Lynx_cz Odesláno Červenec 21, 2022 Odesláno Červenec 21, 2022 Trocha té černoty ... robertík, George352, Miruno a 1 other 4 Citovat
Prowl3r Odesláno Červenec 22, 2022 Odesláno Červenec 22, 2022 VID-20220721-WA0002.mp4 Lowi, Iosifek, Lynx_cz a 1 other 4 Citovat
George352 Odesláno Červenec 25, 2022 Odesláno Červenec 25, 2022 Iosifek, LechCZ, Lynx_cz a 1 other 1 3 Citovat
Lynx_cz Odesláno Červenec 27, 2022 Odesláno Červenec 27, 2022 Židovský podnikatel z Chicaga poslal svého syna na rok do Izraele, aby tam nasál tamní kulturu. Když se syn vrátil, řekl: „Tati, měl jsem se v Izraeli skvěle, díky, že jsi mě tam poslal. Mimochodem, konvertoval jsem ke křesťanství. “„Ach, ne!“ - řekl otec - tohle jsem nechtěl! Co jsem jen udělal špatně? " Otec tedy šel za svým nejlepším přítelem Jakobem . "Jakobe" řekl, "poslal jsem svého syna do Izraele a on se vrátil domů jako křesťan." Co můžu dělat?" "Je zábavné, že se obracíte s tímto problémem zrovna na mě," řekl Jakob. "Také jsem poslal svého syna do Izraele a také se vrátil domů jako křesťan." Možná bychom měli jít společně k rabínovi. " Tak to udělali a vysvětlili svůj problém rabínovi. " Je zábavné, že se obracíte s tímto problémem zrovna na mě," řekl rabín. - Také jsem poslal stejně jako vy dva, svého syna do Izraele a také se mi vrátil domů jako křesťan. Řekněte mi lidi, co se to jen děje s tou naší mládeží? " A tak se všichni společně začali modlit k Bohu a řekli mu o svých synech a v modlitbě se ptali, co mají dělat. Když dokončili modlitbu, náhle se ozval z nebe hlas: "Je zábavné, že se obracíte s tímto problémem zrovna na mě ," odpověděl hlas. „Také jsem kdysi poslal svého syna do místa kde je Izrael... George352, LechCZ a Iosifek 1 2 Citovat
George352 Odesláno Červenec 30, 2022 Odesláno Červenec 30, 2022 Jdou takhle dvě spořádané ženy na dámskou jízdu... zlejou se jak dogy a cestou domu na ně prijde průjem.. tak to zakotvěj na hřbitově a jedna povídá: Čim se jako utřem? ta druhá řekne, že se utře kalhotkama a pak je zahodí. První odpovídá, že má prádlo za několik tisíc, tak vedle čapne věnec na hrobu a utře se s ním. Další den si volají jejich manželé a ten jeden říká.. jsem připraven na nejhorší... ta moje přišla bez kalhotek.. a ten druhý říká: to nic není.. ta moje měla v kalhotkách cedulku, "Nikdy na tebe nezapomeneme...hasičský sbor Kunratice..." Iosifek a Lynx_cz 2 Citovat
Aaron Goldstein Odesláno Červenec 31, 2022 Odesláno Červenec 31, 2022 Iosifek, Tygrous a George352 3 Citovat
Aaron Goldstein Odesláno Srpen 3, 2022 Odesláno Srpen 3, 2022 Příprava na zimu v plném proudu... Už jsem si nad radiátor pověsil plakát.... Iosifek, George352 a Lynx_cz 3 Citovat
Lynx_cz Odesláno Srpen 10, 2022 Odesláno Srpen 10, 2022 Vážený pane senátore Doubravo, Jako lavina se internetem šíří zpráva o vašem hrdinském počínání při vaší dovolené na Ukrajinském, Rusy dočasně okupovaném poloostrově Krym. Zpráva o tom, jak vaše vskutku brilantní diverzní akce přikrytá údajnou dovolenou a kulturní výměnou, způsobila explozi dvou muničních skladů a kompletní zničení armádního letiště Saki v Novofedorovce. Takové škody nezvládla způsobit žádná západem dodaná zbraň, což z vás činí opravdového hrdinu boje proti fašistickému Rusku a jeho diktátorovi. Navrhnu, aby vám v Bruselu byla vystavěna socha s doplňujícím textem "Hrdina Ukrajiny, opravdový bojovník a největší nepřítel fašistického Ruska". Slava Ukraini! S pozdravem Opravdový obdivovatel Tygrous, George352, Iosifek a 1 other 1 3 Citovat
Aaron Goldstein Odesláno Srpen 10, 2022 Odesláno Srpen 10, 2022 Sdělení PČR: Prosíme stopařky jedoucí do lokality "Kouřim", aby na své transparenty raději psaly "směr Kutná Hora"... Slimak, Miruno, George352 a 2 others 5 Citovat
Recommended Posts