Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Ty krávo, já se překlikl při výberu tanku  :laugh: Aha, dobrá, tak konečně "M" na Obj 140  :laugh:

 

No, aspoň fakt můžu tvrdit, že ty medka jsou stejný. Takže jsem si dal žrádlo na 907 a vydal se na cestu ve 140... hezké.

Tak fakt obě byly ve 140: http://www.noobmeter.com/recent/eu/Zvedak/501434064/501434064_00033647_20141231_092301/501434064_00033649_20141231_223606

 

Ups  :sweat:

Je pravda, že tyhle mršky jsou všechny stejný. Když parkuji 140 a 62A, nevidím absolutně žádný smysl vyjíždět 430. Natož, abych parkoval ještě 907.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen když mi tam vyjede tier 8 co čelně neprostřelím, jinak to není potřeba. Dneska to byla většina her proti tier 8, ale většinou aspoň něco naše tanky zahráli. Jinak vozím "jen" 15 goldů - 45 normálních a 5 HE - s tím, že jednu bitvu jsem vystřílel vše a stejně prohra, to byl dmg okolo 5k myslím  :laugh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem prodělal ojedinělý zážitek. Po tom, co jsem byl rozstřílen full gold E-25kou (to asi nikdo bez goldů ani nehraje, ne?) jsem přihlížel souboji dvou zbylých Tigrů, který skončil remízou, páč se jim podařilo zničit nevzájem. Vskutku nevšední hra.

 

 

 

 

E-25 goldama do těžítek čelně, příp. do 8. tieru, jinak z boku (pohyblivost na to má) goldů netřeba. Pravda je, že ustřílet třeba Tigera nebo P Tigera chvíli trvá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek jsem se opět trápil s parametrem jménem: Uděleno kritických zásahů.

 

Mám s tím dlouhodobé problémy. Sám každou druhou ranou do mého tanku něco opravuju nebo léčím, ale když střílím já, enemáci nic takového dělat nemusí. Zkusil jsem stáhnout hitzony. Koukám, žádné zlepšení. Tak výcvikovka.

Proti mě FV215b. Nejdřív Obj 140. 3x po 8 zásazích. 16 do munice, 4 do nádrží/motoru, 4 k nabíječi. 0 kritičáků. Když nepočítám shozené pásy.

Poté E3. 3 zásahy k munici, shozené pásy, nic víc.

Pak E-25. Celkem 40 penetrací. Poškozený motor. 

 

Souhrn: 67 penetrací - 1 kritický zásah.

 

Poté poblic. Obj 907. 22 penetrací. 0 kritičáků (nepočítám pásy) ...

 

Zcela seriózní otázka: Co dělám blbě? Kdybych neléčil posádku každou bitvu a neopravoval moduly, tak si řeknu něco poštelovali. Ale takhle? ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak noční válčení po oslavě z 30 na 31 prosince má asi nějakou dohru. Tedy předpokládám, že se toho týká to tropické ovoce co jsem dostal dnes odpoledne na jeden den. Už jsem kdysi dávno jeden BAN měl, ale to bylo za střelbu do vlastních a postih byl ihned v bitvě a ne se zpožděním desítek hodin.

Důvod: nesportovní chování  + odkaz na http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-29/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/

Asi někdo zlobil a dostal zaslouženou nadílku do nového roku.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po posledním hlášení zbývá Francie 1/3, Rusko 2/3 a Čína celá. Do 18. ledna času dost. 8. ledna koupím Typa 58 ve slevě, v té době už snad budu mít Francii a Rusko hotové. Jen nevím jak tu Velkou Britanii. Mám jen FV4202. Že by se mi chtělo kupovat Cometa / Cromwell zpět, to se mi moc nechce, na X. se mi ta mise ale vyjíždět nechce. VB bude asi národ, který koupím, jelikož heavy britské rozjeté nemám a ty TDčka zatím počkají, už teď klikám na dvojnásobkách Waffen linii. 

Na závěr jedna motivační  :sweat: : 

111_280_1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera fuj den,Win tragických 33%, ale docela jsem se u toho zasmál- jak se od boku věže  IS-6 odrážely střely Tigra jako hrášky, jak s penetrací 185 neprostřelím z blízka 4x po sobě tvarohovou vanu IS-3 a zlatý hřeb večera- s T30 v Himlu nepenetruju na 20m do zadele Gw E :no: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebudu to cpát do téma free gold, kódy apod. Asi víte, ze WG pouziva jeden společný ucet na free xp, goldy a pu. Ted je ve WoWp akce den premiaku zdarma pri prihlaseni. Tuším, ze to platí do 10. ledna. Pokud si zároveň odletnete vycvikove mise, dostanete 3x50 goldu (mise jsou 4, ale na jednu je třeba letadlo ctyrkove), coz vam hodí na garazove stani ve WoTku :-) Ja to tak udělal, místa v garáži není nikdy dost.

 

Ta informce tu mozna proběhla a utekla mi, pokud ano, sorry za duplicitu, pokud ne, tak z toho vytezte maximum ;-)

Sent from Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jednoduchý, WG totiž tu penetraci losuje taky ( ANO/NE) a pak se objevují takový nesmysly jako že se neprostřelí papír artyna. Celá ta hra je jedna velká losovačka. :wallbash:

Já se tomu nedivím, ono se v čase vyrovnává na obě strany- např. když mě s LTTB nakouří T110E4 a mě spadne jen pás a nebo IS-3 spolu s KT potřebují 4 výstřely, aby mi v Tigrovi vzali posledních 120HP.

Spíš už jen se zájmem sleduju ,kam jsou ve WG schopni a ochotni až zajít- skoro mi přijde, že už dávno neplatí udávaných +/-25%. Ale co už, třeba tenhle prvek hry někdo považuje za zábavný a dokáže mu tu zpříjemnit a obzvláštnit  hru :no: . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...