Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Já ho nemám, protože jsem ho prodal.... :Smile_veryhappy: a prodal jsem ho proto, protože mě nebaví spotovat a škody to moc nenadělalo. S tím dělem to ani jinak nejde, to je jasné a o tom píšu. Jeho schopnosti spoterské nijak nepopírám. Mě hold víc baví AMX, Lorreain a nebo brzo bude Batmobil. Naspotuju toho také hodně když chci a když se zadaří ale není to prioritní. Důležité je, že prostřelím všechno. Bavíme se každý o něčem uplně jiném.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, bavíme. Srovnáváš typickýho spotera s normálním medkem (Fr. lightem), takže ty mu cpeš do hlavy něco zbytečnýho...

 

Jinak abych jen neprudil, ano AMX 13 90 je hovadská mrcha a člověk si s ní taky užije svoje. Sice jsem teprve u 13 75, ale co je potkávam nebo co je tahají kolegové do čety, tak masakr. Ovšem srovnávat T50-2 a AMX 13 90 je jako srovnávat GW Typ E a IS7..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není vůbec relevantní, zda s tím umím a nebo neumím "řádit". Proč se snažíš mě za každou cenu nějak zdiskreditovat?! Je velmi pravděpodobné, že když někdo něco neumí, tak ho to zároveň ani nemůže bavit ale není to pravidlem. Klause děsně baví tenis a také ho neumí.... :Smile_teethhappy: . Také není pravidlem, že když se někdo s něčím naučí a dokonce to i umí hoodně dobře, tak že ho to pak začne také bavit. Já například umím s artynou docela dobře ale bavit mě nikdy nebude a deělat spotera je u mě stejný případ. Takže je jedno zda to umím a nebo ne!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si dal po třech dnech 2h po obědě.....to byla chyba. lehce jsem zapomněl, že je víkend. Když jsem sám projel garáž až po ferdu, tak šlo vše krásně. 7 winů a 2 losty. Ale pak jsme šli do čety.......4losty v řadě. Hanouja T30, Pivas JS7 a já Object.....a nedalo se to. Ten víkend je pověstenej. Nejhorší je hra s 10 a 9 třídama. Dělali naprosto stejně chyby jako hráči 2 třídy. No hrůza. A kdo tu řešil Poláky...zdaleka to nejsou jen Poláci. Popravdě..Česká komunita je plná neschopů..stejně jako u Poláků. za 5 her jsem dal 12 ignorů a většinou to byli češi. JS4...E100....JS7....svorně přes 5000 bitev a 2100 killů....35% win na těch strojích...Proč my? :Smile_veryhappy: Proč jsme je vždy dostali my?

Jednou jsem si zaútočil v himmlu s objectem...jen jednou....krásně to vyšlo. Pivas držel uličku smrti, hanouja druhou uličku a já to vzal po kolejích...jasný win, páč na hillu nás bylo hafo....věřil jsem jim, že to tam udrží....jednou jsem věřil a kdo to asi kapnul, že? Mále mě mrdlo.

O víkendu by se ta utilitka na staty fakt hodila. Páč kavlita hráčů o víkendu je tradičně na zvracení. No zahojím sevečer. :Smile_veryhappy:

EDIT: a měl jsem pravdu....večer byl super...16:4.... :Smile_Default: . krásné hry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že jsem dnes zažila neuvěřitelnou remízu. Je pravda že toho moc naježděno nemám něco málo přes 800 bitev a že stálě dělám nob blbosti. Ale tohle.........

Jeli jsme s manželem v četě, M3 Lee a T-46 na mapě horský průsmik, cca 8 minut do konce. Nás bylo 7 (AMX 38, Marder, 2x Bison, Pz III A,- na základně M3 Lee, T-46 pod střelištěm) soupeři byli 4 (vyhraná bitva). Mě vyřadil Marder II (pod střelištěm), toho sejmul manžel a soupeři zbyli 2 Bizoni a SU (na střelišti). M3 Lee se pak vydal na základu, vyřidil SU a 1 bisona druhého poškolil na zbilích 23% života. Poté ho Bizon dostal. Pz III A zůstala na základě a nikam se nehnula. Marder II 50% života se vydal Bizona dostat ale on dostal jeho, vydala se tam tedy AMX 38 10% života jelikož Pz III 100% života ani na pobízení nikam nejela. AMX taky bizon dostal. A Pz III požád nic, přes nabádání k útoku snad všemi mezinárodními výrazy. Nakonce cca 3 min. do konce se tam vydal jeden z bizonů 50% života. Protivníkův Bizon sjel ze střeliště a taky se vydal dopředu a začala to být přestřelka Bizonů 2x oba minuli poté protivníkův trefil. Čas cca 0:18 do konce. Pz III nic. A nebyla odhlášená jezdila si nahoře po střelišti, asi čekala až ten protivníkův Bizon přileze až k ní.............

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak dneska to bylo střídavě oblačno.

Nejhorší to bylo asi před hodinou.Musím poníženě ohlásit team kill :Smile-hiding: .Na metr přímý zásah z KV popelnicometu IS-ku do zadku věže...

Mířím si tak vesele ne Ferdu,že mu pošlu šišku ať neopruzuje,dacan.Mám už konečně nabito tak ještě poslední korekce,času bylo hafo,bo před chvilkou vypálil,takže šup... a před laufem mi profrčí IS-ko zrovna když odkliknu výstřel. :Smile_sad:

No jinak to celkem šlo.Tigra se mi podařilo už prdnout téměř na max,ale mám pocit,že se mám ještě zatraceně dost co učit,takže na něm na delší čas zkysnu.Pořád mi totiž nejde do hlavy co s ním mám jako dělat proti t9-10 nechci-li být jen levný frag.No ono se to poddá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja poslusne hlasim, ze za dnesek paradicka, odpoledne a vecer jsem chodil jen roty a fakt parada hodne vyher, minimalne proher jedna remiza, pak pauzicka na dve hodky a pak public, no hruza s T-50 3 bitvy pokazde pobyt na zakladne soupere s tim ze jsem mel vetsinou 75% nepritele spoteleho 2-5 minut, arty dole, ale nikdo nebyl schopnej nic sundat(souper nastesti me taky ne), takze prohra, dam pauzu a zkusim za dve hodky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek super. Mno měl jsem 43000 volňásků a hafo penízků..tak jsem přemýšlel a že v klidu pojedu na js4. A posádku si vymakám už na KVčku. Krásně volňásci vyšli na maxové KV. Narvu tam posádku za 1000 zlatých(to jsem udělal jen jednou u SU85) a vyjel. V betě jsem ho měl a super..ted je ještě lépe pancéřované, tak jsem se těšil. První hra proti 9 třídám..druhá hra 8 třídy....pak jedna hra proti 7 a nakonec jsem byl král nahoře...

Mám ho jen chvilku, ale dát za 4 bitvy topík(mohlo být 10 ale capli to tak jen 8ks) a hlavně se 107mm(0,39) 2x snipouše!! To je nějaký divný. Do sedmé třídy je to dost velký pomocník. Ale co mám dělat proti Objectům ? ...to jsem malinko nechápal.

Ale je to *****. Hraje se sním dobře a je krásný nezvyk nelehnout s ním po jedné ráně(jako s SU85) :Smile_Default: .

Dneska jsem s Objectem a KVčkem skoro neminul....a s ferdou? Už věřím, že ho štelnuli...už týdny nemůžu trefit ani vrata. Vezmu object a mám 7/8..6/6......pak vezmu zas ferdu a 6/10....nikdy to nelítalo tak náhodně po křivkách "alá BL 10" jako teď. škoda.

Zítra držte palce mému synovi...jde na operaci srdce....tohle už hra bohužel není..tady se chyba reloadnout nedá. ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...