Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

To je sice možný ale když někdo nedokáže ohlídat obklíčeného BatChata, který nemůže nikam odjet a je obklíčen skálama a nenadělal by takový škody jako T110E4,když by měla možnost, kterou jsme jí s Obj.268 nedaly když ohrožovala tři tanky zezadu na 50 metrů, to sorry ale když jsem po ní střílel tak BatChata hlídaly, a že se do něj netrefí nikdo tak ať mlčí a trénuje střelbu...!!! A o té týmové práci jestli jsi ještě nezjistil že to nemá cenu, protože týmový lidi v bitvě jsou jen za uherskej rok ..... Takže si radši budu hlídat svojí *****, za chyby ostatních já vinu nenesu...!!

Lynx_cz junior 1

ta E4 vás tam ohrožovala možná tak proto, že jste k ní blbě přijeli. jinak zkus trefit jedoucí batchat s mým objektem 704 bez věže. to je asi podle tebe strašně lehký. zkrátka tam byly tři heavy laufy, jeden z nich jsi byl ty, ani jednoho z vás nenapadlo otočit věž a pomoct mi (nám všem) s tím zkurveným batchatem! jinak píšeš celkem nesrozumitelně, ale jestli z toho mělo vyplynout, že nejsi týmovej hráč, tak díky za info - mám tě v ignore listu správně. a je mi uplně fuk jestli seš lynx junior nebo senior nebo kdo ten účet hraje. čau

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli myslíš ignore list ve hře, tak ten už mám docela dlouhej :-)) Slouží to k tomu, že se ti pak nezobrazujou zprávy od toho troubelína a vůbec máš od něj klid... Jeden čas mi tam přibývali lidi tak rychle, že jsem si říkal, pokud bude tenhle trend pokračovat, tak tam za chvíli budu mít lidí jak v běžné polské vesničce :))

 

EDIT: Jinak klasicky v bitvě v seznamu hráčů - Ctrl+pravý klik, Ignorovat uživatele....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera hnus.. V první bitvě jsem sice uhrál halonenku, ale pak mě někdo vyměnil dělo a americkou posádku nahradil bulharskou...

Frustrován, při střetnutí na S-linii, jsem nazval náš za bungrem kempící top stroj KV1, blbem... Náš tým odolával přesile ve městě..

Skoro jsem dal další halonenku, ale dostali mě dřív... Klanový kolega z čety toho zmiňovaného KV1 se ozval s tím, že KV1 dělá dobře svoji práci a že já jsem idiot. který to neumí hrát a mám to prý odinstalovat... Po bitvě jsem se na něho podíval.. Měl 2000 bitev... Win 48..úspěšnost střelby 50 procent a efr 780.. Byl zástupcem velitele nějakého francouzského klanu... Poprvé v životě jsem použil chat ve hře na vulgárnější výrazy a výlevy... Pak jsem šel spát...

Nicméně jeho radu poslechnu.. dnes to odinstaluju....

A hned na to tam nahrkám novou verzi 8 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včerejší začátek byl dost bída a násobky se dařilo odjezdit tak na 3 pokus u každého stroje. Pak jsem zkoušel zvednout win u TD SU 85. Nemám páru čím to je (řidič nebo stroj), ale mám ho čím dál horší. Po další sérii proher jsem otráveně přesedla na Tigra. Ten při obraně Malinovky zdechnul po 4 ranách a prohra, což na náladě nepřidalo. Na low třídy (T2) nebyla chuť a z garáže se mi jiný stroj nějak moc nechtěl hrát. Smířil jsem se tím, že se mi prostě jako u SU 85 zhorší i tak špatný win i u Tigra hrál s ním dál. Stal se menší zázrak. Proher bylo málo a tank i celkem dost vydržel. Po tom co se mi na Letišti podařilo po sobě zničit tři arty (na každou bylo potřeba jako vždy dvou výstřelů), tak jsem tušil, že je něco jinak. Místo běžného postupu, kdy arty vrátí ránu a tím mi zničí stroj který měl jen 25% HP se tentokrát nekonal. Ani jedna se netrefila. Až na začátek byl včerejší den ten nej co jsem s Tigrem zažil. Expy nic úžasného, ale zlepšil jsem si u něj win o 1%. Bylo by fajn mít takových dní aspoň polovinu bez ohledu na stroj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím , že včerejší den stál za prd. Nic moc hry, jediné a to vítané překvapení, že asi 7 her bylo bez arty. Asi artynáři nabírají síly na nový patch.

Spoluhráči mají tendenci znechutit hru, absolutním nezájmem o nějakou taktiku, velmi bych se přimlouval za zřízení serveru worldoftanks s koncovkou pl, pro jejich ničím nerušené kovbojské hraní, protože hráči z Polska to pomalu ,ale jistě přeměnují na Dostihy a sázky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem včera po delší době nakoukl do bitvy T10. Tedy pánové to je tragédie. Co jste a WG s těma nováčkama udělali. Byl jsem v Himlu s AMX 12 osud tomu chtěl a hned po začátku jsem začal bloudit na náměstí kolem kašny a nemohl trefit žádnou uličku. Mé trápení tam ukončil top hráč z čety od „BIA“. Jelikož se mi ping stále pohyboval v hodnotách 700-999, tak jsem celou hru dokoukal a nešel do další bitvy. Můj tým sice vyhrál, ale na to co se tam dělo jsem valil bulvy. Začátečníci na první pohled vypadají často mnohem organizovanějším dojmem. Za stavu 3 na jednoho enemáka můj tým nějak podivně bloudil po městě a různě kempil. Poloha všech nepřátel byla vidět každou chvíli na minimapě. Naši útočili na jednotlivé nepřátele po jednom a naštěstí i nepřítel zvolil stejný postup místo seskupení svých posledních strojů. Teda bez urážky, ale pomalu to budilo dojem, že se ve WOT začíná se stroji T10 a postupuje se k top třídě T1-2, kde se hraje na první pohled víc kolektivně.

To je pravda!

Často mě to hodí proti 10 s 8 třídou....a to je vždy mazec.....to samé když jsou v topu 9 třídy...takové E75. Včera jsme za x her neměli normální E75. Samo že je to náhoda, ale vždy měli ERF okolo 700......totální pohroma.

Pánové to že se dají dvojky a trojky lépe kočírovat není náhoda, ale realita. Navíc nekvalitní hráč na top třídách to je pruser...u prcků to může zastat někdo jiný.

Proto hraju aktuálně prcky.....tam jim maximálně poradím nebo jednou větou vynadám....ale v topkách bych vraždil. Na ten materiál co tam jezdí nemám nervy. ...I když takový KVčkáři.....to je taky materíál k pohledání....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera som mal hlavu v smútku. Lamil som, nešlo mi, ked sa mi konečne zadarila hra, tak to zmršil tím.

Vypol som to asi po 7 alebo 8 bitkách.

No a samozrejme, MM si neodpustil podpich na záver, kedy mi z posledných 5 hier naservíroval 4 x útok a1 x obranu. Všetko prehry.

úplne prvá vec po spustení WoT s novým updatom bude odstránenie tých dementných útočno-obranných módov (stretnutie si nechám)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem spustil launchera, stáhnul aktualizaci během toho, než jsem snědl oběd a spustil novou hru. Jsem mile překvapený, že všechno funguje a dokonce i moje všechny úpravy. Teda ikonky ještě nejsou, takže ty jsem tam ani nedával. Celý adresář z minulé verze ale nestačilo přejmenovat protože nefungovalo nic a musel jsem tam zaměřovače, battlepanel, zoom atd, atd., prostě všechno zase ručně nakopírovat aby to fachalo. Grafika je dobrá, FPS mi vyskočil i o 40 frejmů, takže teď se mi to pohybuje od 100 do 125FPS. Ovšem ta tzv. "vylepšená" grafika je hnusná jak Lady Gaga a na tu teda koukat nebudu. Zrušili prý Téčkování a to je docela průser. Jinak jsem nic závažného nezjistil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

poslední dobou zjišťuju, že mi padá průměrnej počet killů na bitvu s Objektem 704. asi je to tím, že jezdí víc X tierů, nebo kvůli změnám v matchmakingu. ale to vůbec nevadí, furt je to skvělý TD a řek bych, že průměrnej dmg mám furt podobnej jak dřív. expí se to zkrátka dobře a hraje se mi s tím dobře. už jen 70k na Objekt 268 :)

 

jak jsem dostal zpátky goldy za kamufláže, koupil jsem hned škodovku T-15, prémiák na třetím tieru, a asi jsem se zamiloval. jel jsem teda zatím jen tři bitvy, ale už te´d vím, že to bude sranda. je to rychlý, manévrovatelný a má to dělo, který sice nemá žádnou extra penetraci nebo dmg na svůj tier, ale zato střílí velice rychle a velice rychle zaměřuje :Smile_honoring: pokud s tím člověk nepotká hromadu 5. tierů, tak si myslím, že to bude skvěle hratelný

 

jinak s patchem spokojenost, optimalizace, grafika, fyzika, všechno OK, jediný co se mi nelíbí je novej vzhled tech stromu, příjde mi to nepřehledný a asi si budu dlouho zvykat. ale to je malá moucha. imho se to celý povedlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm fajn patch. Módy buď nefungujou nebo mě nechtějí pustit do bitvy tak museim jezdit se základem... Dost vopruz.

A ano IS-3 opravdu vitální tank. Obdržel sem 37 zásahů od VK3601H a IS-3 bez ztráty jediného hp jen párkrát shozený pás a poškozený periskop. Tohle mě bude bavit xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Patch OK, i když ta grafika mi občas připadá jak komiks. Ale je to jen arkáda ne simulace takže dobrý ...

Jinak se mi líbí fyzika i nové statistiky.

 

Co mi před chvíli ukázala statistika:

Stug III vers. Leopard

5 x průraz pancíře,

udělené DMG 87 :-)))))))))))))))))))))))))))))

z toho 2 x kritický zásah

výsledek v bitvě takový, že Leopard bezostyšně dojel až ke mně

 

 

:Smile_teethhappy: je to směšné, je vidět že WG si se zásahy manipuluje jak chce resp.

vydělat se musí vždy co nejvíc $$$ :Smile-tongue:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

už mě bolí hlasivky i hlava, z toho rozčilování. nevim esli jenom já, ale mám brutální koncentraci zásahů za nula (a už ne jen ze strany, ale i zpeředu do průzoru řidiče-s vk3001h 88mm do m3lee), missnutejch tanků na míň než 100¨metrů (2x sem minul s tigerem typa na 79 metrů, stál sem, plně zaměřeno, on stál na místě). navíc ve víc než půlce bitev sem byl v mínusu. takže strašný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V noci jsem se dost podivoval nad výsledky v četě 5 a 6.t. Většinou výhry a prohry až na pár tragických snesitelné. Sice stejný módy na stejnejch mapách, ale šlo to. Oželel jsem i to, že mi blbnul zvuk. Za to dneska solo...pár her, pak navíc zase spadly fps a konec. A opět katastrofální a dost rychlé prohry. Trochu jsem se v noci namlsal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je pravda!

Často mě to hodí proti 10 s 8 třídou....a to je vždy mazec.....to samé když jsou v topu 9 třídy...takové E75. Včera jsme za x her neměli normální E75. Samo že je to náhoda, ale vždy měli ERF okolo 700......totální pohroma.

Pánové to že se dají dvojky a trojky lépe kočírovat není náhoda, ale realita. Navíc nekvalitní hráč na top třídách to je pruser...u prcků to může zastat někdo jiný.

Proto hraju aktuálně prcky.....tam jim maximálně poradím nebo jednou větou vynadám....ale v topkách bych vraždil. Na ten materiál co tam jezdí nemám nervy. ...I když takový KVčkáři.....to je taky materíál k pohledání....

neni KVčkář jako KVčkář :Smile_harp: ale hry kde bylo na každý straně 5!!! KV1 jsem žažil několikrát a docela jsem čuměl... asi tím nahrazujou arty party :Smile_amazed:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V noci jsem se dost podivoval nad výsledky v četě 5 a 6.t. Většinou výhry a prohry až na pár tragických snesitelné. Sice stejný módy na stejnejch mapách, ale šlo to. Oželel jsem i to, že mi blbnul zvuk. Za to dneska solo...pár her, pak navíc zase spadly fps a konec. A opět katastrofální a dost rychlé prohry. Trochu jsem se v noci namlsal.

v noci to šlo :Smile-bajan2::Smile_harp: taky se mi povedlo ramnout poslední T34 tim že jsem mu na Letišti skočil s KV3 na záda!!! ten ale čuměl :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: uvidíme jak to půjde dneska :Smile-hiding: jdem expit posádky :Smile_blinky:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska z toho mam takovej rozporuplnej pocit, ve většině her se mi dařilo. Ale násobek za muj oblíbenej Hellcat jsem dal až naposedmý a to jsem měl 2x top gun, jednou 5 killů, průměrnej dmg za těch 7 her šel přes 2k na bitvu ! Hrozný, co za opice to hrálo...

amx13 75 jako tradičně kompletně "useless" proti stádu desítek, tak jsem si párkrát něco dingnul a shořel na 2 rány (KV4 mi na ránu dala řidiče, motor, pásy, náboje a zápalila mě... seriously?) a šel hrát něco jinýho

Expím T29.. zatim mam jen pásy, ale ten tank je super, hlavně ta věž.. tohle se mi teď povedlo, podívejte na obdržený zásahy... Krásná hulldown pozice na Karélii, stříleli do mě panther 2, typ59, T29 a jagpanther... Kdyby tým neprojel druhou stranu mapy, tak bych to tam udržel. Věž vypadala jak cedník, ale žádnej dmg jsem nedostával :Smile_honoring:

05144963b0.f.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes ráno celkem pohoda, i prohry jsem snesl. Násobení zásahů za nula potvrzuji, udělal jsem si i sreen, kde mám ve výsledku 5x poškození jedné T59, celkové poškození 759 a to jsem střílel se 128mm na Jagdpantherovi II. A dnes se mi stala ještě jedna podivnost, na začátku bitvy jsem se mohl otáčet, střílet i psát, ale nešlo mi jet dopředu a dozadu. Fajn situace...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ani ne dnešní, ale víkendové hlášení, Po novém patchi ( mimochodem, spousta věcí se povedla) znamenají hlášky "dostali to" a "máme je", to stejné, jako "neudělali jsme jim zhola nic". A 128mm dělo na Jagdpantherovi II shazuje pásy bez poškození ještě víc než Bl10.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...