Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

dneska neni možno hrát teamy idiotů nejsou schopný sestřelit tank ,zásahy za nula a mizející střeli dneska ještě častější jak obvykle. 10bitev s různými tanky 9 porážek .MM se dneska činí a hraje si na apríla takže jsem měl los kde jsme měli o 2 devítky míŇ k tomu o 3 osmi míň narozdíl od soupeře jsme dostali jako bonus 3x tier 7 a 1afk artynu nebo proti sobě 4Xtier 4Xtier 8 arty a zbytek teamu byli T-50-2 .Jestli to dneska ještě zapnu tak možná okolo 0:00 až pujdou děti spát

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tož jsem so říkal, že to není možnýa vyzkoušel hrát jen sám....abych zjistil jaké jsou losy a hráči oproti hraní v četách. Pro jistotu jsem vzal OP PzIV.

13 her

11 winů

1 remiza

2 losy( zbytečné, gingnul jsem dvakrát Stuga z 5m...goldovkou)

Losy? Vždy 5 třída! A navíc čast v kombinaci se 4 a 3....

Hráči? Věčinou nebylo moc čet. Hráči byli celkem stejní jako při hře v četách, ale nenarazil jsem na extrémy. Žádný 42% 1000 her a 100 killů. Tak nějak průměr.

Tohle jen ukazuje, jak se Wg snaží vyrovnat hru a udržet lamy platit....eliminuje výhody čet špatným losem apod.

Dopoledne jsem myslel, že mě mrdne...sice jsem dostal tolik metálů jako nikdy, ale kvalita hráčů byla miminkovská.

Teď jsem hrál sám a hru si vyloženě užíval. 4 topguny, Redlay několik sniperů a expů jako kráva.....WG si neuvědomuje, že hlavně hráči z čet jim platí..ale WG na to doplatí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vítězství!

Bitva: Ensk 23. února 2013 11:49:22

Vozidlo: T29

Získáno zkušeností: 7 325 (x5 za první vítěznou bitvu dne)

Získáno kreditů: 33 930

Úspěchy v bitvě: Pascucciova medaile, Zásadní přínos, Válečník, Odstřelovač

 

Pak jsem měl ještě dvě leší. kde jsem měl i kolbanovku a další...s T18 11ks a pak 9....Ale stím pozitiva sobotního hraní končí. Mám poměr win tak 40% což jsem neměl tak rok a půl. O víkendu a při násobcích už nikdy hrát nebudu. Hru omezím na minimum. A po ukončení premka opravdu končím.

Hráči typu Emílek05, kterým je 7 let či hráči s 300hrama a s 5 killy....na to nemám nervy. Se sedmičkama jsme ve výsledku top, ale v lose úplně dole...naše devítky ani osmičky neudělaly nic....a to je pořád dokola.

Číše přetekla. Počet fakanů a lemplů už je neúnosny a je ve všech třídách. Jdu si aktivně hledat jinou hru. WOT je mrtvá hra.

 

možná bys ty svoje poslední dva komenty měl postnout na jejich forum. šance je malá, ale třeba by se někdo zamyslel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, dnešní roty byly luxusní, užil jsem si hraní, ani ty násobky jsem...nedal...na strojích co potřebuju...nevadí. Hellcat je excelentní stroj.

Pak jsem si řekl, že kašlu na staty (už jen proto, že jezdím roty a expím nový stroje), ale i přesto co sleduju podpis se to drží na stejných číslech, což čumím :Smile_teethhappy:

 

Zjistil jsem, že nějako už na tanky nemám moc čas, ani ty násobky dneska...roty jezdím, to mě baví, semtam protáhnu T-43 (expení je prasečina...po zavedení goldů...). Dále mě čeká recenze KV-13, staty mám, už jen vytáhnout replay na fotku a blejsknout staty a sepsat to...potom jsem už dlouho nešáhl na můj projekt pro nováčky...ten čas, ten čas...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes se to fakt nedá .... jedu s e50 ...hra samé IX a X .... 4 arty na každé straně ...... naše AMX12t je zakempená v křoví .... odmítá vyjet.... koukám na EFR 332 ....... JgPzE100 .... čeká na spot...když se něco spotne, tak čumí někam jinam a nevystřelí .... pak si všimne že by mohl střílet, natočí dělo ale už enemák zase zmizí ..... koukám EFR ...720 ...... panenko skákavá tohle je průser-...... prohra za prohrou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Násobky...konečně jsem vyexpil ARL 44! Yes. Beďar poletí po recenzi z garáže... teď ještě vyexpit u T-43 věž, ať mám konečně lepší dělo, ale půjde to přes násobky, není čas...

 

A JgPanther? Absolutně to nechápu...EFR 1570, her 46, avg dmg 1300, W/L 39% ... top až na dělo... posledních 8 dní, co jsem se rozhodl jet násobky jsem měl min 2-3 prohry a pak až výhru...a při prohrách jsem vždy jeden z max. čtyř, kdo vůbec ničí, Bulhar se usadil...hovado.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky akci jsem doplnil trochu garáž a docela se nečekaně dařilo. Kde není spojení, tam není velení a díky mizernému netu jsem za celý včerejší den a dnešní dopoledne dal jen 30 bitev. S Panterem to bylo 20 winů z 25 bitev a s T 43 jen 3 z 5 bitev. Často jsem měl v bitvách ping na 999 a tak jsem se držel dost vzadu nebo v zákrytu. Kupodivu i za takových podmínek jsem byl někdy ve výsledcích mezi prvníma 5. V případě násobků se moc nezadařilo a nebylo moc co násobit. Dnešní poslední bitva s T 43 win a na expy nečekaně slušná. Lehce přes 1k bez PÚ a to jsem měl v jednu dobu ping kolem 2,4k. Jak se říká dobrého po málu. Pokud budou během dne příznivější podmínky, tak dám ještě nějaké bitvy, když se na win tak daří a stroje co jezdím mají bonus na výdělky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wazne jsou petinasobky? Dneska mi to az podezrele slo. 40 her a z toho 70% win :) Po odjeti petinasobku sem chtel vydelavat s T-34-1, ale nejak sem se zasekl u E-75 a vyslo z toho 18 her a 77,78% win. Sem zvedavej, co mi zejtra ukaze PlanetWot:) BTW: na wotstat to ukazuje zebricek TOP 10 hracu za 24 hodin razeo dle prumerneho XP. Ten 10. ma 971 XP a ja jen 921:(

 

8b56b0239112990.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem koupil BDR a tak prokletej tank jsem ještě neviděl :-(

Néé že by byl špatnej, dokáže pořádně rozdat. Akorát ty losy..... pravidelně byla šance pod 40% a i když jsem dal třeba 2-3 kill tak prohra třeba 15:5 :-((

31 bitev a z toho jen 5 vítězně (pětinásobek byl za cca 1800!!)

Doufám že to byla jen anomálie, protože takhle se to nedá hrát....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem koupil BDR a tak prokletej tank jsem ještě neviděl :-(

Néé že by byl špatnej, dokáže pořádně rozdat. Akorát ty losy..... pravidelně byla šance pod 40% a i když jsem dal třeba 2-3 kill tak prohra třeba 15:5 :-((

31 bitev a z toho jen 5 vítězně (pětinásobek byl za cca 1800!!)

Doufám že to byla jen anomálie, protože takhle se to nedá hrát....

zvykej si.naprosto beznej jev na pabliku.aji kdyz se rozkrajis,das 6 killu,nevyhrajes.muj megapriklad.delsi dobu zpatky sem s T32 dal 10 killu,skus hadat,jestli sme vyhrali
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak víkend na střídačku, v sobotu to šlo win 55%, ale neděle bylo peklo. Nedostal sem se přes 44% win ať sem dělal co jsem dělal, třeba sem rozdal i hromadu DMG, ale prohry 4:15 a 5:15 byly běžné. Často sem zůstal sám mezi tlupou enemáků, stavy 0:7 po doslova pár minutách hry byly časté. Taky sem dostal u lorejny a T 29 od artyny oneshot a opět utrpení u E-100. V otevřené krajině pro mne absolutně nehratelný tank, 5 artyhyen na každé straně a než se někam přesunu, tak sem mrtvý. Stačí jedno spotnutí a je konec, přiletí 2-3 atomovky a je vymalováno. :arta::facepalmic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem jezdil zase převážně s e50 .... už mi chybí jen 9500 exp. do nejlepšího děla. Od něj si slibuju, že tam už na mapě nebudu jen pro srandu.

Hezké je ramování.... ubrat IX hvy 1250hp jedním nárazem je nádhera... :-)

 

Akorát je zajímavý fakt, (a to se mi už stávalo často u Panthera II) - že pokud se na někoho rozjedu a už se usmívám jak ho rammingem zruším, tak mne dotyčný (případně někdo jiný) střelí do pásů, hodím ladný smyk (velkým obloukem) - a enemáci mne rozsřílí na cucky, protože zůstanu stát k nim bokem.

 

To se mi u žádnejch jinejch tanků nestávalo (to s těma pásama). To jak se "vždy a naprosto přesně" někdo v mé plné rychlosti (cca 60km/h) trefí jen a jen do pásů je obdivuhodné....... Buď se všichni rammingu u e50 a Pantherů bojí...a jsou to "extra class" snipeři a mají skvělou mušku, anebo to WG nějak poštelovalo. Jinak to není normální.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi týden jsem tanky vůbec nazapnul a nechybí mi to.. Ještě před půl rokem jsem si myslel, že jsem našel hru na "celej život" ale tato myšlenka už několik měsíců umírala a vypadá, že už to vzdala definitivně... Nehrál jsem ani pětinásobky a nemrzí mě to.. Je mi jen líto času a peněz, který jsem do tanků vrazil. A to jsem ani nezakoupil ferdinanda o kterém jsem od začátku snil.. Vyexpen je (stejně jako dalších x strojů)..i stříbrný jsou, ale motivace a chuť už bohužel ne. Je mi to líto, ale bez hraní tanků je mi teď o něco líp.. účet si nechám, mám tam i pár goldů ještě, ale v současné chvíli moc nevěřím tomu, že tanky v brzské době zapnu.. Možná až zruší alespoň goldovou munici za stříbrný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...