Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Dnes po vzoru Švejka zakoupím opět PzIV a budu to masakrovat.

 

Správně, bez svědomí masakrovat ten plankton :Smile_teethhappy:

Jak by řekl syn" U všech šroubků" tenk tank čílí požádný rány". :Smile_teethhappy:

 

EDIT: není to k tématu, ale musím to napsat.....včera jsem jeli četu s Kv1S...při odpočítávání nán napsal do chtu jeden český enemák" Zdravím Hugo! Na mě nestřílejte".......další věta, po našem ujištění, že smrti neujde, zněla" Máme trotli, **** na to, jdu se utopit" a opravdu své KVčko utopil.... :Smile_Default::Smile_teethhappy:

Tomu říkám panika z klanu :Smile_teethhappy: . Sice zbytečná, ale pobaví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Woombat - tak to jsem rád, že nejsem jedinej. Jagdpanther byl včera úplně jalovej, buď do země nebo za 0. Vlastně to celý stálo za prd, než doexpím ARL V39, tak asi úplně zešílím. Každá druhá rána jde do země, měl jsem včera jednu hru, kdy jsem asi z 20 ran jen jednou dal dmg. Jistota je Hellcat, když trefím, tak dám.

Jo a demenci spoluhráčů asi zmiňovat netřeba, když hrajou chlapci v četě Grille + Hetzer, asi by se neměli divit, že jsou v bitvě s osmičkama. Češi mimochodem. Jinak taková ta klasika, buď všichni jednou stranou nebo kemp na základně. Kromě toho mě taky zcela pravidelně postihuje to, že když nahraju hodně dmg, s jistotou prohajeme, zato když hraju kulo hulo, vyhrajeme.

Jinak hraju ne EU2, lagy nepozoruju, ping stabilně kolem 50. Potkávám výrazně víc Čechů než dřív.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musim se vypsat :D Na Opatství jsem zbyl se IV britem,Covenanterem sám proti 3 hráčům. Dle statistik začátečníkům... KV-1S capovalo, mělo 400hp, Hellcat byl zalezlej s HP 70 a VK3601 někde campilo bez toho, aby týmu pomohlo. Naláduju goldy, zabiju Kočku a jedu si pro capujicí KS-1S, využívám nízký profil a sklon děla, stáhnu ho na 90hp... A on se proti mě rozjede a s houfnicí mi za jízdy trefí... Headshoot... Jn, to štěstí začátečníka :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Woombat - tak to jsem rád, že nejsem jedinej. Jagdpanther byl včera úplně jalovej, buď do země nebo za 0. Vlastně to celý stálo za prd, než doexpím ARL V39, tak asi úplně zešílím. Každá druhá rána jde do země, měl jsem včera jednu hru, kdy jsem asi z 20 ran jen jednou dal dmg. Jistota je Hellcat, když trefím, tak dám.

Já se přidám. Hlavně to štve u strojů, co mají mít dle parametrů přesný děla. Aspoň by u nich slušelo procento náhody menší. Jestli si to dobře pamatuju, tak Kočka (taky ji mám) má mít dělo míň přesný než Jgpanter, který má obě ráže velmi dobrý a když WG dá, trefuje dobře i na velkou dálku. Když jsem tu kdysi psal, že ty čísílka jsou trochu šidítka, byl jsem tu za špatnýho, píše se mi cosi o plkách z neznalosti apod. Jenže když po JgP vezme člověk Stugga (což je podle mě JgP v menším vydání) a situace je nemlich stejná, je to podezřelý. Zapsala se mi jedna hra s JgP, kdy jsem dal z 23 hitů 22 průstřelů 105kou. To jsem si měl asi zarámovat :Smile_Default: protože už jsem se k tomu ani nepřiblížil. Když je den "zavřených dveří" tak 105ku radši nechávám ve skladě leštit :Smile-hiding:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesnost? Mě se jednou povledlo u T29 (0,42) trefit 30 ze 30. A to jsem střílel i na víc jak 300m. Je to čístě o Bulharoj, když nepřeje, tak netrefíte...

 

Poslední dobou mám problém s trefením enemáků mimo sniper mód. Enemák 2/3 v kruhu a z 10 střel trefím 2x...a to ani netusím, kam ta střela letí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska opet zkouska s m103 jestli to pujde....opet sam c...k v tymu....proc me to porad haze k dementum?proc ja??proc nase ceta je ruda a jejich fialova?at delam co delam vzdy prohra..sance na vyhru od 5% do 40%..win mi spadl z 56% na 47%.....asi se na tu hru uz vy..ru porad jen prohry a ty jsou dane jeste pred zacatkem bitvy..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám první ban na hraní na 24 hodin. Naše Stpz II zničilo hned po startu bitvy naše Grille, tak jsem ho dvěma ranama poslal, kam patří. Bohužel to někdo v JgPZ IV nepochopil a začal to do mě šít. Tak jsem se bohužel bránil a meziitím psal do chatu, ať neblbnou. Byl tam i nějakej Čech, co mi začal nadávat a vyhrožovat banem. Tak jsem jim to do konce bitvy vysvětloval, ale ban mám stejně. Milé WG, polib mi ..... !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešní tragický stav losování bitev, kde bylo už na začátku 90% bitev rozhodnuto a ještě ke všemu v mém případě značná část pro prohru. Takže expení šlo strašně. Při jedné z mnoha prohraných bitev jsem to raději zaparkoval do vody. V další bitvě už taková hluboká voda nebyla :( a tudíž se HP enemákům muselo darovat. Hodil jsem si do čísel 9 posledních bitev a vše bylo s jedním strojem. Win/los = 2:7. Průměrné expy lost-146 a výhra 470 a celkový průměr tedy 218, což vypadalo, že za snahu nestojí. Vyzkoušel jsem tedy po sobě 3 bitvy stylem odchod do garáže při odpočtu. Prohra – 6 expů, prohra – 25 expů, win - 0 expů. Průměr 14 expů. Hmm, tak tady to má WG dobře ošetřené. Stříbro šlo do mínusu při prohře či jen zničení. Jaký je vlastně rozdíl mezi odhlášením a AFK mimo toho, že AFK hráč nemůže být v jiné bitvě? Další pokus v počtu 4 bitev. Po přihlášení do bitvy sem se jen ze zvědavosti podíval kdo vyhraje a šel si vyřídit jiné věci např. vynešení odpadků atd. Prohra 5:15 – 74 expů, prohra 3:15 - 37 expů, výhra 15:5 – 302 expů, čtvrtá bitva vypadal nerozhodnutě – sledoval jsem jí na minimapě a měl jsem nutkání se zapojit. Vydržel jsem a naši to zvládli win 15:8 – 401 expů. Průměr tedy 203. Delší série testování se mi nechtěli dělat a jako takový úlet to zas na čas stačilo. Skoro to vypadá, že se aktivním hraním připravuju o expy a že bych měl být raději AFK :).

Jinak už hraju zas tak nějak normálně v těch podmínkách jak MM losů rozhodne, což je většinou výsledek bitvy 2-6:15 nebo obráceně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekna bitva na tier4 dnes, divil jsem se co se to deje u nas v tymu za podivnosti (uz po smrti), tak si prolezu vsechny spoluhrace po bitve - ani jeden nemel vic jak 48% win. No tak to koncim dnes....

Ještě se dívám kolik toho odjezdili, přijde mi to objektivnější i když moje sebevědomí to nijak neléčí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem koukal, vetsinou do tisice bitev, ale jeden mel 6 000 bitev a win 44.

Do tisíce bitev jsou to extraelévové, ale občas se tam vyskytne týpek 10-16k a má win stejný. Hned mi pak bylo na duši lépe a to i přes prohru :Smile_trollface-3: . Horší je, že pokud je jich v týmu většina, tak je to většinou ztracený, nejsem, až na výjimky, hráč co by hru zvrátil, spíš jsem ji pak preventivně s pomocí methylu vyzvrátil :Smile_blinky: . Moc her kde byla aspoň 1/5týmu s win nad 50% ani nebylo, ale nekoukám se po každý hře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra....tak dnešek byl opakem včerejška...totální NUDA by WG. A to díky jejich MM, buď jsme měli brutální technologickou převahu my a sotva si zahráli nebo jsme měli o dvě až čtyři top třídy méně a ještě k tomu na topu debili s 47% winem....

Takhle si zábavu nepředstavuju....winů hafo, ale totální fraško nuda večer. Nevím, ale zas WG změnilo co rok fungovalo dobře..a to férové rozdělování tříd....ale co, chtěj to sami...červen= konec prémka = end hry...

Z nasranosti kvůli debilům se vyspím, zítra je může mít v týmu enemák, ale nudu nepřekousnu, základ hry je zábava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že včera se nedařilo toliko.Po pondělním WR 70 % se úterý proměnilo v slabších 42% WR, nu ale potěšila moje první Halonenka.inu když musím se sedmičkovým tierem vypnout ve hře devítek tři z nich já, tak aspoň něco. Jinak týmy včera hodnotit nebudu,obzvláště vypečené týmy a po delší době jsem si neodpustil i " pochvaly " v chatu. No a jeden polák mi napsal, že jsem " ***** zjebana " na můj jen údiv kamže to jede s T-54 , je třeba dál hovořit o týmech ? :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím, že s MM je něco špatně.... včera když jsem hrál s tirem VI a nebo s tierem VIII, tak jsem měl prakticky ty stejný losy a to:

 

4-6x tier VIII

0-4x tier VII

a zbytek tier VI a pár artin tier V

 

uplně stejný losy...fakt, ať jsem si vzal KV1S/ARL V39, nebo T-44/Typ59... jediný rozdíly byly, že jsem buď drtil s mojí osmičkou nepřátelský šestky a nebo že jsem byl rozdrcen s šestkou nepřátelskou osmičkou....

 

doplním, že jsem byl na serveru EU1 - tenhle MM jsem měl podobnej už včera, kdy jsme střídal ARL V39/KV1S a Typ 59...

 

 

ještě doplním, losy, kdy jsme my měli v teamu třeba o tři osmičky víc, jak soupeř, nebo soupeř měl o tři osmičky víc a k tomu třeba ještě o jednu sedmičku navíc k tomu oproti nám byly co druhou hru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešní tragický stav losování bitev, kde bylo už na začátku 90% bitev rozhodnuto a ještě ke všemu v mém případě značná část pro prohru. Takže expení šlo strašně. Při jedné z mnoha prohraných bitev jsem to raději zaparkoval do vody. V další bitvě už taková hluboká voda nebyla :( a tudíž se HP enemákům muselo darovat. Hodil jsem si do čísel 9 posledních bitev a vše bylo s jedním strojem. Win/los = 2:7. Průměrné expy lost-146 a výhra 470 a celkový průměr tedy 218, což vypadalo, že za snahu nestojí. Vyzkoušel jsem tedy po sobě 3 bitvy stylem odchod do garáže při odpočtu. Prohra – 6 expů, prohra – 25 expů, win - 0 expů. Průměr 14 expů. Hmm, tak tady to má WG dobře ošetřené. Stříbro šlo do mínusu při prohře či jen zničení. Jaký je vlastně rozdíl mezi odhlášením a AFK mimo toho, že AFK hráč nemůže být v jiné bitvě? Další pokus v počtu 4 bitev. Po přihlášení do bitvy sem se jen ze zvědavosti podíval kdo vyhraje a šel si vyřídit jiné věci např. vynešení odpadků atd. Prohra 5:15 – 74 expů, prohra 3:15 - 37 expů, výhra 15:5 – 302 expů, čtvrtá bitva vypadal nerozhodnutě – sledoval jsem jí na minimapě a měl jsem nutkání se zapojit. Vydržel jsem a naši to zvládli win 15:8 – 401 expů. Průměr tedy 203. Delší série testování se mi nechtěli dělat a jako takový úlet to zas na čas stačilo. Skoro to vypadá, že se aktivním hraním připravuju o expy a že bych měl být raději AFK :).

Jinak už hraju zas tak nějak normálně v těch podmínkách jak MM losů rozhodne, což je většinou výsledek bitvy 2-6:15 nebo obráceně.

 

Promiň za upřímnost :-) ale být členem týmu, za který "jakožehraješ" / testuješ / nevímjakjinaktonazvat, tak tě nakopu do zádele :-/ pokud tě hra nebaví, hraj třeba... Tetris :-)

 

Pekna bitva na tier4 dnes, divil jsem se co se to deje u nas v tymu za podivnosti (uz po smrti), tak si prolezu vsechny spoluhrace po bitve - ani jeden nemel vic jak 48% win. No tak to koncim dnes....

 

Předpokládám, že nejsi tak naivní, abys na 4. tieru očekával hráče s přídomkem "unikátní" a pozitivní W/l bilancí ;-)

 

Horší je, že pokud je jich v týmu většina, tak je to většinou ztracený, nejsem, až na výjimky, hráč co by hru zvrátil, spíš jsem ji pak preventivně s pomocí methylu vyzvrátil :Smile_blinky:

 

Si pořiď nějaký (lehce) OP stroj (např. Matilda na 4. tieru :-)) a ke zvrácení stavu bitvy pak stačí být "jen" průměrný a někdy ani to ne :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...