Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Koupil jsem Matildu. Sakra! Jo! 75% win, 1 remiza (12 her), jedna prohra kvůli goldu...M4 s houfnicí mi to suveréně na ránu nacpala goldem do boku...a hned první bitvu 5 kousků s houfnicí a tým lehl bez killů. Stroj vydrží jako sviňa, většina her proti čtyřkám, kde se bojím tak T-28, Hetzera a hlavně T40, ale jinak luxusní pevnost. Akorát mě štve, že ještě nemám Hrdinu, 957 XP za bitvu a stejnak ne... a hlavně jsem se nenechal zvyklat hraním za Tigera, to bych si dal, teď jdu spát aspoň spokojenej :Smile_great:

 

A taky už jsem na půli cesty, aby se mi zobrazovaly výhry jako 56%. Paráda. Dnešní skóre 25:6. To to na nízkých tierech hezky odsýpá, něco málo přes dvě hoďky a 30 bitev je na světě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem odehrál 22 bitev napříč celou garáží, 17 z toho vítězných. Ani z toho nemám radost, nejsem tak naivní,abyh si myslel, že jsem tak dobrej :Smile_sad: . Spíš se mi čím dál víc zdá, že o výsledku bývá většinou rozhodnuto předem a hráč na to nemá až tak velký vliv......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes byl hrdina na Pantherovi II .... už jsem si říkal že je tenhle tank prokletej.

Vtipem zůstává, že pocitově jsem zahrál tak nějak na nic... ( Bitva 8 - 9 tier - na konci sem měl nejvíc exp - asi 1100- takže podle výsledků to až tak zlý asi nebylo)... ale spíš sem se snažil hned nezemřít :-) neboť PII byl jeden z nejslabších tanků a většinou jsem jen odstřeloval.. což svědčí o tom, že tenhle "titul" nelze brát moc vážně... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím že víkend proběhl ve stylu nesutálého nadávání na tým, sesmahnutím vlastní IS-7, která kempila kde neměla a nereagovala na několikateré upozornění že tudy cesta k winu nepovede.., prostě jsem měl nulovou toleranci,ke spoluhráčům .... byl dokonce nahlášen za své neurvalé chování veliteli klanu, kde jsme se po dohodě v přátelském duchu rozloučili, nechci aby moje chování vrhalo stín na tak skvělej klan jako je EAS ( ano idiots budu psát vždy a nic se s tím nedá dělat a byl jsem v neděli ultra sprostej ).Hektickej víkend.....kdy mi možná hrozí ban minimálně do chatu , ale to je mi vážně jedno, ta boží hovádka si nic nezaslouží lepšího....a kalich přetekl.... :Smile-izmena: Taktické nedostatky kdy česká četa medek jede absolutně mimo s lemming trainem, kempení...., vrážení do mě...atd...nedá se nic dělat, at mi dá to WG ban, protože jinej nebudu :-D

 

 

Nu a to je asi tak vše....však to dobře znáte jak to na randomu chodí.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víkend nic extra, tak tak jsem to držel na 50%, ale včera večer jsem si to částečně vynahradil. Zapl jsem to cca v 21 hod, dal 10 bitev z toho 9 vyhrál a průměr expů byl 1052 a to vše s tanky 7-10. Byl jsem mile překvapen, páč ještě dopoledne to byl doslova očistec a po čtyřech, v řadě jdoucích prohrách, jsem to raději vypl.... :-P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera peklo, asi trest od WG za to, že sem v sobotu nehrál a věnoval se manželce, páč měla narozeniny. Týmy červený, šance na win minimální a ukončil sem to za stavu 8:12, kdy čím sem se víc snažil vyhrát, tím to víc nešlo. Měl sem bulhara jak cyp občas zalamil a to co předváděli spoluhráči snad ani nebudu komentovat, to bych u toho musel zvracet.

Kam se poděli zelení a fialoví hráči, sem tam nějaký žlutý či oranžový, ale jinak samá červeň je toto normální??? :facepalmic:

Jediné pozitivum bylo, že sem konečně doexpil lodní gun na E-100 a naládoval do něj goldy, tak dneska vyzkoušíme tu změnu, doufám že k lepšímu. :Smile_blinky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera peklo, asi trest od WG za to, že sem v sobotu nehrál a věnoval se manželce, páč měla narozeniny. Týmy červený, šance na win minimální a ukončil sem to za stavu 8:12, kdy čím sem se víc snažil vyhrát, tím to víc nešlo. Měl sem bulhara jak cyp a to předváděli spoluhráči snad ani nebudu komentovat, to bych u toho musel zvracet. Jediné pozitivum bylo, že sem konečně doexpil lodní gun na E-100 a naládoval do něj goldy, tak dneska vyzkoušíme tu změnu, doufám že k lepšímu.

Včera večer jsem taky konečně koupil ten lodní kanon...... a nějak se nemůžu zbavit pocitu, jako by dingalo víc než 128mm..... a to včetně goldů..... (ale goldy obecně víc dingají, co jsou za kredity)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera večer jsem taky konečně koupil ten lodní kanon...... a nějak se nemůžu zbavit pocitu, jako by dingalo víc než 128mm..... a to včetně goldů..... (ale goldy obecně víc dingají, co jsou za kredity)

 

Já jsem ti to říkal :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj víkend s WoT bych označil za dobrý až na to, že jsem byl příliš často po blatníky zahrabán v terénu. Horší internetové připojení a jedna menší série proher zapříčinila to, že jsem se nechal ve druhé třídě unést. Normálně jsem tam hodně tolerantní, ale tentokrát jsem do nějakého provokatéra po tom co mi udělal po druhé vyloženě úmyslně díru do tanku vyprázdnil zásobník. Je to asi 6 úmyslný team kill co mám za celou dobu hraní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tolik lagů, co jsme o víkendu měl jsem ještě nezažil, ale jinak celkem slušný, našla se spousta troubelínů, co se nechala sejmout a jako šláftruňk před spaním se mi podařila epická bitva s is8 a 11 kousky. Zbyl jsem sám s jedním němcem na T32 proti 6 enemy, ale byl to schopnej hráč a dali jsme je. Dokonce mi přenechal poslední kill. To se příjemně usínalo :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to víš že ti to bude dingat více, jen se podívej na přesnosti, se 128 neprobiješ, se 150 netrefíš :)))

No, na větší vzdálenost jasně, ale včera jsem neprobil na cca 50m M-103 mezi věž a korbu, cca 60m E-100 do spodku vany, pak ještě na cca 300m T-57 (byl na duně, takže ideál) do spodku vany - tu střelu jsem viděl (nebo si mylím, že viděl :Smile_Default: )....... dneska se chci podívat na zpomalené replaye.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak včera jsem s Type 58 vydingal s tváří tvář 3 rány IS-3 s BL9 na 50m, sám jsem tomu nemohl uvěřit,ale asi víc čuměl protihráč ... ten tank prostě je úplně nesmyslnej...hrajte prostě číňany dokuď nepřijde patch .... tohle se přeci nemůže stát....a podle mě je jedno,kdo za tím seděl,to dělo by mělo tenhle tank propálit kam koliv na tudle vzdálenost....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vcera se celkem darilo. Viz podpis. Killu bylo hodne ( za vcerejsek K/D Ratio = 4.07 ). Vyborna bitva s E50M, kdy jsem zustal sam proti 5 (mozna 6) enemakum, ktere jsem nakonec vsechny vystrilel.

Obrazky v chlubarne : http://www.worldofwars.cz/index.php?/topic/202-chlubarna-pochlubte-se-vysledky/page__st__4100 .

 

Pak jeste dobra bitva s is3, ktera skoncila se 7 zarezi na me hlavni. Navic jsem opet zustal sam a posledni 3 enemaky (T69 - na 1 ranu, AC Mle 48 - full a arty), jsem musel zabit s poskozenou munici.

Za par dni konci premko, tak si dam mozna pauzu na chvili. Nebo ne ? :Smile-bajan2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem k tomu rychle sedl, abych alespoň odjel trojnásobky u tanků, u kterých mi o něco jde a dopadlo to 5:0. Parádní hra na ARL na velkým průšvihu, kde se začíná na zelený louce. Mám ještě to top dělo z BDR. Dole na rohu smrti jsem uflákal Chrchla VII a KV1S, z pod mostu jsem vystrnadil 3601 a Cometa, z mostu 3001P a ruský T34, takže naši měli volnou cestu do kopečka na cap. Já jel bránit základnu a tam jsem vyndal Hellcata a 3601, kteří to s ním capem asi mysleli opravdu vážně. Zbytku jsem víceméně nedal šanci ani vlýzt do kruhu. Všichni zalezli za šutry a nevystrčili nos. Sice z toho nebyl obránce, protože do kruhu se už nikomu nechtělo, ale odstřelovač potěší.

To ARL je pěkná bestie, a až bude mít pořádnej kanon, tak to bude pro enemáky ještě horší. Tohle je moje krevní skupina. Tenhle tank mě baví.

Po pátým vítěztví jsem to vypnul, protože je mi jasný, že další hry už bych projel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znovu jsem to nainstaloval a mám za posledních pár dnů naprosto neuvěřitelné skóre. Koupil jsem si COMET a je to sice výborný tank, ale moje tým\ mi dávají zabrat. Nedělní WIN - 42 %, sobotní WIN - 35 %, pátek - 44 %.

 

Speciálně Comet - mám s ním solidně naprosto nejhorší WIN ze všech tanků - 33 % po 58 bitvách. Přitom damage na bitvu 1320, zabito 1,58 na bitvu. Často přitom mám ještě spoustu damage nasvícením - zvlášť na vyšších tierech někde v klidu stojím za křovím a jen svítím pro tým - rekord jsem měl skoro 5k. Chtěl jsem věřit, že za dosavadní skóre mohl víkend, ale dneska zatím šest proher v řadě. Ale já se nevzdám.

 

PS.: V poslední bitvě - XVM ukazovalo nějakých 30 % - tedy nic tak hrozného. Type 59 z BIA se rozjel hrozně dopředu. Myslel jsem si, že má nějaký plán, a tak jsem ho chtěl podpořit. Chtěl se ale jenom zabít, můj tank to odnesl jen z půlky, nakonec jsem to zacouval. Příště se na hráče z BIA z vysoka vykašlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes děsný losy. 4 z 10 prohraný již při odpočtu. Ten zbytek dopadl, tak půl na půl. Chybou týmu a také mojí některé prohry i u těch nerozhodnutých předem, no fuj 3-5:15. Jako vždy taky dost zlobil net a při opakovaném neúspěchu týmu to o to víc vadí. Normální či lepší výsledek byl asi každou 3 bitvu. Zítra to třeba vyjde a bude o 4-5 winů víc a zase se to tak nějak srovná.

 

Pro Dritt:

Od BIA se taky držím dál. Nemám s nima zrovna dobré zkušenosti. BIA-2 je jiné kafe a ta má k publicu asi jiný přístup, ale i tak se mezi ně moc nemotám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...