Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

No, začlo to Caesarem. Dohrál jsem téměř hotovou misi a spokojeně uložil. Teda, když jsem viděl další mapu, na který mám stavět město, tak jsem myslel, že mě omyje. Aneb herní doba byla značně ovlivňována obtížností. A to bylo super. To je fakt síla, jak jsou ty hry jednodušší, šílenej rozdíl.

Potom jsme s kolegou dali Dead Space 3: Awakened. V deset jsme začli, nastavili těžkou obtížnost, aby to mělo šťávu a pustili se do tý hororový atmosféry. O půl dvanácté jsme si říkali, kde byl horor a za co jsme to dali 3 éčka. Hra dobrý, jen ta herní doba je šílená. A to jsme zrovna nespěchali.

Odpoledne ESL, tak by zase mělo přibýt 1200g, škoda, že se kluci nechali vtáhnout do dobře připravený a promakaný pasti. No a taky vytvořili profi týmové avatary. Už vypadáme jako profíci  :devil:

 

1512481_10202999961697340_47173718674600

 

 

Večer wot. S kolegou desítky, 4 bitvy, vždy top dmg, dařilo se. Potom Cromwell. 9/10 a 5500WN8. Většinou top, max sedmičky. Super! Potom to ukončil kvůli netu. Já dal 3 sám. 3x mezi osmama, jasný prohry, rudé týmy, proti modro fialové čety. Poslední jsem prostě vyjel a chcípl, až zrušej barvičky, bude líp. Ale teď se nebudu snažit, když to nemá cenu. 

 

Ještě jsem stihl nainstalovat Tomb Rider (2013). Vypadá to hezky. Zkusil jsem i mírný OC své GPU. Zjistil jsem, že zdroj ji prostě jen tak tak zvládá i v základu, tak snad už zítra pojedu pro silnější. No, po celém týdnu na nohou jsem si odpočinul a kupodivu to šlo i celkem dobře  :teehee:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen tak, že to jde. Zdálo se to dosažitelný.

 

Co se týká navržené akce WN 60 - fialová barva, win 55% a třída T4+.

60 dní je moc dlouhá doba.

Jelikož se mi můj pokus s červeným WN vlastně resetoval, tak mrknu na fialový.

Dám tomu 7-14 dní, ale ten win 55%. To už nyní nevypadá moc dobře. 

Citátem začínám, aby bylo jasné, že jsem nezapomněl a nač navazuji.

 

Dal jsem horko těžko tak nějak minimum 7 dní. Bohužel nebyl čas a možnosti výsledky nějak víc rozdělit. Nyní o víkendu včetně pátku jsem byl mimo. Tudíž první hodnoty se možná kombinují s předchozí akcí a druhé obsahují jen nepatrný zlomek bitev a tím jsou také zkreslené.

První měření WN8 jen zelené a win 57%     http://imagelink.cz/images/wn87dni126.png

a druhé WN8 fialová, ale win 50%    http://imagelink.cz/images/wn87dni156.png

Nicméně výsledek je jasný. Cíl nebo úkol nebyl prostě splněn = já na to prostě nemám.

Nyní už následuje jen nepodstatný komentář, jenž není třeba číst.

 

Na splnění úkolu jsem si nic speciálního nepořizoval. Vybral jsem z garáže jeden ze strojů co splňuje zadání a má aspoň 100% posádku + žárovku.

Už první den plnění úkolu ukázal nebo přesněji zvýraznil některé herní omezení (překážky), které při svém běžném hraní tolik neřeším, protože nemusím, když nehraju na fialovou barvu. Třeba každou 4-6 bitvu jsem díky lagům (vyšší ping nebo horší stabilita) přišel zbytečně o HP při zjišťování pozice a směru hlavně nepřítele. V těchto konkrétních případech by na kompenzaci stačilo být super mood skillou, ale další situace by to stejně neřešilo.

Toto jsem omezil tím, že pokud v bitvě hra víckráte 2-3x výrazně cukla nebo se ping dostal častěji nad 100, tak jsem přestal WoT hrát. Taky jsem před spuštěním WoT testoval net a pokud byla stabilita horší než 75% a ping na 100, tak jsem hru vůbec nepouštěl. Už tohle snížilo moje hraní dobře o polovinu. Další poněkud překvapující zjištění byla strašná nuda kombinovaná s častou nasraností. Los co jsem při předchozí akci bral tak nějak s nadhledem mě vytáčel a cuknutí hry nebo lag mě točil tak 3-5x víc. K přístupu ke hře to bylo strašně znát a i statistika hovoří sama za sebe. Dokopat se ke hře bylo asi tak těžký jako jít udělat něco co je potřeba nikoliv akutního a člověk to nechce dělat. Prostě strašná otrava. Dokonce jsem byl rád, že často internetové připojení nesplňovalo nastavené herní podmínky nebo jsem na hraní WoT neměl čas a i nová verze hry 9.1 přišla tak nějak vhod. Čas na vlastní hraní zabrala aktualizace :).

Do toho se mi ještě v pondělí připletla myšlenka (návod) jak zase vyzkoušet WoT na nepodporovaném OS. To dost dobře nejde dělat na stejném sólo účtu co se snaží atakovat úroveň profi hráče a tak jsem čekal až uplyne minimum 7 dní. Již první možný test co šlo udělat pod jiným OS potvrdil některé avizované nedostatky a nefunkčnosti. http://imagelink.cz/images/vcvik.png   http://imagelink.cz/images/gar.png

 

Závěr: Jako už jsem si vyzkoušel ve WoT hrát na kde co, ale na popud být fialkou byl asi ten nejhorší a ještě neúspěšně realizovaný nápad. Skoro jsem WoT přestal hrát ať z důvodu herních podmínek nebo totální nezábavnosti. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

38% winrate z 21 bitev při průmernym 2,7k WN8 a 4,5 base def na bitvu. ÁÁÁno, poblick opět perlí. :sick:

 

A fail dne... s typem59 jsem dal 3,8k dmg, došli mi náboje a soupeřům pořád žili 4 osmičky, já samozřejmě poslední v týmu. Na závěr denní ban za to že jsem rozstřílel blbečka co mě záměrně blokoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klucí já sem si o víkendu perfektně zahrál - v pátek nebo kdy to bylo sme zkusili v četě fotbálek, docela to šlo (ale lehký to nejni), sobota byla pracovní a prokládal sem to Bad Company 2 (a docela sem lamil), no a v neděli sem si říkal "dám fotbálek a odjedu pár bitev ve WT" a chyba lávky - na YTB sem našel pětihodinovej gameplay z Duny, tak sem chvíli pátral po CD verzi (lepší zvuky, delší intro), rozchodil jí přes DOS BOX - a zkejsnul u ní do půlnoci- Navíc - poslední cca 4 hodiny hraní budu muset zopáknout, páč sem to podělal a Harkoneni mi postupně zajali nejlepší vojáky  :wallbash:  Uvidíme, možná to budu muset rozjet znova od začátku.

 

Ale ta atmosféra, ta hratelnost  :woot:  a stačí na to obyčejná VGA 640x480 :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem o víkendu hrál docela dost, WR přes 60%, WN8 kolem 3000, docela pohodička, hlavně se sedmičkama to byla jízda, oblíbil jsem si IS2, proti sedmičkám je to rozsévač zkázy, a těch sedmičkových her díky akci bylo mnoho, měl jsem štěstí na týmy, WG se smilovalo a dávalo mi slušné losy, občas jsem musel smahnout někoho vlastního, ale team kill jen jeden a to byl teda uber debil, ještě tam vypisoval pořád něco česky do chatu, tak jsem ho umravnil........ještě jedna situace byla fajn, osmičková hra s lowem skrytá vesnice, namláceno přes 4000 dmg, naše dvě rudé medka skapaly a pak nastal totální flame na mou osobu, protože já jsme byl živý a mohl jsem za to, že oni najeli do dvou osmičkových td na cap, prostě komedie, kluci se museli stydět, když viděli scoreboard, mých 4000 a druhý nejlepší 1500...funny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodl jsem se prozatím odložit desítky k ledu, švára jel na dovolenou a sám hrát desítky je pouze následná zbytečná frutrace, takže jsem se vrhnul na nižší tiery. Prodal jsem IS8, dobrej tank, ale já s ním mám nehoráznou smůlu a jen prohry a prohry, takže musel jít. Koupil jsem zpět Cromwel, Comet, T49 a zatím dobrý, konečně se zase u hraní bavím.  :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem hrál špatně, spousty zbytečných chyb :mad: . Pobavila jen jedna bitva, kdy točkanon s premiovým JT nechápal, že není dobré dráždit Obj 704.  Zkusmo mi poslal jednu ránu za 200, já mu vrátil jednu za 820 a potom už jen do své "hrdinné" smrti fňukal do chatu, že mě má tým reportovat. Poprvé jsem jel také předělanou Arktidu a nějak jsem to nepochopil- teď se dá s TD obsáhnout z jednoho místa u baze skoro celá mapa- co tímhle chtěli soudruzi říct....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víkend super, WR 40%  :laugh: 
Škoda komentářů, taková ta normální klasika, nastřílím, prohrajeme, dám prd, vyhrajeme. Zakoupena opět T-150, vracím se k tankům, které jsem předtím nepochopil. Navíc jsem bojoval s hru jako takovou, po čisté instalaci a nahození pouze zaměřovače ve čtvrtek hra ještě fungovala, v pátek už ne. Nepochopil jsem. Laboroval jsem tak dlouho, až jsem nakonec použil Zvedákův balík, protože ho odzkoušelo víc lidí a je funkční, tedy i u mě a to přesto, že používá stejný zaměřovač. Takže díky, Zvedáku.

Co je ovšem mnohem důležitější je fakt, že jsem včera asi po 20 letech sednul na kolo  :cool:  a jal se zkoumat krásy labské cyklostezky. Nové kolo šlape, inu jako nové a nebýt na stezce pejskaři a obdobná havěť asi by to bylo úplně super. Ale i tak dobrý.
Jinak jsem mile překvapen plynulostí hry, FPS krásně drží, nevím, co s tím dělali, ale dá se na noťasu hrát na vylepšenou grafiku a i to dobře vypadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a ty si myslíš že bych ti to navrhnul kdyby to bylo jednoduchý????? :devil:

Což to určitě ne. Jen jsem netušil, že je to tak nudný a nezábavný :(. Ani jsem netušil jak zatraceně velký štěstí bylo v časovém limitu nikoliv v počtu bitev. Být tam minimum místo 7 dní 100 bitev, tak to plním snad dva měsíce.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...Dokopat se ke hře bylo asi tak těžký jako jít udělat něco co je potřeba nikoliv akutního a člověk to nechce dělat. Prostě strašná otrava. Dokonce jsem byl rád, že často internetové připojení nesplňovalo nastavené herní podmínky nebo jsem na hraní WoT neměl čas a i nová verze hry 9.1 přišla tak nějak vhod. Čas na vlastní hraní zabrala aktualizace :)...

...Skoro jsem WoT přestal hrát ať z důvodu herních podmínek nebo totální nezábavnosti.

Tak ale tohle je první krok k tomu, nesplnit zadání :-)

 

Není to extra problém splnit s jakýmkoliv tankem IV. tieru který tě baví, který má namakanou posádku a pokud nebudeš litovat gold munice v šestkových bitvách. Fakt ne.

Ale to neber jako přemlouvání nebo skilla_rady, hraj, co chceš a nehraj co nechceš, spíš jen konstatování mé zkušenosti, že to jde...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec,

já přes víkend skoro nehrál, jen v sobotu dopo asi 11 bitev a převážně 5 jako T49, Stug, T1 H.,  atd. Win kolem 60%. Jinak odpoledne bud venku nebo u telky jelikož je MS ve fotbale. Včera hospůdka a pohodička ke hraní se dostanu asi až ve středu či dneska pozdě v noci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v pátek hospůdka. V sobotu oslava narozenin mé přítulkyně. 7 kilo krkovičky, 3kila kuřecího, 1,5 kila bůčku a 120 piv úspěšně zdoláno ;-) V neděli pouze lehká procházka a večer tankovej fotbálek (neuvěřitelný jak se ta hra rychle mění) a jedna hra s Helcatem. Na Dolech jsem pocuhal IS3, M6, T28, dorazil Typ59 co nás capoval a vykostil 2 arty.. to stačilo na "1" tak jsem to vypnul a šel spokojenej spát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v pátek hospoda, sobota oslava kámošových 50. neděle 50 km na kole s velitelkou. Tak pohodový víkend už jsem dlouho neměl :Smile_trollface-3: škoda jen, že teď nemohu dělat nic u čeho se sedí :facepalmic:

Po operaci plotýnek jsem nakonec po 14ti dnech nacpal postel pod psací stůl, (zkus za pomoci luštěnin vytvořit plynový polštář, lze aplikovat jen v soukromí :Smile_blinky:), po té cyklistice měl občas jeden pocit, že má vlkodlaka v ranci pampersek :Smile_Default:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že o víkendu nic moc. Pátek fajn, vyblbli jsem se v četě s fotbálkem. V sobotu večer jsem začal expit novou lajnu a je to očistcová cesta. Nové posádky, stockové konfigurace, co dodat... A losy se zrovna nevytáhly. Dnes si zahraju jen tak relax pár her s T40 a T49, snad to trochu spravím. Tedy aspoň doufám. Jinak bude depka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohl by jsi prosím i pro normální čecha? Nerozumět jazyku vašeho kmene  :laugh:

Téé vůl :laugh: . Ale oprava....do WOT se ani asi nevrátím. Jak člověk přičuchne k atmosféře WT. Ale ani WT nějak akčně hrát nebudu, je tam jen pár věcí co mi vadí,ale ty jsou pro mě zatím nestravitelné. No a jsem v čudu...asi to vidím na večery s knihou :cool: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...