Přejít na obsah

SirBurde

Members
  • Počet příspěvků

    224
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

SirBurde last won the day on Duben 14 2012

SirBurde had the most liked content!

SirBurde's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Popularita

  1. Vítězství! Bitva: Ensk 3. srpna 2012 17:31:23 Vozidlo: M2 Medium Tank Získáno zkušeností: 854 Získáno kreditů: 11 275 Úspěchy v bitvě: Válečník, Obránce, Ostrostřelec, Mistr dělostřelec, Rozparovač, Kayova medaile IV Třídy, Lavriněnkova medaile IV Třídy, Vzorný tankista: Hrdina Sem si rozjel 2 Účet, kde budu zkoušet Amíky. No... A jedna bitva se krásně zadařila, 8 killů, 1 poškozený, 0 spotlých... Sundal jsem: Panzerjager I, T-46, T2 medium, BT-7, T18, Pz 38 (t), T-57, BT-2. Poškození: Pz II Luchs. Obrana 98%. Výstřelů 13, zásahů 11.
  2. Včera padl válečník a ocelovka v jedný těsně vyhraný bitvě, dneska Bolterovka- Můj první Bolter Juchů!!!! -, válečník a odstřelovač v těsně prohrané bitvě. Všechny se zlatým Tigrem- nikdy neprodám! Nevyměnil bych ani za ratte! No... ikdyž... Vyexpil bych si na druhém účtu dalšího tigra a tam bych ho vyměnil...
  3. Tak odinstaluj EFR barvičky a hned budeš mít o pár minut delší život nervů. Navíc budeš mít alespoň pocit, žes pro pokus o výhru udělal maximum a nikdo na tebe prohru nebude moct svést s tím, že ses jak podělanej Jarda odhlásil z bitvy. Bein: Co sem slyšel, tak tank má svůj EFR, ale ve hře vidíš celkový průměr EFR.(př. s tigrem máš EFR 1200 a celkově máš EFR 980(Jen příklad)) A abych nebyl úplně OT: Podařila se mi jedna krásná bitvička s tigrem... Ach... Jak já miluji bino... Enemáci jen bezmocně kroutili věžičkami. A u nás to vypadá na déšť...
  4. Klasika... (Norris) Jeho WC papír... Hm... Co dodat... (Nebrat vážně!!!)
  5. Dneska se mi udělal red screen aniž bych jel Čínu(mapu)... A i přesto se mi povedl odstřelovač... Penízky byly krásné + kompenzace od arty, která omylem sejmula mě namísto Ečka, ale mě to nevadilo- stejně jsem kvůli red screenu nemohl jít do sniper módu, takže bych mu střílel akorát tak do předku věže aniž bych ji prostřelil a navíc 1 rána a bylo by po mě.
  6. Já vím- nic světoborného, ale já jsem pyšný- přeci jen to nehraji od narození... Vítězství! Bitva: Erlenberg 3. července 2012 18:41:11 Vozidlo: PzKpfw VI Tiger Získáno zkušeností: 2 456 (x2 za první vítěznou bitvu dne) Získáno kreditů: 34 710 Úspěchy v bitvě: Vzorný tankista: Hrdina + rekord v XP: 1228 xp s Tigrem- překonal jsem starý rekord ze starého nerozděleného KVčka.
  7. Muži jsou jako auta... Do 20 let... Muž je jako Fiat: - malý a šikovný. 20-30 let... Muž je jako Porsche: - rychlý a energetický. 30-40 let... Muž je jako mercedes: - úplně perfektní. 40-50 let... Muž je jako škoda: Slibuje víc, než může splnit. 50-60 let... Muž je jako Žiguli: Je potřeba ho ručně nastartovat. Nad 60 let... - nutno vyměnit značku. Jací jsou chlapi? Chlapi jsou jako natáčky- vřelí a stále ti skáčou do vlasů. Chlapi jsou jako podložky pod nádobí- objeví se, jen když je jídlo na stole. Chlapi jsou jako novozenci- nejprve jsou rozkošní, ale nakonec se stejně unavíš uklízením jejich bordelu. Chlapi jsou jako čistící prostředky- každý si myslí, že je ten nejlepší. Chlapi jsou jako kává- nejlepší jsou silní, vřelí a ti, s nimiž vydržíme svěží celou noc. Chlapi jsou jako přenosná chladnička- když je naplníte pivem, můžete je vzít kamkoli. Chlapi jsou jako ojetá auta- i ta velmi lehce získáte, ale spolehnout se na ně nemůžete.
  8. Čukču povolali na vojnu k tankistům. Po nějakém tom výcviku posadili Čukču do čtvrtého tanku a velitel zavelel do vysílačky: - "První! Vpřed!... Druhý! Vpřed!.. Třetí! Vpřed!... Čtrvtý! Vpřed!.. Čtrvtý! Vpřed!!!... Čtvrtý, jebtvojumať, proč se nehýbeš!" Čtrvtý tank však stojí. Reakce na povely žádná. Velitel jde k tanku, otevře poklop a vidí, jak tam sedí Čukča, celý vyděšený drží v rukou tankistickou přibu a šeptá: - "Psst.. tiše, veliteli... čepice povídá...!"
  9. Tak jsem se rozhodl proluftnout starou známu Pz35, v jedné bitvě jsem hodil 5 killů a žádné poškození, na konci půlka týmu ještě žila. Zato 2 bitva v dolech hned potom byla o nervy- záčátek byly 2 modří no hrůza! Už jsem myslel, že to hlavně kvůli tomu oslabení projedem, navíc jsem "jen" já jel na kopec. Naštěstí to enemáky až na jednu MSku, která do mě sice pár střel našila, ale měla kulomet, takže nic neprošlo. Jakmile jsem se na kopec vyškrábal, tak prorazili obranu na A-C a útočili na vesničku A-B 5-6 1 pz II, který byl hned zlikvidován, pak 2x pz 35 (z toho 1 měl 5 killů- zabil jsem ho já sám), kterým jsem ještě před vjetím do vesničky zbylo 49%, z toho se pak jeden zakempil nahoře a vyjel až ke konci bitvy, 1x traktor a další MSka. Pak ta zakempená PZ 35 vyjela capovat, tak jsem se vracel, ale sundal ho náš traktor (to už jsem byl jen já on, byli 3 enemáci) a pak jsme zaútočili na enemy base, ale on to vzal přes ostrov a nevím kde byl. Měl jsem štěstí, že lolík zbyl na mě a D1 byla neaktivní. A taky jsem to přežil bez úhony.
  10. Píše jeden muž k revolucionářovi: "Máte pravdu, smrt všem muslimům! Alláh s vámi."
  11. Poslušně hlásím, že včerejšek bylo peklo, ale dnešek je nehorázně dobrý. :) Včera: Výhra vzácná, prohra byla skoro každou bitvu, dnešek: Prohra zvácná, výhra byla skoro každou bitvu, 2 ocelovky s Tigrem. Sem tam něco prodělá, ale jakmile jsem se s ním "zžil"(Či tak nějak to napsat... ), tak už se to dá a desítkové tiery byly dnes tuším jen jednou a to jsme prohráli(poslední dnešní [zatím- dám si ještě pár her]bitva). A expení dlouhé 88 je neobyčejně příjemné díky úctyhodné řádce dnešních výher. Artynky byly obvykle slabé (pokud nějaké teda byly )- 4 tiery.
  12. Včera se celkem dařilo- pz IV odstřelovač, Tiger odstřelovač, ocelová zeď a vyzkoumané pásy.
  13. Poslušně hlásím, že jsem se stock tigrem s 88tkou z VKčka sundal E-75 . Mě se tiger líbí hlavně pro jeho "tvar" a taky díky tomu, že byl ve 2 světový i přesto, že z něj WG udělalo vrak- ikdyž já si nestěžuji, možná tak akorát na tu rychlost, potřebuji alespoň předposlední motor.
  14. A už mám Tigra- první hra porážka, výdělek cca 5 000, když odečtu munici- nikdo mě nezasáhl a bohužel jsem "jen poškodil" 2 GWčka (nevím konkrétně jaké "zvíře" ) a neaktivní ISko, zbytek jsem ocinkal, ale sniper byl...
  15. Poslušně hlásím, že se dnes pekelně daří- klesnul jsem ze 17000 zkuš. na tigra na 9800 zkuš. na tigra. Půjde li to tak pořád, tak při troše štěstí budu mít Tigra už v pátek.
×
×
  • Vytvořit...