Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Dnes to bylo skoro na střídačku, takže pohoda.

Tam, kde byl vždy kopec je nyní hluboký průsmyk. No dějou se to věci. Takový změny (úpravy) map člověka na poprvé dost zaskočí.

Druhou dnešní perlou bylo, že jsem po dlouhé době přistoupil na to co někdo v chatu chtěl. Byl to Topák v T8 co hrál slušně pozičně na Prochorovce. Trochu jsem předpokládal, že patří k té skupině hráčů co si upravují hru a že má lepší přehled než já a jeho požadavek má opodstatnění.

Jel jsem tedy dle požadavku vyscoutovat alej. Dle předpokladu jsem rychle zdechnu. Nasvítil jsem tři enemáky a za mé HP (cca 750) tým dorazil jeden stroj M18 se 180 HP. Pak byl v chatu požadavek, aby to samé co já udělala naše M18. To už mi začínalo svítat.

Po bitvě jsem se podíval na hráče o kterém jsem si myslel, že ví co dělá. Nahráno jen 251 bitev a z toho 181 s prémiákem 8 třídy ve kterém jsem ho viděl. Zbytek s několika stroji od 2-6 třídy. Co se týká plnění požadavků z chatu, tak mám zas na pár měsíců splněno.      

Od toho jsou barvičky xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na XVM se vykašlete. Ničemu to nepomáhá. Je to jen o nervy.

Dneska večer opět pohoda a to jak s ARL tak i s Pantherem. Daří se snima jako blázen.....mít na ARL71% ....to snad ani není možný a to ho tak z 30% jezdím sólo. Má dobré losy, stejně jako Panther. MM se bojím u Panthera II. Jestli to tak pořád háže k 10t....to by byl porod.

Do 105 v ARL naláduju goldy a už to frčí.... :biggrin: . Penetrace je často horší jak u AP...prostě náladové golds, ale já je tam láduju kvůli výššímu dmg. Kolem 300 to dává. S AP spíš pod 280....nějaké papírové předpoklady vůbec neplatí. Na 6 to dává výborný dmg...často pod 1500 nejdu. Je to asi v 6 třídě největší zabiják KV1S. KV1S face to face končí....realodem jí to nevyjde. Včera jsem s kolegou zastavil celou četu KV1S + 3x 5 tier....masakr. Navíc enemáci v rychlosti často nemíří na věž, ale od natočeného čelního pancíře. A ten občas podrží.

Ovšem stále platí, že v garáží bych si ho nenechal....ta neohrabanost, možnost změnit směr, někam přejet...to mě drtí. Proti vyšším třídám pak neujedete, nenajdete v čas lepší pozici. A hlavně....ten Titanic je vidět snad na kilák....když Vás pak spotnou bokem....to nejde minout...

Ale expí se 105mm kanonem teď pěkně.

Panther je taky super...až na ty města v blbým MM......to je do počtu. Navíc mě drtí ten počet zásahů a pak výsledná dmg....kolem 20hitů jsem dneska dával...dařilo se....a běžně jen 1600. 1800dmg...Kolega s AT25 dal 9 ran a měl 2000.....alespoň 150 kdyby dával....on to štípe po 120...

Ale jinak dobrý stroj..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Checht. XVM je tak dobré, jak si ho sami dobrým uděláte. Čistě o psychice. Kdo si nezvládne udělat vlastní názor...

 

Jednoho deprimuje rudé moře, tak to nepoužije. Druhému je to u zádele a využije to ke zjištění, s kým se vydat do wolfpacku, s kým ne, poho "blocknout" aby vám poskytl hulldown, jelikož sám nic nezahraje... koho odstřelit na ránu, koho ne.

Je to pouze o psychice a co vy v tom dokážete najít. Pokud se budete řídit místními XVMfobiky, tak se stanete jedním z nich. Ale pozorr, minimapa snižuje FPS.

 

Jo, používá to spousta sviňí, hlavně ty, co sedí v artinách, jinak si nedokážu vysvětlit, že dnes necelá půlka úmrtí byla díky artinám... prostě buďto nejfialovější, nebo nejsnazší cíl...

Dnešek celkem zlej, malý win, málo dmg, kazil jsem to. No a věčné desítky s Centíkem byly jen třešnička. Už se těším na devítku, ta už má dělo...

 

 

Centurion před spaním. 4 bitvy. 3x desítky. Jo a ta jedna byla s Lorr 155 51, to jsem byl top. Remíza při 4k dmg Ne, tohle už vážně není normální... zítra končí prémko, vidím to na pauzu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že včerejšek byl opět dobrý. No zase na druhou stranu jak se to veme. Chtěl jsem si udělat Acetankera na Marderovi 38T. Já už nevím co by s tím člověk měl udělat. V šestkové bitvě 1700dmg, tři killy a dostanu za to necelých 900XP. Dokonce bitvu i přežiju a vyhrajeme ji. Jsem zvědav zdali se mi to vůbec někdy povede. Jinak mám asi nějakou relativně dobrou auru na spoluhráče. Připojil jsem se do čety k Maxovi a butcherovi. Stejně jako marten den předtím říkali, že se jim moc nedaří. No já nevím, až na pár her, které jsme (jsem) "prodal", to šlo hezky. Udělali jsem si jeden zásadní přínos (co naplat, že to bylo na dvojkách  :biggrin:), což člověka taky potěší. Celkově za mě spokojenost. A jsem rád, že mohu mít tak dobré spoluhráče nejen z klanu.

 

A něco k XVM. Jak píše Zvedák, jaký si to kdo udělá, takové to má. Já používám balíček od Aslaina. Tam si člověk nastaví všechno jak potřebuje hned při instalaci. Mám zapnuté barvičky, ale mám vypnutý WinChance. Ten si mi objeví až v konečné tabulce v garáži. Na záplavu ruďochů jsem si už zvykl. Popravdě někdy před vánoci, kdy jich začalo přibývat, mi to dělalo docela problém a byl jsem z toho frustrován. Dneska už to beru tak jak to je. Ale barvičky používám hlavně k tomu, abych věděl s kým mám tu čest. A je jedno, jestli je to spoluhráč nebo protihráč. A když už jsme u toho jestli to žere FPS. Asi malinko ano, ale zrovna u toho Aslaina je to tak, že si tu minimapku prostě nenainstalujete a je to.

Mě hlavně baví hlášky z UT a třeba když zničíte tank, který zabil vašeho spoluhráče z čety vám to zahlásí, že byl pomstěn  :biggrin:. To mě vždycky umí rozesmát. Jinak jsem celkově zrušil všechny vychytávky až na tu minimapku s poslední pozicí enemáka. Používám základní zaměřovač, žádný zoomX (tady jsem si musel hodně zvykat) a jde to i tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera, když byl ten mikroptch, jsem se rozhodl celou hru smáznout, dát čistej instal a hrát úplně bez módů. Důvod byl hlavně ten, že už mě vážně točí ty mikrolagy a tak chci ze své strany udělat maximum pro jejich odstranění. Šel jsem navíc sportovat, takže stahování hry nebyl problém. Po tréninku jsem byl dost utahanej, takže jsem dal jen 4 hry, ale vypadá to, že až na statistiky v garáži, to půjde i bez těch módů. 
Osobně si myslím, že kdyby WG vytáhlo hlavu ze zadele a přidalo počítadlo DMG jak nastřílené tak obdržené, posunulo by to běžný zážitek o kus dopředu. Ovšem když se na to podívám z jiného úhlu pohledu, tak WG možná ví co dělá, páč je otázka zda lamky na top tierech chtějí vůbec vědět, že maj nastřílené kulové.... :tongue: 
A poslední věc, ARL + 105 dělo + goldy = naprosto rovnocenej partner KV1S. Jezdím jej teď i daleko raději než právě rusáka, páč tolik protažených obličejů majitelů OP1Sek, když jim ARL nakope zadek, stojí za to.... :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento týden se zatím nese v duchu, co den to aspoň jedno "M", v Po na T-25 a T-40 win a v Út proti 5tieru, ať se člověk snaží sebe víc, team nepomohl...další "M" na T-40... porážka 3kill/ 1601dmg/792 asistence/ 2049zkušeností (k dmg...nejvyšší ve hře, další nejvíce měl 852 ze všech ve hře) proti 3x arty, KV1 a T28 už jsem neměl šanci...pokud jsem hrál sám winrate jsem držel kolem 70%, v četách se MM obrátil a s 7 a 8tierem bitvy na spodku vesměs proti 9 a 10tieru...klasika, winrate za den klesl na necelých 60% za den...jinak ještě Jassonem a butchrem "medaile Záasadní přínos" sice ve 2tieru, ale když v četě vyndáte 13 enemáků, tak za mě nejzábavnější hra a nebylo to tak jednoduché, jak to vypadá!

....jinak nepoužívám žádné balíčky atd. hraji jen stím co WG dal....asik bych měl něco nainstalovat....

ještě edit: v Pondělí se mi stalo, že mě vyndala enemácká arty bez spotu....tak jsem to zkoušel o den později a zkoumal jsem arty pozice....zase jsou vidět stopovky arty po výstřelu a dá se odhadnout pozice...a ještě množství arty 3 až 4ks v bitvě!? Jako kdyby se vraceli WG k dřívějšku!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera se po bídě neděle otočilo - winy byly. ale samotnýho mě to nebaví a v klanu nebyl nikdo kdo by šel jezdit  :sad:  Tak sem to po odjetí dablů na nejvíc expenejch strojích vypnul s tím, že půjdu jezdit do ETS2.

 

Jenže ouha, Steam nechtěl nalogovat. Po hodině hlednání sem zjistil, že to padá více lidem, tak sem provětral mecha, ukrutně zalamil (3x prohra, i když jednou těsná), zjistil že LRM boaty nebudou nic pro mě a šel spát...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A poslední věc, ARL + 105 dělo + goldy = naprosto rovnocenej partner KV1S. Jezdím jej teď i daleko raději než právě rusáka, páč tolik protažených obličejů majitelů OP1Sek, když jim ARL nakope zadek, stojí za to.... :biggrin:

Moje řeč. ARL je dosti podceňovaný stroj. Ale jak ukáže svou 105mm a pustí navíc goldík....tak stojí KV1S všechny antény na věži :biggrin: .

Mě se teď s ARL daří, páč prostě využívám její brutální hrubé síly. Dostat se k enemákům co nejblíže a pak použít sfoukávač...na dálku to není...kanon není přesný a hrozně dlouho zaměřuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Některá vítězství jsou vyloženě utrpěná. V tomto případě mi bylo enemy týmu docela líto, protože, to co předvedl náš tým bylo zoufalství. Pokud vynechám afk Tigera, tak třeba to AMX 50 100 vystřelilo 5 x a dmg nula. Proč to (AMX 50 100), ten klaun hraje, když se celou bitvu schovává a ani nevystrčí lauf?

 

shot076txt.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor waltare, moc se tady o tom, že již nehraješ wotko nerozepisuj, pač se na tebe strhne lavina negativních příspěvku některých nejmenovaných jedinců, že si ještě vůbec dovoluješ sem na fórko něco psát a přispívat, když už s hrou nemáš skoro nic společného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem dal dvě rychlé hry s Pz38 a jdu vařit :biggrin: . V první bitvě jsem si dal 11ks..málem víc, ale dva mi vypapali s 2hp...ale o to nejde. Co mě potěšilo, bylo co mi napsal do garáže Lu11Bosek.

Že mu bylo ctí semnou prohrát a že se těší na další setkání. Měl Mardera a pěkně mi zatopil. Vlastně mě zachránila jen kadence Pz38. Kéž by se takhle lidi ve WOT k sobě chovali...

 

PS: se vracím tak z rehabilitace a píše mi žena, že mám koupit těhotenský testy. Jáááásně...nevím, proč když si dávám bacha, že?

Mám druhého ročního prcka a stačí mi to.....

Ouha....vypadá to, že budu mít ke střelci a řidiči tanku asi i radistu nebo radistku.....kuaa, kdo to uživí? Tmavý nejsem..mi nic nikdo zadarmo nedá :biggrin: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si dneska trochu zahrál. Centuriona jsem dal jen na násobek. A pak ještě jednu... prohranou. Ale potom už to šlo :)

kDv6i.jpg

 

Hamty, hamty, ať mám víc jak tamty:

vLRP8.jpg

 

První hru s Cruiserem:

- 8 killů, vyhraná bitva, málem zabit vlastní PZ II, která dostala včas BAN...

T18: Gj Zvedak

Druhá hra:

T18: Woah, Zvedak again

Třetí hra:

T18: F***, Zvedak. Dejavue. (byl proti  :biggrin: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...