Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Po půl roce jsem byl díky nemocné rodině doma o víkendu a tak jsem si zahrál. No víkend no......

Tak nějak jsem nerv hru čekal, takže mi žilka málem praskal jen dvakrát.

Poprvé, kdy jsme byli s četou po zapnutí PC....8x dole v MM a naše topky měly rudé i trentýrky. Pak jsme tedy vzali vysoké třídy aby se MM srovnalo. Ono s desítkou to ani jinak nejde....dvě hry = dvě CW....všechno desítky. brutální nuda bez pestrosti. Ale bylo to asi již pozdější dobou hraní. Ale co mě opravdu naštvalo...JgPzE100 měl vždy spoleehlivý kanon...odolný proti Wg bulharu....až do včerejška. Držely jsem s kolegou x enemáků....9x jsem vystřelil...8 trefil....ale jen 3x penetroval a to jsem mířil sakra pečlivě....a z těch tří penetrací jsem dal jen jednou za a 1130. Dvarkát jsem totiž z boku narval papírové AMX..a vždy mu sundal pásy...z 50 metrů...zaměřovač byl jen přes tank...Takže místo cca 9000dmg jsem měl 1130 ...přitom kvalita útočníků byla dost průměrná, netrpělivě najížděli, vykukovlai, riskovali...ale proč ne, když člověk střílí slepou municí.

Takže od včerejška hraju zas jen 2-9. Desítky vynechám, než vyexpím E4. A i tak, je moc nepojedu. šaška WG dělat nebudu.

Naštěstí nám vše  vynahradila četa hellcatů...ikdyž jsme se museli ohánět. Tolik zvratů jsem dlouho nezažil....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se k tomu zase na chvíli dostal, pár her na US serveru, nevím jestli mě chtěl server namlsat po pauze, ale fakt to šlo, tuším že win někde kolem 67%, nevídáno. M na Stugu a docela dobrá zábava vůbec. Zřejmě díky akci výrazná převaha TD v týmech. Jeden nechtěnej team kill, mířil jsem na lišku a trefil Maryšku.. vlastní artynu, která stála za nepřítelem, asi se zrovna zmetek na chvíli dematerializoval :smile:
Taky jedna úchylnost, kdy jsem s JagdPz IV z 24 střel měl 22 zásahů a z toho jen dva s poškozením, tyhle haluze fakt nerad.

Večer jsem zkusil EU server, ovšem to byla tragédie, tak jsem toho rychle nechal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes som ako prvý tank vytiahol Type 58 ... podarila sa mi poolovka. Mal som to brať ako varovanie WG .. dosť, dnes si dohral a ak chceš pokračovať, nadelím ti takýchto spoluhráčov v každej hre. Tak sa aj stalo, ďalších 25 hier som nedokázal zložiť v každej z nich 10 enemy a preto som zakončil s winrate 11:26 ... t.j 42%   :-(. Nabudúce si už prču z WG robiť nebudem.

 

P.S. Po dlhšej dobe som dnes dal aj teamkill  .. manik sa postavil priamo pred moj lauf a ja som vystrelil. Maník celý čas postoval o teamkile, reportovali ma, vlastná arty po mne strieľala, maník nahlasoval moje suradnice enemy .. prehrali sme no aj tak som nastrielal najviac DMG a mal naviac kill. Čo som sa čudoval.. tak nezmodral som ... dokonca ani v hangari.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 .

nevím....nemám průměr co tu píšeš a nejezdím LT a leze mi to vše nahoru,i když někdy bych se na to ..... o rozdaném dmg to nic nevypovýdá...přesně jak tu potom všichni brečí,že rozdali ale prohráli...

Stěžujeme si, že jsme rozdali a prohráli v jedné bitvě. Když se to ale zprůměruje, má rozdané damage asi největší podíl na potencionální výhře týmu. Pokud to tedy není zrovna scout :smile:. Rozdat jen  puls mínus svoje  HPčka, pokud člověk pomýšlí na výhru, je zkráta většinou málo s tím materiálem ,co v současné době hraje.

 

Včera pohoda, hrál jsem jen max tier 7, tak Win 69%. Nejlepší bitva s T40, kdy proti nám stála četa svou slušných hráčů v KV-1S, u nás klasika troubelíni Chrchel a KV-1S. Nejdřív jsem to chtěl rovnou zabalit, nakonec jsem se zašil za bazí na kopečku v křoví, hoši to podcenil a než se nadáli, tak jsem oboum KV-1S ukloval po cca 450. Nakonec z toho bylo celkem rozdané  damage 2 600, 4 killy a pěkná výhra 13:15 dvě minuty před koncem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevím....nemám průměr co tu píšeš a nejezdím LT a leze mi to vše nahoru,i když někdy bych se na to ..... o rozdaném dmg to nic nevypovýdá...přesně jak tu potom všichni brečí,že rozdali ale prohráli...

Vypovídá. Protože když se podíváš do pobitevních výsledků:

Ty (T32) - 3000 dmg,

Lorraine 2200 dmg

Arty  - 2100 dmg

E-100 - 700 dmg

JpE-100 - 256 dmg

...0 dmg

... 0 dmg...

 

Takhel to dopadá ve spoustě bitev. Půlka týmu 1 penetrace, čtvrtina dvě, zbytek zahrál. Problém je, že ty tři čtvrtinyskapou v prvních 3 minutách... a jelikož nic nenastřílí, nedá se vyhrát. Když nastřílí aspoň svoje HP, znamená to, že bitva netrvá 3 minuty a pak stačí enemáky dorážet, pokud to neudělali...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o tom to není....pošle někdo replay a vyhodí mě, navíc...prostě to BIA poškozuje ne ? :-)mohl jsme situaci řešit jinak, jenže já su někdy na publicu rapl a aby se i díky mě říkalo že BIA...jsou...***, to fakt ne. Říká se tomu sebereflexe :-)

to není sebereflexe.. to je prostě blbost..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono asi záleží kdo v té četě je a já prostě v četě prohrávám, tak buďte rádi, že jsem odešel. Sólo jsem dal těch 250 000 kreditů a W/L 60%.

Četa je znevýhodněna.To je fakt.Nejlepší recept na to aby sme měli možnost tuto nevýhodu ovlivnit je jezdit stejné,nejlépe OP stroje a třídy,kde to ovlivnit jde.Myslím,že kdyby si zůstal,tak by to bylo ještě lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pátek a sobota 0 bitev. Dnes jsem si chtěl tedy víc zahrát a brzo to vzdal. Například enemy tým končí 2xM18 a u nás je A20 a ještě nějaká podobná plečka. Různých podobných náznaků v bitvách bylo dost, že nemám svůj den. Denní win zatím 42% a možná to ještě večer zkusím zlepšit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak uz i Ty si mezi ,,skillama" :facepalmic:  :facepalmic:

Nevím "co" tomu předcházelo, ... vím že poslední dny tu něco proběhlo, ale já jsem bohužel dláždil na chalupě a co jsem přišel, bylo promazáno(a sorry, kde je A je většinou i nějaký B ). Já s nikým osobní problém nemám a špinavý prádlo si per skrze PM a ne takhle na veřejnosti. Pokud jsem snad u někoho "klesnul" (o čemž si mezi fialkama se svejma statama nedělám iluzi  :biggrin: ) tak se mi z toho asi žíly neotevřou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem po dnu a půl zapl hru, a nestačil jsem se divit. Osm porážek v řadě je fakt super. V každé hře v Top3 v nastřílené dmg. Ale výhry jaksi nepřicházely. Ať jsem dělal co jsem dělal, měl jsem nakonec po 16 hrách 5 výher. Prostě humus. dal jsem si teda pauzu a pustil hru až na večer. Začal jsem opět dvěma prohrami a pak se něco zlomilo. 11 výher v řadě. Škoda, že jsem si tuto sérii zkazil prokletou IS7. Pak následovalo 6 proher v řadě a nakonec se to střídalo. Denní W/L 56%, takže spokojenost, ale takové série mi hlava nebere. Hra s IS7 a následně s IS3 byla dle modelu: Nevyhraješ ani za nic. Takže co jsem vystřelil, to jsem trefil, ale nula DMG. 

Náladu jsem si nejvíc zvedl Acetankerem s IS3. Po tolika bitvách se konečně zadařilo záhrát lépe než 99% lidí  :tongue:. 

Ještě se chci zeptat, jestli tady někomu vadí, když artynky označují své cíle, a po výstřelu dají vědět, že nabíjí a jak dlouho. Včera mne reportoval jeden rádoby skiller s hořčicovou barvičkou za SPAM  :biggrin:.  To, že dementi na X tieru si myslí, že není třeba bránit ty samé místa jako v šestkách nebo v osmičkách, jsem si už zvykl, ale tohle mě fakt dostalo.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, včera dobrý, vyexpil jsem Type T-34, takže mám Type 58... ach ouvej. Večer roty, parádička jako obvykle (dokonce jsem zjistil, že možná umím i trochu scoutit). Jediný co mě mrzelo, měli jsme jeden zásadní přínos. 3x jsme měli 11 killů.

nemáš zač. :-P jo s těma zásadníma přínosama to byla smůla. vtipný a zároveň smutný bylo, jak jsme ve 2 bitvách za sebou dali 11 killů a uteklo nám to o blbej kill, kdy jsme oba tank na ránu dingli.:)

 

jinak za posledních 252 bitev mám cca 70,5% WR. :)) kombinace čety, roty a samotka.:)

a včera pouhých 5 bitev, 2252 WN7 a celkový WN se zvedlo o 2,5 bodu. :-D když se daří, leze to nahoru hezky rychle. :) když se nedaří, leze to stejně rychle dolů. :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.noobmeter.com/recent/eu/John_ice/502135605/502135605_00019498_20130918_210059/502135605_00020446_20131020_211705

1800 dmg, 59% wins. To se mi zda celkem OK, nemuzu teda posoudit, kolik tam mas bitek v TC, pac ten winrate mi mozna prijde trochu moc (cekal bych tak o 1-2% min, ale ok).

Možná jsem to pochopil špatně tvoji předešlou zprávu, na kterou jsem reagoval(asi jsem se unáhlil) bral jsem průměrnou dmg na celej účet ....

TC to jsou jako roty? Jestli jo,tak cca 10 bitev za týden až 2 týdny.(VIII)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě se chci zeptat, jestli tady někomu vadí, když artynky označují své cíle, a po výstřelu dají vědět, že nabíjí a jak dlouho. Včera mne reportoval jeden rádoby skiller s hořčicovou barvičkou za SPAM  :biggrin:.  

Já osobně s tím problém nemám. Když je v týmu 1-2 arty, tak je to celkem fajn informace. U většího počtu arty už nemám přehled a většinou si všímám tak akorát toho, abych to moc často nedostal od vlastních.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

53 her s M6.. děs běs a hrůza. vůbec nevim co s tim hrát..

Vyjedu do útoku.. 2 rány od KV1S, klofanec od Alecta! a jdu do garáže se 400 dmg..

Fajn.. zkusím hulldown.. nastřílím 2,3k dmg proti třem T29 a JgP.. než mě z boku a do zadele uklovala A20 a Chrchel se základním dělem.. byl jsem nazván CZnoobcamperem a lost..

Bitva na Dolech.. jedu bránit levou stranu páč mezi barákama bych byl osmičkám pro srandu.. nejdřív přiletí pozdrav za 400, pak blikne žárovka dojedu do palpostu, schovám spodek za vlnu, pro jistotu se naúhluju, bok mám chráněnej skálou.. v tom kolem mě asi na 70m profrčí na plnej plyn KV1S.. jen v jízdě otočí lauf a práskne mi jí za full dmg.. jasně že byl rudej jak paviání řiť.. vystřelím sundám mu pásy a několik posledních hp mi splaschem bere artyna.. samozřejmě jsem opět noob i když zbytek týmu je rudooranžovej..

Denní win těsně pod 50%.. že já vůl prodal tu T1HT a přeškoloval posádku..

 

Ne že by tenhle stroj nedokázal rozdat.. ale musí být ideální podmínky, páč po prvním spotnutí díky papírovejm bokům který prostřelí i malej kluk s prakem weakspotům velkejm jak kráva a neustále sundanejm pásům a mrtvýmu řidiči už toho nestačí moc udělat.. jak získá M tak jde hned z garáže.. no 2100 dmg 800 nasvíceno a 5 killů nestačilo ani na "1" tak uvidíme..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opět se mi potvrdilo, že hrát dva dny po sobě znamená provokovat. V sobotu 23 bitev - 30 killů, win 69,6%. V neděli 25 bitev - 36 killů, win 40%. Haluze typu šance na výhru 14% apod. Stejný server (NA East), stejné stroje. V neděli to trochu lagovalo. Vyměnil jsem zaměřovač - Jimbo za Hardscope, prodal jsem M8A1 a koupil T40. Milé překvapení, tenhle stroj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem se k tomu dostal pouze odpoledne na dvě hoďky, takže jsem hned vytáhl T57, že jako naženu dmg, ať dostanu těch 250 tis. No, vydržel jsem to dvě hry, páč dostat 2x po sobě El Haluf, s tím že enemáci mají 8 a 10 TD v tieru X a náš tým je plnej medek a artyna žádná, tak na to jsem neměl nervy. První hra trvala přesně 5,5 min a druhá "rekordních" 2,55 min......
Po této zkušenosti jsem pak už jen raději střídal E75, IS6 a KV1S. Opět se tedy potvrdilo, že KV1S je opravdu lehkej nadstandard :biggrin: , páč díky četě se stíhačem AC jsem potkal nějakýho maníka v M103, kterej tento tank asi nezná a po odchodu do garáže řval, že jsem hacker.... :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem točil premiaky pač jsem šetřil na Lorreina a v jedné bitvě na ElHaluzu jsem jel zrovna s rejží. Sjedu klasicky pod kopec, pak bitka a když se to kapku uklidnilo, vyjel jsem a mazal do kopce. Mezitím jsem stihl sundat dva tanky, co si na mě vyjely. No cestou do kopce potkám full KT (já už byl tak na 40% HP). Dal jsem se s ním do křížku (zdrhat nemělo cenu a vlastně ani nebylo kam). Zapálil jsme ho a sundal ho asi na 600 HP (pak ho mlaskla artyna). Šel jsem do kytek se dvěma killy a a 2,5k DMG.

 

Načež mi do chatu napsal nějakej hrdina s T69, ať odinstaluju WoT a že jsem prémium noob. Upozorňuju, že to byla hořčice z Dižónu. Napsal jsem mu že je idiot a že se pak podíváme na nastřílenou DMG. Tenhle hlupák celou dobu campil na okraji strže u naší báze, teprve když už bylo hotovo tak hrdině vyjel na artynu, která zbývala. Když ji ten noob našel a sundal, byl to jeho jedinej DMG za celou hru!!! Asi tak 250...

 

OMG, proč já!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...