Přejít na obsah

zorz14

Members
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

zorz14's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Popularita

  1. jo a zabil mě spojenec a navíc mi došly APčka, takže posledních pár zásahů jsem dal HE jsem zapomněl změnit náboje oproti továrnímu nastavení.
  2. omlouvám se, že sem cpu bitvu z test serveru, ale fakt se mi povedla (před chvilkou jsem ji dohrál) a je na ní ještě jedna zajímavost - úplně první bitva s tímhle tankem. jen škoda, že to nebylo na live serveru. tam by se mi to určitě nepovedlo ani na sto pokusů
  3. ne, maximálně 3 tanky. bohužel většina lidí to neví a tak jich capuje klidně 6 a víc a nechaj se vystřílet.
  4. proč někteří lidi na spawnu střílej třeba do země nebo do vzduchu (v tom lepším případě)? povedlo se to už někomu objasnit?
  5. tak to jsme na tom stejně, akorát že já až na 6. pokus...
  6. možná bys ty svoje poslední dva komenty měl postnout na jejich forum. šance je malá, ale třeba by se někdo zamyslel.
  7. WoT jsem zvyklej hrát v seriích 5 bitev s jedním tankem. A už myslim potřetí se mi stalo, že když den končím serií 5 výher, tak druhej den začínám serií 5 proher s úplně marnýma týmama stylem 5-15 a podobně. Fakt netuším, co si o tom mám myslet, ale vždycky mě to pekelně naštve. Stalo se někomu něco podobnýho?
  8. jinak já se už teď systematicky (ikdyž jen symbolicky) připravuju na tankový eso někdy daleko v budoucnu - když vyjde nová větev, tak si jdu cíleně nahuntit tiery 1-5, ty vyšší neřeším, protože na ty narazím dřív nebo pozdějc tak jako tak při expení.
  9. gratuluju, ale to si ho moc dlouho neužiješ. za pár tejdnů můžeš zase začít od začátku
  10. co se týče kouře, tak pokud by nešel vypnout, tak to bych s tím musel šlehnout skoro jistě. už teď jak je to místo na dragon ridge u spodní základny, kde je jakási mlha či co, mi padá FPS z 35 na 15 a s kouřem, to bych mohl přestat úplně. Na co takový zbytečnosti, když maj na hře spoustu užitečnějších věcí co dělat?
  11. Snad je tohle správnej thread pro tuhle otázku - když vrazím posádku do premium tanku jinýho typu, než na jakej je vycvičená, tak mi to píše, že nemůže používat skilly a perky. Chápu to správně, že zkušenosti získává i tak normálně? Nebo ne? Kdyžtak díky.
×
×
  • Vytvořit...