Ashadak Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Pozn. Akce probíhá v rámci projektu "Přidej se k nám!!! Iniciativa pro podporu EU serveru". Kdo nemůže a rád by nás podpořil, nezoufejte... akce určitě není poslední! MegaVydra and kvetule 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashadak Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 Odkazy na oficiální fórum. Anglická sekce ... https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?128953-Next-Saturday-s-Common-Battles(-quot-Join-us!-EU-Server-Support-Initiative-quot-Round-3)&p=1577173#post1577173 Ostatní jazyky ...https://aw.my.com/en/forum/showthread.php?128265-Sobotní-akce-v-Awčku-společné-bitvy&p=1577170#post1577170 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaso_von_Teschen Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Příští sobotu se bohužel nepřidám.Mám noční Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čikino Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 aj ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvetule Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Doufám, že v sobotu nás bude hodně , ať se je na co těšit cpt.Carloss and Robik_74CZ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Badysak Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Jestli se zase nebudeme honit se sršnem po bytě jako včera potřetí za 14 dní tak se dostavím. Málem mě klepla pepka když jsem vytahoval z trouby závin a to hovado mi prosvištělo kolem hlavy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboZilina Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 OT som si dovoliť skryť. Tešíme sa na sobotu! 22.00 som tam ako na koni. kvetule 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_ice Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 AW ještě funguje? Hledal jsem české forum a nějak jsem ho už nenašel. To už neexistuje (jen archív)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrix1 Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 české fórum zrušili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnost905 Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Jaké zrušili? České fórum je tady Jinak soboty mi extrémě nevyhovují... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvetule Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 před 1 minutou, arnost905 napsal: Jaké zrušili? České fórum je tady Jinak soboty mi extrémě nevyhovují... Se stav jindy. My se na TS scházíme každý den kolem té 19-20. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_ice Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 myslíš tsko 9td?... já stále valčím ve wotku...,,kámoš,, z wotka mi nechal účet,tak ho opatruji a on šel dělat opravdového tankána Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvetule Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 před 1 minutou, John_ice napsal: myslíš tsko 9td?... já stále valčím ve wotku...,,kámoš,, z wotka mi nechal účet,tak ho opatruji a on šel dělat opravdového tankána Protože nás moc teď online není, tak se scházíme na tzv. komunitním TS: ts3.armoredwarfare.cz a aby si nemusel čekat na práva, tak tady je postup, jak si je případně zařídit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_ice Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 tam asi už mám práva jestli je to tsko mezinárodní Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvetule Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 před 13 minutami, John_ice napsal: tam asi už mám práva jestli je to tsko mezinárodní Tohle je teď krátce funkční. Co zrušili na ofiku CZ/SK sekci se to přesunulo sem a byl nápad na založení jen CZ/SK TS, aby sme se měli kde sejít a nemuseli se shánět na různých TS. Ono totiž hodně hráčů z EU odešlo. Tak je nás cca 10-20, co se tam scházíme i mimo uvedené akce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrix1 Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 možno v sobotu dorazím aj ja ale budem ticho lebo by som doma rušil tých čo chcú pozerať telku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvetule Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Právě teď, petrix1 napsal: možno v sobotu dorazím aj ja ale budem ticho lebo by som doma rušil tých čo chcú pozerať telku Budeme rádi Jinak není podmínkou být na TS a mluvit. To je na každým. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrix1 Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 ok tak sa zastavím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čikino Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Zase 12 nočná Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvetule Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Tak už dneska cca od 20h ( možná i dřív) se na vás těšíme a pokud nás bude dost, tak možná přijde i kouzelník Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrix1 Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 mne by stačila asistentka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpt.Carloss Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 před 2 hodinami, kvetule napsal: Tak už dneska cca od 20h ( možná i dřív) se na vás těšíme a pokud nás bude dost, tak možná přijde i kouzelník A co takhle promenáda v plavkách místo kouzelníka? Hm? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aorus_AIR Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 (edited) ******* Sry edit, nebudu tu podporovat urážky// ice Takže přeji příjemnou zábavu :) Edited September 16, 2017 by kvetule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpt.Carloss Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 před 22 minutami, Aorus_AIR napsal: ******* Sry edit, nebudu tu podporovat urážky// ice Takže přeji příjemnou zábavu :) Díky, za sebe Ti mohu říct, že si to užiju i bez Tebe B-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvetule Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 (edited) před 22 minutami, Aorus_AIR napsal: ******* Sry edit, nebudu tu podporovat urážky// ice Takže přeji příjemnou zábavu :) S kouzelníkem to je vtip. Nikdo ho nezval, aby došel To, že si děláme akce sami pro sebe nemá s ním a ani My. Comem vůbec nic společného. Pokud se někdo přidá, je to čistě jeho věc. Nám jde o zábavu, kterou na TS máme. Dej si další sklenku, my si zábavu kazit nenecháme Edited September 16, 2017 by kvetule Thrai 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts