Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

ach jo, proc na publiku hrajou samy magori? proc si mysli ze stugem muze bojovat proti osmickam kanonem? rikam mu na prochorovce at se zasije na E1, je jedinej malej neviditelnej a my to vystrilime. ne pan hrdina jede bojovat na kopec a pred mym ferdou a kolegou s jgpanterem se na ceste najednou na 50m vynori z krovi skoro celej enemy tym. tezko se na tu pozici budou dostavat manici v KV-3...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, ono jde o to, ze hra a hraci se neprizpusobi tobe, ale ty se musis prizpusobit ostatnim/situaci.

ja mam s ruznou technikou svy mista a po startu tam vyrazim, ale velice casto musim plan zmenit. nekdy se tedy snazim naznacit, ze by se asi melo to a to ... nekdy se to, jako vcera zvrhne v chat neb tam bylo vic cechu a jeden se me ptal, proc klikam tam a jedu tam. naznacil jsem mu, ze je potreba aby v ty zatacce nekdo stal, aby nam enemy nevjel do boku a jelikoz tam nikdo nejede a ja sem TD (JP) a nemuzu tudiz uspesne cihat na rohu, tak proste odjizdim na jinou pozici. potom se pridal dalsi cech a ja sem vlastne do konce mapy nevystrelil a psal jak blbec. navic sem se hlavne dohadoval s Ferdou, tak sem myslil, ze to pochopi .... vysledek 2:15 a mych 0 vystrelu.

jinak se vetsinou snazim stale sledovat co se deje a prizpusobovat. neumim poradne anglicky nadavat, tak mi nic jinyho nezbejva .. :)

 

jinak celkove sem s hrou poslednich dnu spokojen. dohnal sem manko, cca 500 killu, na srovnani score bitvy/killy.

 

co me ale jeste stale krapet vytaci je, ze po zasahu enemyho, mu pravidelne zustane 1-30HP. to je furt. s JP dlouha 88, tak si rikam 105 to dozene. ne porad to samy ... :)

nadruhou stranu 1v1 JP a E75. sundal me na 1HP a potom jeste 3-4x vystrelil. (Himmelsdorf, rovina, 100metru od sebe) ,ale umrel. hlavne proto ze ke me porad jel. shozeni pasu, coz E75 otocilo o cca 80 stupnu a dalsich nekolik sekund nemuze strilet a me ukaze bok ... myslim, ze mu pukla zilka v hlave ..:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No taky mě docela štve, že jim zůstává 1-30HP, ale je to asi kvůli tomu perku Zoufalství.

Kde nabíječ pokud ti zbývá 10% a míň HP maká jak mourovatej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nojo jenze cemu se chces na prochorovce prizpusobit s ferdou kdyz jsi jediny kdo muze jejich KV-5 a kingtigra zastavit? kdybych mel jednoho jedinyho spottera na E1 tak jsme je rozstrileli protoze oni proste jeli po ceste. jenze takhle se prede mnou vynori najednou pz4 tak ho ranou sfouknu ale uz jsem pod palbou a pak se to vynori hned u me kdyz nikdo neni schopnej pres urgence stoupnout par desitek metru prede me. no a kdyz k tomu pridas ze tam obvykle AMX12 vychcipaj v prvni minute stredem misto aby spotovaly v krovi...

 

abych tohle cele pochopil jak ta hra funguje abych vyhral tak jsem musel zazit LT 38nA a debatu s hanoujou o nem. pak jsem s nim byl schopen dat 700expu bez jedineho vystrelu namisto chcipnuti v prvni minute.

 

edit: co se tyce perku makej nebo chcipni tak mi pomohl jen jednou protoze vzdy jindy jsem to mel pres roh budovy takze jsem stejne cekal az nabije on a vyjede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda, ikdyždneska převládají spíše porážky, tak ty výhry aspon stojí za to. Nějak konečně přicházím na chut sedmičkovej amíkum - T20 a T29 :-)

 

 

Victory Prokhorovka

Battle 21. dubna 2012 21:26:32

Vehicle T29

Experience received 822 Credits received 20 671

Battle Achievements Reaper, Steel Wall, Top Gun

 

 

Victory Mines

Battle 21. dubna 2012 16:24:18

Vehicle T20

Experience received 1 250 Credits received 30 360

Battle Achievements Mastery Badge: Ace Tanker, Sniper

 

Snad to takle bude pokračovat i dál.. ikdyž bych s nima rádzvládl mít aspon 50% win :Smile-playing:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

víkendový hlášení:

koupil jsem Gw Panthera a baví mě to víc jak Hummel. dál jít nehodlám, nejsem žádnej artynář a tohle hraju jen občas for fun. mě se Gw panther hlavně líbí vzhledově, takovej hezkej kousek v garáži :)

pak jsem koupil IS, mnohem mnohem lepší jak ta líná mrcha KV3, konečně to má nějakou pohyblivost. ještě jsem zvědavej, jakej bude ten nejlepší gun

po delší době jsem si znova koupil Stuga, super vozítko, snad jediná nevýhoda, že často zbydu jako jeden z posledních a dochází mi pak munice. dneska ještě chci vyexpit a koupit JagdPz IV ve slevě, to už asi tak dobrý nebude, ale uvidím

pak taky Sluggera, moc se mi do něj nechtělo, páč už mám Hellcat a ten mi příjde lepší. ale taky byl ve slevě a chci už konečně jít na T25 AT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluciiii tak som si konecne vyexpil KV a hned ma potesila prva bitka:

 

Vítězství!

Bitva: Ensk 22. apríla 2012 20:38:03

Vozidlo: KV

Získáno zkušeností: 756 (x2 za první vítěznou bitvu dne)

Získáno kreditů: 10 857

Úspěchy v bitvě: Mistr dělostřelec

 

...opravy+naboje boli za necele 2500 a to som zhebnul do 3 minut:-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Začátek dne špatný...dám si první hru s T14...pěkně sám....plesk a v půlce mi spadnul na 15min. net. Takže lost. No nevzdal se a pak se přihlasil znovu. Rovnou jsem šel do čety s hanzem a den se vyjasnil jak jak Hirošima při....

Když odečtu lost ze spadlého netu tak bylo dnešní skóre: 16:1
:Smile-playing::Smile_Default:
Většinu jsme odjeli v kombinaci Object, E50. Užasné hry. Jen ten jeden lost, byl příznačný...na dva spleše mě sfoukla prasoartyna. Jak čéék vynechá sobotu, tak to jde krásně.

Si nejvíc bylo znát, že mi sedaly střely...10/12 když dají dmg...to je znát. Jak není den blbec, tak Object zastaví všechno. Ikdyž ty dvě pecky do AMX45 ...bez penetrace...to bylo hustý. Ale pak šla JS7(14hp na ranku..pak další JS4 za 950...).Hlavně sedly vždy v důležíty okamžik. To je štěstí no
:Smile_Default:
.

Mimochodem o té mé konspiraci, kdy WG nechá enemákovi pár hp, aby se uplatnil ten perk...JE PRAVDIVá...

T54 měla 554hp....já ji narval z boku a vzal jí jen 364hp...s BL10!!Samo, že ji pak dorazili...s AP mmo dát 364hp...to se mi nikdy před patchem nestalo. A těch jedno hp...taky bylo dost.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam v garazi E-75 Object 704 T25 Helcyho plus rezave a nepouzivane Kv a KV-3 a jiz treti den po sobe sem dal dvojnasobky hned napoprve:DJinak zacina mi pripadat,ze Object na ktereho sem diky E-75 kaslal zacal byti o cosi vice dinganym strojem,dnes sem chytl 7 zasahu z toho dva od E-75 a neprobilo asi snad slunecni erupce poskodily WG servry:Dcoz je problem protoze pak se u mne dostavuji hero effecty..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera peklo, nedá se říct, že bych hrál nějak blbě, damage sem rozdal dost a několikrát sem měl spojence, ale co horší bylo málo killů a ještě míň win. Já nemohl dát win s IS-4 a s E-75 a to je co říct, páč sou to výborný mašiny, s AMX 13 95 sem ho vůbec nedal, protože to je tank, který většinou bitvy významně neovlivňuje, jelikož sem vždy v losu od poloviny dolů. Losy s TD AT 25 T byly tragické, vždy naspodku a ta 105 se na 9-10 třídu vůbec nechytá, cinkalo to jak vánoční zvoneček. Naopak potěšil Ferda, měl slušnej los na Redshire, postavil sem ho vpravo na tu vyvýšeninu a pěkně pocuchal enemy útok, který šel vlevo tou úžlabinkou. Řádně nahitoval Lowe, dva Kingtigry, nakonec sejmul 3 kusy a win.

Ale ta demence týmů na vysokých tierech, nechápu jak prostě skoro celý tým může jet jednou stranou a druhou prakticky nepokryje a to se na střídačku opakuje stále dokola a na všech mapách. Pak to zachraňuju já a nějaký další zoufalec a s jasnou pravděpodobností se skoro vždy potkáme s hlavním útokem enemy. Následuje pár výstřelů a rychlý konec s capem enemy a lost. Naopak náš hlavní útok někde zakempí, protože proti němu stojí pár "uber tanků" :Smile_sceptic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Pepator:Nejhorší je,že když se celý tým vydá jednou stranou a ty zadržuješ půlku enemy týmu s nadějí,že to na druhé straně převálcují,tak tam všichni zakempí a nechají se vybít od artyny.

Ti co mají kvalitu hráčů odlišenou barvičkami,tak takový hromadný útok jednou stranou musí vypadat,jak lampionový průvod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...