Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

No začnu tím pozitivnějším. Ping se drží už většinou pod 100 a dolní hranice se posunula k parádnímu číslu 40.

Nyní ta tragická část - pořád to strašně cuká. Nejen při vyšší odezvě  :sad:.

Střelba za pohybu nebo na cíl v pohybu je tragická a to je většina případů v týhle hře. 

Podmínky pro své hraní hodnotím neakceptovatelně :down:.

Jako dost se to podepsalo na týdenním WN7 = 911 a WIN = 41%.

 

PS: Jelikož se delší dobu nedá hrát, tak víc čtu a čím dál častěji téma "WT- tanky"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuji EU1 i EU2 lagují a nedá se to hrát. S vozidly se nedá předvídatelně manévrovat a mířit už vůbec ne. Stala se mi i komická situace, že jsem vystřelil a střela opustila hlaveň za tááákovýhle zlomek sekundy později. Příště budu muset asi mířit jako v ponorce se stopkami v ruce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrejme tu nekdo z nas ma nejaky problem se ctenim. Samo ze pokud palis HEcka, tak pokud HEcko neprojde, tak budes tezko sypat za 300+. A presne proto jsem zminil HEAT, jelikoz v pripade KVcka je i po nerfu vice nez pouzitelny (pene 140 je na tom tieru furt zatracene hodne).

 

O tom, co je utopie, by se dalo sahodlouze polemizovat, jelikoz flusbrok zas mezi vystrelama nestiha domerovat... a hlavne - musis se s tim furt exponovat nepratelske palbe. neni to zadny "ok, nauhluju se / udelam sidescrape, vypalim a zalezu na reload". Proste ti to ten gun neumozni.

Abys vyuzil DPM flusacky, tak musis hrat na close combat uplne stejne jak s hovnici, jenze s hovnici si aspon mezi vystrelama muzes zalizt na sidescrape, na coz s flusackou muzes zapomenout...

 

Dlouhej reload nevadi, pokud mas kryti (viz. vyse).

Jinak sedeni vzadu a klofani je pro nooby, ja radsi jedu pekne plisnit na close combat :Smile-izmena: 

 

:thumbsup:

Ty musíš mít vždy pravdu co? :biggrin:

Rozhodně klování z dálky není pro nooby. V lose se 7 třídou tak nasekám ohromný dmg a týmu tak pomůžu. Snějakým "skiller" closed combatem to s KV1 proti normální hráčům v 7HT moc nenaděláš. Často jsou mezi reloadem houfnice přes ránu a jdeš na dvě rány.

S tím doměřením 57mm  nemáš pravdu. Mám tam úmyslně rychlozaměření a střílím tak velice přesně ihned zasebou. Co se týká vykukování a stylu boje s 57mm,,,,je to něco jiného než s klasickou houfnicí či kanonem. Chce se to naučit systém....když proti mě jede 5 třída tam často opravdu stačí jen naúhlovat a šít a šít....ale proti KV1S a vyšším už jedu klasickou vykukovandu. Vlastně je  to trošku podobné jako s houfnicí či kanonem.....často enemáka nalákám cuknutím nebo mu ukážu palici. Po výstřelu ihned povyjedu a nasypu co jeho realod dovolí....díky super rychlému reloadu 57mm kanonu3-4 včelky stihnu a pak zajedu.....takhle to opakuju a výsledek je pro enemáka zničující. Jen je třeba dobře odhadnout enemákův reload. Výhodou je, že často díky hafo zásahům, zničím enemákovi modul či sejmu posádku a enemák díky mému rychlému reloadu nemůže na mě vyjet....nemá realod prostor. .

Ale opakuju....všechny guny na KV1 se dají pěkně použít....ale 57mm vítezí. Ovšem bez goldů by to byl jen průměr. Já jich vozím 40. 57mm má tuším 174 nábojů......což je další výhoda. Goldy rvu vždy když musím.....proti 7 je jedu pořád, proti 5 jen málo a proti 6 dle stroje co jede proti mě. Další výhodou rychlého reloadu je, že když mám v hlavní gold a jede na mě papír....není problém rychle přehodit na AP.

Zkuste 57 hrát déle......a sami uvidíte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fakt super, ještě za to platím, to je fakt výsměch

Já už dva měsíce ne.....jinak bych řval sakra víc :biggrin: . Oproti Vám má jednu"výhodu".....tyhle lagy už mám hafo měsíců......takže jsem zvyklý snima hrát( jak kdy  :devil: ) a hlavně už mě dávno donutili neplatit :smile: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že s novým patchem a jeho novou vychytávkou, to jest lagy, se mi hraje vysoce špatně a podle toho vypadají taky staty. 10 popoledních her vyloženě tragické, byť jsme hráli četu. Po deváté hodině večerní bylo následujících 10 her o hodně lepších snad i díky tomu, že lagy nebyly každou hru. Nicméně nemohu se zbavit dojmu, že poslední patch je jaksi výtvor nějakého amatéra. Nebavím se o tom, že rotace map je taky velice zvláštní. Pořád a neustále to není více než 6 map dokola. Himml, Step, Horský průsmyk, Skrytá vesnice, Ruinberg a Perlovka. To jsou mapy, které se mi točí nejčastěji. Jednou za čas se objeví i nějaká jiná, ale to je spíše vyjímka. 

Jinak je neuvěřitelné, jak WN8 zahýbala skladbou týmů. Těch Indiánských bratrů je snad ještě více. Už ani na sedmičkách není vyjímečných 25 hráčů v červených číslech. ještě štěstí, že zrovna sedmičky mi připadnou nejhratelnější tier v celé hře. Když jedete s Tigrem(P) nebo T29, tak jste vcelku za vodou, protože to jsou tanky, které umí rozdat i přijmout. Každý sice jiným způsobem hry, ale pořád jsou to neuvěřitelné držáky. S Tigrem(P) vyloženě stylem do první línie a přijmout hromady dmg, které požere velice dobrý přední pancíř a s T29 malinko opatrněji a hezky využít tvrdé hlavy. A díky novému impulzu v podobě klanu opravdu jen pro zábavu, se nijak neženu za expením. Tudíž jsem si pořídil T18 a mohu říct, že s Howitzerem je to opravdu srandovní. Prostě to má přesně ten ForFun faktor. Tak se necháme překvapit sobotou a nedělí, kdy jsem byl většinou velice marný. 

 

A nakonec musím přiznat zradu. Díky lagům a velice špatné hratelnosti jsem si stáhl WG letadýlka. Myslel jsem si, že to bude nuda. Ale díky zkušenostem z WoT jsem to pojal opatrnějším přístupem a byť jsou to letadla a já mám problém s orientací, tak je to o dost lepší než WoT a o několik levelů hratelnější než WoWp. Což mě na jednu stranu mrzí, a na druhou stranu jsem překvapen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dal jednu bitvu a jak jinak než prohra. Los a takový ty prkotiny kolem v pohodě. Prostě se to tentokrát jen neuhrálo.

Dost jsem to nezvládnul, ale za to, že jsem si konečně projel (prohlédl) jednu část mapy co jsem chtěl už 2 patche zpět to stálo. Byl jsem tuhej mezi prvníma, což nebyl úmysl, ale dalo se to čekat. Herní podmínky vypadají konečně v normálu. Ping 40-130 většinou 50-60 a i přes občasné problikávání červeného lag indikátoru zmizelo to tragický cukání hry :smile:

No, jako mrtvola jsem měl dost prostoru pro sledování dění na mapě a věcí kolem. Po tom co jsem viděl musím uznat, že současný spotting je lahůdka. Tak nezpochybňuju, že nepracuje tak jak je nastaven, ale to jak se to ve hře projevuje je dost zajímavý.

Tak trochu zvažuju založení několika boot účtů a přesun do výcvikových map. Asi za největší problém tohoto chvilkového nápadu vidím realizaci na jednom PC a to to asi neutáhne.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak hodnotite tu novou mapu průvan nebo jak se to jmenuje ?  :biggrin:  hral jsem ju zatim 3x,jednou s T40,jednou s T110E3 a jednou za T62 a za me spokojenost.členita mapka,da se tam vymejslet mraky věci.oproti skryte vesnici o 100 % lepší.

Já ji jel poprvé asi ve čtvrtek a je to první nová mapa, která se mi líbí. Je tam spousta směrů kudy se dá útočit či naopak bránit. Město i volná levá strana.....dobrá mapa.

Ale jako všechny nové, není dělaná pro klasické TD bez věže. Ale to už nebude žádná nová či předělaná mapa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ji jel poprvé asi ve čtvrtek a je to první nová mapa, která se mi líbí. Je tam spousta směrů kudy se dá útočit či naopak bránit. Město i volná levá strana.....dobrá mapa.

Ale jako všechny nové, není dělaná pro klasické TD bez věže. Ale to už nebude žádná nová či předělaná mapa.

Já byl nadšený z toho ledu co prdne pod tankem :Smile-tongue: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me se ta Vichrice taky libi, konecne nejaka mapa co nevypada vubec spatne (teda zatim). Redshire je predelanej tak nejak na pul, furt je to kemp mapa.

Jo a jinak to vcera vecer prekvapive docela slo (WoT, vysledky nic moc), az na vysokej ping a dalsi drobnosti:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takhle vypada podle WG vybalancovany mod Konfrontace.až mě těch enemy bylo lito :sad:

 

 

a jak se to vlastně hraje? to stojí ISUčka v půlkruhu a čekají na kořist? nebo ti rychlejší zaberou camp místa a ostatní jsou scouti?

 

ten mod kde hraje jeden národ proti druhému asi nemusí být v základu špatný. předpokládám ale, že tvůrci nedomysleli že to bude vypadat tak, že nastoupí 15 stejných vozítek proti jiným 15ti NLO tankům .... :smile:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...