Přejít na obsah

Montiser

Members
  • Počet příspěvků

    149
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Montiser

  1. kvetule děkuji zájem, ale problém je v tom, že ten kód po použití nezmizí a jiné kódy se už nechtějí zobrazit viz odkaz http://img24.cz/images/90368516094219451062.jpg
  2. Mám dotaz: kód jsem použil, ale zůstal my jako dárek a od té doby už nemohu získat jiný kód, po kliknutí na The World of Tanks Bonus Code Key Giveaway se mi objeví zpráva Success! A key has been sent to you via email. You can view your assigned key by visiting your account’s "Giveaways" page. jenže tam je ten původní kód a nový nepříjde. Zkoušeno v průběhu cca 14 dní. Nevíte co s tím?
  3. Právě jsem to vyzkoušel a jde to normálně, mám taky firefox. Napadá mě vyzkoušet to stáhnout později, jestli není něco se servem.
  4. A nevíte jak často se ta hláška objevuje?
  5. To jsem si přeložil, ale mě šlo o to zda to není nějaká habadůra. edit: Zvedáku, ano ale ty modifikace jsem už minimálně několik dní neměnil a objevilo se to až dnes po cca 5 bitvě
  6. Už se to někomu taky objevilo? http://img24.cz/images/24547246042860629489.jpg
  7. Už se to někomu objevilo? http://img24.cz/images/24547246042860629489.jpg EDIT: zodpovězeno v jiném klubu - hláška obsažena v modifikaci která není od Zvedaka, PS: nevím jak se dá smazat příspěvek
  8. Ano, oba máte pravdu, ale už jsem se setkal s tím, že si někdo koupil v jiné zemi hru, která byla u nás dražší a steam ji nechtěl aktivovat na účtu založeném z ČR, ale mohla se aktivovat a hrát jen na účtu z regionu kde byla koupená.
  9. No ono to Valve asi trochu vadit bude, ale pokud to nemá nějak právně ošetřené, tak má smůlu.
  10. Pokud jsem to dobře četl, tak když si to koupí někdo přímo ze stránek od vývojářů, tak celá částka zůstane vývojářům a nemusí se dělit s Valve. Ale mě je to putna, já to jsem dával jen jako zajímavost.
  11. Autoři Elite: Dangerous obcházejí Valve. Rozdávají klíče na Steam http://bonusweb.idnes.cz/steam-klice-k-elite-dangerous-dj2-/Novinky.aspx?c=A150511_184055_bw-novinky_anb#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=bonusweb&utm_content=main Edit: jenom nevím proč jsem dostal negativ od nexra, když jsem jenom postoval odkaz
  12. Snažil jsem se kliknout na Activate services a vyběhla tato hláška, ale už je to jedno dnes po zapnutí PC to už zase funguje.
  13. Používám firefox - nejde, zkusil jsem operu - výsledek stejný, problém viz přiložený obrázek http://img24.cz/viewer.php?file=62555416686616504931.jpg
  14. Nejdou mi zaktivovat staty na stránkách http://www.modxvm.com/en/ , mele to něco o novém klientovi. Má někdo podobný problém?
  15. Tak jsem to ještě jednou smazal a znovu nahrál a rámeček se už neobjevil , jinak teď nevím jestli to je tím novým přeinstalováním, ale mám vymazaný statistiky, které by se měli resetovat někdy k ránu. Tak se uvidí časem.
  16. Zvedáku tleskám. Jen se potýkám v tomto patchy s takovým malým problémem, po přihlášení do garáže se mi tam objeví prázdný okno jako by v něm něco mělo být - po zavření křížkem normálně hraji a okno se objeví zase až po dalším přihlášení do garáže. Bez balíčku se po přihlášení žádné okno neobjeví. Zkoušel jsem smazat v adresáři res_mods adresáře a taky to nepomohlo. Vím že se toto objevuje i u dalšího hráče, který taky používá tvůj balíček. Začalo to u beta balíčku 0.9.7. a pokračuje u plné verze viz obrázek http://img24.cz/images/36481070626561426792.jpg . Nic jiného jsem tam nedával. Jen by mě zajímalo jestli tam to okno má nebo nemá být.
  17. Pokud to máš zaškrtnuté, tak když klikneš na tank kde není posádka, tak se tam vrátí ta co tam byla naposledy, asi abys to nemusel dělat ručně.
  18. Nedostává se míň za poškozování spoluhráčů nebo sebepoškození?
  19. Mě napadlo jestli to třeba není teamkiller.
  20. Teď jsem to zkoušel se přes ten tvůj odkaz přihlásit na svůj účet a normálně my jde odebrat a posléze přidat fajfa. Zkus to znova, pořípadě printscreen a postni ho a my se pokusíme zjistit problém. Takhle na dálku ti moc nepomůžeme.
  21. Přihlásíš se na stránkách http://www.modxvm.com/en/ , klikneš na settings viz obr. http://img24.cz/images/35860981956162298258.jpg , řádek chance to win zapíná ukazatel šance na vítězství před bitvou a řádek pod tím chance to win (live) zapíná ukazatel šance na vítězství v průběhu v bitvy podle toho kdo a co tam zbývá - podíváš se na to tlačítkem TAB
  22. S těma kody v Levelu to moc nevychytali - časopis není zabalen v igelitu a tím pádem si to může někdo ofotit a časopis vrátit do regálu. V trafikách to snad bude asi jistější. Teda pokud trafikantka není tankový maniak.
  23. Dnes jsem měl se stugou III takový blbý zážitek, byl jsem zalezlý ve křoví a najednou si to vedle mě přihasí M7 a porazí strom, opustím místo z důvodu možného prozrazení artynám a on za mnou, tak se vydám doleva on za mnou, tak zatočím doprava on za mnou, říkám si asi náhoda, tak zastavím on taky, tak se otočím a jedu nazpět on stále za mnou. Mě by nevadilo že mě sleduje , ale že kvůli němu jsem byl v ohrožení od artyn - byl to rudoch a neměl žádné maskování a navíc se ukázalo že když jsme narazili na nepřítele tak nebyl schopný ani vystřelit a krýt mě, musel jsem si to všechno odpracovat sám. Tak alespoň jsem spoluhráčům vybojoval výhru smáznutím těch posledních soupeřů, když ta M7 byla jalová.
×
×
  • Vytvořit...