Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak za tři dny mi končí prémko a po 13 měsících placení už WG nedám ani korunu. Ta hra je totálně sprasená.

 

Hele, já si taky všiml, že když mi končí premko, tak najednou samá prohra, hrozný MM apod.....ale to může být jen náhoda nebo že by nějaký ruský WůGů? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nevím, ale vím, že už nedostnou ani ojroo. Nebudu platit za něco, kde abych si zahrál musím jezdit do 5 třídy. A proč?

Pár důvodů je.

1. jeden z nejhorších bugů WOTu, hit bez dmg a podobné časté vychytávky, málé třídy tolik neovlivní. Protože rychle střílí ...ale s ferdou či Objectem je to likvidační problém. Ikdyž jedna dnešní hra s Tetrarchem byla taky"úsměvná". Objel jsem T57 a nraval jsem 8 hitů bez dmg do jijí prdele....až na další tři šla...

2. Arty pašíci. V těchto třídách arty jest také, ale malé stroje rychleji zdrhnou...a navíc nehrozí likvidační spleš.

3. Spoting....dneska mi projel okolo ferdy Maus, T110 a JS3...cca 30 metrů..já byl k nim čelně a měl bino...Maus se pak na chvilku ukázal a pak v jízdě zmizel :Smile_Default: . Další hru pak COKO odhalil JT cca 3 metry od něj...

4. MM balance..je libo hru kde mají enemy 3x9tier navíc? Není problém hrajte WOT.

5. Jste zvyklí na nějaký stroj s kterým už to umíte tak, že by jste zaparkovali do garáže po slepu a mouchu trefité za letu? nebojte...jeden dva patche a máte vlastně nový stroj...alespoň nehrozí stereotyp ne WG? :Smile-angry:

Nejen, že Ferda zdaleka netrefí co trefil ,ale to co ho aktuálně penetruje do čelního vrchního pancíře....fraška.

 

Chyb je ve WOTu hrozně moc. A kdo z nováčků nepoznal ráj jménem closed či open Beta, neví co byl pravý WOT...s atmosférou WWII bez UFO...bez mizejících duchů...bez padajících atomovek...bez hitů, kdy mi český zahlásí, že jsem mu asi utrhnul halvu, ale má pořád stejně hp....atd atd.

Ano je to free hra. Na free hru je to kvalitní hra. A tak jí už budu brát. Ale ty ocenění co obdržela ani zdaleka neukazují její neuvěřitelnou až sebevražednou komerčnost, kdy Eura mají silně navrch vs hráč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak poslední bitvy kolem půlnoci... co říct? Ku*** to je změna, s IS jsem nakopával zadnice a bylo skoro jedno jaký. I když jsem měl skoro celej tým červenejch a proti nám žlutí, dokázal jsem vyhrát bitvu. Takže, odpoledne po studiu půjdu spát a v noci budu pařit. Anebo ne...

 

Švejku, taky se mi zdá, že Ferda povolil, že zepředu jde mnohem snáz penetrovat, pravdou je, že hraju už vyŠŠí tiery a vím kam střílet, ale dřív cinkal podstatně víc, teď skoro vůbec. No, T28 už taky není co bejvala a už tehdá to nebylo nic extra. Nebo lidi začali sypat to zlatý munice. Já jsem valil bulvy, kolik stojí jeden náboj. To musí kupovat jen magor co neví, kam s penězma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kucíí z Wg hrozně plavou...sláva jim vlítla do palice, ale naprosto hru nezvládají. Něco přidají a ihned tím něco co fungovalo poruší...a to jde pořad dokola. Taková spirála..

Jak říkám hát budu pořád, ale na kvalitu hry za kterou bych utrácel peníze...to už nedosahuje. Oproti betě je to...ano...téé správné slovo..CHAOS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos. Asi se pokusím ten chaos ovládat. Začnu tím, že hru spustím až ve 22:00 a třeba to k něčemu bude :Smile-izmena:

 

Když se nad tím zamyslím...buďto jsem měl štestí a nebo takhle večer opravdu ubyli sebevrazi. Na mapách byly tanky krásně rovnoměrně rozmístěný a bouchlaly "přírodní cestou".

Saakryš, stále mám s IS 66% výher a 2100 ER. Už chápu ty lidi, co maj ER kolem 1500-1800. Prostě si udělaj druhej účet a tam jdou po tancích, co jim sednou. Nevěřím, že to jsou jejich první účty :Smile_teethhappy: Už se těším na vychvalovaný IS-3 (ač mi přijde, že má celkem dost slabin a jako soupeř u mě nemá největší respekt).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Začínám věřit, že ten perk zoufalství opravdu způsobuje přežití s minimálním HP. Dnes jsem ve 3 bitvách s GW Tiger udělal 8 zásahů do tier 9 -10 ... no a dycinky jim zbylo 10-40 HP. Takže jsem tam byl k hownu - půlminuty mířím, napálím Tier 10 za 1000-1200 a on odjede a pozabíjí zbytek týmu. Zaplaťpánbůh za El Haluf, tahle mapa mi s artynou vyhovuje - v tom horním rohu dycinky vykostím nepřítelovu TOP3 - jinak bych dnes s artynou zase nevyhrál.

 

Edit: Jo a po patchi 7.3 končím s hraním tier 9-10. Já si fakt nebudu kupovat munici za goldy, abych prostřelil neprůstřelný ruský tanky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvedak: mě nejde o sebevrahy...s těma logicky nic udělat nejde. Mě jde u ty bugy...nebo spíše úpravy, jak by napsal WG. Dřív se s doboru četou dalo vyhrát i v případě dementů v týmu. Ale ted ani náhodou. Když 50% vystřelených ran, které trefí cíl neudělá nic...s tím se nedá hrát.

Glock17: Já to tu popisoval jako první a nikdo mi nevěřil. A teď věří všichni. Obecné snížené dmg a nechávání pár hp kvůli tomu perku je realita.

To nejde vyvrátit. Každé kolo se stím setkávám. Rok jsem dával s Ferdou PzIV, který má 460hp na ránu. Pokaždý. A po patchy? Každému druhému nechám 30hp....

Ale to se týká všech stroj. ve hře. Každý teď dává daleko méně. A navíc se nedá spoléhnout, že daný tank, který by se dřív pohodlně dorazil...čéék dorazí. Ikdyž průměrné dmg kanonu to bohatě zvládne...

WG to chtělo udělat rozmanitější, ale jen zničila již dobře zajeté pravidla a vlastně páteřní systém hry....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Švejku: Já vlastně ani už nereagoval na tebe, jako spíŠ, že jsem se zamyslel nad faktem, že v pozdních hodinách razantně ubyli sebevrazi :Smile_blinky: Taková myŠlenka k zamyŠlení :Smile_teethhappy:

 

K těm životům, možná že malinko poŠtelovaly střely, aby dávaly menŠí prům dmg, myslím, že to bylo už i při 7.1, jenom teď, že je tam perk kterej se o tom zmiňuje, se o tom víc mluví a víc se toho vŠímá. Já to nazývám spíŠ smůlou. Protože nevíte, jestli ta T34 co jsem jí z 1500HP nechal 40 HP ten perk měla, či neměla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě osobně by zas až tak nevadilo, že tomu druhému tanku nechám 30-100 HP, mě pak spíš nehorázně nas*re to, že ho následně 2-3x dingnu do místa kam jsem ho před tím bezpečně prostřelil! On mě ale samozřejmě 3x prostřelí a moje težce vybudovaná pozice je v trapu. Tím pádem ta hra ze mne udělá totálního pitomce a doslova mne, zcela nefér, "okrade" klidně o 2/3 HP. Toto se projevuje zcela pravidelně a dříve to tak rozhodně nebylo! A to tu hru nehraji teda nijak dlouho a nejsem žádnej pamětník. Premiák mám třetí měsíc po sobě, na převod zkušeností jsem tam vrazil také dost peněz a před patchem 7.2 by mi bylo trapné ty peníze do té hry nedat. I přes nějakou tu chybku, se to dalo celkem hrát a člověk se opravdu dobře bavil. Ale mám dávat peníze do hry, kdy se mi tank doslova "ztratí" 20-30 m ode mne, za jízdy a ve městě na přehledné ulici??!!! Pánové vývojáři, takhle tedy opravdu ne! Budu tu hru hrát, protože jsem do ní už investoval spoustu času a hodně "práce", ale kačky ode mne uvidíte až v momentě, kdy to bude opět dávt nějaký smysl!

Kuwa to sem se nakrkl, švejku dík! Popsal jsi to naprosto přesně! :Smile_honoring:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hlásím, že expim IS3.. sám o sobě je to skvělej tank, určitě nejzábavnější z ruský heavy větve, co jsem zatím jel. musím ale ještě udělat několik desítek tisíc expů na IS4, pokud to chci stihnout, a občas mi příjde, jako by mi WG házelo klacky pod nohy či co :D dneska už asi pětkrát komarin, třikrát malinovka a podobný "záživný" mapy, na kterejch vždycky strávím čtvrt hodiny, stupidní týmy, občas nějakej ten blow up do toho atp. ani losy s tím nejsou žádná sláva, jak jsem čekal.

 

vůbec ten osmej tier mi příjde dost bitej, co se týče losů. věčně plno devítek a desítek všude kolem a ty jak mě zmerčí, tak jdou hned po mně, místo aby stříleli po sobě rovný E75 co stojí o padesát metrů dál

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem se konečně dostal do formy s AMX 13 90, nebo jen byly lepší týmy. Pravidelně 2-6 killů, nádherný, win lost asi 8/2.

Taky jsem potkal jednoho artináře, ER přes 1500, chudák asi ještě dneska nevyhrál, pořád si stěžoval na tým. Tak jsem mu šel vysvětlit, že mu to nepomůže. Na konci mi ještě vyžrali E-100 šmejdi...

 

Kdyby ty lidi hráli pořád takhle, tak jsem spokojen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes slusny.

ucim se s T-50-2 a nic moc

 

zaradil sem s MS-1 a dobry ...

 

nej hrac dneska:

Drufda: 18800 bitev, 34968 killu, 59%win, eff 2052 (nej pomer kill/bitva s tim tancikem, co nekteri maj a ostani ho nemuzou mit, protoze .... nastesti ma pekkny staty i s BT-2 a Pz35, tak jej nenazvu onanistou :) + dalsi z tech co hodne hraje s 3601 ..)

nejhorsi hrac dneska:

arkadiusz_slezak: 1986 bitev, 441 killu, 46%, eff 336

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska pohoda, ale jen díky Objectu a prckům. I když i ferdou jsem si dneska dal bolterku. Ale to suveréně nejvíce zabugovaný stroj...skoro každá druhá rána nic neudělá....to mě ničí.

Mám dneska jeden zážitek...a slíbil jsem jim reklamu. Páč to si šmejdi zaslouží. Proto založím topic hydeparku...doporučuji přečíst.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Noc nezklamala. Nejen, že s AMX 13 90 byla spousta bitev s výdělkem přes 30k, ale i XP byly přes 1200.

Oprášil jsem MS-1 a nahodil kamufláž (jako, že jsem totálně drsnej). Asi 8 her, vše win, 3 válečníci, zbytek po 4-5 killech. Kurňa, to je ono. Jeden Ltraktor se ptal, jestli používám gold ammo, tak jsme se tomu zasmáli :Smile_veryhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dne sem potka skvělého stratéga v Löwem. Na tý mapě Murovanka nebo jak se menuje, prostě tam kde obě strany začínají v tom asimetrickym obilí ( asi metr vysoký, asi metr od sebe, asi metrák na hektar - typická ukázka ruského zemědělství). Tak on, jelikož sme byli na tý straně blíž lesu, začal vykřikovat, že se všichni pojedou schovat do lesa a občas budou vysílat scouty, aby bylo vidět kam střílet. Většina lidí ho taky poslechla. já s IS-3 (byl sem top tank) sem jel na ty kopečky do prava a plus bylo, že se mnou jela i T28, ISU-152 a Pz 4.Mezitímna nás ten Löwe neco ječel, ale kdo by ho poslouchal. Tak sme zlikvidovali dva nepřátelský Löwe. A pár dalších záležitostí.A pak sme stáli na base......

nejlepší byl konec kdy sme honili tu T49 nebo jak se menuje ten americkej věžovej stíhač. Měli sme 8min čas tak co. A mě střelba na rychlý cíle baví a na rovince mi i dost jde (už sem takhle sundat T-50 s KV) tak sem ho sundal já. Tak a tímto moje samochvála končí. xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nevím, ale vím, že už nedostnou ani ojroo. Nebudu platit za něco, kde abych si zahrál musím jezdit do 5 třídy. A proč?

Pár důvodů je.

1. jeden z nejhorších bugů WOTu, hit bez dmg a podobné časté vychytávky, málé třídy tolik neovlivní. Protože rychle střílí ...ale s ferdou či Objectem je to likvidační problém. Ikdyž jedna dnešní hra s Tetrarchem byla taky"úsměvná". Objel jsem T57 a nraval jsem 8 hitů bez dmg do jijí prdele....až na další tři šla...

2. Arty pašíci. V těchto třídách arty jest také, ale malé stroje rychleji zdrhnou...a navíc nehrozí likvidační spleš.

3. Spoting....dneska mi projel okolo ferdy Maus, T110 a JS3...cca 30 metrů..já byl k nim čelně a měl bino...Maus se pak na chvilku ukázal a pak v jízdě zmizel :Smile_Default: . Další hru pak COKO odhalil JT cca 3 metry od něj...

4. MM balance..je libo hru kde mají enemy 3x9tier navíc? Není problém hrajte WOT.

5. Jste zvyklí na nějaký stroj s kterým už to umíte tak, že by jste zaparkovali do garáže po slepu a mouchu trefité za letu? nebojte...jeden dva patche a máte vlastně nový stroj...alespoň nehrozí stereotyp ne WG? :Smile-angry:

Nejen, že Ferda zdaleka netrefí co trefil ,ale to co ho aktuálně penetruje do čelního vrchního pancíře....fraška.

 

Chyb je ve WOTu hrozně moc. A kdo z nováčků nepoznal ráj jménem closed či open Beta, neví co byl pravý WOT...s atmosférou WWII bez UFO...bez mizejících duchů...bez padajících atomovek...bez hitů, kdy mi český zahlásí, že jsem mu asi utrhnul halvu, ale má pořád stejně hp....atd atd.

Ano je to free hra. Na free hru je to kvalitní hra. A tak jí už budu brát. Ale ty ocenění co obdržela ani zdaleka neukazují její neuvěřitelnou až sebevražednou komerčnost, kdy Eura mají silně navrch vs hráč.

 

WoT není free, je to P2W hra a to je dle mě rozdíl :Smile_teethhappy:

Jinak souhlas už ani $

 

Abych neporušil vlákno tak zážitek ze středečního večera.

Ferda vs. IS-4 a T30 ... první rána z T30 do boku ferdy ding :Smile_honoring:

... druhá rána z IS-4 do boku ferdy ding :Smile_honoring:

... ukončuji život IS-4

... třetí rána z T30 se chytla a jsem na kaši (to už by bylo asi bylo moc aby ferda potřetí do boku dingnul :Smile_veryhappy: )

 

Všichni jsme byli společně na TS a moc jsme se :Smile_teethhappy::Smile_teethhappy::Smile_teethhappy: musel jsem vysvětlovat že ve WoT není skutečná fyzika, ale jen taková jakou někdo naprogramuje.

WoT je prostě P2W hra nic víc nic míň :Smile_honoring:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že je nejvyšší čas na pár dní oddechu. Dneska mízím na kola a 4 dny bez tanků mi jenom prospějou. Včera vopruz win/lost 8/10, s vysokýma třídama sem nemohl dát trojnásobky. Nechápu to, začne hra člověk kouká na mapu vymýšlí co a jak a během té chvilky v pohodě prohráváme 0:5, takto vypadá každá druhá hra. Včera sem byl několikrát poslední naživu na kontě vždy několik killů, ale je to marný přesila mně vždy udolala. Taky mně neskutečně sere, to jak enemy zůstává pár HP po dardách z BL-10 a podobných gunů, včera mi zmizel KT kterýmu zbylo 13 HP, samo mně pak dorazil, když sem se zabýval jiným enemákem. Nehledě, že dorážení těchto pár HP strojů stojí strašně stříbrňáků za munici, jasný cíl WG tahat z lidí prachy a ještě to elegantně zabalí do nějakého debilního perku. :Smile-izmena::Smile_sceptic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera sem byl zas Cheater a Hacker. Trefil mě GW Tiger a zůstalo mě 1HP.(měl sem JagdTigra) Nato mě přepadla z boku T34. Byl sem smířeny s tím že končím. Stal sem k němu bokem. A on mě 2x sundal pás, 1x probil bez poškození, Pak po mě vytřelil zas GWzmetek a jen sundal pás. A ta T34 co mě měla na zlatém podnose mě 2x z boku trefil štít kanonů.Takže ding. Pak sem se otočil a sundal ji. A ještě sem si dojel pro toho GW zmetka. Který mě ještě na 50m minul. :Smile_teethhappy: To byla sranda. :Smile_veryhappy: I tank s 1HP je smrtící.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera sem byl zas Cheater a Hacker. Trefil mě GW Tiger a zůstalo mě 1HP.(měl sem JagdTigra) Nato mě přepadla z boku T34. Byl sem smířeny s tím že končím. Stal sem k němu bokem. A on mě 2x sundal pás, 1x probil bez poškození, Pak po mě vytřelil zas GWzmetek a jen sundal pás. A ta T34 co mě měla na zlatém podnose mě 2x z boku trefil štít kanonů.Takže ding. Pak sem se otočil a sundal ji. A ještě sem si dojel pro toho GW zmetka. Který mě ještě na 50m minul. :Smile_teethhappy: To byla sranda. :Smile_veryhappy: I tank s 1HP je smrtící.

 

dobrá haluz :Smile_Default:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...