Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

nas***ia ma "inteligencia" spoluhracov... uz nevladzem

 

obetujem sa s KV1-S a vletim na nasu bazu kde capuje T50-2 a ELC AMX (zhodim cap 79% lebo ujdu)... nonstop mi strielaju pasy a kruzia okolo/skryvaju sa za dom... stojim, neda sa hnut ani nic robit lebo su rychle a dve... nasa T-150 sa kryje za domom a caka, pocka kym ma killnu a potom vyjde a necha sa zabit...

 

...

 

ale dnes pribudol expert USA aj Germany, to potesi. (chybali artynky, podarilo sa vychytat )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych poděkovat spoluopicím z klanu, kteří pěli chválu na SU26 a já si ho díky tomu koupil.

Včera 6 her, 6 výher, 2 top guny, dnes toto:

ka4viu.jpg

Tak jsem se milýmu SU odvděčil a koupil mu 3 nový šlupky od banánů a chiquita emblémy.

 

Dnes se ale za všechny tanky hrálo skvěle, v příštích dnech očekávám, že netrefím ani stodolu z metru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes zas pohodička... :Smile_teethhappy: ....zvláště poslední hra kdy jsem s A10 vyhrál hru ...a dostal na Kempinovce snipera ...s houfnicí :Smile_teethhappy: .

Jak má posádka 100% tak o umí trefit.

 

EDIT: přeci jen mě dneska zas něco naštvalo...projel jsem dneska celou garáž a kupodivu i s Objectem 268 win...

Bohužel hrát trvaleji pro mě dříve na nej třídách (8 a 9 ) je nemožné. Mám Mle48, Ferdu a JT... a hádejte co mají společného?

Dojeli na obrovsky rozšířené používání goldů...Mle propálí každý medko...Ferdu dnes do čelního platů Jsko a T44...a JT....do čelního plátu Maus s dělem od Ferdy....paráda.

Ti debilové ani nemíří. Rvou to pudově do těch nejsilnějších míst, vědomi si penetrace goldovek....

Ať žije nová šance pro noobíky na top třídách!

Bóže....

 

 

A ten názor, že jim brzy dojdou peníze.....Sci - Fi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mi skončilo prémko z bonus kódu. Věnoval jsem tomu 3 dny trochu víc času a vyexpil asi za 120k. Škoda, že při tom bylo tak málo zábavy. Když člověk ví u 50% bitev výsledek dopředu, tak chybí takové to herní napětí. Vlastně kecám. 50% byl odhad, ale výsledek se u 10% nedostavil díky AFK top strojům nebo skrytému nabušenému stroji. Bohužel valná většina odhadů se týkala proher. 2-3x jsem se neudržel a po delší sérii proher při další jasné utopil stroj. Nemá se to, ale neměl jsem tak nějak sílu tam dělat někomu jen tak terč. Po zážitku v bitvě na Dragon Ridge jsem to už neudělal. Nepřátelský artynář co zůstal poslední napsal, že čeká na základně a že nechce plýtvat časem, kterého zbývalo ještě přes 6 minut. Po půl minutě, když jsme tam dva tanky přijeli byl opravdu v kruhu. Ušetřil nám dost času, protože jinak by jsme ho museli někde hledat nebo či se značným rizikem capovat. Zrovna tahle kopcovitá mapa na rychlost prohledávání tragická.

 

Byl bych celkem rád, kdyby se snížil počet bitev u kterých vím výsledek a tím i trochu počet „GG“ her. Bohužel toto je si jen zbožné přání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek, respk. včerejšek, se dařil náramně - odjezdil jsem si pár bitev s Tigerem a IS a dál se věnoval jen IS3. Z 57% win jsem to vytáhnul na 60%(u IS3). Většinou bitvy kde jsem byl top stroj a občas IX proti sobě, X. jsem měl snad 3x za celou dobu. Uvidíme jak to půjde dál :Smile-izmena:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím že jsem zkusil noční hraní... (přítulkyně měla noční tak nikdo nebrblal ;-) ) Odehráno cca 200 bitev. Pátek od 20.00 do soboty 08.00 a od soboty 20.30 do neděle 10.00 . Nejlíp se hrálo kolem 5.až 6. hodiny ranní, oba dny, měl jsem krásný série výher se ziskem 1100-1800xp ale to mohla bejt náhoda.. Jinak w/l nijak zvláštní, kolem 54%.. Jediný výrazný rozdíl který jsem zaznamenal v hraní proti odpoledni ve všední den je, že mnohem víc záleželo na tom, jestli a jak hrály všechny tanky.. Pokud zůstaly některé tanky AFK, dost často to znamenalo lost pro celý tým, bitvy byly víc vyrovnaný a tak byla absence každýho stroje hodně znát.. Taky jsem nezažíval tolik vytlačování z křoví a shazování ze srázů...

 

Jinak, konečně získána Poolovka s KV1.. zvlášť mě těší že jsem sám sundal 2 Chrchlaly a KV1 což byly enemy top a přitom náš Churchill a druhá KV1 byli AFK. 10 killů už jsem s ní měl, ale 2 dny před zavedením týhle mejdajle, tak teď se konečně zadařilo :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím že nejsem tak nadšen jako příspěvky směrem nahoru :-) V pátek byl pro mě snad nejhorší den ve Wot, série 16 proher v řadě se všemi tiery co vlastním....byla velmi frustrující, celkový win 27% .. Sobota i neděle v duchu zlepšení. Absolutním mazlíčekm se stal tank ST-1, to je tank pro mě.E-75 v top stavu , čekal jsem větší výkon motoru, stále je to líná lemra, i když s ultimátním gunem, co hodně vydrží. IS-8 je přecvlečené medko, ten mě přímo svádí jet dopředu..., co mě mimořádně příjemně překvapilo je tank T-32 a to přestože má dělo totožné s předchůdcem T-29. Hraje se s ním dobře.

Brzy zaklepe IS-7 a já velmi zvolním. Už aby to bylo, příliš to asi žeru.:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím v sobotu hrůza win 41 %, včera už lepší cca 54% win, ale ani 7 killů s SU-85 a ani 6 killů s T110E5 bohužel win nezaručilo. Na top tierech sem měl standartně arty párty o 5-6 kusech a 2x se nám stalo že enemy medka projeli k našim artynám, to je pak už všechno marný. Hlavně že WG píše, že v top tierech vychází průměrně přes 2 arty na hru. By mě zajímalo kdo tedy vylepšuje můj průměr a nehlaste se všichni :arta:

Jednou se nám v týmu pohádali siemka s čechama a vystříleli se mezi sebou, bezva team killy :Smile-tongue: a náš zbytek už neměl žádnou šanci.

když už sem flustrován taky vytáhl artynu, tak sem dostal mapu Přístav, což sou samé koleje a vlaky a mosty a dá se prd trefit a druhou mapu Himmlhergotov s gwtigerem ze stoc gunem, tož totální vopruz. Za to já když jedu s Lorejnou, tak jí koupím běžně od gwpanthera za cca 1200 HP DMG, což se mi u gwpanthera snad nikdy nepovedlo, tomu říkám spravedlnost :facepalmic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V sobotu som odohral 62 hier, čo ja asi moj denný rekord. Ja zase nehram štýlom z jednej bitky do druhej. Skôr z posmrtného režimu sledujem iných hráčov, potom si spravím čajík, pozriem na frajerku, na malú, vypijem čajík, odnesiem pohar, idem na cigo, na wecko, potom chvílu kukám na tanky v garáži, ich stats, pár krát obkrúžim myšou tlačítko "bitka", ale radšej si zase spravím čajík ....

Takže odohrať týmto tempom za deň 62 bitiek je masaker. Ale v sobotu som miesto čajíku popíjal vínko - to je zrejme jediné vysvetlenie takého (na mňa) enormného počtu hier.

 

V nedelu odohratých už "normálnejších" 30 hier s win rate 63,3%, pričom 15 hier som odohral na IS. Je to super tank, také KV-1S na T7.

Hlava ma nebolela, celkom to išlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za to já když jedu s Lorejnou, tak jí koupím běžně od gwpanthera za cca 1200 HP DMG, což se mi u gwpanthera snad nikdy nepovedlo, tomu říkám spravedlnost :facepalmic:

 

To já min 3 lorry tak sundal,ono pokud je natočená bokem a trefíte na motor,z 80% de na ránu,moc vděčný stroj pro artyny :arta:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ještě jeden zážitek z víkendu.. chtěl jsem ho dát do "neúspěchů", ale tam se to nehodí páč tam choděj brečet skileři jak maj neschopný týmy..

 

Reálný čas: kolem 03h ranní.. Doly, jižní základna T18. Po 4 minutách vyvražděni všichni až na mě a enemáckýho minimause... Byl jsem na odpis.. na hlavni 8 zářezů ale zabilo by mě i kejchnutí člena posádky (asi 4hp) tak jsem se uklidil do křovíčka na kopec vlevo od základny... čekám asi 5min a ono nic.. nikdo nikde.. v 10. minutě už jsem to nevydržel tak jsem opatrně vyjel na kopec uprostřed mapy že si zkusím pomocí bina nasvítit enemáckou základnu, co kdyby se ta ošklivá plechovka přeci jen rozhodla na mě vyjet.. zalezu, zasnipuju a čekám.. všude klid.. v bytě i na mapě.. vteřina za vteřinou ukapává .. nervy napnutý.. Když v tom zapraskala petflaška s pivem kterou jsem měl vedle sebe!! Zaznělo to jako výstřel, já se lekl, zmáčknul jsem W na klávesnici, sjel jsem ze srázu a rozbil jsem se o skálu!!!! A bylo po bitvě.. Enemákovi jsem po bitvě napsal že se nejednalo o sebevraždu ale o nehodu a když jsem mu vysvětlil o co šlo tak mě odměnil asi 40ti rozchechtanýmy smajly.. nakonec už jsem se smál taky a popřáli jsme si gl, škoda že se to můj tým nedozv,í pro ně budu jen blbej suicider co jim prohrál bitvu.. A poučení? Když u hry popíjíte pivko, tak né z plastu ale kupte si lahváče ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

První půlka dnešních her s JPII byla k pláči :Smile_sad: , ať sem dělal co jsem dělal, prostě se nevyhrávalo. Win mizerný až běda, avg DMG, které jsem pracně držel 80 bitev nad 3000hp spadlo o 120hp bodů během 6 (slovy šesti) bitev. Takové blbosti co jsem předváděl :facepalmic: . Myslet si, že arty nekouká když jsem na mapě jediné TD, nedoměřit si, zajet si do pozice ze které se nedá bezpečně odjet a nakonec zajet do "super úkrytu" ze kterého se ale nedá střílet, protože JPII dělo neklopí, moc... :Smile_teethhappy: Je pravda, že týmy také nepodržely, ale... :Smile_bajan2: Potom se to zlomilo a nějaký ten WIN přišel, ale i tak bych viděl poměr win/lost tak 8 ku 12 :Smile_mellow: .

 

To s Cometem.... se neuvěřitelně dařilo, z 20 bitev jsem vyhrál 17 takže maximální spokojenost + první Poolova medaile :Smile-playing: . Je pravda, že sem tam musím střílet goldovkama :Smile-hiding: , ale něco pro ten win udělat v IX tier losu musím. A co je hlavní konečně se umoudřily losy a odhadem v 7 hrách jsem jen proti VII tieru. Comet je prostě super zábavná mašinka a z garáže nepůjde. :Smile-playing:

 

Ať se daří... :Smile_honoring:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No kolik dmg bys udelal myslis bez gold naboju? Ja jen, ze to jeste vic deformuje zdeformovane statistiky a srovnani mezi hraci:)

 

hmm, myslim, ze toto neni takovy problem ... ale napr. zde Chlubárna - pochlubte se výsledky, kde u 95ti% postu, neni jasne jestli si dotycny honi triko s PU ci nikoliv, se jedna o skutecnou deformaci reality ..

dnes se daji "goldy" poridit bez goldu, tak proc ne ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dneska neskutecny samy artyparty uz po druhej pres den, dragon ridge, 6 x artyny na kazdej strane tier 8, 10 minut sme vsichni stali pak se trochu bojovalo a remiza,

 

dalsi bitva uplne k zbliti, erlenberg jasna vyhra ale debil s full HP v T95 v jel do reky debil a chcip a prohra, toho kdybych potkal tak se neudrzim idiot jeden !!!!!

 

jo a T30 je desnej srot co nic nevydrzi artyny vcetne hummla za plnej, delo na lejno nepresny a dinga z boku kolmo e-75, kv-3 celne 3x, jo nejsem blbej vim kam strilet a na 200m to netrefi ani mause v plny zamerovaci !!! :D desna plecka, si vystrelte ding nebo vedle a 20 sekund ladujte neuveritelny to i ta e-100 je presnejsi, jestli je T30 TD tak sem santa claus :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 bitiek, 6x som bol prvy v expoch, 2x druhý.

Napriek tomu 5 prehier a z tých 3 winov som si dva vystrielal sam.

Dnes to balim, chytam fakt dementov

 

Aby som s VK28 skoncil v tierIX bitke prvý z dvojnásobným náskokom na druhého, s najvyssím poctom dmg, 4 killmy a Orlikom k tomu, - a prehral - to je uz trochu moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...