Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Dneska dobrý. Mapa pouštní řeka, střetnutí s BDR proti sedmám a samo celej team jel na cap. Jediný IS mocně mačkající F7, tak jsem mu pomohl. Výsledek naší spolupráce: IS sundalo IS, PZ4, 3001P, KV1S a já T29, PZ3/4 a pak totálního snipera, v plné rychlosti prchající T20, kterýho jsem strefil na hranici viditelnosti a za to jsem si vysloužil pochvalu teamu. Pškozený jsem měl ty, co sundalo IS. Pak ještě Džeksna a Hellcata nám pomohla sundal naše arty. Ve dvou s pomocí Hummela jsme vyndali celej top a málokdy se mi stane, že vyjedu čelně s pětkou proti sedmičkovýmu tanku a on předemnou zdrhne.

ARL je zepředu při dobrý konstalaci prakticky nesundatelnej tank. Na Stepi při střetnutí jsem jel mocně mačkajíc F7 na H1. K mě se přidallo jen 3001P. Proti mě bylo Jumbo, 2x KV1, 3601, 2x PZ4, Hellcat, Crusader a Matilda. Dostal jsem 21 ran, sundal jsem čtyři kousky, VK dalo taky čtyři a jednoho artyna. Čelní plát a věž jsem měl pěkně odrbanou, ale tank to ustál. Zbylo mě 17%. Prostě paráda. Už bych ale potřeboval tu poslední 90tku s tou 212mm pene. Měl bych o starost míň, protože tu co mám občas dingne a při dlouhým reloadu nic moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek byl dost šílený. Asi jsou nějaké úpravy v MM a vytváření losů. Bitvy téměř jedné třídy se střídali s těma, kde 10 hráčů týmu bylo o 2 třídy níž než top. Takový ten starý model bitev. Díky tomu jsem si užil dost proher. Další slušnou část proher zařídil tým v bitvách o kterých jsem byl přesvědčen, že budou zajímavé. Hráči nejsou schopní se 7 třídou za 2,5 minuty zasáhnout přítele na 900 m. Přesněji posunout se k naší přední linii co je od nich 450 m. Další perlou je, že v bitvách střední úrovně 5-7 jsem několikrát viděl nepřátelskou arty jezdit středem mapy v celkem nekrytém prostoru, aniž by po ní někdo střílel. Dříve šílený kousek a dnes asi úspěšná taktika. Aspoň dle závěrečné tabulky, kde to vyneslo většinou 1-3 pozici. Velké množství nováčků na jednoho veterána, dnes již celkem členité mapy a nepřehledné množství techniky hru posunulo dost směrem dolů. Člověk si říká, že úroveň bitev snad už víc snížit nejde a ve hře pak zjistí, že to ještě jde. Jinak za poslední dva dny jsem s tou samou technikou hořel tolikrát co předtím za 20 dní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, dneska četa s T1 dobrý, zbytek s KV-1S napůl...ty týmy jsou neskutečný. Pak jsem koupil BDR G1B...už v topu, zajímavý. Ale končím absolutně znechucenej. poslední 4 hry jako přes kopírák. Vždy přes 1200dmg, prohra. I když máme lepší tým, oni se nechaj vystřílet, pravidelně jsem byl jeden ze dvou až tří, kdo vůbec někoho zabil. Lidi vůbec nemyslej, nikoho absolutně nezajímá základna, hlavně, že si chcípnou a KVčko se nechá pomalu rozstřílet BT-7.... absolutní ignorace na cokoli, to není možný. Na publik to fakt chce stroj, kterej je tak rychlej, že dokáže všechno oběhat, nebo pořádnou četu. Protože s BDR se nedá vracet, jak je pomalé...stroj dobrej, ale ty ... kdo to vůbec hraje? Tam není špetka mozku v hraní poznat.

 

Dopoledne četa, 6x T1 hvy, 5x jako jediný pětky ve hře, 1x se šetskama...celkově čety dnes pořád jen šestky, katastrofa. A i když jsem jel sám, bylo to hrozné. Dnešek děsná bída. Hry příšerně rychlý, a když už trvala, tak jsme museli hru vyhrávat sami...aspoň se mi dneska dařilo zapalovat nepřítele. Hořeli moc hezky a moc často.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na MM jsem si zanadával v jiném vlákně. Snažím se expit 5 třídu a jde to při těch losech a střeleckých podmínkách dost blbě. 80% posádka s ventilací netrefí na dva pokusy bokem stojící nekrytý tank ve vzdálenosti 115 m (extrémní případ). Neviditelný nepřátelský střelec v křoví vzdáleném 165 m je také super věc. Dopolední win 27% jsem odpoledne srovnal nebo přesněji sám se srovnal na 40%. Rozhodnutých bitev předem bylo děsné množství 45%. 5 % win a zbytek tedy lost 40%. Dnešní průměr DMG na bitvu je necelých 300 a i to je v daných podmínkách asi zázrak. Svejk bude mít asi radost z návratu OP čet, protože bude se svou četou častěji v topu. Jejich výskyt je 16%. 3,2 v mém týmu a 12,8% u nepřítele. Asi nejpikantnější jsem viděl v T6. Četa nepřítele v součtu odehráno přes 57K bitev a se stroji v bitvě 1,3k. Jejich protějšky sólo hráči v součtu přes 4 k a na technice v bitvě 0,3k z toho jeden první bitvu. Průměr winu nepřekvapující. Četa 53% a sólo hráči asi díky malému počtu bitev jen 47%. Výsledek bitvy jak jinak 5:15. Asi jediné co mě dnes při expení drží je bonus na výdělky. Hra sama za moc nestojí, ale aspoň jsou z toho nějaké stříbrné. Ne že bych je vyloženě potřeboval, ale aspoň nějaké plus to hraní má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 bitvy s T49. No, byl jsem mezi šestkami, ale o co jde: Poprvé byl max ER v týmu 730. U enemy kolem 1000+ nějaký skiller. Druhá hra bylo max 860, u enemy průměrně kolem 1000. Třetí 680, enemy průměrně kolem 1100. Tohle hraniči s debilitou, začínám pochybovat, že MM nekalkuluje s kvalitou hráčů, protože dnes 80% her bylo předem prohraný a jen málo z nich jsem dokázal vyhrát...

 

Publik je den ode dne nehratelnější. Nechápu, jak může být mezi pětkami 80% ER kolem 600...

 

Nevíte, jaká je situace na jiných serverech? Láká mě udělat si novej účet a jet si do 5. tieru někde, kde tým vydrží dýl jak 2 minuty naživu.

 

Helemese, padl ER, tak zas v zelených číslech, ach jo :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám banána protože jsem sundal 2 naše debílky. To se hodí, když jsou trojnásobky. Po startu došlo ke kolizi dvou tanků a artyny a ten kokůtek v té artyně sundal toho co do něj vrazil na ránu. Uplně zbytečně protože o nic nešlo. Tak jsem tu artynu sejmul. Jenže nějaký jeho kámoš a nebo spíš nějaký bojovník za sparvedlnost vystartoval na mě, že mi to jako ukáže. Myslel si, že mě s tím čínským zmetkem utočí ale Lowe se točí docela dobře a tak jsem musel sundat i toho blba. Okamžitě naběhl další z jeho čety a tak jsem se jen otočil proti němu a čekal. Došlo mu, že když mě nedal kolega, tak že to nedá ani on a nechal to být. Mohl jsem mít rekord 3 vlastňáky :Smile_trollface-3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bída pokračuje. Vylosování, hra ..... bych překousl myš.

Včera mne od začátku hry ostřeloval nějaký frantík v Crussaderu, měl jsem KV-1, tak mi až tak nebral, pořád něco v chatu drmolil, pak na chvilu zmizel a když jsem se pak soustředil na enemáky,začal znovu. Nakonec jsem ho smahnul, jak jsem byl nakrklej, vůbec jsem si nevzpoměl,jak ho ve hře označit na report.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslal jsem záznam z toho incidentu na support a koukejte, jakhezky mi odpověděli. Bohužel, tím to ale také končí. Takže banána mám furt.

 

Dobrý den,

chápu Vaše rozčilení nad takovýmto chováním!

Mohu Vás ujistit, že kromě okamžitého trestu, v podobě ztráty zkušeností a kreditů, se také každé napadení spojence zaznamenává. Pokud tento hráč bude v tomto počínání pokračovat, čekají ho přísnější tresty, například dočasný ban a nakonec i případně ban trvalý.

Mějte však prosím na paměti, že ani sebeobrana Vás neopravňuje k porušování pravidel ve hře. Automatický systém nerozlišuje a ani nemůže spolehlivě rozlišit svévolný útok od sebeobrany. A to je důvod, proč byl Váš účet automaticky zablokován.

 

Prosím nenechte si kazit hru podobnými jedinci, ani se jimi nenechte vyprovokovat k odvetnému napadání. Dobře víme, jak toto dokáže zkazit hru.

 

Hodně štěstí na bojištích!

 

 

Přeji Vám hezký den,

 

Jiří Čech

CS Team - Wargaming Europe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dneska poprvé za cca 13 000 bitev dostal chat ban na 5 dní....

Ani se nedivim, protože jsem nervák a nadávám jak dlaždič :Smile_trollface-3:

 

Dear Player,

Because of a violation of our game rules, your chat is suspended for the next 5 days:

Violation: Insults and provocation.

Action: 5 days chat suspension;

Please read our game rules to avoid these situations in the future. Any further violations of the game rules will be met with more severe actions. This position is taken in order to preserve the integrity and gaming atmosphere for the benefit of all players. You can find the rules here: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-29/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/

Kind regards,

Wargaming.net Customer Support Service

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...