Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

prevzato z

Vtipy, vtipná a zajímavá videa,gify,obrázky a hlášky.

at to tam neza***m.

...

a pokud kuli tomhle nazoru si myslis, ze jsou lidi vypatlany ... tak nevim co k tomu dodat ... ja uz na to jsem zvyklej a ten clovek o kterym to pises se to asi nedozvi, takze je mu to take jedno ...

 

mysli si snad nekdo, ze kuli modre barve v podpisu umim neco zahrat? ja se povazuji za lehce prumerneho az podprumerneho hrace. napr. na Murovance jezlim uz 3 roky na jedno misto, s jakyvkoliv tankem - vic holt neumim a nevymyslim. ja tu mapu defacto neznam. znam 10% a to mi staci, abych v 80ti% pripadu neco nastrilel, naspotoval nebo chcipnul jako prvni ... modra barva v mem podpisu znamena, ze mam na Marderovi 250% posadku, ze na MS-1 mam 100% cammo posadku, ze na Ferdovi jsem prevedl 60 000 volnych XP, takze jsem na nem nikdy nemel zakladni kanon (+pouziti torznich tyci) atd. atd. - hraju hur nez vetsina z vas tady, ale vybava na mych tancich + slusne posadky se zarovkou (ktera me za bitvu zachrani i 6x pred chcipnutim) mi zajistuji mirne slusne staty, ktere ale nic nevypovidaji o me hre ...

"Skill je schopnost vyhrát, ne způsobit poškození. Pokud nastřílíte hodně dmg a prohrajete, způsobili jste ji na špatném místě." - tohle mi mluvi z duse a pokud je to povazovano za vypatlanost ... tak asi je ...

 

Já netvrdím, že na tom tvrzení není kousek pravdy, nicméně takto podáno jako axiom to na mě působí značně... vesele :-)

 

Samozřejmě, že WR souvisí se "skillem" hráče, ale nemyslím si, že je to to měřítko. Abych já osobně posoudil "skill" hráče, tak se podívám na jeho statistiky, na to s čím hraje a je vymalováno. Dával jsi příklad hry na publicu... OK. Budu-li na publicu sólo (= bez čet) jezdit skauty, tak je WR měřítko úplně o ničem, jelikož jsi vázaný na tým (jakože ty naspotíš a oni nastřílí). A při současném počtu "rajčátek" je jasné, jak to dopadne :-) Onehdá jsem hrál bitvu s Leopardem, tuším 8ky v týmu... mapa "Horský průsmyk", začínáme na horní bázi, hned při odpočtu píšu, kam pojedu spotit (samozřejmě - k údolíčku do křoví)... začne hra, já jedu kam jsem řekl, mým směrem se dává cca 10 tanků, přičemž 6 jich jede bránit most, zbylé 4 projely v ucitvé vzdálenosti ode mě směrem dolů (v tu chvíli už jsem spotnul asi 4 tanky), nikdo si ani nevystřelil... prohra jak cyp, samozřejmě.

Také je WR trošku zavádějící z hlediska obecných statů - prvních x tisíc her se člověk v podstatě rozehrává, tudíž toho moc nenastřílí a nevyhraje, následně se zlepšuje, ale CELKOVÉ staty jsou těmi začátečnickými bitvami ovlivněny docela fest.

 

Resumé: ANO, WR je jeden z kamínků mozaiky nazývané "skill", ale určitě ne jediný. Tedy je podle mě hloupost podívat se týpkovi na staty a říci si "jé, skiller s 56% WR" (jak to zřejmě mínil Serb nebo ten další z vývojářů).

 

PS: chlapík je podle mě vypatlaný právě z toho důvodu, že se snažil zjednodušit pohled na úroveň hráče tím, že se podívá na jeho WR. Totální volovina.

 

PS2: jak poznám, že jsem na "správném místě"? Je to místo s největším výskytem enemy tanků? Je to místo uprostřed mapy? Je to místo u naší / enemácké mapy? Je to místo strategicky nejlepší polohy? Kde to kua je?? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud bych chtěl srovnat hráče jen podle W/L, tak musím dodat - za srovnatelného počtu bitev, při počtu řekněme nad 10 000. Pokud mají 2 hráči 20k bitev tak si troufnu tvrdit, že ten s vyšším W/L bude mít i vyšší ER. Při tak velkých počtech se vliv větších dovedností musí projevit - ale jsou to jednotky % navíc.

A pokud má někdo takový počty bitev má namachrovaný posádky, moduly, vyzkoumaný a vyzkoušený tanky, ví co mu nejde a co mu sedí. A pokud to neví - není mu pomoci a je to jeho chyba. Asi nebudem všichni hrát extraligu WoT, ale průměrný a lehce nadprůměrný staty by hráč s 10k+ bitev mít měl, vč. W/L nad 50% a ER kolem 1000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V postu 13982 jsem psal o "Klan komplexu" klanových hráčů, kdy top skill hráči překvapí a na publicu nic nezahrají.

 

Tak včera, klanovej hráč v Redshire, s T-54, ER přes 1600, tanky 9. -10. tieru, bez arty - skoro celej tým zakempí na kopci a zbytek jede doleva. Jenom pan skiller jede osamoceně vpravo za vodu, rádiem nahlásí enemy tanky mimo dohled, do 4min bitvy je po něm - a pak už jen nadávky a urážky ostatních.

Já bych mu i pomoh (měl jsem Su-122-54), ale když ujel tak daleko a nikdo jinej by nás nepodpořil, tak sem kempil na tom kopci taky. Kdyby se stáhl kousek zpět tak bych ty enemáky i viděl on ale vjel do nekryté pozice, daleko a brzo skončil. V dané situaci jediná možnost jak reagovat na neochotu ostatních se pohnout bylo kempit s nima. On ale hrál, jak kdyby ho podporovali ostatní a pak se divil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to s tím nastřílením asi jako se vším ve hře. Když s hevynou ve dvou bráníme údolí proti pěti tankům a na koci bitvy tým capne, tak nemusím mít moc nastříleno a přece sem byl pro tým užitečnej (vázal sem síly nepřítele), proti tomu když budu někde kempit a pak si nastřílím hafec DMG do závěrečnýho sturmu enemáků a hrdinně chcípnu jako poslední tak to asi ono nebude.

 

Jenže na druhou stranu, sou ve hře vozítka (typicky artyny a papíráky TD) který prakticky podle ničeho krom DMG nejde posuzovat, když artyna nebo TD s lodním dělem nenastřílí, tak buď nic nedělal a nebo se blbě postavil a nepřesunul.

 

Malass: nejlepší místo je to odkud můžeš nejvíc uškodit nepříteli - a tam záleží na druhu tanku (s rychlým se můžeš přesunovat a "hasit", zatímco pomalý hevyny nebo TD na tebe kladou mnohem vyšší nároky co se týče plánování trasy).

 

Takže si myslím že to co napsal Bob není tak úplně bez smyslu, jenže zase - uplný dřevo s uberskillovatou posádkou neudělá nic stejně jako s tou základní, protože on neví jak se to hraje, dobrej hráč i se stockem dokáže občas divy, takže to že je Bob modrej znamená že i přes ty všechny posádky a OP tanky v garáži přeci jen něco umí - asi jako všichni co se dostanou přes 50%...

 

Jeho přesvědčení o tom že je průmernej hráč spíš svědčí o možná falešné, ale určitě skromnosti (aby ne, když lama jako já má staty jaký mám)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvrdit, že velký damage a prohra svědčí o tom, že hráč měl být někde jinde je opravdu obrovské zjednodušení, které nelze brát vážně ani náhodou. Nepřítele je nutné většinou zničit a to bez uděleného poškození není možné. Někdo toho Mause musí dostat na 300HP aby ho pak někdo třeba jiný dorazil. Je jasné, že zde máme tanky, které vyloženě slouží k dorážení a pokud třeba Batchat stojí někde vzadu, snipuje a nastřílí haldu damage, tak sice udělal pro tým hodně ale jak víme, tak i tank, který má 5HP nadělá spoustu problémů a je třeba ho vypnout a v tomto případě by ten Batchat udělal lépe, když by to napálil někde mezi enemáky, kteří jsou načatí a třeba jich tam několik dorazil. Běžně je tato výměna Batchata za 3 enemáky velkým přínosem pro tým. Dělávám to i s WaffentrageremE100. Kempuju a kempuju ale když uvidím, že někde mohu vypnout třeba i 4 enemáky na zásobník, tak tam hned valím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím, že je to přesně někde "mezi" tím co píše BoB a většina ostatních. Jsou hráči kteří více sledují minimapu, ví kam jet pomoci a nehledí na to, že při tom přesunu zbytečně někde schytají ránu. Nic extra nenastřílí... ale win jim leze slušně nahoru protože opravdu tím včasným přesunem a doražením dvou enemáků ovlivní jednu hru z deseti..... Pak jsou hráči co mají "namachrovaný" posádky s 5-ti perkama, někde se zakempí a rozdávají dmg jak blázen. Ale win/lost nic moc. Oba typy hráčů jsou pro hru nezbytní. 

Určit kam na mapě jet...  abych byl ve správném místě ve správný čas... a rozdal pro tým správné DMG do správných enemáků ...to na publicu opravdu nejde. Mnohdy se stane, že se tým perfektně rozdělí.... TDčka na ideálních pozicích.... jenže tým enemy rajčat to vezme lemmings trainem po jedné straně a neuděláte proti té přesile nic. Než to pochopíte... půlka vašeho týmu je mrtvá, ač za to ani tak moc nemůže a je vymalováno....  jste obklíčení a oni vás už rozstřílejí i když mají posádky na 60% ....

 

 

edit: Kanár mne s tím dorážením předběhl. Pod to se podepíšu. Není to všelék.... ale odhadem 10% bitev tak můžete otočit ve svůj prospěch.

Což ovšem potvrzuje slova BOByho... že se jelo rozdat to DMG na to "správné místo".... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

klidne pis, to byl jen vtipek, kdo se ozve - ozval se mistni hulic - CR je v zavislostech na hazardu, drogach a alkoholu prvni na celym tomhle svete. ale nekterym to asi prijde normalni .. :) ted zrovna na CT24 mluvi J.Voboril, ktery chce konecne udelat komplexni program, ktery bude zahrnovat vsechny zavislosti ... doufam ze konecne neco takoveho vznikne ...

to jsem nikde nepsal, ze mi to prijde normalni. ale jelikoz jsi jen ubohy ignorant, tam me hazis do jednoho pytle s nekym kdo by zabil pro par korun. a nejsem hulic. to je jak kdybys napsal o nekom kdo si dava jednou za tyden dve pivka, ze je alkoholik.  ale ja mel aspon koule sem neco napsat o sobe, zajimalo by me, jak ciste a svedomite zijes ty - jiste jsi nikdy nekouril, nepil, nepodvedl pritelkyni, nehral karty, nemluvil vulgarne, nehral navykovy onlinovy hry... BOB_Mirek_Dusin_CZ strikes again

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hraji pod identitou John_ice a jsem alkoholik,protože jsem včera vypil při WOT 2 plzně a 3dcl slivovice a v neděli 5 plzní a vždy při WOT vypiji minimálně 2plzně(nepíšu slovo pivo schválně,jelikož plzeň není,,pivo,, ale PLZEŇ) když to hraji už od 12.11.2011, tak bych měl už jít

tos nemel psat, za chvili tu bude mistni  reagovat, jak ohrozujes nasi populaci svym chovanim, zvlast deti ve WoT by si mohli ze tvych vykonu ve hre ovlivnenych alkoholem vzit spatny priklad a v budoucnu se z nich mohli stat taky alkoholici.

 

ale ted vazne: zda se mi to, nebo uz se plzen zhorsit vic nemuze? (zvlastni je, ze tohle jsem si rikal uz pre dnekolika lety). nedavno jsme meli sraz, plzne tam bylo hafo, ja vzal soudek bernarda, obe ty piva jsou dvanactky a ten rozdil v chuti byl nehoraznej

Upraveno uživatelem edward179
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hraji pod identitou John_ice a jsem alkoholik,protože jsem včera vypil při WOT 2 plzně a 3dcl slivovice a v neděli 5 plzní a vždy při WOT vypiji minimálně 2plzně(nepíšu slovo pivo schválně,jelikož plzeň není,,pivo,, ale PLZEŇ) když to hraji už od 12.11.2011, tak bych měl už jít

 

já jsem taky alkoholik.... pivo domů raději už nenosím... protože ho vypiju tolik, že mne tolik lahví nebaví tahat do schodů...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tos nemel psat, za chvili tu bude mistni  reagovat, jak ohrozujes nasi populaci svym chovanim, zvlast deti ve WoT by si mohli ze tvych vykonu ve hre ovlivnenych alkoholem vzit spatny priklad a v budoucnu se z nich mohli stat taky alkoholici.

 

ale ted vazne: zda se mi to, nebo uz se Plzen zhorsit vic nemuze? (zvlastni je, ze tohle jsem si rikal uz pre dnekolika lety). nedavno jsme meli sraz, plzne tam bylo hafo, ja vzal soudek bernarda, obe ty piva jsou dvanactky a ten rozdil v chuti byl nehoraznej

No tak konkrétně Bernard je opravdu na špici a vaří poctivé pivo. A kdo má na to vycvičený jazyk.... pozná to. Plzeň mam dojem má jakési výkyvy... někdy se jim várka povede tak že se oblizuju ještě půl dne... někdy to mam chuť vylejt..... ještě existuje varianta že se sem i v sudech vozí Plzeňský z Polska nebo Ruska........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to denní hlášení a mě se to vlastně u WOT hraní stalo,takže jsem se podělil.

Jinak piju plech,abych nemusel zbytečně vracen lahve a pc mám v přízemí s lednicí.

Je to vlastně varování,nehrajte WOT,jinak se z vás stane alkoholik, choďte do hospod, tam to alkoholismus není to je kultura

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BOBE ty jsi tomu zas dal na pr.. na frak.. Teď se to tu bude "řešit na 2 stranách..

Když je řečeno A musí být řečeno i B..

Popisuješ situaci kdy hráč kempí a na konci bitvy nastřílí nejDMG dá pár killů a stejně lost.. tak se na to podívej i z druhé strany a odpověz si na otázku.. co dělalo zbylých 14 hráčů, že na poslední kempu (tebe) zbylo 8 enemáků??? Asi nic moc že?

 

Další věc je WR.. Ještě jsem nikdy neviděl hráče s WR nad 55% a s WN7 pod 1000 a ty určitě taky ne.. Takže hráč s vysokým WR musí být dobrý hráč, protože by jinak neměl i vysoký WN7 který zohledňuje nejen rozdanou DMG... Ano WR je ovlivněno spoustou věcí jako je hraní mimo public, nehraní stock strojů, čety na vyšších tierech atd. ALE podívej se i na jiné ukazatele a zjistíš že takový hráč je lepší ve všech .. Každý hráč má stejnou možnost vysokého WR dosáhnout.. (samozřejmě musíš vyřadit děti, starce, a chovance Jedličkova ústavu) To že je hráč línej si o hře a hraní cokoliv zjistit a díky tomu hraje jak po lobotomii, ho opravdu neomlouvá.. Co já se nahučel do šváry aby si něco přečetl na ofiko stránkách, aby zašel sem na fórko, aby si alespoň nainstaloval hitzóny aby věděl kam střílet, ale všechno marný.. Takovej hráč bude vždy pod 50% a je to jeho vina..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já už pro sichr domu pivo taky netahám, byl by ze mně alkoholik natotata a manželka navíc držkuje že sem jak její táta :laugh:

 

Plzeň je hnus, tahaj jí sem buhvíodkud a většina produkce z mateřskýho závodu jde na vývoz. Akorát ve firemních pubech by měla bejt dvanda z Plzně, ale kdo pozná, co v tý cisterně je?

 

Kozel už taky není co bejval (a na etiketách jsou jako výroba Budějice), ale jedenáctka je pořád dobrá, Svijany se trošku zhoršily (pořád je to jedno z nejlepších piv), Bernard je dost o zvyku, ovšem hodně nahoru šly malý pivovary, spousta "samoserů" teď dělá hodně kvalitní speciály, občas je dobrý koupit takovej ten výběr z několika pivovarů a zjistit co chutná.

 

Kupodivu nejvíc nahoru šel Gambáč, z břečky sotva pitelný sou zase docela dobrá desítka (docela), protože přestali ředit čtrnáctku a vařej zase desítku.

 

Vyvarujte se Staropramenu, zejména nefiltrovaný dvanáctce - dělaj jí tak že do klasický filtrovaný přidávaj jablečnej džus - možná je to pomluva, říkal nám to jeden sládek, ale i tak je to pivo hnusný (a kyselý)... :yucky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nepiju vůbec alkohol a je mi taky dobře. Za to vypiju u hry asi litr kávy, takže pořád dokola chodím vařit vodu. No a občas, když by mě měl chytnout nerv, tak si zapálím hned dvě cíga za sebou. Btw tohle jsem dělal i v bývalé práci, protože na silnicích lítá spousta dementů stejně jako v tancích. Takže když to tak vemu kolem dokola, tak jsme tady všichni vlastně závislý na něčem. Pak se nedivím, že vedeme ty tabulky ve světě.  :Smile_playing:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...