Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

HeavyBoyJoe nechápu co má tvé prohrávání společného s tím, že tvrdím, že čety jsou na tom hůř co se týká losů ? Udělej si statistiku a uvidíš jak často budeš s četou hrát proti vyšším tierům.

Kanare, kdyz hraju sam porad prohravam. Kdyz hraju ve dvojcete, jsou losy horsi.......ale: Ve dvou zelenych hracich bez hlasove komunikace to proste vetsinou vyhrajem.

 

Maji ten MM opravdu vymakany (tak, ze me hra uz nebavi)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě, že když se hraje ve dvou a nebo ve třech, tak se víc vyhrává a proto má četa proti sobě častěji vyšší tiery. Proč myslíte, že ve WG nejprve uvažovali o vícečlenné četě ale pak to rychle odpálkovali ?! Četa pro 4 lepší hráče by byla velmi často ultimátní i proti o 2 tiery vyšším soupeřům.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsme jeli česko-německo-tureckou četu: 2x Hellcat + Cromwell.......nehorázný masakry, cca 18 bitev a z toho jen 3 prohry. To že jsme byly v losu většinou dole, nám vůbec nevadilo, bitvy jsme si uhráli sami :devil:

To nemůžeš psát, že jste byli stále dole. Tím bys potvrzoval moje bláboly :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořád tu čtu o idiotech kteří se vám losují do týmu.

Včera mi došlo, že jeden z těch idiotů budu asi já. Chtěl jsem udělat dvojnásobek na E-50M. Říkám si, trošku se odvážu ať otestuju 300mm efektivního pancíře na horním plátu podvozku.

Vyjel jsem jako první, dal 4 výstřely a pak už jen pozoruji kouřící vrak. To stejné v následujících třech bitvách. V poslední bitvě jsem dvojnásobek dosáhl, s neuvěřitelnými 780xp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vcera to celkem slo, hrali jsme cetu jen VIII-X tier a W/L 74%, WN7 2093, exp 1007 na bitvu, takze po delsi dobe spokojenost. Dokonce jsem se vsema X, dal pres 6k dmg, skoda ze uz neni ta akce za udeleni 5k dmg v bitve :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera se WG rozhodlo, že už jsem dlouho nazažil frustrující MM a tak to byla prohra za prohrou( t 54 a T 30), čety padaly jako první a nejvíc mě dostala 10tková 3četa s koncovkou CZ( obj, E50m a wz) dohromady 2100 dmg) a u t 54 mám zatím prd dělo, tak jak to mám otočit. A o T30, bez solidního týmu rakev.

 

Nevadí mě šance na výhru 40%, ale že to nalosuje tak i tu techniku 40%. To by se možná dalo v poho uhrát, ale takhle ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevím nemám projeto hafo TD a vlastním jen X obj268,ale pro mě je to ultimátní stroj....rostřílet focha155 face to face neříkám, že je to lehký ale jde to a dle statů tam žádná lamka neseděla .... ukrutně se u něho bavím.... někdy teda dingne i t71 a potom ještě schodí pásy tanku co je bokem a máš ho na ránu,ale s tím hold se musí počítat...neměl by jsi pít a možná by ti to šlo,ale moralizovat tě nebudu....

teď opět dobrá akce AMX50B....

 

1, Co se týče toho pití, měl jsem 2 panáky a první až po páté bitvě. Bude to spíš v rukách než v alkoholu.

2, I pro mě je 268 super tančík, ale někdy prostě neuděláš nic. Jindy uděláš ale je to k ničemu.

3, Navíc v kombinaci s lagujícím NTB a mojí výbušností to skončilo jak to skončilo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera zajímavej večer - nejdřív letem světem napříč tierama, pak osmičky se Švejkem a světe div se, ono to šlo - a dokonce sme i v četě byli hlavně na topu, akorát jednu bitvu nás to s šetkovejma TD naházelo do Lakeville proti osmičkám, dostali sme vynadáno že sme lamy a jak můžeme bejt v klanu a tak, páč tým hrál tak blbě že se nedalo nic vymyslet - v DickerMaxu do města není uplně zdravej nápad, zejména když tam je naše sedma proti čtyřem osmám, vlevo v bažině bylo přeplněno našima hevynama.. a když sme teda zakempili na bázi s tím že nám náš TigerII nasvítí enemáky co vyjedou z města ven, tak naše hevyny zdrhly z bažiny a najednou byly všechny mrtvý. Enemáci si pěkně sesynchronizovali závěrečnej útok a bylo to.

 

Ale vynahradily mi to fakt mazácký výhry typu KV-1 a na kontě 1900DMG a 5 killů :)

 

Jsem zvědavej na dnešek...

 

EDIT: já goldovejma zásadně nestřílím, a co tak poslouchám Švejka, asi nikdy nezačnu - ta munice je strašně nespolehlivá a dingá jak o život.

 

A ještě jedno odpozorování - KonigTiger je po nerfobuffu super stroj, jak bylo před půl rokem IS-3 skvělý tak teď je to měkkej krám (pokud nestojíte bokem) kterej nic netrefí, zato Tigřík, to je teď ta pravá chlouba Panzerwaffe a nositel zkázy :devil:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevím nemám projeto hafo TD a vlastním jen X obj268,ale pro mě je to ultimátní stroj....rostřílet focha155 face to face neříkám, že je to lehký ale jde to a dle statů tam žádná lamka neseděla ...

Rad se necham poucit, jak roztrilet s Obj.268 - Focha 1 vs 1, kdyz ma pan Foch nabito ?

 

Nic proti tvemu skillu, ale pokud to Fochov ani jednou nedingne, jsi vyrizeny a kdyz da Foch nad-dmg, tak te sejme na 2 rany a muzes se mu pred laufem vrtet jak ratlik a nepomuze ti ani svecena voda, ale treba kazdy hrajeme uplne jinou hru :-)

 

Souhlasim s tebou akorat v tom, ze Obj.268 je velice dobre TD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že včerejšek co se týče výher nebyl vůbec špatný. 60% je solidní. Samozřejmě v momentě, kdy tam bylo víc jak 60%, tak jsem musel prohrát 5x v řadě, ale s tím se počítá. Solo-public je fajn na určité typy tanků. Hlavně tanky pátého tieru si užívám sám. Ale čím vyšší tier, tím je lepší hrát čety, tak se toho držím. Aspoň je si komu postěžovat. Kolikrát si v četě připadám jak dement. Hraju s klukama, co mají horší staty než já. oni vystřelí a šup, bez problémů daji dmg. já vystřelím a šup jedná velká nula a k tomu zahlášen Critical hit. 

Co mě včera zarazilo, byly losy na osmém tieru. 3x se nám podařilo nemít v týmu žádné TD a na druhé straně byly minimálně 4. V jedné bitvě dokonce 8. Asi tušíte jak dopadly naše medka, proti ISUnám a OBJectům a Prototypům. Ano, velice neslavně. Tyto hry končili fiaskem pro celý tým. 

A pak vzpomenu na jednu ukázku toho, jak se dá ovlivnit hra, ve prospěch jednoho týmu. Hráli jsme Abbey (Opatství). Já a kolega artynky. Byl tam jeden jelimán v T54E1. Stál tak krásně, že jsme na něj mohli oba a jen stál. Můj výstřel- vedle. Splaschem jsem mu dal za 12dmg. Kolega-vedle. Splasch 50dmg. Říkám si OK, tak snad druhá rána bude lepší. Jelikož pořád stál, sice na jiném místě ale bylo na něj hezky vidět, tak jsem to tam pusti. Kolečko utaženo, kruh malinkatý, protože nestál nijak v kopci. Výstřel- vedle, 0dmg. Kolega- vedle,0 dmg. Hmm to je nějak divné. Poté jsme to zkusili ještě jednou a  zase za nula. Nakonec tento hráč zůstal ještě s Prototypem proti nám dvěma artynkám a našemu Objectu. Měl již jen 300HP a object 600. Konec byl vcelku poetický. Object ho z boku dingnul a bylo po něm, jakožto nakonec i po nás. A nakonec Surprise. Hráč s T54E1 má nahráno 9000 bitev,  WN: 850+-. Co k tomu dodat  :dry:

 

Nakonec bych dodal, že mě hra stále baví, jelikož si uvědomuji, že je to jen hra a ještě k tomu arkáda. Pokud se povede zavést do hry nějaké hezké věci, budu jen rád. Pokud ne, a zůstane to tak jak je, tak i to není špatné. :smile:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera to šlo krásně, nejdřív pár her solo na publicu se smíšenými pocity a potom osmičková rota HUGO-BAGO. Zvedák se ukazuje již v začátcích jako solidní velitel opičí tlupy, kdy kupodivu neposlušné opice dělaly většinou to co nařídil velitel a ono to fungovalo pěkně. Díky tomu jsem konečně překročil pro mne zakletou a od WG zakázanou hranici 54% win. :Smile_trollface-3:

Předpokládám že minimálně týden budu mít takové losy, že se z toho pokakám a winy půjdou zase fofrem dolů jako se mi to už několikrát stalo v poslední době. :Smile_blinky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přiložím polínko do ohně ohledně znevýhodňování čet v MM. Když takovouhle četu dostanete do týmu, to snad nejde ani vyhrát a ze 6T proti 8T bitvu vůbec nevlivníte,

Co taky čekat od čety ve které je scout (A20) a můžete být rádi, že to enemákům nedalo četu do topu. Já mám v losech čety většinou v topu popřípadě v půlce týmu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hraju s klukama, co mají horší staty než já. oni vystřelí a šup, bez problémů daji dmg. já vystřelím a šup jedná velká nula a k tomu zahlášen Critical hit. 

 

Hráli jsme Abbey (Opatství). Já a kolega artynky. Byl tam jeden jelimán v T54E1 ... A nakonec Surprise. Hráč s T54E1 má nahráno 9000 bitev,  WN: 850+-. Co k tomu dodat .

 

 A pak se WG (a bobby :tongue: ) diví našim že nadržuje lamkám  :smile:  Nejlepší na tomhle je, že zařídit takovýhle "force shield" není pro server nic složitého, stačí mít u hráče přiřazený "hendikep" a s ním pak upravovat všechny losy prováděné vůči tomuto hráči. Zlatej Battlefield 3 s jeho existujícíma/neexistujícíma krabicema a střelbou za roh...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi po včerejšku také začnu být zastánce konspiračních teorií o nadržování točkanonům strany WG :smile: . Jak si jinak vysvětlit, že mě dá za jízdy s Hellcatem Grille na jednu ránu a je to  její jediný zásah za celou bitvu. Nebo dojedu na enemy bazi s ARL44 a zapálí mě 2x  po sobě dvěma ranama enemy KV-1, které tam celou dobu stojí a dloube se v nose.... S T29 nastřílím damage 3200, pak přijede enemy IS s 60HP, má WN7 nějakých 420,  postaví se klidně 50m přede mě a 3x za sebou digne do vany. Tak mě to konsternovalo, že jsem ani nepřebil na HE, nemohl jsem uvěřit vlastním očím.Se zatnutými zuby jsem vytáhl  Win alespoň na 50% a znechucený jsem vypnul hru.... Tohle se mi už hodně dlouho nestalo, alespoň tedy ne v takové míře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahááh a po včerejšku jsem dnes dostal sladkou odměnu v podobě 8 prohraných her v řadě hned od začátku. Pak tedy už to bylo 50/50 takže 13 her 5 výher. Co já dneska neprostřelil, nebo netrefil. Jakým způsobem vychcípá 5 tanků na jedné E75 to jsem ještě nezažil. Když blbost, tak blbost, ale tohle hraničí s demencí hráčů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...