Ashadak Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Podělte se s chybami, které Vás ve hře nějakým způsobem vypekly, znepříjemnily život a svým způsobem naštvaly. Ideální forma by byla v podobě obrázku ze hry, odkazu na video nebo podrobný popis. Osobně bych to nechal až po 0.21, ale proč nezaložit vlákno už teď že? Chyby pak nějakým způsobem složíme a pokusíme se zaslat na patřičná místa, s nejistým výsledkem samozřejmě...ale co, třeba se něco ujme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čikino Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Po update 0.21 mi trhá hra a neviem prečo Už som to nanovo aj preinštaloval a furt to isté,preinštaloval som ovládače na grafike ani to nepomohloja už neviem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amina-opice Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Zkus ponížit Object details, shading a shadows...povolit Vsync nebo naopak zakázat..záleží jak to máš. RoboZilina 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čikino Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Problem vyriešený po 20 hrách ani seknutie Posledný program čo som inštaloval bol DAEMON Tools Lite 10.6.0.0283 program som odinštaloval a už mi to neseká vôbec neviem čo to má s tým spoločné ale pomohlo to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 před 15 minutami, Čikino napsal: Problem vyriešený po 20 hrách ani seknutie Posledný program čo som inštaloval bol DAEMON Tools Lite 10.6.0.0283 program som odinštaloval a už mi to neseká vôbec neviem čo to má s tým spoločné ale pomohlo to Zrejme z nejakého dôvodu vyťažoval CPU. No hlavne, že ti to už ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badysak Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 před 3 hodinami, Čikino napsal: Problem vyriešený po 20 hrách ani seknutie Posledný program čo som inštaloval bol DAEMON Tools Lite 10.6.0.0283 program som odinštaloval a už mi to neseká vôbec neviem čo to má s tým spoločné ale pomohlo to Hele na co máš Daemon tool? Ten jsem přestal používat po oběvení steamu a jeho 70 procentních slev cca 6 let zpátky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badysak Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Na mapě Barren divide v GO jsou buglé drony po zničení jsem pořád spotlý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpt.Carloss Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Ahoj, stává se mě celkem často, že mi zůstane do hry zaslotovaný jiný tank než jsem si vybral. Třeba hraju bitvu s Sphinxem potom zvolím jiný tank, spustím bitvu a mám zase Sphinxe a to tak dlouho dokud nerestartuji hru. Stává se to někomu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Bol to známy bug a v niektorých patchnotes som prekladal oznámenie, že to bolo odstránené. Mne sa to pred časom stávalo tiež, ale teraz už nie. Tým nechcem povedať, že by sa ti to nemohlo stále stávať. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ujos Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Když dáte nejdříve sami bitvu a pak vlezete do čety, tak po každém ukončení bitvy máte vybrán ten tank, s kterým jste jeli poslední solo bitvu.(PVP) A také pozor na mapě River Point(PVP), tak při narození se na spodní základně na pravé straně, když chcete jet rovně naspotovat cestu podél silnice, musíte objet takovou skalku, narodíte se hned za ní(někteří u ní kempí celou bitvu a ostřelují silnici pod městem) a tam i když je tráva, tak vás to zastaví, jako by tam byla neviditelná zeď. Už se mi to stalo 3x, po třetí jsem to právě zkoušel schválně, prvního to zastaví, pak jako by se to zničilo a další jedou bez problémů. O opačném chování tanků při vyhození smouků už asi ani nemá cenu hovořit. A také nám přijde, že bude bug v spotovacích schopnostech T-linie MBT, i když mají psaný určitý dohled, tak jsou schopny přespotovat i LT a AFV, které jsou maskované a za křovím.(Pozor, neplést dohled a spotovací schopnost!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpt.Carloss Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Díky ujos, je to jak píšeš. Když si dám sám bitvu tak nic a jak vlezu do čety tak mi zůstane ten tank z poslední sólo bitvy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biggpete Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 tak včera jsem si koupil swingfira , ve stromu ho vidím jako koupeného a v garáži není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Tak kúpil si ho alebo nekúpil? Minule sme sa tu bavili o tých nepodarených filtroch. Nemáš ten tank niekde v rezervách? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaVydra Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Je to ve filtrech, já kvůli tomu psal na podporu tenkrát s Merkrávou a byla zaseknutá snad v rezervě nebo kde, stejnej problém ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenzlo Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Ahoj, přítelkyně má problém, se hrou a to u některých map, hodně se zesílí stíny a obraz až na okraje je černý, vidět dobře je jen tank. Mě to dělalo také ale jen v jedné oblasti v misi Leviátan. Už jsme aktualizovali grafiku a různě měnili nastavení, ale nic nepomohlo, děje se to až teď po patchi. Má nvidii jako já. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaso_von_Teschen Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 před 1 hodinou, Tenzlo napsal: Ahoj, přítelkyně má problém, se hrou a to u některých map, hodně se zesílí stíny a obraz až na okraje je černý, vidět dobře je jen tank. Mě to dělalo také ale jen v jedné oblasti v misi Leviátan. Už jsme aktualizovali grafiku a různě měnili nastavení, ale nic nepomohlo, děje se to až teď po patchi. Má nvidii jako já. Co ovladače Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 před 1 hodinou, Tenzlo napsal: Ahoj, přítelkyně má problém, se hrou a to u některých map, hodně se zesílí stíny a obraz až na okraje je černý, vidět dobře je jen tank. Mě to dělalo také ale jen v jedné oblasti v misi Leviátan. Už jsme aktualizovali grafiku a různě měnili nastavení, ale nic nepomohlo, děje se to až teď po patchi. Má nvidii jako já. Máš screenshot? Vyzerá to nejako takto? https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?128340-Visual-bug-after-latest-patch Alebo úplne niečo iné? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 No našiel som viacerých ktorí sa sťažujú. https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?126341-shadows-turning-dark-many-maps&highlight=dark Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenzlo Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Před hodinou, Lukaso_von_Teschen napsal: Co ovladače Ty už jsme zaktualizovali + další zastaralé v pc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenzlo Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 před 51 minutami, RoboZilina napsal: Máš screenshot? Vyzerá to nejako takto? https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?128340-Visual-bug-after-latest-patch Alebo úplne niečo iné? To je přesně ono. Screeny máme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Tak niekto v tej diskusii píše že je potrebné stiahnuť tiene na "low", ale to si asi už skúsil či? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Poštelovat gamma by taky mohlo pomoci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrix1 Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 mne to robí tiež ale len na mape leviathan, inde je to normálne, takže chyba nebude v počítači ale niekde inde. podľa mňa nepomôžu ani zmeny v nastaveniach. je to proste bug. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Leviathan, Harbinger a Raiding Party už mi nepadají, ale mám obrazovku na kostičky, z nichž některé jsou barevné a zbytek hnědé objekty. V podstatě kvůli tomu déle zaměřuju, protože je to jako účinné maskování všeho. Vyliskat málo, tady ty problémové mise měli zrušit, když už je neumí opravit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mao_CP Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Ahojte, včera som mal problém, že sa mi nenačítala hra.. Zasekla sa pri úvodnej obrazovke AW, hudba stíchla.. Skúšal som všeličo ale nakoniec pomohlo vymazanie priečinka "User" c:\Users\.....\Saved Games\ArmoredWarfare\ Vymazanie vlastne zmaže užívateľské nastavenia hry, takže si musíte nastaviť znova grafiku, poprípade ovládanie hry.. No a vtip je v tom, že ak necháte Garage v móde NORMAL, tak sa po vypnutí hry už do nej opäť nedostanete.. Jednoducho garáž je zabugovaná (všetko mi išlo v pohode do 30.10.) potom tam možno niečo "Helloweenské" upravili a už to neišlo.. Moja rada je nastaviť si garáž na SIMPLIFIED. Odvtedy nemám problémy.. Možno to niekomu pomôže.. Thrai, peterramis, arnost905 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts