Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Dnes... cesta na SP, protože se díky vydatným dešťům nedalo zrovna dobře dělat díry pro plot...

 

Pátý tier - 1 výhra na 5 her... často top dmg, často mezi sedmičkami... Chi-nu ale není takovej nakládač jako T49...

Sedmičky - celkem vyrovnané, ale často devítky... ble.

 

Zbytek celkem cajk. Krom Chi-to... první rána poškozený motor, druhá rána po opravě zničený motor i pásy... další hra první rána zničený motor... třetí hra první rána poškozený motor... ne, jen násobky na dodělání mise.

 

Zakoupen SP za 6100g. Už jen dodělat misi a vyrejžovat z toho 7200g. A není to špatnej stroj. 2. bitva hrdina.

3xNa.jpg

 

Ale ten win na pětkách... zlo.

 

Pak ještě násobek na Obj 212. Konečně Hrdina! 5700 dmg. WT E-100 jsem si dal na ránu. Jaká slast! Zároveň tam se mnou jel jeden z Opičáků, díky svému andělu strážnému obsadil 2. pozici v rozdané dmg a těsně se vyhrálo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To se mi líbí. WG samo říkalo, že v případě problémů se má nahodit nevylepšená grafika. 

 

Ale lidé jsou tak hrdí, že na svých mašinách přece nepojedou na nevylepšenou. Já na ni přepnul kvůli FPS dropům a vše naprosto v pohodě :)

 

Já sa riadim radami WG

1) pokiaľ "vylepšená" grafika robí problémy .. zrušte ju

2) pokiaľ máte najnovšie drivre na Nvidiu .. použite staršie

3) pokiaľ máte viacjadrove CPU .... vypnite všetky jadrá okrem jedného

 

A riadim sa hlavne podľa zatiaľ nedokumentovanej rady ... pokiaľ máte akékoľvek problémy s hrou ... nehrajte ju :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem neodolal a využil 5násobků a zkouším expit nějaké stroje. No jde to bídně. Max bylo 3800 expů a další dny to nebude asi lepší.

Hned dopoledne utrpělo moje ego těžkou ránu. Skoro každá druhá bitva dopadala úplně opačně, než jsem předpokládal. Jako těžko odhadovat, když nakonec člověk zjistí, že bitvu za tým vítězně rozhodne a nejvíc nastřílí hráč s win 45% a to v žádné profláknutém vlivném stroji. Odpoledne už se to srovnalo a výsledek bitev byl často dle předpokladu. Dokonce i denní win skončil nad 50% :).

Tady ještě jeden obrázek, kdy se mi na mé hraní celkem zadařilo, ale týmu ne. Po dlouhé době jsem viděl něco trochu nevšedního.

http://imagelink.cz/images/lostdruhedmg.jpg

Ze které poloviny dne to je, asi není třeba psát. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po ráji s T49 studená sprcha. Taktak jsem udržel WR nad 50%, což je při hraní tieru 4-5 pěkná ostuda. Do SP chybí 384.000 expů. Na S35 namontována 105. KV1 s posádkou z KV5 je bez problémů. Exoti, Type a Chinusidadfk jsou nic moc, ale není to utrpení. Pokračujeme.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

751 exp x5 ... Co chces počítat? :)

 

Kolikrat mam s TD dost nastrileno, top dmg a v expech jsem třeba az paty... Nic jsem nenasvitil ani neasistoval při killu... Pokud mas proste killy a hra to byla t5, tak se expum nedivím...

 

Sent by Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se těšil jak pohnu s misí na SP, hlavně u číňanů a japonců, od kterých mám akorát po jedný IV tieru. Včera i dneska jsem s Chi-he chytil suprovej MM, spolu s artynou a scoutem jediná IV v týmu  proti VI v koridorový mapě. Takže pokaždý s 5x to bylo za cca 1400XP, který se mi ani do mise nepočítaj. Nevím co tam s tím chi-he mám v šestkový bivě dělat, na scauta jsem pomalej, KV1s mě zfoukne na ránu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Němci po dnešku hotový. Na každým z bývajících národů vyexpeno +- 12tisíc. Další na řadu příjde USSR a jejich KV1. 5x dost pomáhají. Avšak do mise SP mi skáčou jiné překážky. Například malování obyváku po pěti letech či práce  :no: SP bude těžce vypocený premiák  :sweat: Jinak si zatím nemohu stěžovat, WN6 stoupá hezky z důvodu hraní nižších tierů .. i když prohraji, tak mi je to celkem fuk, jelikož většinou odjíždím s Top gunem. Postupně se belhám k FV4202. Avšak není kam spěchat. Chybí cca 150 tisíc, což kdyby šlo do tuhýho, co se týká výměny, mohu vyjet během pár dnů. Zatím je Cent odsouzen na dvojnásobky (pětinásobky) jelikož drobečkové mají přednost. Dál nic neexpim. Ani nevím, jestli budu.  :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že včerejšek byl zajímavý a vcelku i zábavný. Nechci otravovat nikoho ježděním JPN a CHN na nízkých tierech kvůli SP, tak je jezdím sám. No popravdě hlavně u toho čtyřkového japončíka je to bída. Týmy na tomto tiere jsou jaksi mimo realitu. Co tam jsou schopní vymyslet je až k smíchu. No a potom druhý faktor, a to že 58% proti šestkám. Schválně jsem si to psal, ať to mohu spočítat. Potom nějaké pětky a čtyřky. Dalo do dohromady cca 50/50. No je to pěkně drahá sranda  :geek:. S Typem T-34 už je to lepší. Ale tomu stroji chybí deprese. Já vím, že číňani ji nemají, ale jaksi si na to neumím zvyknout. Ale jo, akci dodělám, limit 2500 XP na den není tak katastrofální, aby se to nedalo udělat. No potom ještě jízda s BP. DObré úhlování = T-54 musí použít HE munici. Borec jich do mě vysázel rovnou 5. K tomu RHM, IS8. Všechno jsem oddingal. Takže spokojenost.

Večer přišla na řadu četička. No jak psal Petr, přinesl trošku smůly. Ale jen na pár prvních her. Jinak to byl takový průměr. Dali jsme si jeden zásadní přínos na sedmém tieru. SIce jsem myslel, že něco rozbiju, protože jsem s TigremP 3x detracknul E25, jednou ji neprostřelil do předku a potom pro jistotu ani do zadečku. Byť to byl modrý hráč, tak mi utekl na Ruinbergu z prostředka na náš cap. Stihl jsem tam dojet a potřeboval jsem na jeho 70 HP 3 střely. Opět detrack. Potom jsem tam chtěl dát pro jistotu golda a místo toho jsem tam ládnul HE, takže dostal za celých 12dmg a až poslední rána byla úspěšná. Nicméně R-W medaile doma, takže spokojenost. Vyhráli jsme i pár prohraných her a naopak prohráli vyhrané. Takže taková klasická houpačka. Docela se nám dařilo na osmičkách, kde jsme měli štěstí a kupodivu nebyly věčně proti desítkám, takže i to potěší, když si člověk zahraje proti sobě rovným. 

No a nakonec hokej. Nervy by WG  :cool:. Nehraje se náhodou v Bělorusku?? Ale remíza byla zasloužená. Naši si sice vytvořili mítný tlak v první a třetí třetině, ale nic, za co bychom měli vyhrát. Slováci hráli dobře, obětavě a měli podle mě i víc gólových šancí. No a poslední gól v jejich síti byl takový šmudla. Ale to je prostě sport, chce to i trošku štěstí  :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...