Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Poslušně hlásím, že včerejšek nebyl opět špatný. 20 her jsem odehrál sólo. Pořídil jsem si T30. Dobrý to stroj. Díky akci na posádku, jsem utratil 600 goldů, jen se po nich zaprášilo.Ale vůbec mi to nevadí. Odehrál jsem tři hry a díky další akci na posádku mám na prvních skillech 41%. Jelikož jsem si chtěl nechat Prototypa, tak dobrá posádka sedí právě v něm. Už se těším na fullové dělo. Ono ani to Prototypové není špatné, ale ultimátní dmg je prostě něco jiného. Byť vím, že dává raději poddmg než naddmg. 

Dále jsem si pořídil M50/53. Hmm s tím základním dělem to je porod. Tři hry, tři prohry. Co se dá dělat, bude to asi další ze zakletých strojů. Podobně jako IS7 nebo 8. Tak jsem zvědav, kdy tady budu psát, že jsem se konečně dohrabal na T92  :biggrin:. Ale jinak je to v podstatě super mašina, protože ta polootočná věž je suprovní. Za dvě bitvy jsem nemusel pohnout podvozkem a to už je sakra znát. Jen ta základní dmg +-450 je fakt katastrofa. 

Ještě že nečte toto forko moje žena, protože by se jí asi nelíbilo, že jsem se zamiloval. A to do SU-100Y. Prostě tenhle stroj mi nějak sedl do ruky. Ještě malinko více praxe s neotočnou věží a budu při každé hře chrochtat blahem. Měl jsem strach, že když potkám osmičky, tak budu nahranej. Ale ono opak je pravdou. To dělo prorve vše, na co si člověk zamíří. A jelikož do prvního výstřelu nejste žádaný cíl, máte většinou čas vypálit a pak se hezky schovat. +400 dmg je na světě a IS3 kouká jak sůva z nudlí, odkud to vlastně přišlo. A taky si na mě hezky vyjel Tigřík. Měl 820 HP. Přiřítil se jak smyslu zbavený. Já byl full. Ještě než stačil vystřelit, tak jsem mu ji tam poslal za 440, a to jste měli vidět, jak zařadil okamžitě zpátečku. Počkal si na kolegu AMX M4 45. Hůůů ten asi taky nevěděl, proti čemu stojí. Jeho ušmudlaných 410HP bylo pro mě jak malina. Šel do garáže s větou v chatu: I hate you  :teehee:. Přičemž jsem mu ještě stačil odpovědět: I know  :tongue:. No a co ten Tigřík? Stačil mi snížit stav mých HP na 50. Pak ze strachu jednou minul a šel taky vybírat nový tank. Škoda jen, že jsme tuto hru prohráli. Ale nastřílených 2800dmg proti sedmičkám a osmičkám bylo moooc hezkých.

A nakonec ještě dodám hru s oblíbeným tankem mé dcery. A to tank s čepičkou BDR. Prostě když jste v bitvě T5 a níž, tak je ten stroj prostě bijec. Škoda zase toho, že 2000dmg a 5 killů bylo málo na výhru. Ale pocit to byl i tak dobrý, když vedle Vás stojí tank, co uklovne enemákovi 150 dmg a vy ho pak jednou ranou smáznete. 

No na úplný konec výčtu mých včerejších her bych tady ještě jeden tančík zmínil. A to T-28. Hra proti šestkám. To už jsem byl v četě, kdy jsme ani jednou z šesti her nebyly Top, ale každou hru Low. Tak jsme jediné tři čtyřky ve hře. Na Útesech. Říkám si, že se nikam nepoženu, tak jsem vyjen na plošinu, shcoval ze před zatáčkou za šutr a čekal. Naše rudé KV1S vlítlo do zatáčky, jak kdyby neumělo brzdit. Rozblikl Cromwella a KV1S. Jsem si řkal, tak to potěš koště, co já tady dělám. naše KV1S umřelo a oni vyrazili vpřed. Za zatáčkou je čekala KV1 a já za šutrem. O mě věděli, protože se na mě dvakrát ten Cromwell stačil podívat. Ale vystřelit už ne. Tak jsem ho po těch 90dmg ukloval k smrti. Ještě jsem stačil něco nandat i KV1S a objevil se tam enemy Pz IV. Toho jsme s tou KV1 sundali také. Pak jsem se vydal tedy kupředu, když už jsem viděl, jak ta bitva vypadá. A našel jsem si ideální cíl. Šestková VK (HT, nevím přesně to označení, mám v nich guláš). Kolega mi říká: Ten tě vyndá na ránu, má odpověď byla, že ať to zkusí. Zkusil, netrefil a 430dmg bylo mých. Hezky jsem ho ukroutil, až jsem dostal pochvalu od jiného hráče, s tmavě zelenou barvičkou v podobě: GJ Jasson. 

No neudělá Vám takový den radost? Nikdo si mě nevšímal skoro žádnou hru. Byl jsem jak nějaký fantom. proto dnešního dne očekávám změnu v podobě neprostřelených tanků, bídné dmg a a W/L cca tak 30%. Ale je lepší být připraven než překvapen  :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Expení posádek... koupena 13 90... šrot. Fakt mě nikdo nepřesvědčí, že je dobrá. A to dpm je taky žalostný.

WZ-132 ... nechápu spotting. Na 100m nevidím přes trávu Obj 704, který vyjede zpoza skály...až po výstřelu... skládanka nasazena.

Dále stojím celej nehnutě v křoví a na 150m mě spotne za jízdy T29... 

 

Spotting... jedu T-62a lesem, skládanka, fajn posádka... na 200m nespotnu stojící obj 704. On mě do toho lesa spotne a zabije. Podruhé stojím na poli. Předemnou jeden keř. vjede tam enemák, naspotí mě a já ho nevidím... nechápu spotovací magii.

 

Co se týče skautingu na pobliku, zjistil jsem, že není pro koho skautit. Tanky se někde mydlí, po dvou minutách půlka mrtvá... a pokud nenastřílím, prohraje se... vážně jezdit scouty na pobliku je čisté peklo.

Dnešek humus, znechucen spotingem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si vzal T 54, že si zahraji oddychovou hru, ale asi to fakt nemá cenu hrát, tým je jen na pocit, že nehraju sám. Jen arty trochu pomohla.

A včera to bylo podobný, tak 5 hráčů hraje ostatní padnou jak rusáci za vlast, ale bez mozku.

Ale zase bez PU prohrát a vydělat taky není špatný.

 

shot054uxu.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně podle plánu dopadl včerejší den. A ještě že jsem byl připraven  :sweat:. První tři hry a záporné WN7. Tomu se říká masakr. V těchto prvních třech hrách byl výsledek jasný. Šance na výhru ani jednou nepřelezla přes 30%, a jednou byla úžasných 16%. A přesně podle toho to taky vypadalo. Výstřel=0dmg, výstřel=odrazila se, výstřel=plně doměřený tank minut. Nakonec jsem se z toho vyhrabal aspoň na nějaké ucházející číslo :tongue:. Ale samozřejmě není důležité mít dobré staty. Více méně se u toho člověk musí bavit. Tak jsem bavil. Sice první hry nic moc, ale pak jsem přepl do režimu "everytime for fun" a hned bylo lépe. Jen mě mrzí moje nová artynka. Co hra, to průser. Byť jsem jednou vyhrál (0dmg) tak je to jinak opravdu katastrofa. Snad neděle bude příznivější  :cool:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 První tři hry a záporné WN7. Tomu se říká masakr. V těchto prvních třech hrách byl výsledek jasný. Šance na výhru ani jednou nepřelezla přes 30%, a jednou byla úžasných 16%. A přesně podle toho to taky vypadalo. 

 

mohl by jsi mi vysvětlit jak souvisí chance to win s Tvým případným WN v bitvě??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mohl by jsi mi vysvětlit jak souvisí chance to win s Tvým případným WN v bitvě??

Dnes už skoro nijak.... :biggrin:  Hlavně je ale třeba se koukat na to, který schopný a nebo neschopný hráč na čem jede. Pokud máš šanci na výhru 70% díky tomu, že je ve tvém týmu četa fialových artyn a nebo skautů, tak je v reálu tvá šance na výhru nulová.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bigtom: malá šance, malý výsledný WN, protože Bulhar nedá :tongue:

 

Klucí včera sem využil triplu na posádkový expy a konečně mám posádku na Dickerovi na 100%! Teď konečně začne ten správnej masakr! Na Nashornovi mi zbývá 10%, snad tomu dneska něco přidám.

 

Jinak včera pár bitev, jedny CW kde sem po... co se dalo a nas*al velitele :sad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale vždyť to je blbost...

 

Logicky to smysl nemá, ale ve světě WG?!? Nejsem si až tak jistej. Včera sem s Nashornem zakempil v Ensku na B1 v okýnku a ejhle, enemáci: jednu mi klovnul jejich Dicker, tak sem si couvnul a začal šikanovat jejich Chrchla - tři rány, každá penetrace a přes 200 DMG. Zůstalo mu pár procent, šel by na ránu.  Další rána mimo, pak pásy a třetí spadla před něj - a to spadla bylo tak že letěla na jeho věž a najednou BUM na zem (asi zapla aerodynamickou brzdu). Chrchel nahodil spadlej pás a zmizel (odspotl se). Poslal sem tam další, jen tak do míst kde sem ho tušil a PIC - kill na světě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nechápeš mě, jakej má vliv šance na výhru v bitvě na WN hráče? Dneska mám win 34% ale WN 2000....prostě dementní týmy ale já si svoje odehraju i když je šance na výhru mizivá, chápeme??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nechápeš mě, jakej má vliv šance na výhru v bitvě na WN hráče? Dneska mám win 34% ale WN 2000....prostě dementní týmy ale já si svoje odehraju i když je šance na výhru mizivá, chápeme??

Šance na win v bitvě a denní win či (více denní) jsou dost rozdílný čísla. Ty i CharlieV máte každý pravdu, protože se na vztah nízké šance na výhru s následným vlivem na WN díváte trochu jinak. Tvoje tvrzení, že si vždy odvedeš svojí práci i za nízké šance na výhru není platná obecně. Pokud dokážeš i se scoutem v bitvách se šancí pod 30% co končí 0-4:15 uhrát vždy svůj WN 2000 tak fakt závidím. Né WN, ale tu schopnost zahrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...