ARL přes celou mapu na ránu.

Ne...prostě pořád to říkám..zvracím z těchto nečestných zbraní pro noobíky. Kdo za ně hraje.....vemte lešenářskou tyč a šlehněte se přes hlavu. Cli clic noobs...já jsem snad v arty nepotkal normálního hráče....to je vše pod 50%. Nikdy nepochopím, jak za to chlap může hrát...to nemá hrdost? To je gun pro holky. I při zabijení dvojek s MKIII jsem v první linii a často mě v poho cokoliv smahne.... všechno je ok, ale hrát za arty? Bych musel zrůžovět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

....

Jsem Vás tady na naší CZ legendu koukám navnadil. Ale když ono se sním opravdu hraje moc pěkně :biggrin: .

 Tak koupeno, vyzkoušeno 10 bitev, z toho 9x Win. Tančík dobrý, ale ty bitvy na tieru 3 jsou na mě už docela dost veliká zběsilost. Drtivá většina se jen rozjede proti sobě a drží levý tlačítko myši- rekord byl včera myslím konec bitvy po třech a půl minutě za stavu 15:8 :biggrin: . Zatím to spíš vypadá, že jako relax vozítko je T49 u mě tímhle tančíkem nepřekonaná. Uvidíme po pár dalších bitvách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kanáre

 

O férovosti rytířských turnajů si prosím nech zdát. Jedna věc na turnajích byla prezentace bohatství a postavení ( hlavně zázemí soutěžících ) a druhá věc byla naprosto špinavá neférovost mezi bojujícími. Prosím zapomeň na rovné a spravedlivé podmínky. A turnaj nebyla válka. Turnaj byl sport. Podobně jako se dnes pořádají lukostřelecké souboje nebo máš box.

 

A co se týče neférovosti ve válce, bylo by super vyvolat ducha některých francouzských rytířů z bitvy u Kresčaku, kde je anglické lučištnictvo ( ve formě OP artyny ) rozemlelo ještě dřív, než se vůbec francouzští kušiníci vůbec dostali na hranici 150 metrů k prvnímu "účinnému" dostřelu.

 

A pokud vím, WOT je systém války, nikoliv olympiády. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo dneska mě WOT moc nebavil, tak jsem zkoušel blbosti. Nasadil jsem místo 57mm na KV1 85mm kanon. Na zkoušku. Není špatný..první hra mě naladila páč jsem dal 2400dmg...ale 57 je prostě lepší. 0,6s měnší rychlosti zaměření a navíc z hodně menšího kruhu je bomba.

Navíc se dá často střílet z 50% doměření...což u 85 nejde. Zkoušel jsem to a lítá to hrozně. Na blízko je to super...ale na dálku....zlatá 57.

Asi nejlepší je, že 85mm má pene jen o 8mm větší, ale 5 dává krásně. To 57 ne. Dost dingá. Takže by se 85 hodně ušetřilo na goldech.

Jenže peněz mám dost, takže se vrátím k 57. Ale je to zajímavý kanon ta 85...škoda toho zaměření.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera sem koupil JgD E-100 a tak nejak to nechapu. Jsem furt na topu, takze bych mel neco predvest, ale je tam cervena posadka a furt se s tim ucim, hlavne pocitat s reloadem :), to je me vsechno jasny. Ale ty ostatni X??? Co to je za vypatlance? 16 her a 3x win? OK, moc sem toho nepredvedl, ale az takhle? Pak sem vytahl T-95 Nejenze zvladnu vic DMG, ale i hraci se chovali znatelne inteligentneji. Fakt mi to hlava nebere.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si dnes zajel 4 hry s artynama (jasně chtěl jsem bombardéra když je ta akce) a můžu vám říct, že vím proč tak dlouho stály v garáži. Reload nůůůda, zaměření strašný, přesnost hnus. Takže budou dál stát v garáži a bude se na ně prášit. Za mě respekt k těm co za ně hrají a umí a upřímný obdiv těm co neumí a přesto hrají, protože já na něco takového nervy nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že včera jsem hru zapnul, ale né na svém účtu. Tak nějak jsem si vzpomněl, že švagr již nehraje, tak jsem prubnul jeho účet. Jó prvních 15 her bylo suprovních. Jelikož má v garáži jen tiery 2.3.4 tak jsem to hezky trollil. Měl jsem po těch 15ti hrách WN8 2000 a 35 killů. Nicméně potom to začalo. WG si řeklo, že takhle teda ne. S T18 jsem 3x za sebou nechal tanku 1Hp. S M2 Med jsem 3x neprostřelil Sextona do zadku, s T82 jsem 5x (ano vážně 5x) neprostřelil AMX38 do boku, přičemž předtím 2x naprosto bez problémů. Ale už měl umřít, což se WG nelíbilo, tak jsem měl smůlu a prohráli jsme. Vážně to WG myslí vážně?? :biggrin: Nakonec jsem to zakončil na WN1200 a WR 40%. Vážně zábava. Naštěstí to všechno vykompenzovala Viktorka Plzeň, která zahrála neskutečný zápas a popravdě díky bojovnosti a hromadě štěstí vyhrála. Klobouk dolů a přeji jim hodně úspěchů i nadále.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera ve wowp za naprostého totálního nobíka ( což ostatně jsem ) 4 hry, 4 losty, nejsem schopen po 20 bitvách ovlivnit nic,ale doufám ve zlepšení, pak jsme zapnul WOT a četa na EU1 kde na mě bylo moc retardí mlhy, požádal jsem o přesun na EU 2 a o něco lepší to bylo.Poslední dobou mě ale nějak wotko séře, asi si dám pauzičku, vadí mi že hodně lidí se jen veze, neudělaj nic a pak jako hrdinové jen si zakapují, či se zčistajasna objeví a ejhle full hp ( wtf )...Jinak čety paradání, je fakt radost hrát s kvalitním osazenstvem , i když ani četa mnohdy nestačí , bo retardi jsou někdy příliš příliš....

 

Bude víkend :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem se včera bavil. První tři hry výhra, aniž bych nějak zasáhl do boje, prostě to šlo moc rychle. Pak jeden super kemp na Komáří louce, ISU s houfnicí a HE nastříleno solidních 3 581 dmg, ovšem jaksi vypršel čas. Pak ještě jedna parádní bitva s T 28 Pro na Perlovce, kdy jsem s podporou arty zastavil útok nepřátelských HT, skrývaje se za kameny zepředu a kryt mostem zezadu. Sice jsem hrdinsky zdechnul, ale útok se zastavil. Nastříleno 1946 dmg, naspotováno 2201, odraženo 5910  :smile:  Mám zatím vyzkoumaný jen pásy a druhý dělo, ale celkem mě to baví. Pak ještě BDR, VK, a KV-1, všechno solidní výhry s mým slušným přispěním. Celkově win jen 50%, ale zábava a o to jde, že?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

včera jsem po roce vytáhnul z garáže Ferdu ... náhoda tomu chtěla (s jiným vozítkem se mi to snad ještě nestalo), že enemy měl na své straně 5x Borsig Waffen.

mapa vlnitá, dosti křoví kam se Borsig mohl schovat a Ferda zmatenej co se to děje. chtěl se předvést v dobrém světle, jako za mlada, ale jen 2x vystřelil a šel do garáže ...  jelikož bylo za potřebí kreditů, tak jsem se s Ferdou domluvil a on sám uznal, že dnešní doba už mu nepřeje a šel (bohužel) do šrotu ... R.I.P.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po dni volna jsem opět zasedl za rajčáky s chutí pomlátit něco modrozelených lam, nebo fialových trubců z T40, T49, Hellcatů o ostatních převelie náročných tanků. Nejprve jsem však vzal T95, protože mi chybí málo na E3 a nechce se mi plejtvat volnýma expama. No, po 4 bitkách jsem vyhrál jen dvakrát, ale s "chutí" jsem si zastřílel. Přes 20tisíc dmg, 14 killů..njn lama s nesmyslným Wn nad 3 tisíce. Tenhle stat nechápu, v bitvě, kde jsem dal 6 killů jsem nevyjel ze základny, mapa lakeville, encounter. Snaživý nepřítel, aniž by dbal zabrání základny, mi naiížděl před dělo v 12 sekundových intervalech, prohrál jsem a 4600WN7, samozřejmě jsem jinak udělal uplný lejno. 6tisíc dmg moorhuhn hadr. Kdyby jeden lenoch, co zůstal u kostela nezabral bázi, asi bych to vyhrál.

Pak jsem se bohužel popral na Steppes s vlastníma a dostal jsem červenou. Ale raději ban, než se nechat zabít. Tak jsem šel na Hearthstone.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera můj pohár trpělivosti přetekl a hru jsem "odmontoval" ze svého disku. Ať si svoje lagy a výmluvy strčí WG do zadele, toto už je prostě absolutní diletantismus. Já už opravdu nemám nervy na to, aby každá třetí střela letěla někam do háje, abych chytil ránu od tanku kterej já vidím ještě hluboko za horizontem(mám FPS 100-125),  a aby mi tank po výstřelu udělal otočku o 360st.
Zlobím se a štve mě to, protože ta hra mě vážně bavila, opravdu škoda. 
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

včera jsem po roce vytáhnul z garáže Ferdu ... náhoda tomu chtěla (s jiným vozítkem se mi to snad ještě nestalo), že enemy měl na své straně 5x Borsig Waffen.

mapa vlnitá, dosti křoví kam se Borsig mohl schovat a Ferda zmatenej co se to děje. chtěl se předvést v dobrém světle, jako za mlada, ale jen 2x vystřelil a šel do garáže ...  jelikož bylo za potřebí kreditů, tak jsem se s Ferdou domluvil a on sám uznal, že dnešní doba už mu nepřeje a šel (bohužel) do šrotu ... R.I.P.

Bohužel je to tak.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, už "obraťte list ".

 

Včerejší hraní bylo v duchu rychloexpení IS8, do sedmičky chybí 15k expů a já s tím tankem konečně snad naučil, lama no :-)

 

V rotách jsem z keců na TS brečel smíchy, ještě k tomu probíhala naprostá anarchie pod velením Bedzy. :biggrin:

Omlouvám se Stingrayovi, že jsem ho zablokoval při couvání a způsobil jeho smrt. Bylo to v dobré víře, ochránit ho svým tankem.

 

P.S. Přesně tak bylo na Pepatora

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...